CaptainNickGR Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 1 minute ago, eridion25 said: Βγάλανε την δυνατότητα να βγάλεις eSIM μέσω MY Vodafone; Έχει εδώ και ένα εξάμηνο δυστυχώς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 2 minutes ago, CaptainNickGR said: Έχει εδώ και ένα εξάμηνο δυστυχώς. Είχε βγάλει ανακοίνωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 6 ώρες πριν, eridion25 said: Βγάλανε την δυνατότητα να βγάλεις eSIM μέσω MY Vodafone; Ε ναι. Αφού 9 στις 10 φορές που δοκίμαζε κάποιος να κάνει esim από την εφαρμογή, η διαδικασία αποτυγχεναι. Εμένα μου είχε φάει και το 10ευρω και έπρεπε να τους το ζητήσω. Βέβαια όταν το ζήτησα μου το γύρισαν την ίδια μέρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Όντως ισχύει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Αύριο να πάω σε κατάστημα vodafone να βάλω 8€ η θα με "αναγκάσουν" να βάλω 12€ κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 43 minutes ago, eridion25 said: Αύριο να πάω σε κατάστημα vodafone να βάλω 8€ η θα με "αναγκάσουν" να βάλω 12€ κάρτα; Κανονικά έχουν υποχρέωση να σου βάλουν 8ε. Κάνε απόψε ένα τσατ για να σου το επιβεβαιώσουν και αυριο εάν σου το παιξουν δυσκολοι δείξε τους screenshot. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Αύριο να πάω σε κατάστημα vodafone να βάλω 8€ η θα με "αναγκάσουν" να βάλω 12€ κάρτα;Πήγαινε και αν σου πουν 12 στείλε διαμαρτυρία στην VodafoneSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 On 2/10/2023 at 5:47 ΜΜ, GREGORYMO said: Μπήκα μετά από μέρες στα μηνύματα της καρτουλας που έχω σε mifi και είδα χθες το βράδυ κάθε δέκα λεπτά να μου στείλουν τα εξής μηνύματα. Εχει κάνεις καμιά ιδέα τι είναι αυτά; 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 (edited) On 2/10/2023 at 9:11 ΜΜ, VIPdriver said: https://techmaniacs.gr/i-vodafone-soy-kovei-ti-dorean-prosfora-aperiorista-data-gia-1-mina-sti-kartokiniti/ Μόνο ντουντούκα δεν έβγαλαν στο techmaniacs για το bug, θεός σχωρέστο... Edited October 5, 2023 by seranata 2 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 (edited) 18 minutes ago, ParafronGR said: Μπήκα μετά από μέρες στα μηνύματα της καρτουλας που έχω σε mifi και είδα χθες το βράδυ κάθε δέκα λεπτά να μου στείλουν τα εξής μηνύματα. Εχει κάνεις καμιά ιδέα τι είναι αυτά; Είναι silent sms και έχει ξανά αναφερθεί από άλλους συνδρομητές vodafone. Έρχονται από τα νούμερα 1211 και 1212 που είναι του παρόχου. Λένε πως όταν σε παίρνουν αναπάντητη με απόκρυψη από αυτό το νούμερο έρχεται sms ειδοποίησης άρα της vodafone θα είναι. Edited October 5, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 On 29/9/2023 at 3:10 ΠΜ, ny_city said: ΕΣΥ γιατί δεν πληρώνεις αυτά τα " 7€ επιπλέον " +24 μήνες συμβόλαιο, για να τα έχεις και ΕΣΥ όλα unlimited? Αφού καθώς φαίνεται από τα γραφόμενα σου για εσένα δεν είναι σημαντική αυτή η διαφορά των 7 ευρώ. Αλλιώς, ΜΗΝ παραπονιέσαι φίλτατε, και να λες ευχαριστώ καθημερνά στην vodafone που δεν σας έχει βάλει όριο τα 100 giga/μήνα. (Τα θεωρώ υπερ. αρκετά για χρήση για συνδρομητές με κάρτα αλλιώς αν θέλετε "premium" υπηρεσία θα την πληρώνεται και ως "premium") Τα λέμε, ny_city σαν να λέμε Pppe.😂 3 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Έκανα σήμερα τις ανανεώσεις στα παιδιά μου και παρατήρησα (αν και είχε αναφερθεί) ότι πάλι άλλαξαν "όνομα" στο shake it, κάτι που σημαίνει πάει το roll over σε ότι είχες μαζέψει!Είναι η 2η φορά που το κάνουν σε λίγους μήνες!Δε μας τα λες καλά vodafone.... λίγο κοροϊδία μου κάνει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 2 ώρες πριν, Titarasaudi said: Έκανα σήμερα τις ανανεώσεις στα παιδιά μου και παρατήρησα (αν και είχε αναφερθεί) ότι πάλι άλλαξαν "όνομα" στο shake it, κάτι που σημαίνει πάει το roll over σε ότι είχες μαζέψει! Είναι η 2η φορά που το κάνουν σε λίγους μήνες! Δε μας τα λες καλά vodafone.... λίγο κοροϊδία μου κάνει! Το είχα γράψει πριν μέρες. Προσωπικά, έχασα κάμποσα gb που είχαν κάνει roll over από την μηνιαία ανανέωση των 12€. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν πως τις επόμενες ημέρες θα μου προσέθεταν 10 gb στα gb του νέου shake της 13αρας κάρτας. Αναμένω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 δε παρακολουθώ συχνα τις εξελίξεις αλλά βλέπω 13€ η μικρότερη κάρτα (και όχι 12€) και το πακέρο των 10,9€ έγινε 11,5€. Καλά πάμε. Τι καρτοκινήτη και σαχλαμάρες; Δεν υφίσταται πλέον καρτοκινητή με την έννοια που την ξέραμε. Συμβόλαιο έχουμε με μηνιαίο λογαριασμό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 33 minutes ago, nif said: δε παρακολουθώ συχνα τις εξελίξεις αλλά βλέπω 13€ η μικρότερη κάρτα (και όχι 12€) και το πακέρο των 10,9€ έγινε 11,5€. Καλά πάμε. Τι καρτοκινήτη και σαχλαμάρες; Δεν υφίσταται πλέον καρτοκινητή με την έννοια που την ξέραμε. Συμβόλαιο έχουμε με μηνιαίο λογαριασμό. Πλέον μόνο κάνα δυο πακετακια του big bang έρχονται πιο φθηνά το μήνα. (Από 11.5€) Just now, Alexandros201285 said: Πλέον μόνο κάνα δυο πακετακια του big bang βγαίνουν φθηνότερα το μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Τα οποία για να τα βάλεις παλι έχει προϋποθέσεις... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 δε παρακολουθώ συχνα τις εξελίξεις αλλά βλέπω 13€ η μικρότερη κάρτα (και όχι 12€) και το πακέρο των 10,9€ έγινε 11,5€. Καλά πάμε. Τι καρτοκινήτη και σαχλαμάρες; Δεν υφίσταται πλέον καρτοκινητή με την έννοια που την ξέραμε. Συμβόλαιο έχουμε με μηνιαίο λογαριασμό.Πραγματικά, εγώ θα αλλάξω σε COSMOTE student καρτοσυμβολαιο με 14 ευρώ το μήνα και θα ησυχάσω Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 4 minutes ago, kmpatra said: Τα οποία για να τα βάλεις παλι έχει προϋποθέσεις... Εγώ βάζω το big bang combo που θέλει 9€ τον μήνα άλλα κάθε εβδομάδα να ασχολησε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 24 minutes ago, GREGORYMO said: Εγώ βάζω το big bang combo που θέλει 9€ τον μήνα άλλα κάθε εβδομάδα να ασχολησε Όμως γιατί 9? 8 δεν βγαίνει για 28 μέρες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 1 minute ago, Alexandros201285 said: Όμως γιατί 9? 8 δεν βγαίνει για 28 μέρες? 9 μειων το φόρο 10%, πάει 8,18 και δεν είναι ολόκληρος μήνας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 28 minutes ago, GREGORYMO said: Εγώ βάζω το big bang combo που θέλει 9€ τον μήνα άλλα κάθε εβδομάδα να ασχολησε Εγώ εννοούσα ότι θέλει το συγκεκριμένο για παράδειγμα μέσα στο δίμηνο να έχεις κάνει ανανέωση. Άλλο free πακέτο ζητάει 22 ευρώ ανανέωση τους τελευταίους τρεις μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 3 minutes ago, kmpatra said: Εγώ εννοούσα ότι θέλει το συγκεκριμένο για παράδειγμα μέσα στο δίμηνο να έχεις κάνει ανανέωση. Άλλο free πακέτο ζητάει 22 ευρώ ανανέωση τους τελευταίους τρεις μήνες. Συμφωνώ αλλά αν το χρησιμοποιείς συνέχεια θα τα δώσεις τα 22 έτσι και αλλιώς. Σκέφτομαι να πάω co με το 7.2 αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) Μέχρι 15/11 μέσω του CU App μαζεύουμε κρυστάλλους (μαλλον ίδιους με αυτούς του big bang). Όσοι έχουν liquid παίρνουν 6000 από αυτούς και 500ΜΒ για 30 ημέρες και κάθε μέρα με κάθε login αν ενεργοποιήσετε το πακέτο σας δίνει 50ΜΒ (για 24 ώρες) και 400 κρυστάλλους. Επίσης 2500 κρυστάλλους δίνει αν πας σε ένα κατάστημα Vodafone (ακόμα και κάθε μέρα) ή με ανανέωση, πακέτα κλπ. Στο τέλος έχει κλήρωση για αυτοκίνητα, κινητά και τέτοια… Εκεί πήγαν τα € των αυξήσεων προφανώς. Edited October 6, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 9 ώρες πριν, GREGORYMO said: Συμφωνώ αλλά αν το χρησιμοποιείς συνέχεια θα τα δώσεις τα 22 έτσι και αλλιώς. Σκέφτομαι να πάω co με το 7.2 αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει Προφήτης. Έγινε κιόλας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 30 minutes ago, paanos said: Μέχρι 15/11 μέσω του CU App μαζεύουμε κρυστάλλους (μαλλον ίδιους με αυτούς του big bang). Όσοι έχουν liquid παίρνουν 6000 από αυτούς και 500ΜΒ για 30 ημέρες και κάθε μέρα με κάθε login αν ενεργοποιήσετε το πακέτο σας δίνει 50ΜΒ (για 24 ώρες) και 400 κρυστάλλους. Επίσης 2500 κρυστάλλους δίνει αν πας σε ένα κατάστημα Vodafone (ακόμα και κάθε μέρα) ή με ανανέωση, πακέτα κλπ. Στο τέλος έχει κλήρωση για αυτοκίνητα, κινητά και τέτοια… Εκεί πήγαν τα € των αυξήσεων προφανώς. Τι είναι ο διαγωνισμός CU Καλοκαιριστές 2.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts