duellergr Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 (edited) 22 ώρες πριν, duellergr said: Σήμερα όπως μου είχαν πει από την εξυπηρέτηση πελατών, θα χάνονταν τα 5€ δώρο (μετά από 30 μέρες) από την έναρξη του cu μου λόγω πληρωμής ηλεκτρονικά. Αλλά βλέπω ότι προστέθηκαν στα δωρεάν χρήματα λόγω μετατροπής σε liquid που μόλις έκανα. Η ημ/νια λήξης όλων των χρημάτων είναι σε 1 μήνα (1 Οκτ δεν άλλαξε αυτό). Μήπως αν ανανεώσω το liquid στην 1 Οκτ (αντί για 2 Οκτ) παραμείνουν και τα χρήματα δώρο; Τελικά τα 5€ χάθηκαν, δεν είχαν αποδοθεί την ημέρα που ενεργοποίησα τη sim, οπότε καθυστέρησαν. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να ενεργοποιήσω το big bang giga max τη μέρα που θα λήγουν τα 27,27 που μου έδωσε δώρο το liquid, αφού πρώτα ενεργοποιήσω το καλοκαιριστες 17/9, έτσι για να μην πάνε κι αυτά χαμένα. Edited September 3, 2023 by duellergr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Δεν φαίνονται μαλλον οι ημερομηνίες λήξης των μπόνους χρημάτων στην εφαρμογή. Ισως στο 1252 αν δεν είσαι liquid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Βοηθάει αν μπεις στο Big Bang και δεις εκεί το υπόλοιπο. Αυτό που δείχνει πρέπει να είναι το "κανονικό" σου (που λήγει σε 2 μήνες). Άρα μέσα από το CU app θα δεις το "Κανονικό" + Δώρο συνολικά (το δώρο που θα λήγει σε 1 μήνα). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Το μόνο κακό είναι ότι δεν γνωρίζεις την ημ/νία λήξης του bonus. Μόνο αν θυμάσαι πότε αποδόθηκε + 30 ημέρες υποθέτω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 4 ώρες πριν, duellergr said: Το μόνο κακό είναι ότι δεν γνωρίζεις την ημ/νία λήξης του bonus. Μόνο αν θυμάσαι πότε αποδόθηκε + 30 ημέρες υποθέτω. Στο cu app, Μενού (κάτω δεξιά), ιστορικό online ανανέωσης, τελευταία ανανέωση +30 (κατά κανόνα). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Η προσφορα καλοκεριστες ληγη στης 17/09 οπτε αυτοι που ενεργοπιων τωρα αυτη την προσφορα θα εχουν απεριοριστα data για 14 μερες δηλ σε πολους δεν αξιζει να το παρουν σωστα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 2 minutes ago, eridion25 said: Η προσφορα καλοκεριστες ληγη στης 17/09 οπτε αυτοι που ενεργοπιων τωρα αυτη την προσφορα θα εχουν απεριοριστα data για 14 μερες δηλ σε πολους δεν αξιζει να το παρουν σωστα; Νομίζω ότι αυτή είναι η ημερομηνία που μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Η προσφορα καλοκεριστες ληγη στης 17/09 οπτε αυτοι που ενεργοπιων τωρα αυτη την προσφορα θα εχουν απεριοριστα data για 14 μερες δηλ σε πολους δεν αξιζει να το παρουν σωστα;Αν ενεργοποιήσεις τώρα το πακέτο κρατάει ένα μήνα. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Αν το ενεργοποιήσεις 17/09 θα το έχεις για 30 ημέρες. Απλό! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Σε καινούριο αριθμό, μπήκα από την πρώτη μέρα στο Liquid. Έβαλα σαν ημέρα αυτόματης χρέωσης 28 Σεπτεμβρίου, οπότε ακόμα δεν έχω πάρει το δώρο. Αν πχ βγω από το Liquid για καμιά βδομάδα και βάλω cashback, ή πχ αγοράσω πακέτο, και μετά ξαναμπώ στο Liquid, βάζοντας αυτή τη φορά ημερομηνία πρώτης χρέωσης 10 Οκτωβρίου, θα πάρω το δώρο; Ή το χάνω επειδή βγήκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Εγω ειχα βγει και ειχα μπει ισως και δυο φορες πριν το δωσει κι οταν το αφησα να λειτουργήσει το πήρα κανονικα. Μονο αν το παρεις και βγεις πριν λήξει ο μηνας του δώρου το χάνεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) On 5/9/2023 at 7:33 ΜΜ, jaranor said: Σε καινούριο αριθμό, μπήκα από την πρώτη μέρα στο Liquid. Έβαλα σαν ημέρα αυτόματης χρέωσης 28 Σεπτεμβρίου, οπότε ακόμα δεν έχω πάρει το δώρο. Αν πχ βγω από το Liquid για καμιά βδομάδα και βάλω cashback, ή πχ αγοράσω πακέτο, και μετά ξαναμπώ στο Liquid, βάζοντας αυτή τη φορά ημερομηνία πρώτης χρέωσης 10 Οκτωβρίου, θα πάρω το δώρο; Ή το χάνω επειδή βγήκα; . Edited 28 Ιουλίου by jsimeo 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Εγω ειχα βγει και ειχα μπει ισως και δυο φορες πριν το δωσει κι οταν το αφησα να λειτουργήσει το πήρα κανονικα. Μονο αν το παρεις και βγεις πριν λήξει ο μηνας του δώρου το χάνεις.Το ίδιο και εδώΣε ένα νούμερα μπήκα βγήκα ξαναμπήκα ξαναβγήκαν και κάποια στιγμή ενεργοποίησα και πήρα το δώροΓια να μην πέσεις σε καμμία στραβή περίπτωση και χρεωθείς, χρησιμοποίησε κάρτα που την έχεις κλειδώσει, Αν είναι να πάρεις το δώρο δεν πειράζει που η κάρτα είναι κλειδωμένη, στο δίνει κανονικά Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Το εχει λαβει κανεις αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Ναι το ελαβα κι εγω. Βέβαια στο λινκ έχει αλλη προσφορα. Δεν καταλαβαίνω τι είναι η διεκδίκηση που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Είναι για νέα νούμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Ναι, κ υπάρχει από χθές στο σαιτ του CU, προσφορά για νέα νούμερα ή φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Γιατι εγω στο λινκ βλεπω άλλα? Edited September 6, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Και σε εμένα ήρθε. Καλή προσφορά. Λέτε να συνδυάζεται και με κάρτα νέων; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Σε εσάς που ήρθε, εχετε ηδη νουμερο cu και εαν ναι για πόσο καιρό το έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εμενα στο νουμερο που εφερα με φορητότητα απο 14/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εμένα ούτε στα 2 παλιά μου νούμερα, ουτε στα 2 καινούρια (4 μηνών) μου νούμερα. Στο σαιτ λεει για 2πλασιασμο πακετων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Αν λήξει το υπόλοιπο λογω διμήνου γινεται cashback για να παρει πάλι μπροστά ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εγώ σκάλωσα στο "διεκδίκησε"... Μήπως σε δεύτερο χρόνο χρειάζεται να νικήσεις κάναν Τεντόγλου για να πάρεις το 10€; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Σε εσάς που ήρθε, εχετε ηδη νουμερο cu και εαν ναι για πόσο καιρό το έχετε; Από τέλη Φεβρουαρίου με φορητότητα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts