Alexandros201285 Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 7 minutes ago, panos43 said: Εγώ αυτο που ξερω είναι πως την Παρασκευή που θα κανω ανανεωση, αν δεν μπει το unlimited data της προσφοράς κατευθειαν και χρειαστεί έστω και 1 επικοινωνία, προχωράω σε διαδικασία φορητότητας γιατί ήδη αρκετά ανέχτηκα τι άθλιο σημα. Χάλια κ σένα ε? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 καλα παιδια εκει στο τσατ της βονταφον αλλα δεν τους ενημερωνουν σωστα . μου εγραψαν οτι δεν μπορω να βαλω το 10ημερο unlimited data γιατι ειμαι liquid , και μολις το ενεργοποίησα μεσα απο τη cu εφαρμογη ! 2 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 5 minutes ago, stelioz78 said: καλα παιδια εκει στο τσατ της βονταφον αλλα δεν τους ενημερωνουν σωστα . μου εγραψαν οτι δεν μπορω να βαλω το 10ημερο unlimited data γιατι ειμαι liquid , και μολις το ενεργοποίησα μεσα απο τη cu εφαρμογη ! Εμένα μου είπε στις αρχές ότι δεν μπορώ να κουνάω τη μπάρα όσες φορές θέλω και μετά μου ζητούσε συγγνώμη.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 9 minutes ago, stelioz78 said: καλα παιδια εκει στο τσατ της βονταφον αλλα δεν τους ενημερωνουν σωστα . μου εγραψαν οτι δεν μπορω να βαλω το 10ημερο unlimited data γιατι ειμαι liquid , και μολις το ενεργοποίησα μεσα απο τη cu εφαρμογη ! Βγήκες από liquid? Τι να σε ενημερώσουν δηλαδή? Αφού το γράφει στο : tell me more 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Είναι και για liquid η προσφορά. Το μόνο που λέει για liquid στο tell me more είναι πως όσοι είναι στο liquid δε χρειάζεται να έχουν κάνει ανανέωση από 4/3 και μετά. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Βγήκες από liquid? Τι να σε ενημερώσουν δηλαδή? Αφού το γράφει στο : tell me more Α αυτο ελεγες χθες για την εξαιρεση των cu liquid.. εμ λογικο... ετσι οπως το εγραψαν....αλλα το σωστο ειναι αυτο που εγραψε ο dasnowy 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 5 ώρες πριν, GREGORYMO said: Βγήκες από liquid? Τι να σε ενημερώσουν δηλαδή? Αφού το γράφει στο : tell me more δεν βγηκα απο liquid, απλα δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω , και χθες μπορεσα. απο την cu εφαρμογη παντα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Και εγώ το ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής και είμαι σε liquid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν liquid. Θέλω να κάνω μια σύνδεση για τον πατέρα μου. Μεγάλος άνθρωπος είναι θέλει να μιλάει λίγο και να έχει ένα τηλέφωνο για μια ώρα ανάγκης. Αν κάνει ανανέωση με 8 ευρώ ποσά μένουν καθαρά στην κάρτα για να υπολογίσω πόσο χρόνο ομιλίας θα έχει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 9 minutes ago, aplos73 said: Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν liquid. Θέλω να κάνω μια σύνδεση για τον πατέρα μου. Μεγάλος άνθρωπος είναι θέλει να μιλάει λίγο και να έχει ένα τηλέφωνο για μια ώρα ανάγκης. Αν κάνει ανανέωση με 8 ευρώ ποσά μένουν καθαρά στην κάρτα για να υπολογίσω πόσο χρόνο ομιλίας θα έχει. Μένουν 7,27€ τα οποία αντιστοιχούν σε 1119' λεπτά ή 1119 κλήσεις του 1 λεπτού τα οποία βέβαια υπο συνθήκη μπορούν να γίνουν και απεριόριστα πχ μια ημέρα αν χρειαστεί. πχ αν μια μέρα μιλήσεις για 1,5€ που αντιστοιχούν σε περίπου 231' τότε από το 232ο λεπτό/κλήση μέχρι τις 23.59 της ίδιας ημέρας ή όποια κινηση mb κάνεις μέχρι τότε, δεν θα χρεωθεί παραπάνω απο το ήδη χρεωμένο 1,5€. Φυσικά δεν σε συμφέρει κάθε μέρα να φτάνεις το 1,5€ χρέωση Edited April 18, 2023 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 3 minutes ago, aplos73 said: Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν liquid. Θέλω να κάνω μια σύνδεση για τον πατέρα μου. Μεγάλος άνθρωπος είναι θέλει να μιλάει λίγο και να έχει ένα τηλέφωνο για μια ώρα ανάγκης. Αν κάνει ανανέωση με 8 ευρώ ποσά μένουν καθαρά στην κάρτα για να υπολογίσω πόσο χρόνο ομιλίας θα έχει. €7,27 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 1 hour ago, aplos73 said: Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν liquid. Θέλω να κάνω μια σύνδεση για τον πατέρα μου. Μεγάλος άνθρωπος είναι θέλει να μιλάει λίγο και να έχει ένα τηλέφωνο για μια ώρα ανάγκης. Αν κάνει ανανέωση με 8 ευρώ ποσά μένουν καθαρά στην κάρτα για να υπολογίσω πόσο χρόνο ομιλίας θα έχει. Οπως κατάλαβες το κόστος του είναι αστείο 😉 0.0065 το λεπό ομιλίας είναι , ότι βάζει θα του μένει υπόλοιπο δλδ. Η μεγάλη μαγκιά είναι ότι μπορείς να τα βγάζεις αυτα τα λεπτά με πολούς τρόπους... ή μπορείς να βάζεις 8 κάθε 2 μήνες , ή αν δεν βαριέσαι να πάς σε ένα σουπερ,μαρκετ και να σκαναρεις μια αποδειξη βάζεις και μισο ευρω το 2μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 1 hour ago, blizard said: , ή αν δεν βαριέσαι να πάς σε ένα σουπερ,μαρκετ και να σκαναρεις μια αποδειξη βάζεις και μισο ευρω το 2μηνο Οσο είσαι εντός Liquid δεν λειτουργεί το vodafone app και ως εκ τούτου, δεν γίνεται cashback Edited April 18, 2023 by bbbb 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 9 minutes ago, bbbb said: Οσο είσαι εντός Liquid δεν λειτουργεί το vodafone app και ως εκ τούτου, δεν γίνεται cashback Άμα είσαι liquid, που χρησιμεύει το cashback? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 7 minutes ago, GREGORYMO said: Άμα είσαι liquid, που χρησιμεύει το cashback? Αμα βγεις απο το Liquid,περιμένεις να έρθει το sms ότι βγήκες, βάζεις την απόδειξη του cashback κανονικά. πχ 0,50€. Ξαναμπαίνεις liquid και σε εύλογο χρονικό διάστημα που ξέρεις ότι η απόδειξη πέρασε, ξαναβγαίνεις, κάνεις εξαργύρωση και ξαναμπαίνεις. Αν δεν είσαι liquid τότε πχ με 0,50€ δε μιλάς ούτε 1 λεπτό. Αντιθέτως αν είσαι liquid με 0,50€ μιλάς 76 λεπτά ή στέλνεις 76 sms. Θεωρητικά αν είσαι καρτοκινητός που έχει πιάσει το νόημα,δεν βαριέται να ασχολείται, τότε πρακτικά για την ώρα τουλάχιστον, με τις κατάλληλες ενέργειες μπες-βγες και μετακίνηση μπάρας, την βγάζεις μήνες χωρις να χρειαστεί να βάλεις κανονική κάρτα. Αλλά... οι περισσότεροι δε θα ασχοληθούν.. Θα πουν "ω ρε φίλε που να τα κάνω όλα αυτά τα "κινέζικα" που μου/με λες τώραααα.. ωχου.. ας πληρώνω 8-10-12-15€ και ας έχω ήσυχο το κεφάλι μου".... 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) Αυτό .... Ας πούμε κάτι παει στραβα και δυσκολέυεσαι πολύ οικονομικά ... θα το κάνεις και θα μιλάς ανθρώπινα με ιντερνετ και σμσ για πάρα πολυ καιρό μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα. Edited April 18, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 2 minutes ago, bbbb said: Αμα βγεις απο το Liquid,περιμένεις να έρθει το sms ότι βγήκες, βάζεις την απόδειξη του cashback κανονικά. πχ 0,50€. Ξαναμπαίνεις liquid και σε εύλογο χρονικό διάστημα που ξέρεις ότι η απόδειξη πέρασε, ξαναβγαίνεις, κάνεις εξαργύρωση και ξαναμπαίνεις. Αν δεν είσαι liquid τότε πχ με 0,50€ δε μιλάς ούτε 1 λεπτό. Αντιθέτως αν είσαι liquid με 0,50€ μιλάς 76 λεπτά ή στέλνεις 76 sms. Θεωρητικά αν είσαι καρτοκινητός που έχει πιάσει το νόημα,δεν βαριέται να ασχολείται, τότε πρακτικά για την ώρα τουλάχιστον, με τις κατάλληλες ενέργειες μπες-βγες και μετακίνηση μπάρας, την βγάζεις μήνες χωρις να χρειαστεί να βάλεις κανονική κάρτα. Αλλά... οι περισσότεροι δε θα ασχοληθούν.. Θα πουν "ω ρε φίλε που να τα κάνω όλα αυτά τα "κινέζικα" που μου/με λες τώραααα.. ωχου.. ας πληρώνω 8-10-12-15€ και ας έχω ήσυχο το κεφάλι μου".... ΝΑΙ, αλλά δεν μπαίνουν ΚΑΘΕ μήνα 8 τουλάχιστον ευρώ από την κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 8 minutes ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ, αλλά δεν μπαίνουν ΚΑΘΕ μήνα 8 τουλάχιστον ευρώ από την κάρτα? Ναι ας πούμε ναι.. Πρέπει να καταλάβεις την φιλοσοφία του μπαινο-βγαινω και της μετακίνησης της μπάρας-αυτόματης συνδρομής όταν απαιτείται. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 7 ώρες πριν, aplos73 said: Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν liquid. Θέλω να κάνω μια σύνδεση για τον πατέρα μου. Μεγάλος άνθρωπος είναι θέλει να μιλάει λίγο και να έχει ένα τηλέφωνο για μια ώρα ανάγκης. Αν κάνει ανανέωση με 8 ευρώ ποσά μένουν καθαρά στην κάρτα για να υπολογίσω πόσο χρόνο ομιλίας θα έχει. Όπως τα γράψαν οι φίλοι. Πηγή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 6 ώρες πριν, bbbb said: ...με τις κατάλληλες ενέργειες μπες-βγες και μετακίνηση μπάρας, την βγάζεις μήνες χωρις να χρειαστεί να βάλεις κανονική κάρτα. Μπορώ να μπω liquid και να μην βάλω 8€ ποτέ και να το συντηρώ με cash back μόνο; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 1118 λεπτά ομιλίας είναι μια χαρά. Το πολύ να μιλήσει κάνα 2 ώρες. Οπότε cu liquid και ανανέωση 8 ευρώ το μήνα και μια χαρά θα είναι ο πατέρας. Βολεύτηκε.. θα πάω σήμερα να του κάνω την σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 1 hour ago, Mobileras said: Μπορώ να μπω liquid και να μην βάλω 8€ ποτέ και να το συντηρώ με cash back μόνο; Φυσικά! Εξάλλου το cashback θεωρείται κανονική ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 (edited) 14 minutes ago, kalitexnis_g said: Φυσικά! Εξάλλου το cashback θεωρείται κανονική ανανέωση. Το liquid δεν σε πεταει εξω οταν δει 2 ανεπιτυχείς ανανεωσεις απο την χρεωστική/πιστωτική που εχεις δηλώσει; Edited April 19, 2023 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 3 minutes ago, Mobileras said: Το liquid δεν σε πεταει εξω οταν δει 2 ανεπιτυχείς ανανεωσεις απο την χρεωστική/πιστωτική που εχεις δηλώσει; Ναι.. τι σχέση έχει με το cashback αυτό; Εξάλλου εσύ ρώτησες αν μπορείς να τη βγάλεις ΜΟΝΟ με cashback. Για να πραγματοποιηθεί το cashback πρέπει να βγεις από το liquid. Οταν είσαι liquid δεν μπορείς να κάνεις login στην εφαρμογή της Vodafone από όπου γίνεται το cashback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Ναι.. τι σχέση έχει με το cashback αυτό; Εξάλλου εσύ ρώτησες αν μπορείς να τη βγάλεις ΜΟΝΟ με cashback. Για να πραγματοποιηθεί το cashback πρέπει να βγεις από το liquid. Οταν είσαι liquid δεν μπορείς να κάνεις login στην εφαρμογή της Vodafone από όπου γίνεται το cashback. Οταν ξαναμπεις liquid, δεν θα προσπαθησει να σου χρεωσει την καρτα που αναγκαστικά δηλώνεις για να έχεις liquid; 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts