HEO Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 12/3/2024 at 11:53 ΠΜ, HEO said: ξαναβαζω (σορρυ) το ποστ που εβαλα καταλαθος στο νημα το Liquid για ενημερωση εχτες πηρα απο την voda τα λεφτα του υπολοιπου απο την καταγγελια τηυς συμβασης λογω καταργησης της 8αρας στα καταστηματα, ηταν αρκετα λεφτα ακυρωση συνδεσης 07 Φεβ και πιστωση ποσου 11 Μαρ, πανω απο μηνα και αφου τους πηρα τηλεφωνο την παρασκευη και τους ειπα οτι καθυστερουν ΠΑΝΩ απο τις 30 μερες που λεει ο νομος δευτερο νουμερο με καταγγελεια συμβασης λογω καταρησης 8 ευρης εγινε ακυρωση στις 04 Μαριιου και πηρα τα λεφτα μου (που ηταν αρκετα κι αυτην την φορα) σημερα 15 Μαρτιου, μονο 11 μερες......μια χαρα τσεπωσα χαρτζιλικι για τα τριημερα :) 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 6 minutes ago, Vibraphone said: Όχι έτσι γίνεται μην ανησυχείς.. Απλα με ανησυχει επειδη ερχεται τριημερο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, Vibraphone said: ; 😂😂 Οκ.. Πάντως σε εμένα γράφει ότι χρεώνεται 0,20€ ο κωδικός του booking. Εδώ λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει χρέωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Με την είσοδο στοκ διαγωνισμό σου δίνει την επιλογή 5 ημέρες απεριόριστα data(αρχικό επίπεδο). Μετά σε κάθε επίπεδο που θα περνάς θα σου δίνει άλλες 5 ημέρες δεν υπηρχε update στο play store ,μόλις το τώρα φάνηκε και μπόρεσα να το κάνω και το πήρα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Vibraphone said: Δες στο ποστ που σε tagαρα.. δεν θέλει τίποτα για τις πρώτες 5 μέρες. Πρέπει να το πατήσεις όμως. Ε, ας βρουν κανέναν κασκαντέρ!! 🤪 Εμφανίστηκε αυτή η προσφορά, σε έναν από τους αριθμούς που διαχειρίζομαι (είναι φοιτητικό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 41 minutes ago, sou_d said: Πρέπει να το πατήσεις όμως. Ε, ας βρουν κανέναν κασκαντέρ!! 🤪 Εμφανίστηκε αυτή η προσφορά, σε έναν από τους αριθμούς που διαχειρίζομαι (είναι φοιτητικό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Πολύ καλή προσφορά για 2005. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Μια ερωτηση Στο CellMapper γιατι οταν πηγαινω στους χαρτες δεν μου βγαζει τις κεραιες?Πριν μου τις εδειχνε?Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Αυριο θα εχετε και τις δικες μου μετρησεις απο Πιερια.Να δουμε αν αλλαξε κατι στο καλυτερο απο την vodafone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Δεν μιλάτε.. σας απορρόφησε το unlimited; 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 15 minutes ago, Vibraphone said: Δεν μιλάτε.. σας απορρόφησε το unlimited; 😂😂😂 Σερφάρουμε... Ανελέητααα!!! 😋😋😂😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Όποιος περάσει τα 300GB θα πέσει στα 4.. Mbps Γι' αυτό με ρέγουλα το κατέβασμα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Αφού είναι χαλαρά σήμερα, να ρωτήσω χρησιμοποιείτε καθόλου το call me back? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 21 ώρες πριν, EllinikoNisi said: ΑΚΥΡΟ! Τελικά χρέωσαν τον αναγραφόμενο ως ΔΩΡΕΑΝ κωδικό του booking.com με 0.20€ Γιατί δωρεάν? Γράφει ξεκάθαρα τα 0.20€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 1 hour ago, GREGORYMO said: Γιατί δωρεάν? Γράφει ξεκάθαρα τα 0.20€ Διάβασε παρακάτω το διάλογο.. αλλού το αναφέρει ως δωρεάν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 14 minutes ago, Vibraphone said: Διάβασε παρακάτω το διάλογο.. αλλού το αναφέρει ως δωρεάν.. Σε φοιτητικο ? 14 minutes ago, Vibraphone said: Διάβασε παρακάτω το διάλογο.. αλλού το αναφέρει ως δωρεάν.. Και το Sephora collection γράφει σαφώς και στην 1' σελίδα και στους όρους και προϋποθέσεις ότι ΔΕΝ υπάρχει χρέωση και όμως με χρέωσε 0.20€. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) 22 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Εδώ λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει χρέωση. @GREGORYMOδεν ξέρω πού το βρήκε. Στο φοιτητικό χρεώνεται πάντως. Edited 16 Μαρτίου by Vibraphone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 3 minutes ago, Vibraphone said: @GREGORYMOδεν ξέρω πού το βρήκε. Στο φοιτητικό χρεώνεται πάντως. ΙΣΩΣ παλιά έκδοση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Για ένα περίεργο λόγο ξοδεύονται πρώτα τα mb από τα 500 διαγωνισμού τα οποία λήγουν σε ένα μήνα ενώ υπάρχουν άλλα 30 gb περίπου από ανανέωση και μπόνους που ληγουν σε 2 εβδομάδες... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Προσοχη! Οι κωδικοι CU around για ASOS και Sephora (ισως και αλλοι), ενω γραφουν οτι δεν χρεωνονται, χρεωνουν κανονικα τα 0,20€. Στο chat τους ενημερωσα, δεν ειχαν ιδεα και τελικα μου απαντησαν οτι ειναι νεοι κωδικοι και δεν ενημερωθηκε σωστα το συστημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, petrost8 said: Προσοχη! Οι κωδικοι CU around για ASOS και Sephora (ισως και αλλοι), ενω γραφουν οτι δεν χρεωνονται, χρεωνουν κανονικα τα 0,20€. Στο chat τους ενημερωσα, δεν ειχαν ιδεα και τελικα μου απαντησαν οτι ειναι νεοι κωδικοι και δεν ενημερωθηκε σωστα το συστημα. Ποιοί δεν χρεώνουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ποιοί δεν χρεώνουν? Όσοι είναι στα banner και λένε ότι δεν χρεώνουν, χρεώνουν κανονικά. Δεν έχω βρει κωδικό που δεν χρεώνουν. Edited 17 Μαρτίου by EllinikoNisi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 4 minutes ago, EllinikoNisi said: Όσοι είναι στα banner και λένε ότι δεν χρεώνουν, χρεώνουν κανονικά. Δεν έχω βρει κωδικό που δεν χρεώνουν. Υπάρχει τουλάχιστον 1 που δεν χρεώνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Υπάρχει τουλάχιστον 1 που δεν χρεώνει. Και εγώ δοκίμασα 2-3 κωδικούς που έγραφαν χωρίς χρέωση αλλά με χρέωσαν κανονικά! Τώρα φοβάμαι να δοκιμάσω άλλους, εκτός και αν είμαστε σίγουροι για κάποιον που δε χρεώνει! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου On 12/3/2024 at 11:53 ΠΜ, HEO said: ξαναβαζω (σορρυ) το ποστ που εβαλα καταλαθος στο νημα το Liquid για ενημερωση εχτες πηρα απο την voda τα λεφτα του υπολοιπου απο την καταγγελια τηυς συμβασης λογω καταργησης της 8αρας στα καταστηματα, ηταν αρκετα λεφτα ακυρωση συνδεσης 07 Φεβ και πιστωση ποσου 11 Μαρ, πανω απο μηνα και αφου τους πηρα τηλεφωνο την παρασκευη και τους ειπα οτι καθυστερουν ΠΑΝΩ απο τις 30 μερες που λεει ο νομος Στη δική μου περίπτωση μεταφορά αριθμού (να σημειώσω ότι ήταν καρτοκινητό Ολυμπιακός) σε cosmote στις 08/03 και πίστωση του υπολοίπου σε λογαριασμό στις 15/03. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κάθε φιλο που συστήνεις τωρα σου δίνει απο 50gb για κάθε έναν για 6 μήνες Πόσες φορές μπορεί κάποιος να επωφεληθεί απο τα gb του bring a friend ? δηλαδή υπάρχει όριο σε φίλους που μπορείς να καλέσεις ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts