Vasileios Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 Η ερώτηση ήταν για να Πάρεις το Bonus. Για το άλλο δεν ρώτησες ούτε απάντησα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 Το υπόλοιπο της νέας γενιάς θα πρέπει να το καταναλώσεις αλλιώς θα το χάσεις. Κάρτα βάλε όταν δεν ακούσεις άλλο να αναφέρει για το υπόλοιπο της νέας γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 1+1 Blue Star: CDH6973182536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 To νου σου φαίνεται ο αριθμός σου :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Αυτό για όσους δυσκολεύονται να πιστέψουν στις αλλαγές.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoval Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Καλημέρα σας, Ηθελα να ρωτήσω αν είσαι στο liquid έχεις παράλληλα και shake it ανάλογα την ανανέωση που κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Όχι, το αναφέρει ρητά στους όρους, διάβασε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Βέβαια κανείς δεν σου απαγορεύει να βγεις και να κάνεις ανανέωση μόνος σου σαν cu, να πάρεις το shake it και να ξαναμπείς. Η μόνη περίπτωση που δεν βολεύει αυτό είναι αν σκοπεύεις να κάνεις πάνω από 15 ευρώ liquid ανανέωση για να πάρεις απεριόριστη ομιλία, σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να αποφασίσεις αν προτιμάς περισσότερο τα data (shake it) ή την ομιλία (liquid). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Αν θελήσω να βγάλω διπλή σιμ,αντικαθίσταται η παλιά με δύο καινούργιες οπως στην πράσινη,ή απλά δίνουν μία επιπλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoulk Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Just now, kmpatra said: Αν θελήσω να βγάλω διπλή σιμ,αντικαθίσταται η παλιά με δύο καινούργιες οπως στην πράσινη,ή απλά δίνουν μία επιπλέον? Αντικαθίσταται η παλιά με 2 καινούργιες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 16 minutes ago, spoulk said: Αντικαθίσταται η παλιά με 2 καινούργιες. Και το κόστος αυτών; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoulk Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 11 minutes ago, terkos2 said: Και το κόστος αυτών; Την περασμένη άνοιξη στο κατάστημα της Κηφισιάς μου ζήτησαν 5 ευρώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 4 ώρες πριν, HEO said: To νου σου φαίνεται ο αριθμός σου 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δεν είναι αριθμός που χρησιμοποιώ οπότε δεν με ενοχλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 1 hour ago, spoulk said: Την περασμένη άνοιξη στο κατάστημα της Κηφισιάς μου ζήτησαν 5 ευρώ. 5€ η μία, εφάπαξ ή ανά μήνα; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Μου ήρθε αυτό! TEΛOΣ ΣTIΣ ΞAΦNIKEΣ XPEΩΣEIΣ! ΣOY EXOYME ENEPΓOΠOIHΣEI THN YΠHPEΣIA MY DATA CONTROL ΓIA NA ΣTAMATAEI H XPHΣH INTERNET KAI H ANTIΣTOIXH XPEΩΣH EKTOΣ ΠAKETOY OTAN TEΛEIΩNOYN TA DATA TOY ΠAKETOY ΣOY. EΣY AΠOΦAΣIZEIΣ AN ΘEΣ NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ, ENEPΓOΠOIΩNTAΣ OΠOIO ΠAKETO ΘEΣ. Πότε βάλανε αυτήν την υπηρεσία; Δεν την ήξερα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 (edited) Υπήρχε, έστελνες μήνυμα με Κ στο 1252 για να ενεργοποιηθεί. Στις νέες σιμ που μου είχανε στείλει ήταν νομίζω ενεργοποιημένο εξαρχής. Edited August 23, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoulk Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 1 ώρα πριν, terkos2 said: 5€ η μία, εφάπαξ ή ανά μήνα; 5€ σύνολο. Εφάπαξ. Έχω ακούσει όμως ότι κάθε κατάστημα ζητά ότι θέλει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Η επίσημη τιμή είναι στα 7€ και για τις δύο sims μαζί. Αυτό με είχαν ενημερώσει μετά από επικοινωνία μέσω Live Chat και αυτό είχα πληρώσει στο κατάστημα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 7€ είναι το κόστος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 16 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Το υπόλοιπο της νέας γενιάς θα πρέπει να το καταναλώσεις αλλιώς θα το χάσεις. Κάρτα βάλε όταν δεν ακούσεις άλλο να αναφέρει για το υπόλοιπο της νέας γενιάς. Μια που αναφέρθηκε η κάρτα νέων: το bonus ισχύει μόνο για ένα χρόνο ή για όσο ανανεώνεται η κάρτα νέων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 6 minutes ago, mambagr said: Μια που αναφέρθηκε η κάρτα νέων: το bonus ισχύει μόνο για ένα χρόνο ή για όσο ανανεώνεται η κάρτα νέων; Για ένα έτος λαμβάνεις την προσφορά, οπότε αν σε ενδιαφέρει να εκδόσεις την κάρτα νέων μόνο για την προσφορά του CU αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να την βγάλεις με ετήσια συνδρομή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά, να είστε καλά. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Η επίσημη τιμή είναι στα 7€ και για τις δύο sims μαζί. Αυτό με είχαν ενημερώσει μετά από επικοινωνία μέσω Live Chat και αυτό είχα πληρώσει στο κατάστημα.Εμένα μου είχαν πει 14 (2 x 7) !!!! από την εξυπηρέτηση πελατώνΈχω κάνει 6 νούμερα σε διπλές κάρτεςΠασαλιμάνι Σταδίου και Αμφιθέας τις είχαν 5 ευρώ και τις δύοΝέα Σμύρνη 7 και τις δύοΜε λίγα λόγια όπου σε πιάσουν :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 24 minutes ago, HEO said: Εμένα μου είχαν πει 14 (2 x 7) !!!! από την εξυπηρέτηση πελατών Έχω κάνει 6 νούμερα σε διπλές κάρτες Πασαλιμάνι Σταδίου και Αμφιθέας τις είχαν 5 ευρώ και τις δύο Νέα Σμύρνη 7 και τις δύο Με λίγα λόγια όπου σε πιάσουν 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Καλά στην εξυπηρέτηση πελατών θα ήταν καμία αρχάρια... 😋😉😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Το πιθανότερο Sent from my Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts