aektzhs 1 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 24 minutes ago, kalitexnis_g said: Κοίταξε αν φτάσουμε σε σημείο να πληρώνουμε τη Vodafone για Cosmote, πάμε Cosmote. Απλό! Και μην αρχίσουμε πάλι να λέμε πάλι ότι υπάρχει ένα σημείο στην Ελλάδα που πιάνει καλύτερα η Vodafone.. 😉 Με την ελπίδα ότι η Vodafone θα ξυπνήσει και θα καλυτερέψει το δίκτυο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 1 hour ago, aektzhs 1 said: Με την ελπίδα ότι η Vodafone θα ξυπνήσει και θα καλυτερέψει το δίκτυο της Με μια ελπίδα ζούμε!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 (edited) μου φενεται οτι το πηραν πισω Edited September 20, 2023 by eridion25 image fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Θα αλλάξει. Κοιτα στην προηγούμενη σελίδα τι ανέφεραν καποια μέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Έφτασα στην Αγγλία!!!!Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώσω τον κόφτη. Με Vodafone UK μου τερματίζει στα 20 Mbps,ενώ το συμβόλαιο της συντρόφου μου στα 10 Mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 34 minutes ago, aektzhs 1 said: Έφτασα στην Αγγλία!!!!Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώσω τον κόφτη. Με Vodafone UK μου τερματίζει στα 20 Mbps,ενώ το συμβόλαιο της συντρόφου μου στα 10 Mbps Στο Μπράιτον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 35 minutes ago, Alexandros201285 said: Στο Μπράιτον? Λονδίνο είμαι τώρα,Μπράιτον θα παω για το ματς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 On 12/9/2023 at 8:56 ΜΜ, vasilhs_lamia said: Πάει η 8€ ανανέωση κ επίσημα 1 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Λονδίνο είμαι τώρα,Μπράιτον θα παω για το ματς Το περίμενα 😁⚽ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 1 hour ago, ParafronGR said: Πάει η 8€ ανανέωση κ επίσημα Εμένα στα περισσότερα ποσα βγαίνει ακόμη. Και στις 2 εφαρμογές. Και τα πακέτα επίσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 4 minutes ago, kmpatra said: Εμένα στα περισσότερα ποσα βγαίνει ακόμη. Και στις 2 εφαρμογές. Και τα πακέτα επίσης. Κ μένα, αλλά μάλλον θέμα χρόνου είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Στην ιστοσελίδα φαίνεται κανονικά η ανανέωση των 8 ευρώ μάλιστα λέει ότι είναι new :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Εμένα δείχνει από 12€και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 μεσα σε μια ωρα θα το εχουν βγαλει αλλιος το ανεκλησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Αν βλέπεις από myCUapp ακριβώς κάτω από τα ποσά γράφει περισσότερα ποσά. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Άκυρο επανεμφανίστηκε και η 8€ ανανέωση. Το live chat λέει από Δευτέρα-Τρίτη οι αλλαγές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Άκυρο επανεμφανίστηκε και η 8€ ανανέωση. Το live chat λέει από Δευτέρα-Τρίτη οι αλλαγές Σε παρακαλώ μην λες ψέματα γιατί η επίσημη ανακοίνωση της vodafone λέει ότι θα γίνει 20 Σεπτεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 (edited) Εμένα αυτή τη στιγμη στο λικουιντ εχω: - ελάχιστη ονλαιν 12ε - ελαχιστη συνδρομη 8ε Edited September 20, 2023 by VIPdriver Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 25 minutes ago, eridion25 said: Σε παρακαλώ μην λες ψέματα γιατί η επίσημη ανακοίνωση της vodafone λέει ότι θα γίνει 20 Σεπτεμβρίου Δεν λέω ψέματα ρωτά αν θέλεις στο chat 1 minute ago, VIPdriver said: Εμένα αυτή τη στιγμη στο λικουιντ εχω: - ελάχιστη ονλαιν 12ε - ελαχιστη συνδρομη 8ε Άρα ότι έχει φύγει η online 8€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Εμένα αυτή τη στιγμη στο λικουιντ εχω: - ελάχιστη ονλαιν 12ε - ελαχιστη συνδρομη 8εΑκόμα κανονικά 8 ευρώ η συνδρομήΥποθέτω πάτησες το κουμπι για περισσότερα ποσαSent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 11 minutes ago, VIPdriver said: Εμένα αυτή τη στιγμη στο λικουιντ εχω: - ελάχιστη ονλαιν 12ε - ελαχιστη συνδρομη 8ε Οι αλλαγές στο liquid με βάση την ανακοίνωση ξεκινούν ένα μήνα μετά, δηλαδή 20/10/2023. Μακάρι όμως να μην γίνει για να με γλυτώσουν από την φορητότητα προς NOVA. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Προσωπικά το CU μου φαίνεται η πιο περίπλοκη ιστορία καρτοκινητής τα τελευταία χρόνια με το Liquid... Ο πολύς κόσμος θέλει απλά ξεκάθαρα πακέτα και με €10-€15 το μήνα να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) Ίσως γίνεται και επίτηδες ως ενα σημείο. Πατούν στην γενικότερη "πολυπλοκότητα" του καρτοκινητού που θέλει μια μέριμνα απο το χρήστη (πρεπει να μην ξεχνάς ν' ανανεώνεις, να ενεργοποιείς τα πακετα,να ξερεις πότε αλλάζει τι,και σε λύσεις liquid λίγα περισσότερα) για να σου προτείνουν την ευκολία του συμβολαίου (με σταθερο λογαριασμο και παροχές καθε μήνα για 2 χρόνια,με αρκετο περιθωριο για να προγραμματισεις την πληρωμη του). Παράλληλα όμως με αχρείαστες επιπλέον παροχές και μεγαλύτερη (πολλές φορές πολυ μεγαλύτερη) τιμή. Edited September 21, 2023 by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Τι περίπλοκο έχει για τον απλό κόσμο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Προσωπικά το CU μου φαίνεται η πιο περίπλοκη ιστορία καρτοκινητής τα τελευταία χρόνια με το Liquid... Ο πολύς κόσμος θέλει απλά ξεκάθαρα πακέτα και με €10-€15 το μήνα να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Εγώ από την άλλη διαφωνω... και θεωρώ ότι το liquid είναι το απλούστερο πράγμα Αν οι καταναλωτές είχαν σωστή ενημέρωση και η εταιρεία δεν έκανε μκλιες όπως με την κατάργηση της οκταραςθα είχε διαλύσει όλες τις άλλες εταιρείες διότι απλά είναι πολύ πιο φθηνό και χωρίς πακεταSent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts