dimtz Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Πάρε τηλέφωνο. Μπορεί αυτός που σου απάντησε να μην ήξερε ή να βαριόταν. Εναλλακτικά μέσω Skype. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που επιβάλλεται η διαγραφή και δημιουργία νέου λογαριασμού. Αν π.χ. είχες γραφτεί το νούμερο ήταν καρτοκινητό και μετά γίνει σύνδεση δεν δείχνει σωστά τα δεδομένα του λογαριασμού, και αντίστροφα. σε ποιο νουμερο να καλεσω; edit το βρηκα edit 2 τελικα επικονωνησα μαζι τους και μου κανανε αμεσα διαγραφη , απορω εκει στο facebook ποιος να ειναι ο ρολος τους edit3 εχω καρτοπρογραμμα, τι επιλεγω; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8441#subscribe Edited March 23, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αν θυμάμαι καλά συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αν θυμάμαι καλά συμβόλαιο. ok ολοκληρωθηκε η εγγραφη ,ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μήπως γνωρίζει κανείς τι χρέωση έχει ο τηλεφωνητής 121 και αν ισχύουν τα δωρεάν λεπτά προς όλους για εκεί; Ακρόαση μηνυμάτων προσωπικού τηλεφωνητή 0,35 € / κλήση http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/info-point/timokatalogos/ Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας ισχύουν μόνο για αριθμούς που ξεκινούν από 2 ή 6 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ακρόαση μηνυμάτων προσωπικού τηλεφωνητή 0,35 € / κλήση http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/info-point/timokatalogos/ Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας ισχύουν μόνο για αριθμούς που ξεκινούν από 2 ή 6 . Ευχαριστώ πολύ!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι με συμβόλαιό που λήγει τον αλλο μήνα 29 Απριλίου συγκεκριμένα και θέλω να το κάνω cu. Γνωρίζεται ποιο νούμερο πρέπει να καλέσω και τι πρέπει να προσέξω με τις ημερομηνίες ωστε να μην με χρέωσουν και αλλο πάγιο? Αν κάνω την μετάβασή μέχρι 29 Μαρτίου θα είμαι οκ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αν έχεις συμβόλαιο Vodafone η αλλαγή γίνεται καλώντας 1227 και μετά πας σε κατάστημα. Ολοκληρώνεται σε 30 ημέρες. Με φορητότητα γίνεται πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Ναι με συμβόλαιό vodafone είμαι με 37 ευρώ στο redmi 1 μου λένε να μου το ανανεώσουν για 24 μήνες στην ίδια τιμή Edited March 24, 2016 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι με συμβόλαιό vodafone είμαι με 37 ευρώ στο redmi 1 μου λένε να μου το ανανεώσουν για 24 μήνες στην ίδια τιμή Κανε cu να σωθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Κανε cu να σωθεις Συμφωνώ...αν καταργήσει ο φίλος το συμβόλαιο θα γλυτώσει πολλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Τρια συμβολαια καταργησα και τωρα πληρωνω λιγοτερα και εχω περισσοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ναι με συμβόλαιό vodafone είμαι με 37 ευρώ στο redmi 1 μου λένε να μου το ανανεώσουν για 24 μήνες στην ίδια τιμή Πανε CU ή δες και το F2G.Στην Πελλοπονησο το 3G/4G ειναι σφαιρα. Και γενικα αμα μιλας πολυ,οι κλησεις θα βγαινουν ολες και χωρις θεμα στον ηχο ακομα και σε 2G-GSM. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ...αν καταργήσει ο φίλος το συμβόλαιο θα γλυτώσει πολλά!! Πες τα,οι καρτες πλεον συμφερουν και διαλεγεις εσυ τι θελεις.Επισης αμα μπορεσει και παρει φοιτητικο θα ειναι μια χαρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 σήμερα δεν μπορούνε να μας εξυπηρετήσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών επειδή κάνουν αναβάθμιση στο συστήμα τους πάνε αύριο μετά τις 10 το πρωί να καλέσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Πήγα χθες τελικά σε κατάστημα για το Vodafone Double, πλήρωσα 5€ και δεν μου ανέφερε τίποτα για άλλη χρέωση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 αστροναυτης φυγε τρεχοντας για cu.....τραβαω κατι φασκελα στον εαυτο μου που πληρωνα χρονια συμβολαιο,ειμουνα στα 25 ευρω καθε μηνα με 1500 σε voda(εκανα γυρω στα 100 λεπτα) και 100 λεπτα προς σταθερα και αλλους παροχους που δεν εφταναν για μυρωδια με αποτελεσμα να κανω τον γυφτο με τις αναπαντητες, και μου εδιναν και το αστειο 200mb για ιντερνετ,και τωρα με μια καρτα των 10 ευρω εχω τα κερατα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 αστροναυτης φυγε τρεχοντας για cu.....τραβαω κατι φασκελα στον εαυτο μου που πληρωνα χρονια συμβολαιο,ειμουνα στα 25 ευρω καθε μηνα με 1500 σε voda(εκανα γυρω στα 100 λεπτα) και 100 λεπτα προς σταθερα και αλλους παροχους που δεν εφταναν για μυρωδια με αποτελεσμα να κανω τον γυφτο με τις αναπαντητες, και μου εδιναν και το αστειο 200mb για ιντερνετ,και τωρα με μια καρτα των 10 ευρω εχω τα κερατα μου Το συμβόλαιό μου οπως είπα λήγει στις 29 Απριλίου. Είχα 12 μηνο red 1 το οποίο προήλθε από ανανέωση 18 μηνου red1. Παίζει να με χρέωσουν τίποτα παραπάνω? Και λογικά αφού προπληρωνουμε ο επόμενος λογαριασμός θα είναι και ο τελευταίος σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 θα σε χρεωσουν 10 ευρω οταν παρεις την νεα καρτα,παρε πρωτα στο τετραψηφιο που σου εγραψαν τα παιδια στις 27 με 28 μαρτιου και θα πας στο καταστημα οταν ειναι να γινει η διακοπη,θα στα πουν αυτα στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το συμβόλαιό μου οπως είπα λήγει στις 29 Απριλίου. Είχα 12 μηνο red 1 το οποίο προήλθε από ανανέωση 18 μηνου red1. Παίζει να με χρέωσουν τίποτα παραπάνω? Και λογικά αφού προπληρωνουμε ο επόμενος λογαριασμός θα είναι και ο τελευταίος σωστά? Κάντο καρτοκινητό cu να βρείς την υγειά σου φίλε!!!!και εγω με red1 me 2750gb internet πλήρωνα καθε μηνα 28 ευρω,το έκανα cu απο τον περασμενο οκτώβριο και σώθηκαααααααα!με 10 ευρω τον μηνα ειμαι super,και οσα λεπτα μου μενουν καθε μηνα και δεν τα μιλαω μεταφέροντε στον επόμενο μήνα,το ιδιο και με τα MB INTERNET... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πολύτιμη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Κάντο καρτοκινητό cu να βρείς την υγειά σου φίλε!!!!και εγω με red1 me 2750gb internet πλήρωνα καθε μηνα 28 ευρω,το έκανα cu απο τον περασμενο οκτώβριο και σώθηκαααααααα!με 10 ευρω τον μηνα ειμαι super,και οσα λεπτα μου μενουν καθε μηνα και δεν τα μιλαω μεταφέροντε στον επόμενο μήνα,το ιδιο και με τα MB INTERNET... Για να μεταφερθούν φίλε τι κάνεις; Πρέπει να βάλεις κάρτα; Να βάλεις το ίδιο πακέτο η Να ενεργοποιήσεις ένα οποιοδήποτε πακέτο και μεταφέρονται όλα στον επόμενο μήνα; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Για να μεταφερθούν φίλε τι κάνεις; Πρέπει να βάλεις κάρτα; Να βάλεις το ίδιο πακέτο η Να ενεργοποιήσεις ένα οποιοδήποτε πακέτο και μεταφέρονται όλα στον επόμενο μήνα; πρέπει πρώτα να μην λήξει ούτε το πακέτο ούτε το μπόνους. μετά θα πρέπει πριν την λήξη τους να ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο πριν την λήξη του. όσο για τα μπόνους ανανέωσης και αυτά μεταφέρονται πάλι θα πρέπει να βάλεις κάρτα πριν την λήξη του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 πρέπει πρώτα να μην λήξει ούτε το πακέτο ούτε το μπόνους. μετά θα πρέπει πριν την λήξη τους να ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο πριν την λήξη του. όσο για τα μπόνους ανανέωσης και αυτά μεταφέρονται πάλι θα πρέπει να βάλεις κάρτα πριν την λήξη του πακέτου. Κάτι τελευταίο αν έχω χρήματα μέσα στην κάρτα και ενεργοποιήσω μόνο το πακέτο ,το αντίστοιχο μεταφέρονται κανονικά ετσι;η πρέπει σον και καλά να βάλω και κάρτα πιο πριν; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μίλησα με την vodafone για να αλλάξω το συμβόλαιό μου σε cu. Το συμβόλαιό μου (red 1 37 ευρώ) λήγει στις 29 απριλίου και μου είπαν να κάνω την αλλαγή στις 30 Μαρτίου γιατί νωρίτερα εκτός από τον λογαριασμό μου που εκδίδεται κάθε πρώτη του μήνα θα επιβαρυνθω και επιπλέον 56 ευρώ από εκπτώσεις που μου έχουν δώσει. Γνωρίζει κάποιος αν είναι οπως μου τα λένε? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Κάτι τελευταίο αν έχω χρήματα μέσα στην κάρτα και ενεργοποιήσω μόνο το πακέτο ,το αντίστοιχο μεταφέρονται κανονικά ετσι;η πρέπει σον και καλά να βάλω και κάρτα πιο πριν; δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις κάρτα θα χάσεις τα μπόνους από την ανανέωση άμα δεν βάλεις κάρτα από 10 ευρώ και πάνω . μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο σου για αγορά πακέτου ή άμα σου στείλουνε χρήματα από άλλο καρτοκινητο cu μέσω του Vodafone sharing . αλλά πρόσεχε τυχόν υπόλοιπο χρόνου ομιλίας μέσα σε 3 μήνες άμα δεν ανανεωθεί χάνετε, όποτε καλό είναι να βάζεις κάρτα κάθε μήνα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. μπορείς να βάλεις πχ 6 από το κατάστημα και να αφαιρεθεί ό φόρος κινητής όποτε να μπουνουν 5,35 ευρώ καθαρά και να αγοράσεις πχ ένα πακέτο τον 5 ευρώ. ή να βάλεις κάρτα μέσω on line ανανέωση . συμβουλή για να δεις πόσο καθαρό πόσο θα μπει μέσα στο υπόλοιπο σου διαιρείς το πόσο σου θέλεις να βάλεις με το 1,12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μίλησα με την vodafone για να αλλάξω το συμβόλαιό μου σε cu. Το συμβόλαιό μου (red 1 37 ευρώ) λήγει στις 29 απριλίου και μου είπαν να κάνω την αλλαγή στις 30 Μαρτίου γιατί νωρίτερα εκτός από τον λογαριασμό μου που εκδίδεται κάθε πρώτη του μήνα θα επιβαρυνθω και επιπλέον 56 ευρώ από εκπτώσεις που μου έχουν δώσει. Γνωρίζει κάποιος αν είναι οπως μου τα λένε? Ευχαριστώ. Έτσι ακριβώς είναι. θέλεις 30 ημέρες για να αποσυνδεθείς από συμβόλαιο και να πας σε κάρτα. Ο τελευταίος λογαριασμός που θα πληρώσεις θα είναι αυτός που θα βγει 1 Απριλίου και θα περιέχει το πάγιο μέχρι 30 Απριλίου. Να μην ξεχάσεις μετά την κλήση στο 1227 να επισκεφτείς ένα κατάστημα Vodafone για να πάρεις την νέα κάρτα CU . Αν αργήσεις θα θεωρήσουν ότι έκανες αίτηση την ημέρα που πήγες στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts