Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Teiresias_ said:

Εσύ το έβαλες πριν εξαργυρώσεις το πρώτο ή μετά την εξαργύρωση;

Κι εμένα μου πήρε 2 κουπόνια 3€ , καταχωρημένα και ενεργοποιημένα πριν την εξαργύρωση. Προληπτικά φρόντισα η αρχική αξία αγοράς να είναι >18€, ώστε να μην πέσω στην πιθανή περίπτωση η εξαργύρωση του πρώτου να "χαλάσει" το κριτήριο των 15€ για το 2ο.

ΣΗΜ: Το ποσό ΔΕΝ είναι από 6€υρη (δεν είχα). Είναι από 2Χ3€ CU drop.

20241116_165703.jpg

16 minutes ago, johndouk said:

Κι εμένα μου πήρε 2 κουπόνια 3€ , καταχωρημένα και ενεργοποιημένα πριν την εξαργύρωση. Προληπτικά φρόντισα η αρχική αξία αγοράς να είναι >18€, ώστε να μην πέσω στην πιθανή περίπτωση η εξαργύρωση του πρώτου να "χαλάσει" το κριτήριο των 15€ για το 2ο.

ΣΗΜ: Το ποσό ΔΕΝ είναι από 6€υρη (δεν είχα). Είναι από 2Χ3€ CU drop.

20241116_165703.jpg

Τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ!

2 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Εσύ το έβαλες πριν εξαργυρώσεις το πρώτο ή μετά την εξαργύρωση;

Είχα ενεργοποιήσει ένα κουπόνι και το εξαργύρωσα.

1ο κουπόνι: ενεργοποίηση 14/11 και εξαργύρωση 14/11

2ο κουπόνι: ενεργοποίηση 14/11 (αφού είχε εξαργυρωθεί το 1ο) και εξαργύρωση 15/11

3ο κουπόνι: προσπάθησα να το ενεργοποιήσω στις 14 και έλεγε κάτι του στυλ έχετε χρησιμοποιήσει ήδη την προσφορά.

Νομίζω πρόσθεσαν ένα tab στην εφαρμογή ΑΒ, με το ποσό που υπάρχει στο wallet. Λογικά εκεί θα φαίνονται τα ενεργοποιημένα κουπόνια πριν χρησιμοποιηθούν.

Screenshot_20241116_174407_AB.jpg

Screenshot_20241116_174601_AB.jpg

Screenshot_20241116_175335_AB.jpg

Βλέπω και του 2 αριθμούς μου εδώ τι γινεται παίδες με την τύχη μου

4 minutes ago, eridion25 said:

Για τον διαγωνισμό με τα απεριόριστα λες;

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

On 15/11/2024 at 9:20 ΜΜ, bill27 said:

Δεν μου βγάζει τούς νικητές 

Επέλεξε "εμφάνιση / διάταξη desktop". 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Για τον διαγωνισμό με τα απεριόριστα λες;

Ναι

Η φορητότητα σε καρτοκινητο cu (από cosmote συμβόλαιο μπας και αξιωθεί  η cote να δώσει καλύτερη τιμη) έχει κάποια ελάχιστη παραμονή? 

Η Cosmote το έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ στις τιμές.

Gigamax 2.5GB 23€ στο Site. Τραγικοί..

Ακόμα κ σε ανανέωση ίδιου προγράμματος σου λέει Best deal μια υψηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνεις, εξίσου τραγικό.

Edited by elkons

18 minutes ago, eridion25 said:

Ναι

Στον προηγουμενο διαγωνισμό με τα απεριόριστα είχα δει τα νουμερα μου και τίποτα. Και στον τωρινό διαγωνισμό παλι είδα τα νουμερα μου και τίποτα. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

4 ώρες πριν, eridion25 said:

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Στον προηγουμενο διαγωνισμό με τα απεριόριστα είχα δει τα νουμερα μου και τίποτα. Και στον τωρινό διαγωνισμό παλι είδα τα νουμερα μου και τίποτα. 

Με τα 4 **** η πιθανότητα είναι 1:10000

Είναι ως 1:10000. Δεν υπάρχουν όλα τα νούμερα ούτε αυτά που υπάρχουν είναι cu που έπαιξαν στον διαγωνισμό.

Αν το νούμερο είναι σειράς άλλης εταιρίας (693, 697) λογικά οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες αλλά και πάλι 1:10 να είναι σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορούσες να το δεις σε 10 διαγωνισμούς πριν κερδίσεις ένα.

Ή να το πω αλλιώς, μέχρι να έρθει επιβεβαίωση για το συντριπτικό ποσοστό θα είναι τζάμπα χαρά.

8 minutes ago, spiliot said:

Είναι ως 1:10000. Δεν υπάρχουν όλα τα νούμερα ούτε αυτά που υπάρχουν είναι cu που έπαιξαν στον διαγωνισμό.

Αν το νούμερο είναι σειράς άλλης εταιρίας (693, 697) λογικά οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες αλλά και πάλι 1:10 να είναι σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορούσες να το δεις σε 10 διαγωνισμούς πριν κερδίσεις ένα.

Ή να το πω αλλιώς, μέχρι να έρθει επιβεβαίωση για το συντριπτικό ποσοστό θα είναι τζάμπα χαρά.

Αφού είναι τόσο μεγάλες οι δυνατότητες αποτυχίας, κακώς ανεβάζουν νουμερα, διότι έτσι δημιουργούν έναν χαρουμενο και 9.999  απογοητευμένους (με τους περισσότερους να πιστέψουν ότι είναι κοροϊδία)... 

Για εμένα πάντως είναι ο τελευταίος διαγωνισμός. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τα νούμερα μου στη σωστή σειρά και να βγαίνω μόνιμα χαμένος. 

48 minutes ago, VIPdriver said:
48 minutes ago, VIPdriver said:

Για εμένα πάντως είναι ο τελευταίος διαγωνισμός. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τα νούμερα μου στη σωστή σειρά και να βγαίνω μόνιμα χαμένος. 

Μα ούτως ή άλλως έχεις πει πως φεύγεις από το CU.. μετάνιωσες;;; 😉

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αφού είναι τόσο μεγάλες οι δυνατότητες αποτυχίας, κακώς ανεβάζουν νουμερα, διότι έτσι δημιουργούν έναν χαρουμενο και 9.999  απογοητευμένους (με τους περισσότερους να πιστέψουν ότι είναι κοροϊδία)... 

Αν δεν έβγαζαν τα νούμερα θα λέγατε τα δίνουν όπου θέλουν. Αν τα έβγαζαν ολόκληρα θα φωνάζαμε (σωστά) για προσωπικά δεδομένα. Τα βγάζουν μισά απογοητεύονται όσοι δε καταλαβαίνουν.

Ε πείτε τι θετε να το κάνουνε.

image.thumb.jpeg.85cacfefa9fd3f7a1fddd4f0961c9dc3.jpeg

31 minutes ago, spiliot said:

Αν δεν έβγαζαν τα νούμερα θα λέγατε τα δίνουν όπου θέλουν. Αν τα έβγαζαν ολόκληρα θα φωνάζαμε (σωστά) για προσωπικά δεδομένα. Τα βγάζουν μισά απογοητεύονται όσοι δε καταλαβαίνουν.

Ε πείτε τι θετε να το κάνουνε.

Θα μπορούσαν όπως κάνουν στον Ευαγγελάτο πχ... 69454xxxxx ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

3 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Άσε... Τώρα θα μιλάμε για τον διαγωνισμό κάνα μήνα... 🤔

4 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Είχα ήδη γράψει ότι εάν κερδιζα θα έμενα. Διάβασε παλαιοτερα ποστς αυτής της εβδομάδας

2 minutes ago, VIPdriver said:

Είχα ήδη γράψει ότι εάν κερδιζα θα έμενα. Διάβασε παλαιοτερα ποστς αυτής της εβδομάδας

Ναι αλλά δεν κέρδισες..

1 ώρα πριν, Teiresias_ said:

Θα μπορούσαν όπως κάνουν στον Ευαγγελάτο πχ... 69454xxxxx ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα μπορούσαν να βάζουν τα αρχικά, αλλά υποψιάζομαι πως είναι "πολύ δουλειά" για τον Μήτσο που το αναλαμβάνει. Το ότι περνάνε μέρες μετά να έρθουν τα δώρα και έρχονται σιγά σιγά δείχνει "χεράτη" δουλίτσα.

21 minutes ago, spiliot said:

Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα μπορούσαν να βάζουν τα αρχικά, αλλά υποψιάζομαι πως είναι "πολύ δουλειά" για τον Μήτσο που το αναλαμβάνει. Το ότι περνάνε μέρες μετά να έρθουν τα δώρα και έρχονται σιγά σιγά δείχνει "χεράτη" δουλίτσα.

Από τη στιγμή που γίνονται όλα ηλεκτρονικά και το νούμερο είναι συνδεδεμένο με το όνομα, δεν είναι καθόλου δουλειά το πώς θα εμφανιστούν στο site τα αποτελέσματα.

Άμα είναι έτσι και το να βάλεις τα xxxx στο νούμερο,. είναι δουλειά.

Από κει και πέρα ο τρόπος ενημέρωσης και αποδοχής του δώρου είναι άλλο θέμα.

Edited by Teiresias_

1 hour ago, Teiresias_ said:

Ναι αλλά δεν κέρδισες..

Στα λόγια μου έρχεσαι. Αυτος ήταν ο τελευταίος διαγωνισμός για μένα, αφου για 2η φορά βλέπω και τα 2 νουμερα μου στη λίστα νικητών και δεν κερδίζω. 

Edited by VIPdriver

Από περιέργεια ρωτάω.

Πώς βλέπεις το νούμερο αφού κάποια ψηφία είναι κρυμμένα με αστεράκια;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης