Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, GREGORYMO said:

Άρα, έχουμε 18 ημέρες?

Και μέχρι πότε έχουμε περιθώριο?

Μέχρι 11/01 για ενεργοποίηση. Εγώ πήρα τώρα τις 5 ημέρες,την ημέρα των Χριστουγέννων τις 7 ημέρες και μετά στις 10/01 τις 6 ημέρες 

Όσοι δεν προλαβαινουν και τα 3 μπόνους και χρειάζονται ίντερνετ για τις γιορτές, η κοσμοτε δίνει 15 μέρες δωρεάν ίντερνετ στα καρτοκινητά χωρίς προυποθεσεις. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Just now, VIPdriver said:

Όσοι δεν προλαβαινουν και τα 3 μπόνους και χρειάζονται ίντερνετ για τις γιορτές, η κοσμοτε δίνει 15 μέρες δωρεάν ίντερνετ στα καρτοκινητά χωρίς προυποθεσεις. 

Σωστά. Όπως και το wifi on the spot δίνει 10 ημέρες δωρεάν unlimited.

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Edit  :  Οι 10 μέρες απεριόριστα που έδωσε σε όλα η vodafone και λογικά και οι 20 με τον διαγωνισμό στο cu είναι για μία μόνο ενεργοποίηση ανα χρήστη τελικά και όχι για περισσότερες όπως έκαναν μέχρι σήμερα (εκτος αν βρει κανα bug ο greg 🙂 ... δοκίμασα μόλις τωρα που έληξε και εβγαλε λάθος για νεα ενεργοποίηση των δωρεαν data ,  μάλλον έφτιαξαν νέο σύστημα (πχ αυτο με τον browser) , οπότε θέλει συνδιασμό για πιο πολλά.   

Παντως τουλάχιστον δεν ειναι αναγκη να έχεις βάλει λεφτα πριν 30 μέρες και ας το γράφει , ενω οι αλλες 2 το απαιτούν

Edited by blizard

23 minutes ago, blizard said:

Η vodafone είχε δώσει πρίν απο τις αλλες εταιρίες  ακόμα και στην δωρεαν ιτνερνετ καρτουλα της (200mb τον μηνα) 10 μέρες , και αν ισχύει αυτό που ισχύει πάντα στην vodafone αυριο που λήγουν οι 10 πρώτες μέρες θα πάρεις αλλες 10 και μετα ακόμα 10 . Μπορείς να πάς απο ενα δευτερο cu εκει με το 1266  για ενα μηνα χωρις να χασεις λεφτα (χανεις κρυστάλους και διαγωνισμό)

Προτείνω για το cu να πάρετε πρώτα τις 7 απο το μενού των προσφορών , και όταν λήξουν να δουμε αν και εκει γίνεται το ίδιο με αλλες 7 ... τις επιπλέον 5 και 6 μερες τις κρατάμε για αργότερα και μεχρι τις 11. ιανουαριου . Επίσης μέχρι 5/1  παιρνεις τον 1 μηνα με 11.5 ευρω

Επίσης στην vodafone δεν ειναι αναγκη να έχεις βάλει λεφτα πριν 30 μέρες, ενω στις αλλες 2 πιθανότατα να το απαιτούν

Το απαιτούν στις άλλες. Μια διόρθωση μόνο φίλε. Στην κατηγορία CU Exproler τα απεριόριστα ντάτα για 7 ημέρες ενεργοποιούν την XMAS προσφορά για 7 ημέρες από το μενού προσφορών

Εχεις δίκιο  ... δοκιμάσα  μόλις τώρα και δεν μπορείς πάνω  από μία φορά (οπώς γινόταν παντα) να ενεργοποιήσεις προσφορα απεριορίστων αφου λήξει  , αλλαξαν κατι εδώ .  Οπότε μέχρι τις 11/01/2024 μοιράζονται οι 20 μέρες δωρεαν στο απεριόριστο δωρεαν , και με 11.5 ευρω αγοράζουμε μέχρι 5/1 για τις επομενες 30 μερες.

Ε ναι φυσικά αυτες οι 18 μέρες σε 3 "δόσεις" ισχύουν μέχρι της 11 Ιανουαρίου ... απλά τόσα χρόνια όταν τελείωναν oi μέρες των απεριόριστων και υπήρχε ακόμα χρόνος ενεργοποίησης στα ξανα- έδινε.

Τώρα είδα οτι δεν μπορώ να πάρω το 10 ήμερο στο καρτοπρόγραμμα αφου πέρασαν οι 10 μερες (βγάζει λάθος στην app) και εδώ στο link από browser που βάζεις τον αριθμό σου λέει "Έχεις ήδη ενεργοποιήσει την προσφορά δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες." , το ίδιο θα δούμε και άυριο εδω στο cu  δλδ όσοι έχουμε πάρει τις πρώτες 7 μερες
(η υποχρέωση να έχεις βάλει κάρτα που γράφει δεν ισχύει)

Edited by blizard

Κατά τα άλλα, τελικά όλοι στον διαγωνισμό θα έχουν 200 συμμετοχές..

Ας μας έδιναν εξ αρχής από μία συμμετοχή όλους. Τις ίδιες πιθανότητες θα είχαμε. 😂😂😂

25 minutes ago, kalitexnis_g said:

Κατά τα άλλα, τελικά όλοι στον διαγωνισμό θα έχουν 200 συμμετοχές..

Ας μας έδιναν εξ αρχής από μία συμμετοχή όλους. Τις ίδιες πιθανότητες θα είχαμε. 😂😂😂

Αυτό αφορά τα 150 άτομα που παρακολουθούν το φόρουμ.

Όχι όλους 

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Αυτό αφορά τα 150 άτομα που παρακολουθούν το φόρουμ.

Όχι όλους 

Από τα δεδομένα της προηγούμενης κλήρωσης (ένας σφορουμίτης ανέφερε ότι κέρδισε τα unlimited) μας διαβάζουν πολύ περισσότεροι νομίζω...

1 minute ago, kalitexnis_g said:

Από τα δεδομένα της προηγούμενης κλήρωσης (ένας σφορουμίτης ανέφερε ότι κέρδισε τα unlimited) μας διαβάζουν πολύ περισσότεροι νομίζω...

267 άτομα ακολουθούν το ποστ.

Δεν είναι ΟΛΟΙ φανατικοί.

15 ώρες πριν, EllinikoNisi said:

Σωστά. Όπως και το wifi on the spot δίνει 10 ημέρες δωρεάν unlimited.

το wifi on the spot δεν δινει, μολις το τσεκαρα. δινει σε ολους εκτος απο αυτο, γτ αυτο δεν ειναι ουτε συμβολαιο, ουτε καρτοπρογραμμα, ουτε καρτοκινητο, από το τσατ με εκπροσωπο

unlock your soul

unlock your wifi

το πακέτο με τα δωρέαν απεριοριστα έχει προϋπόθεση ανανέωσης?

έχω ένα CU που έχει ακόμα την προσφορά με τα απεριόριστα για 3 μήνες από τον Οκτώβρη, αρχες Γενάρη λήγει το πακέτο και αμα πάω να το ενεργοποίησω, μου βγάζει σφάλμα ότι δεν τηρώ τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

23 minutes ago, ParafronGR said:

έχω ένα CU που έχει ακόμα την προσφορά με τα απεριόριστα για 3 μήνες από τον Οκτώβρη, αρχες Γενάρη λήγει το πακέτο και αμα πάω να το ενεργοποίησω, μου βγάζει σφάλμα ότι δεν τηρώ τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης. 

Πρέπει να έχεις κάνει ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

3 ώρες πριν, bizbiki said:

το wifi on the spot δεν δινει, μολις το τσεκαρα. δινει σε ολους εκτος απο αυτο, γτ αυτο δεν ειναι ουτε συμβολαιο, ουτε καρτοπρογραμμα, ουτε καρτοκινητο, από το τσατ με εκπροσωπο

Δίνει κανονικά.

Πρέπει να έχεις κάνει ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες. 
Ισχύει όμως και το cash back :)

Πέρασα από το τοπικό κατάστημα της voda (Πετρούπολη) και είδα ότι έφεραν μηχάνημα πριν λίγο καιρό δεν είχε

Πέτυχα και μια κοπελίτσα υπάλληλο να το δείχνει σε πελάτη

Λογικά όλα τα καταστήματά θα έχουν σε λίγο

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 minutes ago, HEO said:

Ισχύει όμως και το cash back 🙂

Πέρασα από το τοπικό κατάστημα της voda (Πετρούπολη) και είδα ότι έφεραν μηχάνημα πριν λίγο καιρό δεν είχε

Πέτυχα και μια κοπελίτσα υπάλληλο να το δείχνει σε πελάτη

Λογικά όλα τα καταστήματά θα έχουν σε λίγο

ΝΑΙ 

14 ώρες πριν, ParafronGR said:

Μια σιμ στο απλό cu που έχουμε για το σπίτι ως σταθερο με την προσφορά προς το παρον 400gb για 40 μέρες - λήγουν σε λιγο αυτα , βγάζει λάθος ("κάτι πήγε στραβα") οταν δοκιμάζω εκει να πάρω την προσφορά 7 μερες απεριόριστα xmas αλλά και όταν πάω να κάνω shake !!!!  κάποιο κόλλημα πρέπει να παίζει .

Tι   προσφορά είναι αυτή που λές για 3 μηνες και λήγει Ιανουάριο ? δεν κατάλαβα αν την έχεις ενεργή η θές να την πάρεις ...

ΥΓ Εχω την εντύπωση ότι ΞΑΝΑΠΗΡΑ την προσφορά 7 μέρες απεριόριστα xmas του cu (πρώτη φορά 12 του μήνα και έληξε 19, δευτερη σήμερα και λήγει 27)  ... όποιος μπορεί αν δοκιμάσει μπας εκανα κάποιο λάθος ! , και τις 2 φορές απο το μενου προσφορών όχι απο αυτό του διαγωνισμού πήρα τις 7 μερες απεριόριστα 

Edited by blizard

Ψήνεστε να πάρουμε ομαδικά στην εξυπηρέτηση να διαμαρτυρηθούμε ότι δεν μας δίνει την προσφορά του Freeenow;;

😂😂😂😆😆😆

Edited by kalitexnis_g

Σημερα μετα τις 00.00 κανονικα 24 πήρα.

Edited by kmpatra

8 ώρες πριν, blizard said:

Εχω την εντύπωση ότι ΞΑΝΑΠΗΡΑ την προσφορά 7 μέρες απεριόριστα xmas

Την ξανά πήρα χτες

8 ώρες πριν, blizard said:

Tι   προσφορά είναι αυτή που λές για 3 μηνες και λήγει Ιανουάριο ? δεν κατάλαβα αν την έχεις ενεργή η θές να την πάρεις ...

Μάλλον εννοεί αυτήν την προσφορά με την δεύτερη sim, που έστελνε η voda. Και το δικό μου Φεβρουάριο λήγει

Την ξανά πήρα χτες

Και εγώ την ξαναπήρα τώρα :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• This topic was locked and unlocked