kill_noob Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 https://www.facebook.com/VodafoneCU/videos/10156556345614756/ Summer loading και έχεις 5GB ή 200’ ομιλίας προς όλους για 4 μέρες μόνο με 1€, για να απολαύσεις το πρώτο 3ήμερο του καλοκαιριού! Στείλε Δ στο 1252 για 5GB ή Λ στο 1252 για 200’ προς όλους. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Προσφορά Αγίου Πνεύματος Για να απολαύσεις το πρώτο 3ήμερο του καλοκαιριού, πάρε 5GB ή 200’ ομιλίας προς όλους για 4 μέρες μόνο με 1€! Για εγγραφή στείλε δωρεάν SMS γράφοντας: Δ στο 1252 για να πάρεις 5GB ή Λ στο 1252 για να πάρεις 200΄προς όλους Διευκρινίσεις Η εγγραφή στην προσφορά μπορεί να γίνει από τις 25/05 έως και τις 28/05 23:59. Μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο μια φορά το ένα από τα δυο δώρα. Εφόσον επιλέξεις το δώρο σου θα έχεις στη διάθεση σου 4 ημέρες για να το χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να ακούς το υπόλοιπο του δώρου σου στο 1252 ενώ θα λάβεις ενημερωτικό SMS στο 80% και 100% της χρήσης. Η προσφορά ισχύει για καρτοκινητά CU που έχουν ενεργοποιήσουν τον αριθμό τους μέχρι 20/5.. Η προσφορά ισχύει για χρήση στην Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Αρχίσαμε τα ”δώρα" με χρέωση τώρα; Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Ας είχε τουλάχιστον διάρκεια 15 μέρες... Επίτηδες τα κάνουν για να πάμε για καρτοσυμβόλαια αλλά ούτε κι εκεί δίνουν προσφορές της προκοπής. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 (edited) Αφού με δέλεαρ ποιότητα υπηρεσίας και ικανοποίηση δεν μπορούν να αυξήσουν τους συνδρομητές, προσπαθούν με το στανιό. Γενικά τα πράγματα στην Ελλάδα θα ρέπουν προς τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό όλο και περισσότερο. Απο τηλεφωνία μέχρι είδη διατροφής φάρμακα, μετακίνηση κοκ που αφορά το ευρύ κοινό. Edited May 25, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Σήμερα μου έστειλαν μια ωραιότατη προσφορά, με κόστος μόνο 3€. MOΛIΣ AΠEKTHΣEΣ 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA EΛΛHNIKA ΔIKTYA + 500MB + TO SOCIAL PASS. TA EXEIΣ ΓIA 30 MEPEΣ. Καθόλου άσχημα! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πολύ δυνατό πακέτο, ειδικά στα 1000' προς όλους. Είχες καιρό να βάλεις κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πολύ δυνατό πακέτο, ειδικά στα 1000' προς όλους. Είχες καιρό να βάλεις κάρτα; Φίλε είχα αρκετό διάστημα να ανανεώσω το CU μου, επειδή φόρτωνα το What's Up. Μετά το δίμηνο, τρίμηνο, ξεκινάνε οι προσφορές... οπότε το έχω δικαρτο και τις εκμεταλλεύομαι. Πριν 1 μήνα μου είχαν στείλει προσφορά 1000 προς όλους και 1GB με 3€ ή 4€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Σήμερα μου έστειλαν μια ωραιότατη προσφορά, με κόστος μόνο 3€. MOΛIΣ AΠEKTHΣEΣ 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA EΛΛHNIKA ΔIKTYA + 500MB + TO SOCIAL PASS. TA EXEIΣ ΓIA 30 MEPEΣ. Καθόλου άσχημα! Φανταζομαι αυτες οι προσφορες δεν ισχυουν για περιαγωγη ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ρε παιδιά, απορώ μερικοί από σας πού κολλάτε; Το τηλέφωνο έχει αυτό που λέμε ανελαστική ζήτηση, όπως και το φαγητό. Αυτό σημαίνει πως όποια αλλαγή και να κάνουν, το 99% θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί γιατί τη σήμερον ημέραν το τηλέφωνο είναι είδος πρώτης ανάγκης . Είναι σαφές λοιπόν ότι οι εταιρίες το κάνουν για να κερδίσουν και θα κερδίσουν. Πρώτον και κύριον διότι η "συντήρηση" ενός ενεργού αριθμού πλέον θα κοστίζει από min. 5ε ανά τρίμηνο x 4 τρίμηνα = 20ε σε min 5ε ανά δίμηνο x 6 δίμηνα= 30ε, δηλαδή 10ε το χρόνο από κάθε συνδρομητη. Δεύτερον, από όσους είχαν και έχουν 2ους αριθμούς, που ανανέωναν μια στο τόσο, οι οποίοι αναγκαστικά θα ακυρωθούν. Της ίδιας λογικής είναι και το ότι η ελάχιστη δυνατή ανανέωση από κατάστημα έχει πάει στα 6ε και στο ότι τα μπόνους ανανέωσης κόβονται για τα χαμηλότερα ποσά. Και μην ακούσω ανοησίες του τύπου "μια χαρά ζούσαμε το 1980 χωρίς τηλέφωνο" γιατί θα του απαντήσω πως δε χρειάζεται να πηγαίνεις σουπερμαρκετ αφου ακριβυνε το γαλα ή το κρέας ή τα λαχανικά, πάνε να αρμέξεις την κατσίκα, να σφάξεις τον κόκορα ή να φυτέψεις το μποστάνι σου, γιατί "μια χαρά ζούσαν το 1930 χωρίς σουπερμαρκετ". Τα καρτέλ είναι πλέον κοινό μυστικό, και οι εταιρίες είναι τραγικές που κάνουν τις ίδιες τιμολογιακές αλλαγές ετεροχρονισμένα (λες και είμαστε βόιδια και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει). Φυσικά, ακόμα πιο τραγικοί είναι ΕΕΤΤ, ΓΓΚ και λοιποί συναφείς θεσμοί που δε θέλουν να επιβάλουν τάξη. Η ίδια τραγική (επαναλαμβανόμενο επίθετο και όχι τυχαία) συζήτηση έγινε και στο τόπικ της Wind, όταν έγινε το δίμηνο. Παρακαλώ παραμείνατε λογικοί. (Προφανώς και δεν είναι προσωπικός ο τόνος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Αφού γνωρίζεις τόσο καλά τα οικονομικά θα γνωρίζεις ότι τόσο στο Καρτέλ όσο και στον τέλειο Ανταγωνισμό επικρατούν στην αγορά οι ίδιες ακριβώς τιμές . Επίσης θα γνωρίζεις ότι η απόδειξη της ύπαρξης Καρτέλ έρχεται από μαρτυρίες συμφωνίας και δεν αρκεί η ύπαρξη κοινής τιμής για να αποδειχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Καλησπέρα, Ως προσφατος περιστασιακός χρήστης ενος καρτοκινητου vf, μου αναψαν τα λαμπακια βλέποντας καποιες ανεξηγητες αφαιρέσεις υπολοιπου. Εδεησαν να απαντησουν στο mail μου μετα απο 10 μέρες εξηγωνταε μου πως ειναι by default ενεργοποιημένο το vf all day με χρεωση 1,20 για.....15 mb!!! Και ρωτώ: Υπαρχει καποια υπηρεσια αντιστοιχη του cosmote my internet που αποτρέπει αυτου του ειδους τα γεγονότα; Ευχαριστώ πολυ. Sent from my MI 6 using Tapatalk Edited June 2, 2018 by Vasileios sick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Καλησπέρα, Ως προσφατος περιστασιακός χρήστης ενος καρτοκινητου vf, μου αναψαν τα λαμπακια βλέποντας καποιες ανεξηγητες αφαιρέσεις υπολοιπου. Εδεησαν να απαντησουν στο mail μου μετα απο 10 μέρες εξηγωνταε μου πως ειναι by default ενεργοποιημένο το vf all day με χρεωση 1,20 για.....15 mb!!! Και ρωτώ: Υπαρχει καποια υπηρεσια αντιστοιχη του cosmote my internet που αποτρέπει αυτου του ειδους τα γεγονότα; Ευχαριστώ πολυ. Sent from my MI 6 using Tapatalk Όχι δεν υπάρχει αντίστοιχο του myinternet της cosmote. Edited June 2, 2018 by Vasileios Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Αφού γνωρίζεις τόσο καλά τα οικονομικά θα γνωρίζεις ότι τόσο στο Καρτέλ όσο και στον τέλειο Ανταγωνισμό επικρατούν στην αγορά οι ίδιες ακριβώς τιμές . Επίσης θα γνωρίζεις ότι η απόδειξη της ύπαρξης Καρτέλ έρχεται από μαρτυρίες συμφωνίας και δεν αρκεί η ύπαρξη κοινής τιμής για να αποδειχτεί. Κατ' αρχάς έκανα επίκληση στην κοινή λογική και όχι στα οικονομικά (πέρα από το ότι δεν ανέφερα ποτέ πως γνωρίζω οικονομικά ή κάτι τέτοιο). Κατά δεύτερον, Cosmote και Vodafone (τουλάχιστον στα φοιτητικά που είναι ένα τεράστιο κομμάτι των συνδρομητών τους) έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια πακέτα-προσφορές. Καρμπόν. Η Wind προφανώς στοχεύει ελαφρώς διαφορετικά. Όσον αφορά το τελευταίο που είπες, δε σου αρκεί η απόλυτη μίμηση των "τιμολογιακών αλλαγών" μεταξύ των εταιριών; Μείωση διάρκειας χρόνου ομιλίας από 12 σε 6, σε 3 και τώρα σε 2-φραγή στους 4 μήνες, αύξηση τιμών πακέτων, κατάργηση μπόνους στις ανανεώσεις από 11ε και κάτω, "τέλος διαχείρισης" ανά κάρτα ανανέωσης, αύξηση ελάχιστου ποσού ανανέωσης από κατάστημα, "τέλος φορητότητας" 30ε σε καρτοκινητα. Μετά από όλα αυτά εσύ πιστεύεις ακόμα ότι δεν υπάρχει καρτέλ (ή για να μην παρεξηγηθώ κάποιο είδος "συνεννόησης") μεταξύ των εταιριών; Ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις; Δηλαδή το κάθε οικονομικό επιτελείο της καθεμίας από τις 3 εταιρίες έκανε τις μελέτες της και κατέληξε η κάθε μία στο ίδιο συμπέρασμα που μετέτρεψε σε οικονομική πολιτική και μάλιστα τόσο κοντά χρονικά; Η απάντηση δική σας. Υ.Γ.: Επειδή το ανέφερες και μόνο, στον Τέλειο Ανταγωνισμό έχουμε πολλές μικρές επιχειρήσεις που η επίδραση της καθεμίας ξεχωριστά στην αγορά είναι ασήμαντη. Θεωρείς ότι ισχύει αυτό σήμερα; Εμενα πιο πολύ για Ολιγοπώλιο μου κάνει αυτό που συμβαίνει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας (αυτά που λέει στο επόμενο λινκ: https://www.euretirio.com/oligopolio/ αντικατοπτριζουν την κατασταση ακριβως). Αυτά με λίγο ψάξιμο στο google, και όχι επικαλούμενος κάποια οικονομική μου γνώση. Για να είμαστε ξεκάθαροι, όχι τίποτα άλλο. Φιλικά και συγγνώμη για τη μακροσκελή ανάρτηση. Edited June 1, 2018 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Κατ' αρχάς έκανα επίκληση στην κοινή λογική και όχι στα οικονομικά (πέρα από το ότι δεν ανέφερα ποτέ πως γνωρίζω οικονομικά ή κάτι τέτοιο). Κατά δεύτερον, Cosmote και Vodafone (τουλάχιστον στα φοιτητικά που είναι ένα τεράστιο κομμάτι των συνδρομητών τους) έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια πακέτα-προσφορές. Καρμπόν. Η Wind προφανώς στοχεύει ελαφρώς διαφορετικά. Όσον αφορά το τελευταίο που είπες, δε σου αρκεί η απόλυτη μίμηση των "τιμολογιακών αλλαγών" μεταξύ των εταιριών; Μείωση διάρκειας χρόνου ομιλίας από 12 σε 6, σε 3 και τώρα σε 2-φραγή στους 4 μήνες, αύξηση τιμών πακέτων, κατάργηση μπόνους στις ανανεώσεις από 11ε και κάτω, "τέλος διαχείρισης" ανά κάρτα ανανέωσης, αύξηση ελάχιστου ποσού ανανέωσης από κατάστημα, "τέλος φορητότητας" 30ε σε καρτοκινητα. Μετά από όλα αυτά εσύ πιστεύεις ακόμα ότι δεν υπάρχει καρτέλ (ή για να μην παρεξηγηθώ κάποιο είδος "συνεννόησης") μεταξύ των εταιριών; Ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις; Δηλαδή το κάθε οικονομικό επιτελείο της καθεμίας από τις 3 εταιρίες έκανε τις μελέτες της και κατέληξε η κάθε μία στο ίδιο συμπέρασμα που μετέτρεψε σε οικονομική πολιτική και μάλιστα τόσο κοντά χρονικά; Η απάντηση δική σας. Υ.Γ.: Επειδή το ανέφερες και μόνο, στον Τέλειο Ανταγωνισμό έχουμε πολλές μικρές επιχειρήσεις που η επίδραση της καθεμίας ξεχωριστά στην αγορά είναι ασήμαντη. Θεωρείς ότι ισχύει αυτό σήμερα; Εμενα πιο πολύ για Ολιγοπώλιο μου κάνει αυτό που συμβαίνει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας (αυτά που λέει στο επόμενο λινκ: https://www.euretirio.com/oligopolio/ αντικατοπτριζουν την κατασταση ακριβως). Αυτά με λίγο ψάξιμο στο google, και όχι επικαλούμενος κάποια οικονομική μου γνώση. Για να είμαστε ξεκάθαροι, όχι τίποτα άλλο. Φιλικά και συγγνώμη για τη μακροσκελή ανάρτηση. Εγω ενα εχω να πω,ολες εχουν κανει στοχευμενο καρτελ.Η μονη που διαφοροποιειται ειναι η Wind ενω Cosmote και Vodafone πανω κατω εχουν τις ιδιες προσφορες. Για μενα το μεγαλο πληγμα ειναι η ληξη του χρονου ομιλιας στις 60 μερες απο τις 90 οπως ισχυε.Και το κραταει μονο η κοσμοτε το 90 μερες. Επισης με τις φραγες,πολυς κοσμος κινει τα νουμερα του με ανανεωσεις. Αν ειναι να αλλαξει κατι να γινουν τα εξης: Επαναφορα στο 4μηνο των χρηματων που υπαρχουν στα καρτοκινητα απο τις ανανεωσεις χρονου,φραγη στους 6 μηνες. Να δοθουν σοβαρα πακετα,γιατι γεμισαμε πολλα προνομιακα και φοιτητικα.Και αυτη η κατασταση εγινε με την ανοχη των εταιριων και επισης πολυς κοσμος θεωρει ακριβα τα σημερινα πακετα. Ελαχιστα λεπτα προς ολους τα 1200' στα πακετα Να δινουν 2GB με 7€ και οχι 700Mb. Combo πακετα με 8,5€,10 και 12€ να βγουν.Π.χ. 1500' προς ολους,3GB και 300 sms προς ολους και με 2€ διπλασιασμος των παροχων σου ή refill του πακετου. Επισης με 15€ να βγει πακετο με 8-10Gb Internet και μετα απεριοριστο με Cap 5Mbps σε Download speed 4G. Ταυτοχρονα να εχει απεριοριστο χρονο ομιλιας και sms. Και ενα πακετο με 2€ να εχεις απεριοριστα λεπτα/sms προς ιδιο δικτυο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 (edited) Κατ' αρχάς έκανα επίκληση στην κοινή λογική και όχι στα οικονομικά (πέρα από το ότι δεν ανέφερα ποτέ πως γνωρίζω οικονομικά ή κάτι τέτοιο). Κατά δεύτερον, Cosmote και Vodafone (τουλάχιστον στα φοιτητικά που είναι ένα τεράστιο κομμάτι των συνδρομητών τους) έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια πακέτα-προσφορές. Καρμπόν. Η Wind προφανώς στοχεύει ελαφρώς διαφορετικά. Όσον αφορά το τελευταίο που είπες, δε σου αρκεί η απόλυτη μίμηση των "τιμολογιακών αλλαγών" μεταξύ των εταιριών; Μείωση διάρκειας χρόνου ομιλίας από 12 σε 6, σε 3 και τώρα σε 2-φραγή στους 4 μήνες, αύξηση τιμών πακέτων, κατάργηση μπόνους στις ανανεώσεις από 11ε και κάτω, "τέλος διαχείρισης" ανά κάρτα ανανέωσης, αύξηση ελάχιστου ποσού ανανέωσης από κατάστημα, "τέλος φορητότητας" 30ε σε καρτοκινητα. Μετά από όλα αυτά εσύ πιστεύεις ακόμα ότι δεν υπάρχει καρτέλ (ή για να μην παρεξηγηθώ κάποιο είδος "συνεννόησης") μεταξύ των εταιριών; Ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις; Δηλαδή το κάθε οικονομικό επιτελείο της καθεμίας από τις 3 εταιρίες έκανε τις μελέτες της και κατέληξε η κάθε μία στο ίδιο συμπέρασμα που μετέτρεψε σε οικονομική πολιτική και μάλιστα τόσο κοντά χρονικά; Η απάντηση δική σας. Υ.Γ.: Επειδή το ανέφερες και μόνο, στον Τέλειο Ανταγωνισμό έχουμε πολλές μικρές επιχειρήσεις που η επίδραση της καθεμίας ξεχωριστά στην αγορά είναι ασήμαντη. Θεωρείς ότι ισχύει αυτό σήμερα; Εμενα πιο πολύ για Ολιγοπώλιο μου κάνει αυτό που συμβαίνει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας (αυτά που λέει στο επόμενο λινκ: https://www.euretirio.com/oligopolio/ αντικατοπτριζουν την κατασταση ακριβως). Αυτά με λίγο ψάξιμο στο google, και όχι επικαλούμενος κάποια οικονομική μου γνώση. Για να είμαστε ξεκάθαροι, όχι τίποτα άλλο. Φιλικά και συγγνώμη για τη μακροσκελή ανάρτηση. Όλα αυτά στην νομική γλώσσα (την οποία δεν έχω σπουδάσει ) ονομάζονται ενδείξεις . Όπως είπα και στο αρχικό μου post "για να αποδειχτεί η ύπαρξη καρτέλ χρειάζεται να αποδειχτεί με μαρτυρίες η ύπαρξη συνεννόησης" και αυτός φαντάζομαι ότι είναι ο λόγος που η Ε.Ε.Τ.Τ. δεν επεμβαίνει. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Επίσης μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν μίλησε για καρτελ όταν αυξανόταν ο χρόνος διαρκείας των καρτοκινητών από όλους και συντονισμένα , αλλά όλοι θυμήθηκαν το καρτέλ όταν μειώσανε την διάρκεια.... Πολύ απλά όταν η WIND πήγε την διάρκεια στους 12 μήνες όλοι οι άλλοι τρέξανε να κάνουν το ίδιο για να μην χάνουν πελάτες. Τώρα που πρώτη το κατέβασε βρήκαν και αυτοί την ευκαιρεία να κάνουν το ίδιο. Συμφωνώ επίσης ότι σε οικονομικούς όρους ολιγοπώλιο υπάρχει στην αγορά και όχι "τέλειος ανταγωνισμός " ο οποίος έτσι και αλλιώς είναι ένα απλά "ανύπαρκτο στην πράξη" μοντέλο το οποίο απαιτεί 100 προϋποθέσεις για να υπάρξει (και άρα ποτέ δεν είναι εφικτό) . Edited June 2, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Αν ειναι να αλλαξει κατι να γινουν τα εξης: Επαναφορα στο 4μηνο των χρηματων που υπαρχουν στα καρτοκινητα απο τις ανανεωσεις χρονου,φραγη στους 6 μηνες. Εχω 2 νουμερα απο χωρες του εξωτερικου. ΔΕΝ ληγουνε. Το μονο που θέλουν ειναι στην διάρκεια του έτους να κάνεις καμια κίνηση... πχ στειλε ενα SMS. Ουτε λογος για ληξη υπολοιπου ή φραγές. Αυτά ειναι τα αυτονόητα... και οχι 3-4-5μηνες διάρκεια υπολοιπου και μετα γεια σας. Στα GB σε βρισκω πανάκριβο. Τα 2GB τα ψωνίζω 4.4 ευρώ.... οχι 7. :lol: Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Εχω 2 νουμερα απο χωρες του εξωτερικου. ΔΕΝ ληγουνε. Το μονο που θέλουν ειναι στην διάρκεια του έτους να κάνεις καμια κίνηση... πχ στειλε ενα SMS. Ουτε λογος για ληξη υπολοιπου ή φραγές. Αυτά ειναι τα αυτονόητα... και οχι 3-4-5μηνες διάρκεια υπολοιπου και μετα γεια σας. Στα GB σε βρισκω πανάκριβο. Τα 2GB τα ψωνίζω 4.4 ευρώ.... οχι 7. :lol: Ακομα καλυτερο αυτο που λες,συμφωνω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλησπέρα, Για όσους ΔΕΝ ενημερώθηκαν. Νέα προσφορά από το CU Around: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/11-crepa-stin-crepaland/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Μόλις "έσκασε" ενημέρωση στην εφαρμογή myCU η οποία την έκανε πιο 3D και με έντονα στοιχεία θα έλεγα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Μόλις "έσκασε" ενημέρωση στην εφαρμογή myCU η οποία την έκανε πιο 3D και με έντονα στοιχεία θα έλεγα. Ναι. Είναι στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Vodafone CU, με τίτλο Open. Κάτι σαν το "ΤΩΡΑ" του What's Up. Αλλαγές υπάρχουν και στο https://www.vodafonecu.gr Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Ναι. Είναι στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Vodafone CU, με τίτλο Open. Κάτι σαν το "ΤΩΡΑ" του What's Up. Αλλαγές υπάρχουν και στο https://www.vodafonecu.gr Ωραία, μακάρι να παραμείνει ως έχει ή έστω να μην χειροτερέψει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Εμένα πάλι μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: AΠO TIΣ 13 IOYNIOY TO ΣXHMA KAPTOKINHTHΣ ΣTO OΠOIO BPIΣKEΣTE KATAPΓEITAI KAI ΘA METAΦEPΘEITE AYTOMATA ΣTO ΠPONOMIAKO ΠAKETO TOY KAPTOKINHTOY VODAFONE ΠOY ΠPOΣΦEPEI 450 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA 30 HMEPEΣ ME AYTOMATH XPEΩΣH 8,5€ ΣE KAΘE ANANEΩΣH AΠO 10€. Τους σκίζεις ή δεν τους σκίζεις τώρα; Περιμένω να δω και αν θα μεταφέρονται τα υπόλοιπα λεπτά και δεδομένα που έχω μέχρι τώρα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο πακέτο που να αξίζει αλλαγή; Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Εμένα πάλι μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: AΠO TIΣ 13 IOYNIOY TO ΣXHMA KAPTOKINHTHΣ ΣTO OΠOIO BPIΣKEΣTE KATAPΓEITAI KAI ΘA METAΦEPΘEITE AYTOMATA ΣTO ΠPONOMIAKO ΠAKETO TOY KAPTOKINHTOY VODAFONE ΠOY ΠPOΣΦEPEI 450 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA 30 HMEPEΣ ME AYTOMATH XPEΩΣH 8,5€ ΣE KAΘE ANANEΩΣH AΠO 10€. Τους σκίζεις ή δεν τους σκίζεις τώρα; Περιμένω να δω και αν θα μεταφέρονται τα υπόλοιπα λεπτά και δεδομένα που έχω μέχρι τώρα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο πακέτο που να αξίζει αλλαγή; Πιο πακέτο χρησιμοποιείς και σου ήρθε αυτό το μήνυμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Μόλις μου ήρθε αυτό... AΠO TIΣ 13 IOYNIOY TO ΣXHMA KAPTOKINHTHΣ ΣTO OΠOIO BPIΣKEΣTE KATAPΓEITAI KAI ΘA METAΦEPΘEITE AYTOMATA ΣTO ΠPONOMIAKO ΠAKETO TOY KAPTOKINHTOY VODAFONE ΠOY ΠPOΣΦEPEI 450 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA 30 HMEPEΣ ME AYTOMATH XPEΩΣH 8,5€ ΣE KAΘE ANANEΩΣH AΠO 10€. Εντωμεταξύ εγώ έχω μαζέψει 11678 λεπτά χρόνου ομιλίας και 9569ΜΒ από το πακέτο μου... Θα τα χάσω όλα αυτά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πιο πακέτο χρησιμοποιείς και σου ήρθε αυτό το μήνυμα;;; 400 λεπτά προς όλους με 3,02€ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου ήρθε αυτό... AΠO TIΣ 13 IOYNIOY TO ΣXHMA KAPTOKINHTHΣ ΣTO OΠOIO BPIΣKEΣTE KATAPΓEITAI KAI ΘA METAΦEPΘEITE AYTOMATA ΣTO ΠPONOMIAKO ΠAKETO TOY KAPTOKINHTOY VODAFONE ΠOY ΠPOΣΦEPEI 450 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA 30 HMEPEΣ ME AYTOMATH XPEΩΣH 8,5€ ΣE KAΘE ANANEΩΣH AΠO 10€. Εντωμεταξύ εγώ έχω μαζέψει 11678 λεπτά χρόνου ομιλίας και 9569ΜΒ από το πακέτο μου... Θα τα χάσω όλα αυτά ; κι εγώ έχω μαζέψει ~8000 λεπτά... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts