kalitexnis_g Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 3 minutes ago, GREGORYMO said: Εγώ ξέρω ότι πάω στο κατάστημα Αποκορώνου και ανανεώνω με 8€. Τα υπόλοιπα περιττεύουν Αφού και χωρίς ΚΑΣ όπως το λες η δουλειά γίνεται, τι συζητάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Αφού και χωρίς ΚΑΣ όπως το λες η δουλειά γίνεται, τι συζητάμε; Δεν γνωρίζω τι είναι το ΑΤΜ που λες. Είναι κάτι άλλο από το ΚΑΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 36 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν γνωρίζω τι είναι το ΑΤΜ που λες. Είναι κάτι άλλο από το ΚΑΣ? Λογικά το ίδιο εννοείτε αλλά με διαφορετικό ακρωνύμιο για τον καθένα σας. Η Vodafone το ονομάζει μηχάνημα πληρωμών με κάρτα (kiosk) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) ΑΤΜ και ΚΑΣ σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα ΥΓ: 7η ημέρα και δεν ήρθε ακόμη το cashback... Πρεπει να καταλαβουν εκει στη βονταφον οτι εαν στα μικρά δεν είναι ικανοί, ποιός θα τους εμπιστευτεί στα μεγάλα; Αποφάσισα τελικά να μη κανω φορητότητα το βάτραχο μου. Απαραίτητη η σταθερότητα και ας πληρώσω και κάτι παραπάνω. Edited December 8, 2023 by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: ΑΤΜ και ΚΑΣ σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα ΥΓ: 7η ημέρα και δεν ήρθε ακόμη το cashback... Πρεπει να καταλαβουν εκει στη βονταφον οτι εαν στα μικρά δεν είναι ικανοί, ποιός θα τους εμπιστευτεί στα μεγάλα; Αποφάσισα τελικά να μη κανω φορητότητα το βάτραχο μου. Απαραίτητη η σταθερότητα και ας πληρώσω και κάτι παραπάνω. Εμένα μου μπήκε σε λιγότερο από 24 ώρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Εμένα μου μπήκε σε λιγότερο από 24 ώρες Ποιό σουπερμάρκετ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 45 minutes ago, VIPdriver said: Ποιό σουπερμάρκετ; Γαλαξίας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Λοιπόν γατονια απαντώ μόνο μου στο ερώτημα μουΣτο κατάστημα στην Πανεπιστημίου (στο ύψος της Εμμανουήλ Μπενάκη) ανεβαίνοντας από Ομόνοια στα αριστερά που είναιΈχει μηχάνημα για αυτόματη ανανέωση 8€ με πιστωτική κάρτα, έκανα τις κινήσεις και δουλεύει μια χαράΤον νου σας :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 6 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 3 minutes ago, HEO said: Λοιπόν γατονια απαντώ μόνο μου στο ερώτημα μου Στο κατάστημα στην Πανεπιστημίου (στο ύψος της Εμμανουήλ Μπενάκη) ανεβαίνοντας από Ομόνοια στα αριστερά που είναι Έχει μηχάνημα για αυτόματη ανανέωση 8€ με πιστωτική κάρτα, έκανα τις κινήσεις και δουλεύει μια χαρά Τον νου σας 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δηλαδη στη βονταφον για να βάλεις 8 ευρω θα πρεπει να εχεις καρτα; Σε καταστημα δεν δέχονται μετρητα στο ταμειο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Δηλαδη στη βονταφον για να βάλεις 8 ευρω θα πρεπει να εχεις καρτα; Σε καταστημα δεν δέχονται μετρητα στο ταμειο;Υποθέτω στο ταμείο δέχεται μετρητά, στο μηχάνημα δεν πρόσεξα αν δέχεται μετρητάΘα το ξανακοιταξω την άλλη εβδομάδα και θα ενημερώσωSent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 22 minutes ago, HEO said: Λοιπόν γατονια απαντώ μόνο μου στο ερώτημα μου Στο κατάστημα στην Πανεπιστημίου (στο ύψος της Εμμανουήλ Μπενάκη) ανεβαίνοντας από Ομόνοια στα αριστερά που είναι Έχει μηχάνημα για αυτόματη ανανέωση 8€ με πιστωτική κάρτα, έκανα τις κινήσεις και δουλεύει μια χαρά Τον νου σας :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Υπάρχει κανένας χάρτης για αυτά τα αυτόματα μηχανήματα? Πώς θα τα αναγνωρίσουμε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Υπάρχει κανένας χάρτης για αυτά τα αυτόματα μηχανήματα? Πώς θα τα αναγνωρίσουμε?