johndouk Δημ. Σάββατο στις 02:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:59 μμ 1 hour ago, Teiresias_ said: Εσύ το έβαλες πριν εξαργυρώσεις το πρώτο ή μετά την εξαργύρωση; Κι εμένα μου πήρε 2 κουπόνια 3€ , καταχωρημένα και ενεργοποιημένα πριν την εξαργύρωση. Προληπτικά φρόντισα η αρχική αξία αγοράς να είναι >18€, ώστε να μην πέσω στην πιθανή περίπτωση η εξαργύρωση του πρώτου να "χαλάσει" το κριτήριο των 15€ για το 2ο. ΣΗΜ: Το ποσό ΔΕΝ είναι από 6€υρη (δεν είχα). Είναι από 2Χ3€ CU drop. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Σάββατο στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:16 μμ 16 minutes ago, johndouk said: Κι εμένα μου πήρε 2 κουπόνια 3€ , καταχωρημένα και ενεργοποιημένα πριν την εξαργύρωση. Προληπτικά φρόντισα η αρχική αξία αγοράς να είναι >18€, ώστε να μην πέσω στην πιθανή περίπτωση η εξαργύρωση του πρώτου να "χαλάσει" το κριτήριο των 15€ για το 2ο. ΣΗΜ: Το ποσό ΔΕΝ είναι από 6€υρη (δεν είχα). Είναι από 2Χ3€ CU drop. Τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. Σάββατο στις 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:50 μμ 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Εσύ το έβαλες πριν εξαργυρώσεις το πρώτο ή μετά την εξαργύρωση; Είχα ενεργοποιήσει ένα κουπόνι και το εξαργύρωσα. 1ο κουπόνι: ενεργοποίηση 14/11 και εξαργύρωση 14/11 2ο κουπόνι: ενεργοποίηση 14/11 (αφού είχε εξαργυρωθεί το 1ο) και εξαργύρωση 15/11 3ο κουπόνι: προσπάθησα να το ενεργοποιήσω στις 14 και έλεγε κάτι του στυλ έχετε χρησιμοποιήσει ήδη την προσφορά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. Σάββατο στις 04:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:00 μμ Νομίζω πρόσθεσαν ένα tab στην εφαρμογή ΑΒ, με το ποσό που υπάρχει στο wallet. Λογικά εκεί θα φαίνονται τα ενεργοποιημένα κουπόνια πριν χρησιμοποιηθούν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Σάββατο στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:04 μμ https://techmaniacs.gr/foritotita-i-neo-arithmo-sto-kartokinito-tis-vodafone-den-yparchei-kalyteri-prosfora/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Σάββατο στις 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:45 μμ Βλέπω και του 2 αριθμούς μου εδώ τι γινεται παίδες με την τύχη μου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:50 μμ 4 minutes ago, eridion25 said: Βλέπω και του 2 αριθμούς μου εδώ τι γινεται παίδες με την τύχη μου Για τον διαγωνισμό με τα απεριόριστα λες; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 08:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:59 μμ On 15/11/2024 at 9:20 ΜΜ, bill27 said: Δεν μου βγάζει τούς νικητές Επέλεξε "εμφάνιση / διάταξη desktop". 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Σάββατο στις 11:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:07 μμ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Για τον διαγωνισμό με τα απεριόριστα λες; Ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. Σάββατο στις 11:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:12 μμ Η φορητότητα σε καρτοκινητο cu (από cosmote συμβόλαιο μπας και αξιωθεί η cote να δώσει καλύτερη τιμη) έχει κάποια ελάχιστη παραμονή? 4 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:16 μμ (edited) Η Cosmote το έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ στις τιμές. Gigamax 2.5GB 23€ στο Site. Τραγικοί.. Ακόμα κ σε ανανέωση ίδιου προγράμματος σου λέει Best deal μια υψηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνεις, εξίσου τραγικό. Edited Σάββατο στις 11:22 μμ by elkons 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 11:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:27 μμ 18 minutes ago, eridion25 said: Ναι Στον προηγουμενο διαγωνισμό με τα απεριόριστα είχα δει τα νουμερα μου και τίποτα. Και στον τωρινό διαγωνισμό παλι είδα τα νουμερα μου και τίποτα. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 01:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:00 πμ 4 ώρες πριν, eridion25 said: Βλέπω και του 2 αριθμούς μου εδώ τι γινεται παίδες με την τύχη μου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Στον προηγουμενο διαγωνισμό με τα απεριόριστα είχα δει τα νουμερα μου και τίποτα. Και στον τωρινό διαγωνισμό παλι είδα τα νουμερα μου και τίποτα. Με τα 4 **** η πιθανότητα είναι 1:10000 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Κυριακή στις 02:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:25 πμ Είναι ως 1:10000. Δεν υπάρχουν όλα τα νούμερα ούτε αυτά που υπάρχουν είναι cu που έπαιξαν στον διαγωνισμό. Αν το νούμερο είναι σειράς άλλης εταιρίας (693, 697) λογικά οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες αλλά και πάλι 1:10 να είναι σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορούσες να το δεις σε 10 διαγωνισμούς πριν κερδίσεις ένα. Ή να το πω αλλιώς, μέχρι να έρθει επιβεβαίωση για το συντριπτικό ποσοστό θα είναι τζάμπα χαρά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 02:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:41 πμ 8 minutes ago, spiliot said: Είναι ως 1:10000. Δεν υπάρχουν όλα τα νούμερα ούτε αυτά που υπάρχουν είναι cu που έπαιξαν στον διαγωνισμό. Αν το νούμερο είναι σειράς άλλης εταιρίας (693, 697) λογικά οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες αλλά και πάλι 1:10 να είναι σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορούσες να το δεις σε 10 διαγωνισμούς πριν κερδίσεις ένα. Ή να το πω αλλιώς, μέχρι να έρθει επιβεβαίωση για το συντριπτικό ποσοστό θα είναι τζάμπα χαρά. Αφού είναι τόσο μεγάλες οι δυνατότητες αποτυχίας, κακώς ανεβάζουν νουμερα, διότι έτσι δημιουργούν έναν χαρουμενο και 9.999 απογοητευμένους (με τους περισσότερους να πιστέψουν ότι είναι κοροϊδία)... Για εμένα πάντως είναι ο τελευταίος διαγωνισμός. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τα νούμερα μου στη σωστή σειρά και να βγαίνω μόνιμα χαμένος. 2 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Κυριακή στις 03:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:30 πμ 48 minutes ago, VIPdriver said: 48 minutes ago, VIPdriver said: Για εμένα πάντως είναι ο τελευταίος διαγωνισμός. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τα νούμερα μου στη σωστή σειρά και να βγαίνω μόνιμα χαμένος. Μα ούτως ή άλλως έχεις πει πως φεύγεις από το CU.. μετάνιωσες;;; 😉 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Κυριακή στις 05:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:30 πμ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Αφού είναι τόσο μεγάλες οι δυνατότητες αποτυχίας, κακώς ανεβάζουν νουμερα, διότι έτσι δημιουργούν έναν χαρουμενο και 9.999 απογοητευμένους (με τους περισσότερους να πιστέψουν ότι είναι κοροϊδία)... Για εμένα πάντως είναι ο τελευταίος διαγωνισμός. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τα νούμερα μου στη σωστή σειρά και να βγαίνω μόνιμα χαμένος. Αν δεν έβγαζαν τα νούμερα θα λέγατε τα δίνουν όπου θέλουν. Αν τα έβγαζαν ολόκληρα θα φωνάζαμε (σωστά) για προσωπικά δεδομένα. Τα βγάζουν μισά απογοητεύονται όσοι δε καταλαβαίνουν. Ε πείτε τι θετε να το κάνουνε. 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Κυριακή στις 06:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:04 πμ 31 minutes ago, spiliot said: Αν δεν έβγαζαν τα νούμερα θα λέγατε τα δίνουν όπου θέλουν. Αν τα έβγαζαν ολόκληρα θα φωνάζαμε (σωστά) για προσωπικά δεδομένα. Τα βγάζουν μισά απογοητεύονται όσοι δε καταλαβαίνουν. Ε πείτε τι θετε να το κάνουνε. Θα μπορούσαν όπως κάνουν στον Ευαγγελάτο πχ... 69454xxxxx ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 06:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:32 πμ 3 ώρες πριν, Teiresias_ said: Μα ούτως ή άλλως έχεις πει πως φεύγεις από το CU.. μετάνιωσες;;; 😉 Άσε... Τώρα θα μιλάμε για τον διαγωνισμό κάνα μήνα... 🤔 1 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 07:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:51 πμ 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Μα ούτως ή άλλως έχεις πει πως φεύγεις από το CU.. μετάνιωσες;;; 😉 Είχα ήδη γράψει ότι εάν κερδιζα θα έμενα. Διάβασε παλαιοτερα ποστς αυτής της εβδομάδας 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Κυριακή στις 07:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:54 πμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Είχα ήδη γράψει ότι εάν κερδιζα θα έμενα. Διάβασε παλαιοτερα ποστς αυτής της εβδομάδας Ναι αλλά δεν κέρδισες.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Κυριακή στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:04 πμ 1 ώρα πριν, Teiresias_ said: Θα μπορούσαν όπως κάνουν στον Ευαγγελάτο πχ... 69454xxxxx ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα μπορούσαν να βάζουν τα αρχικά, αλλά υποψιάζομαι πως είναι "πολύ δουλειά" για τον Μήτσο που το αναλαμβάνει. Το ότι περνάνε μέρες μετά να έρθουν τα δώρα και έρχονται σιγά σιγά δείχνει "χεράτη" δουλίτσα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Κυριακή στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:24 πμ (edited) 21 minutes ago, spiliot said: Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα μπορούσαν να βάζουν τα αρχικά, αλλά υποψιάζομαι πως είναι "πολύ δουλειά" για τον Μήτσο που το αναλαμβάνει. Το ότι περνάνε μέρες μετά να έρθουν τα δώρα και έρχονται σιγά σιγά δείχνει "χεράτη" δουλίτσα. Από τη στιγμή που γίνονται όλα ηλεκτρονικά και το νούμερο είναι συνδεδεμένο με το όνομα, δεν είναι καθόλου δουλειά το πώς θα εμφανιστούν στο site τα αποτελέσματα. Άμα είναι έτσι και το να βάλεις τα xxxx στο νούμερο,. είναι δουλειά. Από κει και πέρα ο τρόπος ενημέρωσης και αποδοχής του δώρου είναι άλλο θέμα. Edited Κυριακή στις 08:27 πμ by Teiresias_ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:10 πμ (edited) 1 hour ago, Teiresias_ said: Ναι αλλά δεν κέρδισες.. Στα λόγια μου έρχεσαι. Αυτος ήταν ο τελευταίος διαγωνισμός για μένα, αφου για 2η φορά βλέπω και τα 2 νουμερα μου στη λίστα νικητών και δεν κερδίζω. Edited Κυριακή στις 09:11 πμ by VIPdriver 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:13 πμ Από περιέργεια ρωτάω. Πώς βλέπεις το νούμερο αφού κάποια ψηφία είναι κρυμμένα με αστεράκια; 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts