Serafeim1981 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Σε εμένα ήρθε μήνυμα ότι με κάθε ενεργοποίηση της καλοκαιρινής προσφοράς, θα έπαιρνα ως δώρο αυτά τα 5GB που αναφέρεις και εσύ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Γενικά χρησιμοποιείς data ή wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ναι, χρησιμοποιώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Σε εμένα ήρθε μήνυμα ότι με κάθε ενεργοποίηση της καλοκαιρινής προσφοράς, θα έπαιρνα ως δώρο αυτά τα 5GB που αναφέρεις και εσύ. Αα μαλιστα, δεν το γνωριζα αυτο. Γενικα δεν μ ερχονται κ πολλα μνματα κ δν ξερω το γιατι :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Σε ενα CU με τελευταια ανανέωση 1η Ιουνίου, δεν έπρεπε θεωρητικά να έχει μπει φραγή εισερχόμενων ηδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Ναι θα έπρεπε. Η wind δεν το εφαρμόζει οπότε ίσως και οι άλλες εταιρείες να γίνουν πιο διαλλακτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Σε ενα CU με τελευταια ανανέωση 1η Ιουνίου, δεν έπρεπε θεωρητικά να έχει μπει φραγή εισερχόμενων ηδη?Μήπως είναι φοιτητικό από τα πρώτα που δε λήγουν ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Μήπως είναι φοιτητικό από τα πρώτα που δε λήγουν ποτέ; Οχι, μακαρι να ηταν.... Ειναι μετατροπη απο καρτοκινητο βονταφον (η μετατροπη εγινε τον Απριλιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημέρα παιδιά! Έκανα σήμερα εξαργύρωση 1000 κρυστάλλους για να πάρω 1giga data για 6 ώρες. Μου ήρθε sms ότι έγινε επιτυχώς η ενεργοποίηση, αλλά στην εφαρμογή του CU δεν το βλέπω το 1 giga, γιατί; Δε φαίνεται στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Όχι, δεν φαίνεται στην εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημέρα παιδιά! Έκανα σήμερα εξαργύρωση 1000 κρυστάλλους για να πάρω 1giga data για 6 ώρες. Μου ήρθε sms ότι έγινε επιτυχώς η ενεργοποίηση, αλλά στην εφαρμογή του CU δεν το βλέπω το 1 giga, γιατί; Δε φαίνεται στην εφαρμογή; Δεν στα εμφανιζει στην εφαρμογη, αλλα οτι θα καταναλωσεις θα ειναι απο αυτα που εξαργυρωσες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 A ok, ευχαριστώ! Άρα υπολογίζουμε στο περίπου! Απλά ήθελα να ανεβάσω κάποια αρχεία και δεν ήθελα να "φάω" τα data του προγράμματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Έρχεται μήνυμα αν τα φας ή αν λήξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλησπέρα. Έχω CU. Βάζω κάθε μήνα το CU Combo 600. Χθες έληγε το πακέτο μου 14.9. Έβαλα κάρτα 12.15 τα ξημερώματα και ενεργοποίησα ξανά το Combo. Παρατήρησα σήμερα ότι στο νέο πακέτο πρόσθεσε τα υπόλοιπα από το παλιό. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλησπέρα. Έχω CU. Βάζω κάθε μήνα το CU Combo 600. Χθες έληγε το πακέτο μου 14.9. Έβαλα κάρτα 12.15 τα ξημερώματα και ενεργοποίησα ξανά το Combo. Παρατήρησα σήμερα ότι στο νέο πακέτο πρόσθεσε τα υπόλοιπα από το παλιό. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Νομίζω σου δίνει μία μικρή παράταση, είναι φυσιολογικό, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Ποσο καιρό σου παίρνει να κυνηγάς 1.000 κρυστάλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Εξαρτάται.. αν κατάφερεις να πιάσεις όλους τους κρυστάλλους και στις 15 ζωές της εβδομάδας, μπορεί και σε μια εβδομάδα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Ποσο καιρό σου παίρνει να κυνηγάς 1.000 κρυστάλλους; Με κάθε online ανανέωση σου δίνει δώρο 3000 κρυστάλλους. Εγώ είχα μαζέψει πάνω από 10000 χωρίς να το προσέξω καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σε αφήνει να κατεβασεις 1gb μεσα σε 6 ωρες; Από τα data του κινητού εννοώ, που η Βονταφον έχει ημερήσιο όριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σε αφήνει να κατεβασεις 1gb μεσα σε 6 ωρες; Από τα data του κινητού εννοώ, που η Βονταφον έχει ημερήσιο όριο.3gb είναι το όριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Και πότε δεν είναι 6 ώρες. Συνήθως κρατάει περίπου 9 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Και πότε δεν είναι 6 ώρες. Συνήθως κρατάει περίπου 9 ώρες Α ωραια, γιατι νομιζα οτι μονο σ' μενα γινοταν αυτο.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Με κάθε online ανανέωση σου δίνει δώρο 3000 κρυστάλλους. Εγώ είχα μαζέψει πάνω από 10000 χωρίς να το προσέξω καν! CU Combo 600 Με κάθε online ενεργοποίηση του πακέτου μέσα από το CU app, κερδίζεις δώρο 100 λεπτά προς όλους και 3000 κρυστάλλους για να τους εξαργυρώσεις στο Big Bang app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Μου ηρθε μνμ οτι εχω ξεχασει να εξαργυρωσω το Shake αλλα μεσα στο app ουτε και στο site δεν το βρισκω.. μηπως ξερετε που μπορει να ειναι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Στην αρχική πάνω πάνω στο βγάζει αν έχεις shake. Αλλιώς δοκίμασε να κουνήσεις το κινητό σου ενώ είσαι στην αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts