ELTASSOS Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Πήγαινε στην εφαρμογή και άλλαξε το σε λεπτά ομιλίας, αφου έτσι και αλλιως mb παίρνεις απο το shake και το παρε να εχεις Που ακριβως υπαρχει η επιλογη χρονου ομιλιας αντι data;...αν μπορεις ποσταρησε τα βηματα στο μενου του cu ενα ενα πληζ...εγω δεν το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Χαίρεται. Θέλω να κάνω φορητότητα το καρτοκινητό του πατέρα μου από το WU στο CU. Επειδή δεν μπορώ να τον τρέχω, η εξουσιοδότηση μέσω του gov.gr θα αρκεί για να τα κάνω όλα εγώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Που ακριβως υπαρχει η επιλογη χρονου ομιλιας αντι data;...αν μπορεις ποσταρησε τα βηματα στο μενου του cu ενα ενα πληζ...εγω δεν το βρηκα Μενου-->Υπηρεσίες-->Bonus ανανέωσης-->bonus2talkvodafone Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Χαίρεται. Θέλω να κάνω φορητότητα το καρτοκινητό του πατέρα μου από το WU στο CU. Επειδή δεν μπορώ να τον τρέχω, η εξουσιοδότηση μέσω του gov.gr θα αρκεί για να τα κάνω όλα εγώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Καλύτερα να ρωτήσεις στο τσατ της Vodafone για αυτο. Πιθανώς να κάνει, αλλα να το δεχθούν μετα απο πρήξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Ποιό τσατ μωρέ εδώ και 5 μέρες περιμένω απάντηση! Υπό διάλυση είναι το μαγαζί! Εχω και το υποανάπτυκτο όριο των 3 gb που μετά ούτε viber δεν μπορώ να στείλω και αναγκάζομαι να αγοράσω 1 GB από την κοσμοτέ επειδή το δίκτυο της Vodafone είναι στα τάρταρα! Και το καινουριο μήνυμα γράφει οτι η ταχυτητα θα επανέλθει ανάμεσα στις 4:00 με 7:00! Δηλαδή οι άλλες 2 που δεν έχουν όριο τι παθανε; Το ιντερνετ να το πουλανε σαν χρυσό το ξέρουν όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Ποιό τσατ μωρέ εδώ και 5 μέρες περιμένω απάντηση! Υπό διάλυση είναι το μαγαζί! Εχω και το υποανάπτυκτο όριο των 3 gb που μετά ούτε viber δεν μπορώ να στείλω και αναγκάζομαι να αγοράσω 1 GB από την κοσμοτέ επειδή το δίκτυο της Vodafone είναι στα τάρταρα! Και το καινουριο μήνυμα γράφει οτι η ταχυτητα θα επανέλθει ανάμεσα στις 4:00 με 7:00! Δηλαδή οι άλλες 2 που δεν έχουν όριο τι παθανε; Το ιντερνετ να το πουλανε σαν χρυσό το ξέρουν όμως... Προσωπικά στο chat στο FB και στην σελίδα του CU απαντάνε άμεσα και πάντα!! Όσο για το ημερήσιο όριο, δεν γίνεται να το αφήσει απεριόριστο γιατί δίνει πολύ πολύ περισσότερα GBs σε σχέση με την COTE, σίγουρα και εγώ θα προτιμούσα ένα όριο στα 5 GBs, ή άντε στα 4 GBs ανά 24ωρο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Για πες ποια ειναι τα πακετα που δίνει περισσοτερα GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Εγώ περιμενω να μου εξηγήσει πως δίνει "πολυ πολυ περισσοτερο ιντερνετ" η Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Με vmb on the spot. Δωρεάν η κάρτα, συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο ένα χρόνο που το κόβεις όποτε θες χωρίς δεσμεύσεις, και σου έρχεται λογαριασμό μόνο για τα πακέτα που αγοράζεις. 40gb με 10€ είναι super τιμή. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Εγώ περιμενω να μου εξηγήσει πως δίνει "πολυ πολυ περισσοτερο ιντερνετ" η Vodafone... Και θα περιμένεις... :) Δεν θα μπω στην διαδικασία, ξέρω που το πηγαίνεις ;) Το συγκεκριμένο thread είναι για το Vodafone CU και όχι για δημιουργία flames... ;) Αν δεν είσαι ικανοποιημένος γιατί παραμένεις στην Vodafone; Και λίγο πιο παρατηρητικός αν ήσουν, ιδιαίτερα από τα Χριστούγεννα και μετά, με το marketing των δύο εταιριών θα καταλάβαινες πιο εύκολα σε τι ακριβώς αναφέρομαι... :) Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Με vmb on the spot. Δωρεάν η κάρτα, συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο ένα χρόνο που το κόβεις όποτε θες χωρίς δεσμεύσεις, και σου έρχεται λογαριασμό μόνο για τα πακέτα που αγοράζεις. 40gb με 10€ είναι super τιμή. Sent from my Galaxy A40 Όπως φαίνεται τα 40GB τα έχει 19,90€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Αν αφήσει το όριο των 3gb δεν μπορεί να πουλάει πακέτα internet μεγαλύτερα του ορίου. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει πακέτο επί πληρωμή με 15gb όταν δεν μπορείς να το καταναλώσεις; Αναφέρεσαι λογικά στην καλοκαιρινή προσφορά, το οποίο αντιστοιχεί σε 500 MBs/ημέρα. Προσωπική μου ένσταση στην Vodafone, πράγμα και που έπραξα, είναι το δωρεάν πακέτο του Big Bang 15GBs για 5 μέρες 20:00-08:00 οπού εκεί όντως περιορίζει το όριο, αλλά τελικά στην κυριολεξία είναι για 6 ημέρες οπότε Οκ... (Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν σταθερό ίντερνετ, και εν έτη 2020 πίστεψε με είναι αρκετοί στην Ελλάδα, οπότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα πακέτα με το όριο που υπάρχει για τις ώρες που είναι διαθέσιμα για downloading, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Vodafone! Και αυτός είναι ο κύριος λόγος ύπαρξης αυτών των πακέτων...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Και θα περιμένεις... :) Δεν θα μπω στην διαδικασία, ξέρω που το πηγαίνεις ;) Το συγκεκριμένο thread είναι για το Vodafone CU και όχι για δημιουργία flames... ;) Αν δεν είσαι ικανοποιημένος γιατί παραμένεις στην Vodafone; Και λίγο πιο παρατηρητικός αν ήσουν, ιδιαίτερα από τα Χριστούγεννα και μετά, με το marketing των δύο εταιριών θα καταλάβαινες πιο εύκολα σε τι ακριβώς αναφέρομαι... :) Καλημέρα! Καλημερα, εσυ χθες έγραψες ότι η Vodafone δίνει "πολυ πολυ περισσοτερο ιντερνετ". Το να το λες χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις μάλλον δεν θα ισχυει. Η παραπληροφορηση θα έπρεπε να τιμωρείται στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Εγώ βάζω 12ευρώ και έχω 5900MB κάθε μήνα.. Γιατί να μην δίνει πολλά; Χωρίς να το έχετε ψάξει μην λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Δώσε μας τα φώτα σου καπτεν... Ποιο πακετο αγοράζεις; Τα 1200 είναι από μπόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 1200mb(shake it)+100mb(bonus ανανέωσης+100mb(πάρε να χεις)+500mb(Cu Combo+4000mb(από την αυτόματη ανανέωση του Surf&Email)=5900mb. Προυπόθεση να χεις ενεργή την προσφορά της κάρτας νέων. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Καλά με προυποθεσεις οι άλλοι δίνουν δεκαπλάσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 (edited) Καλημερα, εσυ χθες έγραψες ότι η Vodafone δίνει "πολυ πολυ περισσοτερο ιντερνετ". Το να το λες χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις μάλλον δεν θα ισχυει. Η παραπληροφορηση θα έπρεπε να τιμωρείται στο φόρουμ. Να γιατί δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία καν να απαντήσω... :D Ε μάλλον δεν θα ισχύει τότε... :D (βαριέμαι να γράφω κατεβατά... ;) Σου έδωσα ήδη μία συμβουλή, αλλά δεν την έχεις πιάσει... Να είσαι πιο παρατηρητικός με τον marketing των δύο εταιριών και θα βγάλεις πιο εμπεριστατωμένες διαπιστώσεις... :D ;) ) Και έχουμε Δημοκρατία, ακόμα χούντα δεν έχουμε... Ακόμα... :D ;) Byeee!! :thanks: Edited July 9, 2020 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Εγώ βλέπω ότι δεν ισχυουν αυτά που γράφεις. Εάν ίσχυαν δεν θα εγραφες σαλτσες. Προσπάθησες να δικαιολογήσεις το κράξιμο που εριξα στο όριο που βάζει η εταιρία με παραπληροφόρηση. Δεν δίνει παραπανω και βάζει και αστεία όρια. Ότι και να λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Εγώ βλέπω ότι δεν ισχυουν αυτά που γράφεις. Εάν ίσχυαν δεν θα εγραφες σαλτσες. Προσπάθησες να δικαιολογήσεις το κράξιμο που εριξα στο όριο που βάζει η εταιρία με παραπληροφόρηση. Δεν δίνει παραπανω και βάζει και αστεία όρια. Ότι και να λες... Αφού δεν δίνει παραπάνω και βάζει και αστεία όρια όπως λες, γιατί δεν πας σε άλλη εταιρεία που δίνει περισσότερα, δεν βάζει αστεία όρια και έχει και καλύτερο δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Καλά με προυποθεσεις οι άλλοι δίνουν δεκαπλάσιο... Στην Ελλάδα όλα αυτά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Δε θα δώσω λογαριασμό που θα παω. Και αυτό δεν ακυρώνει τη γελοιότητα της εταιρίας. Οπότε τσαμπα προσπαθειτε να τη δικαιολογησετε. Και μόνο που την δικαιολογειτε αντί να την κράζετε δείχνετε τη δουλοπρέπεια σας. Θλιβερή κατάντια εν έτη 2020... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Δε θα δώσω λογαριασμό που θα παω. Και αυτό δεν ακυρώνει τη γελοιότητα της εταιρίας. Οπότε τσαμπα προσπαθειτε να τη δικαιολογησετε. Και μόνο που την δικαιολογειτε αντί να την κράζετε δείχνετε τη δουλοπρέπεια σας. Θλιβερή κατάντια εν έτη 2020... Κοίτα, όταν κρίνεις κάτι τόσο αυστηρά, θα πρέπει με επιχειρήματα να το στηρίξεις. Δεν γίνεται να παραμένεις σε μία εταιρεία που όλα είναι στραβά και οι άλλες είναι καλύτερες. Για να παραμένεις λοιπόν 2 πράγματα συμβαίνουν. Ή είσαι μαζοχιστής και προτιμάς να πληρώνεις μια εταιρεία που δεν σε καλύπτει ή υπάρχει κάποιος σκοπός από πίσω. Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Το επιχείρημα μου είναι ότι ενώ όλες δίνουν τα ίδια για το καλοκαίρι η Vodafone έχει το όριο των 3 GB κάθε μερα και μετά σου λέει ότι κάποια στιγμή ανάμεσα στις 4-7 το πρωι θα μπορώ να ξανασερφαρω. Και αντί να γελάμε όλοι μαζί εσυ και ο άλλος μου κανετε μπουλινγκ επειδή κράζω την εταιρία! Πολυ κρίμα για το φόρουμ αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 1 μήνα λογαριασμός με λιγότερα από 50 μηνύματα και ασχολείστε; Τρολλοaccount για να σπάσει μπάλες και να πέσουν Ban λόγω απρεπής συμπεριφοράς. Block list από το πρώτο μήνυμα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts