Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα ενώ έλεγε Η-plus μολις έμπαινα είχε Edge

Το ιδιο και ειχα ειτε 3G ειτε 4G.Εχω iPhone αλλα το 3G ηταν H+.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ακόμα να δώσει καλοκαιρινό πακέτο του στιλ wind 15GB 10 ευρω και cosmote 10GB 8 ευρώ;Μάλλον τον Σεπτέμβρη θα δώσει 10GB με 5 ευρω και θα πουν και μπράβο!...χαχαχαχα .Πάντως απορώ αν θα βγει ανακοίνωση που να λέει ''φέτος το δίκτυο έχασε κίνηση από τους Έλληνες'' όπως τις άλλες χρονιές που έλεγαν ότι η κίνηση έφτασε ταβάνι(και οι 3).Δε νομίζω πως κάποιος που δεν έχει γραμμή οτε στο εξοχικό θα έδωσε λεφτά σε αυτήν για να πάρει ιντερνετ για τις διακοπές του στιλ 500ΜΒ με 6 ευρώ..

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

δεν είναι είμαστε εμείς καρτέλ , :p

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν είναι είμαστε εμείς καρτέλ , :p

Σωστότατο!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Οι GIGAνύχτες δίνουν 20GB από 8 έως 8 και επιπλέον υπόκεινται και σε πολιτική ορθής χρήσης ανα ημέρα. Ας έδιναν και 100gb, όλοι πάλι το ίδιο θα κατάφερναν να κάψουν.

3Χ60=180GB

βοηθειστε με λίγο να το καταλάβω?εκτός και θέλετε να τα κάψετε σε μια μέρα

αλλά σε βάθος δύο μηνών μακάρι να έδιναν παραπάνω,μέχρι και 180GB θα μπορούσαμε να κάψουμε

Edited by akalos

Οι GIGAνύχτες δίνουν 20GB από 8 έως 8 και επιπλέον υπόκεινται και σε πολιτική ορθής χρήσης ανα ημέρα. Ας έδιναν και 100gb, όλοι πάλι το ίδιο θα κατάφερναν να κάψουν.

Παντως αν υπαρχει σοβαρο δικτυο εκει που θα τα καταναλωσει καποιος η τιμη ανα GB ειναι συμπαθητικη.

Το gigaνυχτες είναι ένα τέλειο πακέτο,πρώτη φορά με έκανε να δω βίντεο με δεδομένα, σε ταξίδι με πλοίο

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Πως βλέπουμε υπόλοιπο στις Gigaνυχτες; Δεν φαίνεται ούτε στο site, ούτε στην εφαρμογή, η οποία παρεμπιπτόντως δεν μου δουλεύει τις τελευταίες μέρες, έχετε και άλλοι θέμα;

Τι πολιτική ορθής χρήσης έχουν; Πόσα GB/ημέρα; Στο σίτε δεν γράφουν τίποτα. Έλεος, πρέπει να ψάχνουμε τα δελτία τύπου;

Edited by tegeatis

Τι πολιτική ορθής χρήσης έχουν; Πόσα GB/ημέρα; Στο σίτε δεν γράφουν τίποτα. Έλεος, πρέπει να ψάχνουμε τα δελτία τύπου;

Από ότι θυμάμαι ειναι 3Gb/ημέρα άλλαξε πρόσφατα

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Πως βλέπουμε υπόλοιπο στις Gigaνυχτες; Δεν φαίνεται ούτε στο site, ούτε στην εφαρμογή, η οποία παρεμπιπτόντως δεν μου δουλεύει τις τελευταίες μέρες, έχετε και άλλοι θέμα;

όχι δουλευει κανονικά η εφαρμογή

3GB το 24ωρο είναι

Παλιότερα αν έκανες δυο φορές ανανέωση το μήνα σου έδιναν επιπλέον 500mb πράγμα που παρατήρησα δε γίνεται πια !

Sent from my iPhone using Tapatalk

:w00t:

Παλιότερα αν έκανες δυο φορές ανανέωση το μήνα σου έδιναν επιπλέον 500mb πράγμα που παρατήρησα δε γίνεται πια !

Sent from my iPhone using Tapatalk

όχι τα 500 έξτρα mb για 15 μέρες είναι μόνο για τη πρώτη ανανέωση του μήνα online. Εσύ θυμασαι πολύ παλιά που ήταν και για ένα μήνα τα έξτρα mb

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

2ο πακετο gigaνυχτες μπορει να εμεργοποιηθει;

Αν ναι τι γινεται με τα mb που εχουν μεινει απο το 1ο ;

έτσι και δεν υπήρχε το 30αρι για φορητότητα, η Voda θα είχε μείνει με τους μισούς.

Και πολλούς λες. Πανάκριβη από κάθε άποψη.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαχαχαχαχαχα,

Εγω που δεν ειμαι φοιτητης πως το κανω????

Μπορω?

Πάνε γράψου

Send From Note 3 With S8 Port Rom

2ο πακετο gigaνυχτες μπορει να εμεργοποιηθει;

Αν ναι τι γινεται με τα mb που εχουν μεινει απο το 1ο ;

1 ναι

2 χάνονται

άρα?

Edited by akalos

Επειδη προκειται να ταξιδεψω εξωτερικο εντος ευρωπαικης ενωσης μηπως μπορειτε να μου πειτε αν τα δωρεαν λεπτα και δεδομενα που εχω εδω απο τις ανανεωσεις σε καρτοτηλεφωνο Vodafone μπορω να τα καταναλωσω στο εξωτερικο η θα μου παιρνει απο το χρηματικο υπολοιπο που υπαρχει μεσα

Μπορείς να καταναλώσεις μόνο τα λεπτά πρός όλα τα δίκτυα. Τυχόν λεπτά προς Vodafone δεν ισχύουν σε περιαγωγή.

Τα ΜΒ ισχύουν κανονικά .

1 ναι

2 χάνονται

άρα?

Χανονται οταν ληξουν η' μολις ενεργοποιηθει το 2ο gigaνυχτες πακετο;

έχοντας εταιρικό καρτοσυμβόλαιο,με διαθέσιμα κάθε μήνα,ορισμένο χρόνο ομιλίας,sms,mb και από εκεί και πέρα ανάλογη χρέωση

σε ταξίδι σε ευρωπαϊκές χώρες αλλάζει κάτι;Mπορούν να χρησιμοποιηθούν οι δωρεάν παροχές του πακέτου;

Xρειάζεται να ενεργοποηθεί κάποια υπηρεσία roaming από πρίν;

Χανονται οταν ληξουν η' μολις ενεργοποιηθει το 2ο gigaνυχτες πακετο;

741179fb65689a50ff86084286a88628.jpg

Edited by akalos

έχοντας εταιρικό καρτοσυμβόλαιο,με διαθέσιμα κάθε μήνα,ορισμένο χρόνο ομιλίας,sms,mb και από εκεί και πέρα ανάλογη χρέωση

σε ταξίδι σε ευρωπαϊκές χώρες αλλάζει κάτι;Mπορούν να χρησιμοποιηθούν οι δωρεάν παροχές του πακέτου;

Xρειάζεται να ενεργοποηθεί κάποια υπηρεσία roaming από πρίν;

Οχι,σε Ε.Ε. εκτος Ελβετιας εχετε roaming δωρεαν.Απο λεπτα/sms μονο τα προς ολους και Mb κανονικα ολο το προγραμμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

741179fb65689a50ff86084286a88628.jpg

Εμένα το πακέτο λήγει 23/9,και η προσφορά λήγει 4/9...αν να αγοράσω πακέτο 3/9 θα ισχύει για 2 μήνες;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked