Alexandros201285 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, HEO said: To CU shake με 13 ευρώ σε δίνει 70 λεπτά ομιλίας Με 15 ευρώ 100 λεπτά Από δοκιμή γνωρίζω ότι σε δύο διαδοχικές ανανεωσεις των 15 ευρώ τα λεπτά ομιλίας αθροίζονται (roll over) Αν τώρα κάνω ανανέωση 13 ευρώ τα λεπτά ομιλίας θα αθροιστουν; με τα προηγούμενα;; Ρολοβερ κάνουν τα ίδια λεπτά μόνο, δλδ η ανανεώση 13 ή 14 δεν κάνουν ρολοβερ με τα 15 κ 16. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου (edited) 16 ώρες πριν, HEO said: To CU shake με 13 ευρώ σε δίνει 70 λεπτά ομιλίας Με 15 ευρώ 100 λεπτά Από δοκιμή γνωρίζω ότι σε δύο διαδοχικές ανανεωσεις των 15 ευρώ τα λεπτά ομιλίας αθροίζονται (roll over) Αν τώρα κάνω ανανέωση 13 ευρώ τα λεπτά ομιλίας θα αθροιστουν; με τα προηγούμενα;; Επιβεβαιώνω και εγώ ότι rollover κάνουν μόνο τα ίδια (τα 70 με τα 70, τα 100 με τα 100 κλπ). Edited 15 Σεπτεμβρίου by spiliot 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Λεπτά ή τρίλεπτα είναι οι κλήσεις; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Νομίζω τρίλεπτα αλλά δε το λέω και με απόλυτη βεβαιότητα. Εγώ έχω βρει αυτή τη λύση σε ηλικιωμένους που θέλουν λίγες κλήσεις. Βάζω κάρτα, παίρνουν τα λεπτά και 10gb από bring a friend κουκουρούκου (που δε τρώνε ούτε 100mb αλλά έχουν το ελάχιστο ίντερνετ που θέλουν) και κάθε 2 μήνες εξάγω το υπόλοιπο σε κουπόνι. Για κάνα χρόνο βολευόμαστε, μετά βλέπουμε. Σε όσους κάνουν αρκετά τηλέφωνα δε φτάνανε τα 100 δωρεάν λεπτά (ούτε θα τους έσωναν τα 130) οπότε frog τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο με 3 το μήνα είμαστε κομπλέ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, hercoulis said: Λεπτά ή τρίλεπτα είναι οι κλήσεις; Ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά, μετά χρέωση ανά λεπτό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, spiliot said: Νομίζω τρίλεπτα αλλά δε το λέω και με απόλυτη βεβαιότητα. Εγώ έχω βρει αυτή τη λύση σε ηλικιωμένους που θέλουν λίγες κλήσεις. Βάζω κάρτα, παίρνουν τα λεπτά και 10gb από bring a friend κουκουρούκου (που δε τρώνε ούτε 100mb αλλά έχουν το ελάχιστο ίντερνετ που θέλουν) και κάθε 2 μήνες εξάγω το υπόλοιπο σε κουπόνι. Για κάνα χρόνο βολευόμαστε, μετά βλέπουμε. Σε όσους κάνουν αρκετά τηλέφωνα δε φτάνανε τα 100 δωρεάν λεπτά (ούτε θα τους έσωναν τα 130) οπότε frog τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο με 3 το μήνα είμαστε κομπλέ. Το ίδιο κάνω και εγώ για την φουκαριαρα την μάνα μου 🙂 100 λεπτά της φτάνουν και της περισσεύουν Ο γάτος ο πατέρας μου έχει μονο ενα κινητό ολυμπιακος να τον περνουμε τηλέφωνο αν και όταν το πάρει μαζί του 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, HEO said: Το ίδιο κάνω και εγώ για την φουκαριαρα την μάνα μου 🙂 100 λεπτά της φτάνουν και της περισσεύουν Ο γάτος ο πατέρας μου έχει μονο ενα κινητό ολυμπιακος να τον περνουμε τηλέφωνο αν και όταν το πάρει μαζί του Μπονους γκολ παιρνει τουλάχιστον; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Μπονους γκολ παιρνει τουλάχιστον; Κάτι έχει μαζέψει 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κάθε φορά κ ένα διαφορετικό πρόγραμμα. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 25/09. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ TOTE ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΡΟ 30GB KAI 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup 🙂 μια χαρα, βγηκε και αυτος ο μηνας τσαμπα 9 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 36 minutes ago, HEO said: ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 25/09. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ TOTE ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΡΟ 30GB KAI 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup 🙂 μια χαρα, βγηκε και αυτος ο μηνας τσαμπα Εγώ έχω ένα νούμερο που το συντηρούν με cash back εδώ και ένα χρόνο. Κάνω τελευταία μέρα cash back και τέτοιο ωραίο μήνυμα δε μου έχει έρθει ποτέ... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, HEO said: ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 25/09. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ TOTE ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΡΟ 30GB KAI 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup 🙂 μια χαρα, βγηκε και αυτος ο μηνας τσαμπα Εγώ έχω CU κάνα τρίμηνο. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα, έβαλα 1€ cashback, αλλά δεν μου τα έδωσε. Φαντάζομαι δεν αρκεί το ποσό του cashback. Ίσως χρειάζεται να βάλεις χρήματα online για αυτό έχει και την ηλεκτρονική διεύθυνση δίπλα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, opmgls said: Εγώ έχω CU κάνα τρίμηνο. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα, έβαλα 1€ cashback, αλλά δεν μου τα έδωσε. Φαντάζομαι δεν αρκεί το ποσό του cashback. Ίσως χρειάζεται να βάλεις χρήματα online για αυτό έχει και την ηλεκτρονική διεύθυνση δίπλα. ουτε εμενα μου το εδωσε με cashback (0,15 ευρω), περιμενα κανενα 5λεπτο αλλα τσιφος βαζω 15 ευρω, που θα εβαζα καποια στιγμη (τα τρωω ετσι και αλλοιως σε efood και θα ειχα και το shake 100 λεπτα), περιμενα παλι αλλα τιποτα, λεω θα τους μιλησω το απογευμα γιατι ηταν πρωι και επρεπε να παω δουλεια ε μεχρι να ερθω στην δουλεια ειχαν ερθει 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Όλες οι καλοκαιρινές προσφορές πήραν παρατα ως τις 30 Σεπτεμβρίου. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, HEO said: ουτε εμενα μου το εδωσε με cashback (0,15 ευρω), περιμενα κανενα 5λεπτο αλλα τσιφος βαζω 15 ευρω, που θα εβαζα καποια στιγμη (τα τρωω ετσι και αλλοιως σε efood και θα ειχα και το shake 100 λεπτα), περιμενα παλι αλλα τιποτα, λεω θα τους μιλησω το απογευμα γιατι ηταν πρωι και επρεπε να παω δουλεια ε μεχρι να ερθω στην δουλεια ειχαν ερθει Το ερώτημα είναι αν τα δίνουν με ανανέωση 8€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) 10 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το ερώτημα είναι αν τα δίνουν με ανανέωση 8€ Απο την στιγμή που δεν γράφει πόσο, το πιθανότερο είναι να σου τα δίνει. Αλλά ακόμα και να σου τα δώσει σήμερα δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δώσει αύριο. Edited 17 Σεπτεμβρίου by HEO Ορθογραφία 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Vf είμαι και ότι θέλω κάνω. Ότι ναναι… 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Μπήκε διαγωνισμός κύριοι. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Στο μεταξύ θέλει 450.000 κρυστάλλους για το legend. Αγρίεψαν τα πράγματα.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπερα σε ολους.Αυτην η προσφορα νομιζω οτι εχει ληξει Απίστευτη προσφορά CU! 75GB και απεριόριστα λεπτά προς όλους ΜΟΝΟ με 13€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 45 minutes ago, Teiresias_ said: Στο μεταξύ θέλει 450.000 κρυστάλλους για το legend. Αγρίεψαν τα πράγματα.. Εμένα 45.000 κρυστάλλους λέει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, Aggelos41 said: Καλησπερα σε ολους.Αυτην η προσφορα νομιζω οτι εχει ληξει Απίστευτη προσφορά CU! 75GB και απεριόριστα λεπτά προς όλους ΜΟΝΟ με 13€ Που είναι αυτό? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, GREGORYMO said: Που είναι αυτό? Μεσα στο κοκκινο πλαισιο δεξια επανω που λεει ανακοινωσεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, aektzhs 1 said: Εμένα 45.000 κρυστάλλους λέει Παιδιά ή χάζεψα ή έλεγε 450.000 και το διόρθωσαν.. 1 hour ago, Aggelos41 said: Καλησπερα σε ολους.Αυτην η προσφορα νομιζω οτι εχει ληξει Απίστευτη προσφορά CU! 75GB και απεριόριστα λεπτά προς όλους ΜΟΝΟ με 13€ Ναι δοκίμασα να βάλω τον κωδικό και λέει ότι η προσφορά έχει εξαντληθεί. Ας το αποσύρει κάποιος mod. @Vasileios Edited 17 Σεπτεμβρίου by Teiresias_ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Ο Κ Teiresias καλά είδε, πρίν λίγες ώρες 450.000 έγραφε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts