sv2evs Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα. Δεν μπορώ να μπω στο ίνερνετ μετά απο reset στο galaxy y pro duos (μόνο το cu επάνω)...έχω μηδενικό υπόλοιπο αλλά αρκετά mb απο το πάρε να χεις...πριν μέρες ζήτησα το καλοκαιρινό δώρο αλλά δεν μου το έδωσε λόγο μη ανανέωσης, όμως βλέπω υπόλοιπο 9536mb. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα. Δεν μπορώ να μπω στο ίνερνετ μετά απο reset στο galaxy y pro duos (μόνο το cu επάνω)...έχω μηδενικό υπόλοιπο αλλά αρκετά mb απο το πάρε να χεις...πριν μέρες ζήτησα το καλοκαιρινό δώρο αλλά δεν μου το έδωσε λόγο μη ανανέωσης, όμως βλέπω υπόλοιπο 9536mb. τσεκαρε αμα εχεις σωστο το ip της vodafone ειναι το internet.vodafone.gr , αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου μπαινει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Την τελευταία προσφορά με 5€ και απεριόριστα data για το καλοκαίρι μετά τις 6 το απόγευμα, την είδα μόνο μία φορά, όταν άνοιξα την εφαρμογή my CU. Τώρα που μπορώ να την βρω; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Θα την βρεις στο όλα τα πακέτα Στο tab Internet δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Σε ευχαριστώ! Μόλις το ενεργοποίησα και εγώ, γιατί από το υπόλοιπο τών 3gb τελειώνει επικίνδυνα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Την τελευταία προσφορά με 5€ και απεριόριστα data για το καλοκαίρι μετά τις 6 το απόγευμα, την είδα μόνο μία φορά, όταν άνοιξα την εφαρμογή my CU. Τώρα που μπορώ να την βρω; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα τη βρεις πατώντας στην αρχική οθόνη το υπόλοιπο των ΜΒ και μετά το +. Στην καρτέλα πακέτα απ το μενού, δεν υπάρχει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/7285c49f4e8f3214a9d7e6a85be8d11a.jpg Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/7285c49f4e8f3214a9d7e6a85be8d11a.jpg παίδες η προσφορά λέει για 62 ημέρες διάρκεια.Απο την ημέρα ενεργοποίησης ή από όταν ανακοινώθηκε η προσφορά;για όσους την ενεργοποιησαν ήδη ρωταω. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Λίγο που κοίταξα, δεν πρέπει να γράφει. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Είναι 62 ημέρες από την ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Από τη μέρα ενεργοποίησης της προσφοράς CU summer ισχύουν οι 62 μέρες. Πχ 31/8 ενεργοποίηση , ισχύς ως τέλη Οκτώβρη 2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστούμε. Στην εφαρμογή my cu δεν βλέπω να έχει την παραμικρή πληροφόρηση. Το μόνο που σου δίνει μια ένδειξη, είναι αν προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο ενώ το έχεις ήδη κάνει, απλά να στο λέει. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Όταν καλέσεις το 1252 και πατήσεις 1-1 ακούς την ημερομηνία λήξης του πακέτου Εμένα λέει : ατελείωτα data που λήγει στις 8 Σεπτεμβρίου Edited July 17, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχω πολύ καιρό να καλέσω το 1252, και δεν το γνώριζα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Από windows phone δεν ενεργοποιείται αυτη η προσφορά διότι δεν υπάρχει εφαρμογή της vodafone στα win. phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας μου πει. Από ότι ξέρω η προσφορά για απεριόριστο ίντερνετ άσοι το απόγευμα ισχύει για παλιούς συνδρομητές. Πήγα σε κατάστημα vodafone κάτι μου είπανε ισχύει και για νέους αν αγοράσω τώρα κάρτα δηλ. Ισχύει; Please αν γνωρίζει σίγουρα κάποιος ας μου πει για να πάρω μια κάρτα Θέλω να το βάλω σε wifi hot spot. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Να κάνω μια ερώτηση . Τα mb που δίνουν δωρεάν ή αυτά που αγοράζεις ισχύει ακόμα ο κόφτης που μετα απο αυτό έπεφτε η ταχύτητα ή το σταμάτησαν ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion1978 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχει ερθει σε κανεναν vμηνυμα με χρεωση 0,44ευρω απο την υπηρεσια tell me now χωρις να εχει εγγραφει σ αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Να κάνω μια ερώτηση . Τα mb που δίνουν δωρεάν ή αυτά που αγοράζεις ισχύει ακόμα ο κόφτης που μετα απο αυτό έπεφτε η ταχύτητα ή το σταμάτησαν ; Ισχύει, αλλά έχει γίνει πλέον 1,5GB την ημέρα αντί για 500MB που ήταν παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Από windows phone δεν ενεργοποιείται αυτη η προσφορά διότι δεν υπάρχει εφαρμογή της vodafone στα win. phones εγω εχω κατεβασει το BlueStacks στο λαπτοπ κ κανω τη δουλεια μου οταν κανουν δωρα σε αντροιντ εφαρμογες.;) Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εναλλακτικά να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου από το Android κινητό κάποιου γνωστού ή φίλου, πάρε την προσφορά και μετά αποσυνδέεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ισχύει, αλλά έχει γίνει πλέον 1,5GB την ημέρα αντί για 500MB που ήταν παλαιότερα. Σευχαριστώ Mark . Ήταν ο βασικός λόγος που έφυγα από την vodafone cu . Σκέφτομαι να ξαναγυρίσω . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας μου πει. Από ότι ξέρω η προσφορά για απεριόριστο ίντερνετ άσοι το απόγευμα ισχύει για παλιούς συνδρομητές. Πήγα σε κατάστημα vodafone κάτι μου είπανε ισχύει και για νέους αν αγοράσω τώρα κάρτα δηλ. Ισχύει; Please αν γνωρίζει σίγουρα κάποιος ας μου πει για να πάρω μια κάρτα Θέλω να το βάλω σε wifi hot spot. Ευχαριστώ Έχω ήδη αναφέρει ότι σε πακέτο που ενεργοποίησα 27/5 δουλεύει κανονικά . Άρα έχουν δίκιο στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχω ήδη αναφέρει ότι σε πακέτο που ενεργοποίησα 27/5 δουλεύει κανονικά . Άρα έχουν δίκιο στο κατάστημα. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θα προχωρήσω σε αγορά κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Από windows phone δεν ενεργοποιείται αυτη η προσφορά διότι δεν υπάρχει εφαρμογή της vodafone στα win. phones Τελικά μόλις με ενημέρωσε η εξυπηρέτηση πελάτων της vodafone, ότι μπορούν να ενεργοποιούν οι ίδιοι την προσφορά cu summer. Με κλήση προς αυτούς ή μέσω chat , whatsapp κλπ ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts