LAZSKG Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ίσως δε δίνει δώρο για να μη πέσει το δίκτυο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 μπορει να δωσει για το τελευταιο 4ημερο.δε με χαλαει καθολου,απο δωρα,αλλο τιποτα η βοντα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 μπορει να δωσει για το τελευταιο 4ημερο.δε με χαλαει καθολου,απο δωρα,αλλο τιποτα η βοντα Και κάτι πρωτότυπο: Να μπορώ να τα πάρω κι εγώ με ληγμένο (στο 3μηνο) φοιτητικό...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γιατί όμως δεν έδωσε ήδη δώρο; Τόσο σίγουρους μας έχει; Οι άλλες 2 εταιρίες σέβονται τον πελάτη περισσότερο, έτσι τουλάχιστον φαίνεται στον κόσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γιατί όμως δεν έδωσε ήδη δώρο; Τόσο σίγουρους μας έχει; Οι άλλες 2 εταιρίες σέβονται τον πελάτη περισσότερο, έτσι τουλάχιστον φαίνεται στον κόσμο... "Σέβονται"......:lol::lol: Έεεεελααα , γράψε κι εσύ εδώ: https://web.facebook.com/VodafoneCU/posts_to_page/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 "Σέβονται"......:lol::lol: Ακριβώς! Οταν μια εταιρία που πληρώνεις για καποιες υπηρεσιες σου δινει δωρεαν καποιες υπηρεσίες, δείχνει σεβασμο. Εαν εσυ θεωρεις σεβασμο να μη σου δινει τιποτα, οπως η βονταφον, τοτε με γεια σου με χαρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ακριβώς! Οταν μια εταιρία που πληρώνεις για καποιες υπηρεσιες σου δινει δωρεαν καποιες υπηρεσίες, δείχνει σεβασμο. Εαν εσυ θεωρεις σεβασμο να μη σου δινει τιποτα, οπως η βονταφον, τοτε με γεια σου με χαρα σου. Πάω πάσο. Υπάρχει "δρόμος" ακόμη......:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Όσοι δεν πήρατε τα 500mb από την εφαρμογή πιθανά τα είχατε πάρει πριν 1-2 μήνες που υπήρχε αντίστοιχη προσφορά. Όσοι τα πήραμε τότε δεν δικαιούμαστε εκ νέου την προσφορά. Πριν καμιά εβδομάδα με πήραν από τα κεντρικά για έρευνα για το social media πακέτο τους που ζήτησα να γραφτώ. Ευγενέστατοι, ζήτησαν και feedback για ποια κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώ και θα ήθελα να βάλουν (π.χ. το messenger του facebook δεν περιλαμβάνεται). Στο τέλος μου έκαναν και δώρο το πακέτο για 1 μήνα, πράγμα που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση αν και δύσκολο να το χρησιμοποιήσω αφού η κάρτα είναι στο 2ο κινητό μου. Πολλά μπράβο από μένα για όλη την επικοινωνία και μακάρι να βελτιώσουν περαιτέρω το πακέτο στο μέλλον. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Όσοι δεν πήρατε τα 500mb από την εφαρμογή πιθανά τα είχατε πάρει πριν 1-2 μήνες που υπήρχε αντίστοιχη προσφορά. Όσοι τα πήραμε τότε δεν δικαιούμαστε εκ νέου την προσφορά. Πριν καμιά εβδομάδα με πήραν από τα κεντρικά για έρευνα για το social media πακέτο τους που ζήτησα να γραφτώ. Ευγενέστατοι, ζήτησαν και feedback για ποια κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώ και θα ήθελα να βάλουν (π.χ. το messenger του facebook δεν περιλαμβάνεται). Στο τέλος μου έκαναν και δώρο το πακέτο για 1 μήνα, πράγμα που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση αν και δύσκολο να το χρησιμοποιήσω αφού η κάρτα είναι στο 2ο κινητό μου. Πολλά μπράβο από μένα για όλη την επικοινωνία και μακάρι να βελτιώσουν περαιτέρω το πακέτο στο μέλλον. Και εγω εκανα προσφατα cu,εβαλα το πακετο που λες(εκανα ενεργοποιηση να το παρω στο νουμερο μου) αλλα οντως θα ηθελα messener. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αφού ο messenger δεν περιλαμβάνεται στο sm πακέτο, μήπως έχουν βάλει το fb lite; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Θέλω να κάνω ανανέωση 6 ευρώ (όχι 5 ή 10) σε ένα CU, υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνο από κατάστημα vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μόνο σε κατάστημα, δυστυχώς. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μόνο σε κατάστημα, δυστυχώς. Ευχαριστώ για την απάντηση. Καθώς δεν υπάρχει κατάστημα κοντά, θα κάνω επέκταση υπολοίπου 6 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Θέλω να κάνω ανανέωση 6 ευρώ (όχι 5 ή 10) σε ένα CU, υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνο από κατάστημα vodafone; 7€ σε καταστημα μονο.Τα πακετα CU για ομιλια/mb 6€ ειναι.Εχει ομως και με 4 και 8€.Με 10€ δινει 500Mb για ενα μηνα και αλλα 500 για 15 μερες απο καταστημα/ονλαιν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Καθώς δεν υπάρχει κατάστημα κοντά, θα κάνω επέκταση υπολοίπου 6 ευρώ. Έχε υπόψην σου ότι η επέκταση υπολοίπου ΔΕΝ επεκτείνει το 3μηνο ισχύος των €: Παραμένει ως ήταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έχε υπόψην σου ότι η επέκταση υπολοίπου ΔΕΝ επεκτείνει το 3μηνο ισχύος των €: Παραμένει ως ήταν πριν. πολύ σωστή η επισήμανση!! LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Να ρωτήσω παιδιά, επειδή έχω μαζέψει αρκετό υπόλοιπο (βάζω 10 ευρώ το μήνα και χαλάω τα 8, οπότε έχουν μαζευτεί 20 ευρώ στην άκρη) αυτό το μήνα λέω να ενεργοποιήσω από το υπόλοιπο που έχω το πρόγραμμα που ενεργοποιώ πάντα, αλλά να μη βάλω νέα κάρτα. Θα χάσω κάτι? και τι? οκ, δεν θα πάρω 500mb για 15 μέρες. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θα χάσω τα mb που ήδη έχω μαζέψει???? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Τα mb από πού τα έχεις μαζέψει; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Τα mb από πού τα έχεις μαζέψει; Τα περισσοτερα ειναι απο το just surf bonus :( Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Τα περισσοτερα ειναι απο το just surf bonus :( Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εεεε αφού δε θα βάλεις άλλη κάρτα >10€ δε θα πάρεις άλλα 500άρια: άρα χάνονται αυτά. ΑΝ έχεις κάποια ΜΒ από πακέτο, τα διατηρείς (+τα καινούρια) ΜΟΝΟ αν βάλεις το ίδιο (ακριβώς) πακέτο με το οποίο τα απέκτησες αυτά τα ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Jimmi τελικά δεν μας είπες,σου έληξε το υπόλοιπο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Jimmi τελικά δεν μας είπες,σου έληξε το υπόλοιπο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι: Έληξε το 3μηνο στο φοιτητικό μου CU. Πάντως σήμερα πήρα "Εγγύηση δικτύου" 300ΜΒ για 24h με 0,00€ υπόλοιπο εδώ κ 1 βδομάδα!!! Edited April 11, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Να ρωτήσω παιδιά, επειδή έχω μαζέψει αρκετό υπόλοιπο (βάζω 10 ευρώ το μήνα και χαλάω τα 8, οπότε έχουν μαζευτεί 20 ευρώ στην άκρη) αυτό το μήνα λέω να ενεργοποιήσω από το υπόλοιπο που έχω το πρόγραμμα που ενεργοποιώ πάντα, αλλά να μη βάλω νέα κάρτα. Θα χάσω κάτι? και τι? οκ, δεν θα πάρω 500mb για 15 μέρες. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θα χάσω τα mb που ήδη έχω μαζέψει???? Βαλε καρτα απλα τα 20€ κανε τα εξτρα ιντερνετ ή εξτρα λεπτα αμα χρειαζεσαι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Βαλε καρτα απλα τα 20€ κανε τα εξτρα ιντερνετ ή εξτρα λεπτα αμα χρειαζεσαι. Εεεε αφού δε θα βάλεις άλλη κάρτα >10€ δε θα πάρεις άλλα 500άρια: άρα χάνονται αυτά. ΑΝ έχεις κάποια ΜΒ από πακέτο, τα διατηρείς (+τα καινούρια) ΜΟΝΟ αν βάλεις το ίδιο (ακριβώς) πακέτο με το οποίο τα απέκτησες αυτά τα ΜΒ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Απλά αναρωτιέμαι, αφού το just serf bonus είναι πλέον μόνο για 15 μέρες , ενώ εγώ βάζω κάρτα μια φορά το μήνα, δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη λήξει? και να είχαν χαθεί όσα μου έχουν περισσέψει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Για 30 ημέρες είναι. Για 15 είναι άλλο 500ΜΒ που παίρνεις αν πραγματοποιήσεις ανανέωση on line ή από κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts