sou_d Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 1 minute ago, kokalo said: eSIM με Δώρο 10€ με την 1η ανανέωση κάθε μήνα για 1 χρόνο + 76GB/μήνα για 6 μήνες + ασύρματα Ακουστικά | Vodafone CU x Lagonika.gr Για μένα ίσως η καλύτερη προσφορά. Ισχύει και με απλή sim. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) 3 minutes ago, sou_d said: Για μένα ίσως η καλύτερη προσφορά. Ισχύει και με απλή sim. Η προσφορά είναι πραγματικά άπαιχτη. Θεωρώ πώς είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην καρτοκινητή τον τελευταίο καιρό. Edited May 28, 2024 by p_k 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george143 Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 4 minutes ago, sou_d said: Για μένα ίσως η καλύτερη προσφορά. Ισχύει και με απλή sim. Το δοκίμασες και σε άφησε με απλή sim; Στην προσφορά λέει παντού esim🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) 4 minutes ago, p_k said: Η προσφορά είναι πραγματικά άπαιχτη. Θεωρώ πώς είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην καρτοκινητή τον τελευταίο καιρό. Κάτσε ρε συ.. εμείς που έχουμε τα απεριόριστα για 9 μήνες από την προσφορά λίγο μετά το Πάσχα τι κάνουμε; Λες κ πέρασαν χρόνια.. Edit: Αααα μπαρδόν αδερφέ.. τώρα την είδα είναι καλή!! Έβλεπα την κανονική προσφορά όχι των λαγωνικών.. Edited May 28, 2024 by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 9 minutes ago, sou_d said: Για μένα ίσως η καλύτερη προσφορά. Ισχύει και με απλή sim. 3 minutes ago, george143 said: Το δοκίμασες και σε άφησε με απλή sim; Στην προσφορά λέει παντού esim🤔 Κι εγώ την έχω αυτή την απορία..... 2 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) 4 minutes ago, kokalo said: Κι εγώ την έχω αυτή την απορία..... Αφού ρε παίδες το εάν θα είναι απλή ή esim το επιλέγεις πριν βάλεις τον κωδικό προσφοράς... Ορίστε κάντε ζουμ να διαβάσετε.. Edited May 28, 2024 by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) 39 minutes ago, george143 said: Το δοκίμασες και σε άφησε με απλή sim; Στην προσφορά λέει παντού esim🤔 Ναι φίλε μου, κανονικά 35 minutes ago, kokalo said: Κι εγώ την έχω αυτή την απορία..... Κανονικά αδερφέ. Προχτές άλλαξα δίκτυο, έτσι μου έρχεται να φύγω τσακ μπαμ (μόλις πήρα και τα κουπόνια efood και να ξανά γυρίσω) Edited May 28, 2024 by sou_d 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 1 ώρα πριν, GMF80 said: Μα δεν ειναι οριστικο οτι το liquid καταργειται 24 Ιουνιου? τιποτα δεν ειναι οριστικο πριν εφαρμοστει 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 16 minutes ago, sou_d said: Προχτές άλλαξα δίκτυο, έτσι μου έρχεται να φύγω τσακ μπαμ (μόλις πήρα και τα κουπόνια efood και να ξανά γυρίσω) Μην το ξεφτιλίζουμε γιατί θα μας βάλουν όριο στη φορητότητα και θα ψαχνόμαστε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 35 minutes ago, sou_d said: Ναι φίλε μου, κανονικά Κανονικά αδερφέ. Προχτές άλλαξα δίκτυο, έτσι μου έρχεται να φύγω τσακ μπαμ (μόλις πήρα και τα κουπόνια efood και να ξανά γυρίσω) Δεν νομίζω ότι προλαβαίνεις μέχρι τις 2/6που ισχύει η προσφορά.... 2 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) 7 minutes ago, kokalo said: Δεν νομίζω ότι προλαβαίνεις μέχρι τις 2/6που ισχύει η προσφορά.... Ναι δεν πρόλαβα να το δω αυτό. Και δεν θέλω να μεταφέρω πάλι άλλον αριθμό πέραν του κύριου. Έχω ακόμη ως τον Νοέμβριο, την προσφορά από black Friday, με τα +10€ 26 minutes ago, Teiresias_ said: Μην το ξεφτιλίζουμε γιατί θα μας βάλουν όριο στη φορητότητα και θα ψαχνόμαστε.. Ε, τότε δεν το κάνω 😂 Μου κάνει εντύπωση πάντως, πόσα ακουστικά έχουν ρε παιδί μου 😅 Edited May 28, 2024 by sou_d 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 1 ώρα πριν, konstantinos77 said: Ποια δίνει τα απεριόριστα με 14-20€; Και σε τι απεριόριστα αναφέρεσαι; σε Συμβόλαιο αναφέρομαι με unlimited GB. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 44 minutes ago, HEO said: τιποτα δεν ειναι οριστικο πριν εφαρμοστει 🙂 Λίκουιντ φορέβα! (Έτσι για να πάθει πάλι πλάκα ο @konstantinos77 😂) 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 2 minutes ago, CaptainNickGR said: σε Συμβόλαιο αναφέρομαι με unlimited GB. Και το δίνει με 14-20€; Γιατί μέχρι στιγμής μόνο κάτι 30άρια και βάλε έχω πετύχει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 Just now, konstantinos77 said: Και το δίνει με 14-20€; Γιατί μέχρι στιγμής μόνο κάτι 30άρια και βάλε έχω πετύχει. με 15.72 το έχω πάρει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 1 minute ago, sou_d said: Λίκουιντ φορέβα! (Έτσι για να πάθει πάλι πλάκα ο @konstantinos77 😂) Το Liquid ήταν το μόνο που δεν με αφορά αγαπημένε... 😊 Just now, CaptainNickGR said: με 15.72 το έχω πάρει. Έχεις link; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 Στην προσφορά αν μαζευτούν ευρώ από τα +10, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο smartpocket; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 2 minutes ago, jaranor said: Στην προσφορά αν μαζευτούν ευρώ από τα +10, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο smartpocket; Όχι φίλε μου. Μόνο σε πακέτα και κωδικούς cu around 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 26 minutes ago, CaptainNickGR said: με 15.72 το έχω πάρει. Σε ποιο πάροχο; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 26 minutes ago, konstantinos77 said: Έχεις link; Από το συμβόλαιο όχι ούτε από την προσφορά. 1 minute ago, dasnowy said: Σε ποιο πάροχο; VF και τις προάλλες από cosmote πηρα προσφορά με 13,45 απεριόριστα πάλι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 Το +10€ με καθε ανανεωση γραφει πουθενα πότε λήγει; Δηλαδη εαν καποιος βαζει 13€ καθε μηνα για 1 χρονο θα μπορεσει να μαζεψει στο τελος του χρονου 120€; Πολυ καλή προσφορά, το μοναδικό αρνητικο ειναι οτι ειναι για νέο νούμερο μόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 1 minute ago, CaptainNickGR said: από cosmote πηρα προσφορά με 13,45 απεριόριστα πάλι. Πως το κατάφερες αυτό; Από κατάστημα μου είπαν 27 ευρώ με cosmote one και απαλλαγή τελών. Μόνο η vodafone μου έχει κάνει καλή προσφορά σε απεριόριστο συμβόλαιο. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 2 minutes ago, VIPdriver said: Το +10€ με καθε ανανεωση γραφει πουθενα πότε λήγει; Δηλαδη εαν καποιος βαζει 13€ καθε μηνα για 1 χρονο θα μπορεσει να μαζεψει στο τελος του χρονου 120€; Πολυ καλή προσφορά, το μοναδικό αρνητικο ειναι οτι ειναι για νέο νούμερο μόνο. Τα 10€ διαρκούν για 1 μήνα. Γίνεται και με φορητότητα, που το είδες ότι είναι μόνο για νέο νούμερο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, kokalo said: Η eSIM ισχύει μόνο για νέο νούμερο και όχι για μεταφορά παρόχου @sou_d Edited May 28, 2024 by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 (edited) Μισό λεπτό ρε παιδιά. Βάζεις ΚΑΘΕ μήνα 13 ευρώ, ενεργοποιείς το πακέτο που θέλεις, παίρνεις δώρο τα 67GB. Σου βάζει +10 ευρώ για 1 μήνα. Να τα κάνεις τι; Αφού έχεις και λεπτά ομιλίας και 67 GB, smartpocket λογικά ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις... Θα περάσει ο μήνας, θα τα χάσεις. Εννοείται καλύτερο από το τίποτα, αλλά μην παρασύρεστε και λέτε η καλύτερη προσφορά κλπ... Edited May 28, 2024 by jaranor 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts