Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 29/4 έβαλα πακέτο με 200λεπτά και 300ΜΒ και πήρα δώρο άλλο ένα GB. Σήμερα 27/5 ανανέωσα το πακέτο χωρίς να έχω εξαντλήσει τους χρόνους. Για την ακρίβεια μου είχαν μείνει 39λεπτά, 63ΜΒ από τα 300ΜΒ και ολόκληρο το GB. Αυτά προστέθηκαν στο νέο πακέτο και τώρα έχω 239λεπτά και 2363ΜΒ. Τα εναπομείναντα από το πρώτο πακέτο θα μου σβηστούν μεθαύριο που θα κλείσει μήνα το πρώτο πακέτο ή θα παραμείνουν;

Παραμενουν και μεταφερεται η ληξη αν παρεις το ιδιο ακριβως πακετο

Στάλθηκε με tapa

Στις 29/4 έβαλα πακέτο με 200λεπτά και 300ΜΒ και πήρα δώρο άλλο ένα GB. Σήμερα 27/5 ανανέωσα το πακέτο χωρίς να έχω εξαντλήσει τους χρόνους. Για την ακρίβεια μου είχαν μείνει 39λεπτά, 63ΜΒ από τα 300ΜΒ και ολόκληρο το GB. Αυτά προστέθηκαν στο νέο πακέτο και τώρα έχω 239λεπτά και 2363ΜΒ. Τα εναπομείναντα από το πρώτο πακέτο θα μου σβηστούν μεθαύριο που θα κλείσει μήνα το πρώτο πακέτο ή θα παραμείνουν;

όχι δε σβήνεται τίποτα

Καλημερες. Εχει καποιο θεμα η εφαρμογη My Vodafone? Απο το πρωι δεν συνδεεται με wifi. Βγαζει μηνυμα να απενεργοποιησω το wifi και να μπω με 3G για να δω υπολοιπο και χρηση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Μια από τα ίδια. Μόλις δοκίμασα πάλι και από wifi και από data.

Από τον υπολογιστή όμως συνδέεται μια χαρά.

Όταν γίνεται αυτόματη ανανέωση στο Surf & Email - 1GB, τα παλιά Mb, (του ίδιου πακέτου εννοείται), παραμένουν και δεν χάνονται. Έτσι δεν είναι;

Στην αυτόματη ανανέωση έχω την εντύπωση πως χάνονται.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Στην αυτόματη ανανέωση έχω την εντύπωση πως χάνονται.

Χανονται σιγουρα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Από σήμερα με την αύξηση του ΦΠΑ είχαμε και αύξηση των τιμών των πακέτων, αλλά δεν αύξησε όλα τα πακέτα

Αν είναι δυνατόν. Αγόρασα ένα πακέτο εξωτερικού και από 5 ευρώ με χρέωσε 5,04....

Βλέπω τώρα στην σελίδα της Vodafone όλα τα πακέτα ανέβηκαν στο 5,04 λόγω Φ.Π.Α. και των 7 ευρώ στα 7,06...

Αν είναι δυνατόν. Αγόρασα ένα πακέτο εξωτερικού και από 5 ευρώ με χρέωσε 5,04....

Βλέπω τώρα στην σελίδα της Vodafone όλα τα πακέτα ανέβηκαν στο 5,04 λόγω Φ.Π.Α. και των 7 ευρώ στα 7,06...

Εγώ θα έχω πρόβλημα να πάρω πακέτο/προσφορά "παλαιού" κόστους 4,40€,

όταν έχω υπόλοιπο 4,42€.

Τί να πω;

Υπάρχει λύση άλλη από το να βάλω κάρτα;

Σε άλλη εταιρεία αναφέρομαι.

Απ οτι ειδα στο myVodafone τα αυξησε ολα σε κατι λεπτα. Στο myCU δε δαινονται ακο α οι αυξησεις αυτες.

Στην εφαρμογή my Cu πάντως αυξήθηκαν κατά μερικά λεπτά οι τιμές των φοιτητικών πακέτων. Άντε να δούμε αν θα απορροφήσουν τις αυξήσεις για να είναι στρόγγυλες οι τιμές ή θα ανεβάσουν τις χρεώσεις προς όφελός τους.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Σε μένα, από τη στιγμή που αύξησαν τις τιμές των πακέτων λόγω ΦΠΑ, σταμάτησε να μου δείχνει στο site, τα extra 100' προς όλους, που έπαιρνα με την ενεργοποίηση του πακέτου talk2Vodafone 300. Συνέβη το ίδιο και σε κάποιον άλλο?

ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Edited by MIKU

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Από την εφαρμογή του mycu μου δειχνει κανονικά το online bonus +100' με τη νέα χρέωση 5.04€ φυσικά

Από την εφαρμογή του mycu μου δειχνει κανονικά το online bonus +100' με τη νέα χρέωση 5.04€ φυσικά

Δε μιλάω για το online bonus, αλλά για τα extra 100' προς όλους, που είχα ως ειδική προσφορά. Δηλαδή, μέχρι σήμερα το πρωί, το πακέτο talk2Vodafone 300, έδινε 200' προς Vodafone+200' προς όλους+100' προς όλους online bonus, ενώ τώρα, δίνει 200' προς Vodafone+100' προς όλους+100' προς όλους online bonus.

Εγώ δεν την είχα ποτέ την προσφορά οπότε δεν άλλαξε κάτι, ας ενημέρωσε κάποιος που την είχε.

Κι εγώ που το έβλεπα έτσι όπως το λέει (300' προς όλους) πλέον από ότι γράφει στην εφαρμογή δίνει 200.

Sent from my Moto E2

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/09b7dc202eacb58f156d44e277e7571c.jpg

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/805e2d6972983ad84dfbefca6ab69057.jpg

Κι εδώ τα ίδια μου λέει εμένα.

Το site είναι για τα μπάζα και μπαίνω πολύ σπάνια...

Edited by NikoSoti

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Εμενα στο myCU δεν εχει αυξησει ακομα τις τιμες, στο myVodafone κανονικα. Μικρη σημασια εχει βεβαια αφου ουτος η αλλως αυξηθεικαν.

Τελικά, κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Ωστόσο, μ'έβαλαν να το ενεργοποιήσω, επειδή λέει έγιναν σήμερα διάφορες ανακατατάξεις, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και ενδέχεται, άθελά τους, να έχουν πειράξει κάποια προσφορά. Το ενεργοποίησα και μου έδωσε κανονικά 300' προς όλους+200 προς Vodafone, με χρέωση 5,04€.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked