tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Ήρθε η κάρτα. Δεν έχει τίποτα μέσα από χρόνο. Την ενεργοποίησα έβαλα την κάρτα πού είχαν μέσα και έβαλα ένα πακέτο με απεριόριστη ομιλία και μου έδωσε 17 giga κτλ. Τώρα δεν με συμφέρει νά γίνω liquid σωστά; Εννοώ θα τό κάνω λίγο πριν τελειώσουν τα απεριόριστα ε;Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Κληση στο 1252 εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Αυριο θα εχουμε απεριοριστα data για 15 Αυγουστου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Γιατί να έχουμε κάτι τέτοιο? Το είχε κάνει περισυ? Δεν εχω δει κάποια ανακοίνωση για τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Κληση στο 1252 εκανες?Οκ το έκανα. Δεν μπορώ να κάνω εγράφη στο κινητό μου να μπορώ να το ελέγχω. Δεν στέλνει κωδικό μιας χρήσης Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Περίμενε λίγο να ενημερωθούν τα συστήματα. Μπορείς να φτιάξεις και λογαριασμό με username password αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Τό κατάφερα από browser. Καί μετά μπήκα από την εφαρμογή. Τής έβαλα απεριόριστα για 30 μέρες. Οπότε να γίνω liquid σε 29 μέρες πχ; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Just now, tolisfar said: Τό κατάφερα από browser. Καί μετά μπήκα από την εφαρμογή. Τής έβαλα απεριόριστα για 30 μέρες. Οπότε να γίνω liquid σε 29 μέρες πχ; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τώρα να γίνεις liquid, θα φάει πρώτα το πακέτο και μετά θα αρχίσει να τρώει λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Α οπότε το κάνω. Δεν χάνει τα απεριόριστα. Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 (edited) 1 hour ago, _NikitaS_ said: Συγγνώμη ρε παιδιά επειδή μόλις βγήκα από ένα κατάστημα vodafone. Μου είπαν ότι το κόστος φορητότητας στην καρτοκινητη είναι 30 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Από ποτέ; Εγώ ήξερα 12 ευρώ την πρώτη ανανέωση. χαχαχαχαχα. αρχισαμε… τραγικοί ξεφτίλες🤡 Edited August 11, 2023 by panos43 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 4 minutes ago, panos43 said: χαχαχαχαχα. αρχισαμε… τραγικοί ξεφτίλες🤡 οπου βρουν αρπαζουν..... 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 hour ago, _NikitaS_ said: Συγγνώμη ρε παιδιά επειδή μόλις βγήκα από ένα κατάστημα vodafone. Μου είπαν ότι το κόστος φορητότητας στην καρτοκινητη είναι 30 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Από ποτέ; Εγώ ήξερα 12 ευρώ την πρώτη ανανέωση. Μήπως ήσουν στο εμπορικό Μακεδονία; Νομίζω μας το έχουν αναφέρει ξανά! 😂😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 46 minutes ago, kalitexnis_g said: Μήπως ήσουν στο εμπορικό Μακεδονία; Νομίζω μας το έχουν αναφέρει ξανά! 😂😂 Όχι, στην Αθήνα είμαι και μιλάω για το Πατησίων 341 στα Άνω Πατήσια. Το αστείο είναι ότι μίλησα με την εξυπηρέτηση της vodafone σε chat και μου πρότειναν να κάνω online την αίτηση φορητότητας γιατί στα τοπικά μαγαζιά μπορεί να υπάρχουν όροι διαφορετικοί από τους εμπορικούς συλλόγους ή διαφορετικές προσφορές. Με λίγα λόγια τους κάλυψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 2 ώρες πριν, tolisfar said: Α οπότε το κάνω. Δεν χάνει τα απεριόριστα. Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά βάλε ημερομηνία αυτόματης ανανέωσης μετά την λήξη των απεριόριστων που έχεις. Επίσης για πρώτη δωρεάν ανανέωση βάλε τα 30€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 hour ago, _NikitaS_ said: Όχι, στην Αθήνα είμαι και μιλάω για το Πατησίων 341 στα Άνω Πατήσια. Το αστείο είναι ότι μίλησα με την εξυπηρέτηση της vodafone σε chat και μου πρότειναν να κάνω online την αίτηση φορητότητας γιατί στα τοπικά μαγαζιά μπορεί να υπάρχουν όροι διαφορετικοί από τους εμπορικούς συλλόγους ή διαφορετικές προσφορές. Με λίγα λόγια τους κάλυψαν. Ήταν λιγάκι διαφορετική η προσφορά τους 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Στο cu shake, τι θα πει 'κουνάς' ? Δεν είναι στάνταρ η ανανέωση ανάλογα το ποσό που βάζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 21 minutes ago, GREGORYMO said: Στο cu shake, τι θα πει 'κουνάς' ? Δεν είναι στάνταρ η ανανέωση ανάλογα το ποσό που βάζεις ? Ειναι τροπος του λεγειν ρε συ απλα κουνας το κινητο σου να ολοκληρωσεις την επιλογη Προφανως και ειναι στανταρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Απλά βάλε ημερομηνία αυτόματης ανανέωσης μετά την λήξη των απεριόριστων που έχεις. Επίσης για πρώτη δωρεάν ανανέωση βάλε τα 30€.Τα 30; Για να καταλάβω εγώ θέλω νά κρατάει 8 περίπου το δίμηνο με την μεταφορά τής ημερομηνίας. Έτσι δεν γίνεται; Συγνώμη αλλά άσχετος το πώς λειτουργεί το liquid Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Ιδανικα , βολεύει να βάζεις το shake ΠΡΩΙ για να εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Εντωμεταξύ εδώ και ενα μηνα έχω τηλεφωνήσει γιατί δεν έλαβα την προσφορά Revolut 25€ και ακόμα περιμενω απάντηση…. Ειχαν πει ότι θα το δουν και θα με καλεσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 (edited) 48 minutes ago, tolisfar said: Τα 30; Για να καταλάβω εγώ θέλω νά κρατάει 8 περίπου το δίμηνο με την μεταφορά τής ημερομηνίας. Έτσι δεν γίνεται; Συγνώμη αλλά άσχετος το πώς λειτουργεί το liquid Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, μπορεις να βάλεις ως πρώτη συνδρομή 30€ για να πάρεις το μέγιστο. Και αφου σου τα δώσει, μετά αλλάζεις για τον επόμενο μήνα την μπάρα. Δυστυχώς εφόσον θα ισχύσει η κατάργηση της 8αρας, δεν γινεται να έχεις περίπου 8€ το δίμηνο αλλά το κατώτερο θα είναι 12€/διμηνο. ΕΚΤΟΣ... και αν βάλεις πχ μια φορά στο τόσο 12€ για όσο σου κρατάει και μετά μπαινο-βγαινεις για να κάνεις cashback και μετακινείς την μπάρα ανάλογα..Οσο φυσικά θα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα με το cashback με τους παρόντες όρους.. Δεν έχει ανακοινωθεί σήμερα που γράφουμε ότι κάτι θα αλλάξει και σε αυτό αλλά πρακτικά όλα είναι "liquid" στην καρτοκινητή και τους όρους που αυτή λειτουργεί.. 19 minutes ago, GREGORYMO said: Ιδανικα , βολεύει να βάζεις το shake ΠΡΩΙ για να εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις ημέρες? Από όσο έχω δει τα mb λήγουν 23.59.59 της 30ης ημέρας. Είτε τα βάλεις λοιπόν πρωι,είτε μεσημέρι,είτε απόγευμα πάλι 30 ημέρες θα μετρήσουν. Edited August 11, 2023 by bbbb 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Επειδή ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, μπορεις να βάλεις ως πρώτη συνδρομή 30€ για να πάρεις το μέγιστο. Και αφου σου τα δώσει, μετά αλλάζεις για τον επόμενο μήνα την μπάρα. Δυστυχώς εφόσον θα ισχύσει η κατάργηση της 8αρας, δεν γινεται να έχεις περίπου 8€ το δίμηνο αλλά το κατώτερο θα είναι 12€/διμηνο. ΕΚΤΟΣ... και αν βάλεις πχ μια φορά στο τόσο 12€ για όσο σου κρατάει και μετά μπαινο-βγαινεις για να κάνεις cashback και μετακινείς την μπάρα ανάλογα..Οσο φυσικά θα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα με το cashback με τους παρόντες όρους.. Δεν έχει ανακοινωθεί σήμερα που γράφουμε ότι κάτι θα αλλάξει και σε αυτό αλλά πρακτικά όλα είναι "liquid" στην καρτοκινητή και τους όρους που αυτή λειτουργεί..Σε ευχαριστώ πολύ. Κατατοπιστικότατος. Αυτό έστω ας βάζω 12 νά κρατάει περίπου 2 μήνες πάλι οκ θα είναι... Τό δεύτερο μου φαίνεται πιο μπελαλιδικο Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 hour ago, tolisfar said: Σε ευχαριστώ πολύ. Κατατοπιστικότατος. Αυτό έστω ας βάζω 12 νά κρατάει περίπου 2 μήνες πάλι οκ θα είναι... Τό δεύτερο μου φαίνεται πιο μπελαλιδικο Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο λόγος που θελεις liquid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Ο λόγος που θελεις liquid;Νά μιλάει η μητέρα μου που θέλει μονο ομιλία όσο το δυνατόν φθηνότερα. Νά μήν δίνει 12€ τόν μήνα. Τουλάχιστον από ότι κατάλαβα στο liquid γίνεται νά χαλάει λιγότερα....Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 3 minutes ago, tolisfar said: Νά μιλάει η μητέρα μου που θέλει μονο ομιλία όσο το δυνατόν φθηνότερα. Νά μήν δίνει 12€ τόν μήνα. Τουλάχιστον από ότι κατάλαβα στο liquid γίνεται νά χαλάει λιγότερα.... Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το liquid έχει πράγματι το φτηνότερο λεπτό ομιλίας, αλλά θα πρέπει να φροντίζεις να αλλάζεις την μηνιαία μπάρα χρέωσης στην χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Επίσης ανακοινώθηκε ότι η 8ευρη ελάχιστη μηνιαία χρέωση θα γίνει 13. Και από τη στιγμή που η βονταφον αλλάζει τα πραγματα οπως θέλει και γρήγορα, φοβάμαι μήπως αλλάξει και το κόλπο της αλλαγής μπαρας. Ευχομαι να μη γίνει, αλλά προς τα εκεί το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts