vasilimertzani Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ποιά είναι τα συμβόλαια των 5-6 ευρώ? wind flexy zero αν θυμαμαι καλα. ειναι αυτά τα συμβολαια που ειχαν μηδενικο παγιο και τωρα εχουν μια ελαχιστη χρεωση ανα μηνα,χωρις καθολου δωρεαν χρονο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 off-topic ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο εδω και παρα πολλα χρονια...ισως να εχουν μεταφερει και τους συνδρομητες σε αλλα προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 off-topic ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο εδω και παρα πολλα χρονια...ισως να εχουν μεταφερει και τους συνδρομητες σε αλλα προγραμματα. δεν εχω υποψη ,γιατι αυτο που εφτιαξα τωρα με το μικρο παγιο ειναι εταιρικο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40476&dateFrom=&dateUntil= νέες χρεώσεις περιαγωγής από 1/06 . Αν καταλάβετε τι εννοεί για τα καρτοκινητα πείτε μου. Η Β και Γ περίπτωση διαφέρουν. Είναι πάρα πολύ απλό: Από 1η Ιουνίου, κανένα από τα υφηστάμενα πακέτα καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την περιαγωγή. Θα ισχύουν οι βασικές (πανάκριβες) εθνικές χρεώσεις, εκτός και αν ενεργοποιήσεις το νέο (εξίσου ασύμφορο) πακέτο, που θα προσφέρει 100'+50 SMS+300 MB για 7 ημέρες με 8€. Με άλλα λόγια, όσο η Ευρωπαϊκή Ένωση τους έβαζε πλαφόν στις χρεώσεις περιαγωγής, κερδίζαμε κι'εμείς. Στο εξής, εφόσον "καταργούνται" (αλήθεια?) οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής, είμαστε και πάλι στο έλεος των εταιρειών (όπως συνέβαινε παλιά, μέχρι το 2007), οπότε τη βάψαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Μήπως αυτό ισχύει από την 1η μέχρι την 15η Ιουνίου μόνο; Με τη λογική ότι μετά τις 15 τα τέλη περιαγωγής δεν θα υπάρχουν. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλησπέρα, η άποψη μου είναι: η εννοια του καρτοκινητου ειναι να βάζω χρήματα όποτε και οταν θέλω/εχω εχω καρτοκινητο απο το 1998 και θεωρω ντροπη τους να με αναγκαζουν να βαζω χρηματα καθε 3μηνο...ΑΣ έιχαν επιλογη να δωσω 20 ευρω και να διαρκει 12 μήνες! τα καρτοκινητα ΔΕΝ ήταν μονο για χρήση κινητου...ήταν και για συναγερμους ...κτλπ Η γιαγια...επίσης που δε καταλαβαινει τι ειναι το πακέτο ΔΕΝ είναι κοροιδια ΑΝ δεν απαντηση ΟΧΙ να της βάζουν πακέτο που της τρωει τα χρήματα σε ενα μηνα; Ενταξει για εμενα η εννοια καρτοκινητο σημαινει ελευθερια τωρα οπως ειναι είναι σκλαβιά! ξαναλεω δε μιλαω για τον 4πλασιασμο του κόστους για τη διατηρηση του αριθμού αλλα για το ελλεινο τρόπο που με αναγκάζει να τρέχω να γεμίζω χρήματα τον αριθμό...καθε 90 μέρες...ΔΕν μιλάω για εταιρίες γιατι όλες εχουν την ιδια πολιτικη για αυτό το θεμα... αν μου ελεγαν βάλε 20 ευρω και τέλος για 12 μηνες θα ηταν το τελειο...επίσης θα μπορουσα να παιξω και με τη χρήση αυτων των 20 ευρω...φωνη/δεδομενα/σμσ..αυτο θα ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! To νούμερο σου το διατηρείς με 5€ τον χρόνο.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Είναι πάρα πολύ απλό: Από 1η Ιουνίου, κανένα από τα υφηστάμενα πακέτα καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την περιαγωγή. Θα ισχύουν οι βασικές (πανάκριβες) εθνικές χρεώσεις, εκτός και αν ενεργοποιήσεις το νέο (εξίσου ασύμφορο) πακέτο, που θα προσφέρει 100'+50 SMS+300 MB για 7 ημέρες με 8€. Με άλλα λόγια, όσο η Ευρωπαϊκή Ένωση τους έβαζε πλαφόν στις χρεώσεις περιαγωγής, κερδίζαμε κι'εμείς. Στο εξής, εφόσον "καταργούνται" (αλήθεια?) οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής, είμαστε και πάλι στο έλεος των εταιρειών (όπως συνέβαινε παλιά, μέχρι το 2007), οπότε τη βάψαμε. το πακέτο δεν ειναι ασχημο για 8 ευρω.... συνήθως ενα ταξίδι διαρκεί 7 μέρες οπότε μια χαρά το κοβω... ομιλα, μηνύματα και δεδομένα .... στο φινάλε έχεις δωρεάν εισερχόμενες και αν καθίσεις παραπάνω αγοράζεις μια τοπική κάρτα... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 το πακέτο δεν ειναι ασχημο για 8 ευρω.... συνήθως ενα ταξίδι διαρκεί 7 μέρες οπότε μια χαρά το κοβω... ομιλα, μηνύματα και δεδομένα .... στο φινάλε έχεις δωρεάν εισερχόμενες και αν καθίσεις παραπάνω αγοράζεις μια τοπική κάρτα... Sent from my L200 using Tapatalk Μπορεί για σένα να μην είναι άσχημο, δεν παύει όμως να είναι παράνομο. Γιατί να αγοράσω τοπική κάρτα? Τι σημαίνει "τοπική"? "Κατάργηση τελών περιαγωγής" σημαίνει, ότι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιλάω με εθνικές χρεώσεις, δεν είναι έτσι? Επομένως, σε απλά ελληνικά, "κατάργηση τελών περιαγωγής" σημαίνει, ότι πληρώνοντας 8,07€, αγοράζω σήμερα (μετά τις 15 Ιουνίου εννοώ) το CU combo 600 και για 30 ημέρες, είτε βρίσκομαι εδώ είτε στο εξωτερικό (πάντα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση), έχω 400'+200 SMS προς όλους, 400'+400 SMS προς CU+60 (+όσα έχω από ανανεώσεις) MB. Κάθε διαφορετικό πακέτο που μου ζητάει η εταιρεία να αγοράσω, είναι παράνομο, αφού αντιτίθεται στο νόμο περί "κατάργησης" της περιαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μπορεί για σένα να μην είναι άσχημο, δεν παύει όμως να είναι παράνομο. Γιατί να αγοράσω τοπική κάρτα? Τι σημαίνει "τοπική"? "Κατάργηση τελών περιαγωγής" σημαίνει, ότι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιλάω με εθνικές χρεώσεις, δεν είναι έτσι? Επομένως, σε απλά ελληνικά, "κατάργηση τελών περιαγωγής" σημαίνει, ότι πληρώνοντας 8,07€, αγοράζω σήμερα (μετά τις 15 Ιουνίου εννοώ) το CU combo 600 και για 30 ημέρες, είτε βρίσκομαι εδώ είτε στο εξωτερικό (πάντα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση), έχω 400'+200 SMS προς όλους, 400'+400 SMS προς CU+60 (+όσα έχω από ανανεώσεις) MB. Κάθε διαφορετικό πακέτο που μου ζητάει η εταιρεία να αγοράσω, είναι παράνομο, αφού αντιτίθεται στο νόμο περί "κατάργησης" της περιαγωγής. παρανομο ; αν διαβασεις προσεκτικα αναφερει την καταργηση ή παγια χρεωση των τελων περιαγωγης χονδρικης.δηλ μεταξυ των εταιριων δεν θα χρεωνουν,που αυτο ειναι ενα μεγαλο φαουλ για τις δικες μας εταιριες,τις ελληνικες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 To νούμερο σου το διατηρείς με 5€ τον χρόνο.:rolleyes: Βρε παιδια η καρτοκινητη ηταν ...βάζω χρήματα και λήγουν σε 12 μήνες....σωστα; τώρα βάζουμε χρήματα και λήγουν σε 3 μήνες το θεωρήτε λογικό; Ξαναέω δε μιλάω για το κόστος...μιλάω οτι πρέπει - με αναγκάζει να πηγαίνω και να βάζω 4 φορές το χρόνο χρήματα...αν μου έλεγε θελω 20 ευρω για 12 μήνες ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα...δεν λέω να έιναι τζάμπα εμενα με ενοχλει οτι με αναγκάζουν να πηγαίνω και να βάζω χρήματα 4 φόρες το χρόνο...γιατι ; αυτη ειναι η ερώτηση γιατί; γιατί θέλουν να με βλέπουν 4 φορε΄ς το χ΄ρονο για να παίρνουν τα ίδια χρήματα...και όχι μια φορα; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Πάμε ξανά. Για να βάζεις μια φορά χρήματα το χρόνο, όπως ήταν παλαιότερα, πάει να πει πως δεν το χρησιμοποιείς, απλά το έχεις και κάθεται χωρίς να αγοράζεις πακέτα. Αν το χρησιμοποιούσες θα αγόραζες πακέτα, και θα ανανέωνες πολύ νωρίτερα από το τρίμηνο. Αν λοιπόν το θέλεις να κάθεται, η μονη λύση είναι να βάζεις 5 € κάθε 13 μήνες, τα οποία θα τα χάνεις. Και μη μου πεις για συναγερμό, γιατί υπάρχει άλλη λύση και δεν κάνει το καρτοκινητό πλέον για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Βρε παιδια η καρτοκινητη ηταν ...βάζω χρήματα και λήγουν σε 12 μήνες....σωστα; τώρα βάζουμε χρήματα και λήγουν σε 3 μήνες το θεωρήτε λογικό; Ξαναέω δε μιλάω για το κόστος...μιλάω οτι πρέπει - με αναγκάζει να πηγαίνω και να βάζω 4 φορές το χρόνο χρήματα...αν μου έλεγε θελω 20 ευρω για 12 μήνες ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα...δεν λέω να έιναι τζάμπα εμενα με ενοχλει οτι με αναγκάζουν να πηγαίνω και να βάζω χρήματα 4 φόρες το χρόνο...γιατι ; αυτη ειναι η ερώτηση γιατί; γιατί θέλουν να με βλέπουν 4 φορε΄ς το χ΄ρονο για να παίρνουν τα ίδια χρήματα...και όχι μια φορα; +1 σε εκβιάζουν,άμα δεν τον κάνεις σου παίρνουν και το υπόλοιπο σου τώρα όποιος δεν θέλει να καταλάβει το σκεπτικό σου,το μία φορά το χρόνο,τι να κάνουμε... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 3, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Παίδες καλησπέρα...Μέχρι τώρα έχω φοιτητικό cu αλλά θέλω να αλλάξω αριθμό λόγω του ότι το νούμερο το ξέρουν πολύ δεν με νοιάζει αν θα χαθεί το φοιτητικό αλλά ενδιαφέρομαι να έχει πολλά mb..Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο που θα με βολέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 28 μηνύματα off topic διαγράφηκαν, 28. Παρακαλώ να περιορίσετε τη συζήτηση στο θέμα και μόνο. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μπορεί για σένα να μην είναι άσχημο, δεν παύει όμως να είναι παράνομο. Γιατί να αγοράσω τοπική κάρτα? Τι σημαίνει "τοπική"? "Κατάργηση τελών περιαγωγής" σημαίνει, ότι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιλάω με εθνικές χρεώσεις, δεν είναι έτσι? Επομένως, σε απλά ελληνικά, "κατάργηση τελών περιαγωγής" σημαίνει, ότι πληρώνοντας 8,07€, αγοράζω σήμερα (μετά τις 15 Ιουνίου εννοώ) το CU combo 600 και για 30 ημέρες, είτε βρίσκομαι εδώ είτε στο εξωτερικό (πάντα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση), έχω 400'+200 SMS προς όλους, 400'+400 SMS προς CU+60 (+όσα έχω από ανανεώσεις) MB. Κάθε διαφορετικό πακέτο που μου ζητάει η εταιρεία να αγοράσω, είναι παράνομο, αφού αντιτίθεται στο νόμο περί "κατάργησης" της περιαγωγής. Απαράδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Παίδες καλησπέρα...Μέχρι τώρα έχω φοιτητικό cu αλλά θέλω να αλλάξω αριθμό λόγω του ότι το νούμερο το ξέρουν πολύ δεν με νοιάζει αν θα χαθεί το φοιτητικό αλλά ενδιαφέρομαι να έχει πολλά mb..Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο που θα με βολέψει? Παιξε με δυο καρτες και για μενα μη το κοψεις το φοιτητικο.Για δεδομενα μονο δες το Frog. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Το θέμα είναι ότι πρώτον δεν έχω δικαρτο κινητό και δεύτερον ότι το νούμερο αυτό το έχουν πολλοί δεν πρέπει να το έχουν πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Δεν ξέρω αν γίνεται,αλλά σε συμφέρει να κόψεις το φοιτητικό από το τρέχον νούμερο και να το περάσεις σε νέο. Ρώτα εδώ καλύτερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395308 Edited May 4, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν ξέρω αν γίνεται,αλλά σε συμφέρει να κόψεις το φοιτητικό από το τρέχον νούμερο και να το περάσεις σε νέο. Ρώτα εδώ καλύτερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395308 Ευχαριστώ πατριώτη Πατρινέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αν λοιπόν το θέλεις να κάθεται, η μονη λύση είναι να βάζεις 5 € κάθε 13 μήνες, τα οποία θα τα χάνεις. Και μη μου πεις για συναγερμό, γιατί υπάρχει άλλη λύση και δεν κάνει το καρτοκινητό πλέον για αυτό. Σορυ για το οφ τοπικ. Ποια είναι η άλλη λύση για τον συναγερμό που αναφέρεσαι ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Cosmote μηδενικο πάγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Cosmote μηδενικο πάγιο Καλημερα, αυτο ειναι καρτοκινητο ή συμβόλαιο με 0 παγιο; εχει συγκεκριμενο ονομ,α; δε το βρισκω στο σιτε τους...ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ρωτα στο θέμα συμβολαίων cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 ακούς εκεί το daily travel pack ενεργό χωρίς να ξέρω τίποτα.... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelaton/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/ Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά να έχει πραγματοποιήσει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ (ονομαστική αξία) τους τελευταίους 3 μήνες. Το 15ευρω έγινε 25ευρω. Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts