Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,ερώτηση…

Απο τη στιγμή που κάνουμε ανανέωση υπολοίπου και έχουμε διαθέσιμο για ενεργοποίηση cu shake μέχρι πόσες είναι διαθέσιμο για να το ενεργοποιήσουμε;

On 21/11/2024 at 5:14 ΜΜ, Teiresias_ said:

Να πω ότι δοκίμασα πριν λίγο να βάλω δεύτερο κωδικό drop στην ΑΒ app και ΔΕΝ το δέχτηκε.

Το έχω δοκιμάσει και αφού εξαργυρώσω τον πρώτο κωδικό και πάλι δεν το δεχόταν.

Τα αναφέρω γιατί κάποιοι ανέφεραν ότι το κάνανε. Σε εμένα δεν γίνεται.

Μίλησα με εξυπηρέτηση αβ και μου είπαν ότι δέχεται 1 κουπόνι ανά βδομάδα

3 ώρες πριν, HEO said:

εμενα γιατι μου φαινονται ολες οι απαντησεις του στυλ "να σε ξεφορτωθουμε"....

Σε τέτοιες ερωτήσεις φίλε κι εγώ έτσι θα απαντούσα

8 minutes ago, vf-alex said:

Παιδιά,ερώτηση…

Απο τη στιγμή που κάνουμε ανανέωση υπολοίπου και έχουμε διαθέσιμο για ενεργοποίηση cu shake μέχρι πόσες είναι διαθέσιμο για να το ενεργοποιήσουμε;

Επτά ημέρες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

8 minutes ago, vf-alex said:

Παιδιά,ερώτηση…

7 ημέρες. Προσωπικά το κάνω στην 6η

Είναι 7 ημέρες αλλά μετράει και η σημερινή

Δηλαδή κανείς ανανέωση σήμερα που είναι Σάββατο, μπορείς μέχρι καί την Παρασκευή 

1 hour ago, Serafeim1981 said:

Προσωπικά θεωρώ μεγάλη "μαγκιά" που απάντησαν κιόλας.

Βασικά δεν γίνεται να μην απαντήσουν 

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 ώρες πριν, opmgls said:

Σε 2 νούμερα μου ήρθε το μήνυμα ότι άμα βάλω χρήματα για ανανέωση μέχρι 30/11 δίνει δώρο 20Gb και 100 λεπτά ομιλίας. Φαντάζομαι δεν το παίρνεις το δώρo άμα βάλεις cashback...

πιθανοτατα οχι. Μόνο με μηνυμα ηρθε? Δεν εμφανίζεται η προσφορα στην εφαρμογη? Συνηθως εμφανιζονται με μια εικονα που γραφει "online" πανω, αν και στο κειμενο δεν γινεται αναφορα περι online ανανεωσης. Σε τετοια περιπτωση σιγουρα δεν παιζει το cashback, ουτε καν η ανανεωση με αλλους τροπους εκτος της online.

5 ώρες πριν, kmpatra said:

πιθανοτατα οχι. Μόνο με μηνυμα ηρθε? Δεν εμφανίζεται η προσφορα στην εφαρμογη? Συνηθως εμφανιζονται με μια εικονα που γραφει "online" πανω, αν και στο κειμενο δεν γινεται αναφορα περι online ανανεωσης. Σε τετοια περιπτωση σιγουρα δεν παιζει το cashback, ουτε καν η ανανεωση με αλλους τροπους εκτος της online.

Τωρα που το επισήμανες έψαξα μέσα στην εφαρμογή και κάπου βρήκα να το αναφέρει και εκεί το δώρο για ανανέωση. Στην εφαρμογη CU κάτω το τελευταίο κουμπι που γραφει menu (έχω γλώσσα συσκευής αγγλικά) το πατησα και μετά από εκει είδα κάπου που λέει offers. Αφού πάτησα και αυτό εμφάνησε ένα banner με την προσφορά. Άμα το πατήσεις σε παέι στη σελίδα εντός εφαρμογής με τα top-up. Δεν γραφει online αλλά κάπως εξυπονοείται. 

ΥΓ. Τεσπα έχω ένα νούμερο που χρειάζεται ανανέωση στις 30/11 και θα έβαζα το τελευταίο του cashback ούτως ή άλλως. Επίσης τώρα που το σκέφτομαι, ίσως πριν περίπου 4 μήνες το είχα ξαναπροσπαθήσει τό ίδιο και δεν πήρε το δώρο. Δεν θυμάμαι καλά γιατί νομίζω ήταν το πρώτο cashback που έβαζα και ψαχνόμουν ακόμη.

Edited by opmgls

Σε κάποιες περιπτώσεις παλιότερα έχει αναφερθεί ότι δουλεύει και με cashback, αλλά είναι άγνωστη η λογική του πότε το δίνει και πότε όχι. Στην περίπτωση σου όμως το πιο πιθανό είναι να μην το δώσει με cashback. Αφού θα το κάνεις το cashback μέχρι τις 30 του μήνα θα το δεις ούτως ή άλλως.

8 minutes ago, kmpatra said:

Σε κάποιες περιπτώσεις παλιότερα έχει αναφερθεί ότι δουλεύει και με cashback, αλλά είναι άγνωστη η λογική του πότε το δίνει και πότε όχι. Στην περίπτωση σου όμως το πιο πιθανό είναι να μην το δώσει με cashback. Αφού θα το κάνεις το cashback μέχρι τις 30 του μήνα θα το δεις ούτως ή άλλως.

Αν μου τα δώσει θα το γράψω εδω. Βεβαια λίγη σημασία έχει πια γιατί τελειώνει το cashback. :classic_sad:

Δεν γραφει online πουθενά,ουτε στο banner τελικα? Αυξάνονται οι πιθανότητες.

Εμενα σε δεύτερο νούμερο μου έχει βγάλει αυτό. Εγώ προφανώς "την έφαγα" όμως, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Screenshot_20241123-102328.thumb.png.5ee3a513b0f1c402c3833e510cbd0c53.png

Edited by kmpatra

Δώρα με Cashback μου έχουν δουλέψει αρκετές φορές

Ανανέωσα χθες με 15 ευρώ, και μου βγάζει ότι το υπόλοιπο λήγει 2/3/25 🙂

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

2 minutes ago, GR.04 said:

Ανανέωσα χθες με 15 ευρώ, και μου βγάζει ότι το υπόλοιπο λήγει 2/3/25 🙂

Κανονικό η φοιτητικό;

22 ώρες πριν, kmpatra said:

Αν είσαι σίγουρος ότι ήταν το σωστό προϊόν (radler με λεμόνι) στείλε την απόδειξη στην υποστήριξη για να περάσουν την επιστροφή. Έχει συμβεί και σε μένα να κάνουν λάθος, μπορεί και τα στοιχεία της απόδειξης να μην έχουν αναγνωριστεί σωστά.

Σωστό προϊόν ήταν. Δυστυχώς την απόδειξη δε την έχω. Με το που καταχωρηθεί την πέταξα. Δε μπορώ να αποδείξω τπτ. 

Καλησπέρα, όπως σας είχα πει και τις προάλλες το υπόλοιπο μου όντας φοιτητικό λήγει στις 30/03/2025 και αυτό το βλέπω από το mycuapp. Ωστόσο πριν δύο μέρες μου ήρθε ένα sms που έλεγε ότι λήγει 28 Νοεμβρίου. Γνωρίζοντας ότι έχει εξάμηνη διάρκεια ακόμα (παρόλο που έχει γίνει δίμηνη) λέω, εδώ υπάρχει αντίφαση... άλλα λέει η εφαρμογή αλλά η Cuoffer (πολύ σωστά είπε ένας ότι δεν έπρεπε να σταλεί αυτό από το Cuoffer ) οπότε επικοινωνώ με υπαλλήλο της εταιρείας μέσω chat, εν τέλει και αυτή μου είπε πως λάθος λέει η εφαρμογή και να αποσυνδεθώ και ξανά σύνδεση για να βγεί η σωστή ημερομηνία. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει!! Σήμερα αποφάσισα να πάρω το 1252 πατώντας το 1,2 και ωω του θαύματος πάλι μου λέει ότι λήγει 30/03/2025 !!! Οπότε .... πότε λήγει το υπόλοιπο μου ρε βονταφοναρα; Οεο;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

1 hour ago, _NikitaS_ said:

Σωστό προϊόν ήταν. Δυστυχώς την απόδειξη δε την έχω. Με το που καταχωρηθεί την πέταξα. Δε μπορώ να αποδείξω τπτ. 

Δεν περαζει που δεν την έχεις

Την έχουν αυτή, η εφαρμογή στέλνει αντίγραφο

Θα έπρεπε να τους πάρεις τηλέφωνο, τώρα βέβαια δεν ξέρω αν προλαβαίνεις καθότι Δευτέρα θα είναι νεκρό το Cashback (αν δεν κάνω λάθος)

Αν έχει καταχωρηθεί μπορούν να την δουν. Υπάρχει ο αριθμός συναλλαγής.

Edited by kmpatra

πριν λιγο ημουν στο σουπερ μαρκετ ΑΒ της γειτονιας μου

πηγα για εξαργυρωσω ενα κουπονι drop 3 ευρω που ειχα βαλει εχθες

με εκπληξη ειδα να εχω 9 ευρω εκπτωτη

μαλλον 3 απο το χθυεσινο κουπονι, 3 απο το προηγουμενης εμβομαδας και 3 απο το προπροηγουνης, καθοτι δεν ειχα αλλο κουπονι και σπανια χρησιμοποιω ΑΒ

συμπερασμα τα κουπονι μενουν καβα μεχρι να τα χτησιμοποιησεις

pas mal (=καθολου ασχημα) οπως ελεγε η καθηγητρια μου των γαλλικων :)

η ΑΒ θα εχει εναν νεο πελατη

32 minutes ago, HEO said:

πριν λιγο ημουν στο σουπερ μαρκετ ΑΒ της γειτονιας μου

πηγα για εξαργυρωσω ενα κουπονι drop 3 ευρω που ειχα βαλει εχθες

με εκπληξη ειδα να εχω 9 ευρω εκπτωτη

μαλλον 3 απο το χθυεσινο κουπονι, 3 απο το προηγουμενης εμβομαδας και 3 απο το προπροηγουνης, καθοτι δεν ειχα αλλο κουπονι και σπανια χρησιμοποιω ΑΒ

συμπερασμα τα κουπονι μενουν καβα μεχρι να τα χτησιμοποιησεις

pas mal (=καθολου ασχημα) οπως ελεγε η καθηγητρια μου των γαλλικων 🙂

η ΑΒ θα εχει εναν νεο πελατη

Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε να παίρνουμε κάρτα ανανέωσης 13€ και να βγαίνει 1€. (Με μια σοκολατίτσα όμως για να πάει το σύνολο 15€)😉

Edited by Teiresias_

Θυμάστε μου παρακαλώ, τα πακέτα bing bang, κάνουν rollover με καινούργια ενεργοποίηση πριν λήξουν? Ειδικότερα για το 4gb+100' μ' ενδιαφέρει.

12 minutes ago, kmpatra said:

Θυμάστε μου παρακαλώ, τα πακέτα bing bang, κάνουν rollover με καινούργια ενεργοποίηση πριν λήξουν? Ειδικότερα για το 4gb+100' μ' ενδιαφέρει.

Για το συγκεκριμένο, τώρα που κοίταξα την εφαρμογή (στο περισσότερα - σχετικά με το πακέτο) δεν γράφει κάτι για rollover...

20 minutes ago, kmpatra said:

ΝΑΙ.