Κοίταξα στο φτερό για χάρτη δεν βρήκα κάτι στην σελίδα τουςΣε τοπικά (μικρά) μαγαζιά που πήγα δεν είχαν μηχάνημα Και στην Πανεπιστημίου το μηχάνημα είναι κάπως κρυμμένο και δύσκολα το πιάνει το μάτι :(Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Και ποιος ο λόγος βρε παιδιά να κόψουν την ανανέωση 8€ από το τηλέφωνο; Για να παιδεύουν τον κόσμο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 1 minute ago, hercoulis said: Και ποιος ο λόγος βρε παιδιά να κόψουν την ανανέωση 8€ από το τηλέφωνο; Για να παιδεύουν τον κόσμο; Για να πας σε κατάστημα και να σε πιάσουν 'πελάτη' 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Τα 8 ευρω δεν δίνουν ομως καθόλου shake και data ουτε καν παρε χεις αν δεν κάνω λάθος ... συμφέρουν για μικρές καταναλώσεις μονο με liquid να δινεις 4 ευρω το μηνα να χαλας το 1 και να κανεις τα 7 ευρω σουβλάκια ετσι ? Μηχανήματα ανανεωσης λέτε εχουν εξωτερικά όταν κλείσουν ? γιατι εσωτερικά έχουν και σε μικρά , πχ στο δικό μου στην πανορμου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Μα οι μεγάλοι άνθρωποι που δεν χειρίζονται την κάρτα πάνε στα καταστήματα. Κάθε μέρα τέτοιας ηλικίας πελατεία βλέπω. Επίσης, θα ζοριστούν οικονομικά και αυτοί που ανανεώνουν εξ αποστάσεως τους ηλικιωμένους ανθρώπους τους. Άλλος είναι ο λόγος… και ακολούθησε κ η πράσινη.. Να περιμένουμε φαντάζομαι τις ενημερωτικές τεχνολογικές κ σχετικές σελίδες ότι θα κάνουν μια ερώτηση στις εταιρείες για την απρόσμενη αύξηση άνω του 60 % 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 https://techmaniacs.gr/vodafone-xmas-unlimited-data/ "Συγκεκριμένα, από τις 8/12 έως και τις 3/1 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση απεριόριστου Mobile Internet για 10 ημέρες, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο https://bit.ly/XmasOffer_2023" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) δεν ειναι για cu αυτο "( .... στην προσφορά του φορουμ αν ήθελες σου έδιναν και δευτερη κάρτα δωρεαν που δεν ηταν cu αλλά vodafone καρτοπρόγραμμα αν δεν κάνω λάθος. (εκει είχαν μια προσοφορά αν βαλεις λεφτά 3 μηνες δωρεαν απεριόριστα κιόλας) ,οπότε εκει δουλευει οποιος τηνεχει εγω επελεξα να μην παρω. Οποιος ξέρει διαφορές με το cu ... πχ δεν έχουν liquid και νομιζω σμαρτ ποκετ, με ίδια πακέτα (αν και βλέπω ενα combo unlimited me 10.9) αλλά διαφορετικες προσφορες. Edited December 8, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 32 minutes ago, blizard said: Τα 8 ευρω δεν δίνουν ομως καθόλου shake και data ουτε καν παρε χεις αν δεν κάνω λάθος ... συμφέρουν για μικρές καταναλώσεις μονο με liquid να δινεις 4 ευρω το μηνα να χαλας το 1 και να κανεις τα 7 ευρω σουβλάκια ετσι ? Μπορεί κάποιος να βάζει 8 ευρώ και να τα τρώει 2 μήνες στο λικουιντ, δεν είναι προυποθεση να αγοράζει σουβλάκια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Η εξαίρεση των CU συνδρομητών από την προσφορά 10 ημερών είναι τέλεια ! Thank U Vodafone. 😆 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) 20 minutes ago, VIPdriver said: Μπορεί κάποιος να βάζει 8 ευρώ και να τα τρώει 2 μήνες στο λικουιντ, δεν είναι προυποθεση να αγοράζει σουβλάκια. Καλά οτι θέλει κανει , αλλά αν χαλάει πολλά είναι καλύτερα να βάζει 13 ή 15 έυρω όσο τουλάχιστον δίνουν τα δώρα και να του μένουν τα λεφτά ... μετά τα χαλάει πανευκολα και ας μην ψαξει να βρει καν φτηνά προιόντα , θα τον συμφέρει . Edited December 8, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Τελικά το smart pocket ανοίγει και με 8€? Διότι πάντα βγάζει προϋπόθεση για 15€ ανανέωση τον τελευταίο μήνα και ενεργοποίηση πακέτου των 6€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) Με 8 και πάνω για 1 μηνα βγαζεις κουπόνια smart ποκετ ... και σε liquid και σε cu χωρις πακέτο , ακόμα και αν τα 8 ειναι απο cashback . Νομίζω ακουσα οτι με πακέτο στο cu που λες δεν ειναι αναγκη να εχεις βαλει λεφτά τον τελευταίο μηνα αλλά δεν θυμαμαι καλα. Την επιλογή να βάζεις 8 ευρω και μετά cashe back και να περνάνε 4 μηνες δεν την ειχα υπλογίσει , μάλλον πιο οικονομική η αν δεν θες να αγοράζεις , αλλά πάντα για μικρές καταναλώσεις (4 gb και 350-400 λεπτα σε 4 μηνες ειναι αυτα) Edited December 8, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 35 minutes ago, blizard said: εκει είχαν μια προσοφορά αν βαλεις λεφτά 3 μηνες δωρεαν απεριόριστα κιόλας) Την πήρα αυτή την προσφορά 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Εγώ προσωπικά αισθάνομαι προσωπικά αδικημένος από την στάση της εταιρίας να μας εξαιρέσει από την δωρεάν Χριστουγεννιάτικη προσφορά λες και εμείς δεν πληρώνουμε κάθε μήνα την κάρτα,λες και εμείς δεν θέλουμε το δώρο,λες και εμάς μας τρέχουν από τα μπατζάκια. Για το δώρο θέλουμε μια κάρτα των 13 ευρώ,ένα κόστος που έρχεται να προστεθεί στις αυξήσεις που έκανε πρόσφατα η εταιρία. Έχω ήδη εκφράσει τα παράπονα μου στο live chat και σκέφτομαι να το επιχειρήσω και στην φόρμα επικοινωνίας(αίτημα γραπτό) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts