MitsosDaBest13 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Στην περιοχή της Καλαμάτας ξέρει κάποιος φίλος πως πάει το CU από άποψη σήματος αλλά και κάλυψης και ταχύτητας 3G και 4G; Η vodafone ακολουθεί πολιτική χαμηλότερης ταχύτητας σε 3G στα CU σε σχέση με τα συμβόλαια ή την ίδια ταχύτητα πιάνουν περίπου; Εγώ CU έχω και μια χαρά παίζει το 4G στην Καλαμάτα. Θυμάμαι κάτι 40αρια Mbps που έχω δει. Ίσως βρεθώ αύριο εκεί και θα μετρήσω ξανά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Β στο 1252 για CU WEEKEND OFFER με 200 λεπτά προς όλους κάθε σαββατοκύριακο μέχρι τις 14/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αραγε που κι εμενα μου ηρθε αυτο και το ενεργοποιησα εχασα τα 2gb που ειχε σαν δωρο μεχρι τις 25/1/16? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Tελικά ενεργοποίησα το 4G (υπήρχε πρόβλημα εκ μέρους της βόντα στο προφίλ της γραμμής μου) . Πολύ καλά μπορω ν πω:D Περιοχη Πατρα κοντα στο τει.. http://i66.tinypic.com/91b2hv.jpg Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Β στο 1252 για CU WEEKEND OFFER με 200 λεπτά προς όλους κάθε σαββατοκύριακο μέχρι τις 14/2 Πολύ καλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) καλησπέρα κάλεσα το 13830 και στο τέλος τις επικοινωνίας μου με ρώτησαν τι δώρο θέλω 60 λεπτά προς όλους ή 100mb internet για 24 ώρες. ρώτησα άμα αφορά όλους και μου είπε μόνο Vodafone cuκαι μόνο μια φορά μπορείς ένα από τα δύο δώρα μπορείς να πάρεις. Επίσης μετά μου είπε να απαντήσω σε έρευνα που κάνει η Vodafone πόσα άτομα είμαι και τι δίκτυα χρησιμοποιουμε στο σταθερό και το κινητό και αν έχουμε wind και Κοσμοτε νούμερα στο σπίτι και επίσης αλλά νούμερα Vodafone στο όνομα μας.. Edited January 19, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλημερα στην παρεα, πηγε σημερα ενας φιλος μου στη vodafone να βαλει καρτα στο cu του και του ειπε η κοπελα οτι η voda θα κοψει καποια πακετα, μεσα σε αυτα και το Talk 2 vodafone 300 που ενεργοποιει και οτι υπαρχει μια προσφορα για το νουμερο του για μεχρι τελος του μηνα για καρτοπρογραμμα με 600 προς voda, 300 προς ολους, 100 sms και 100mb με 18€. Και να το κανει αμεσα γιατι δεν θα το προλαβει και θα κοπουν και τα αλλα. Εγω του ειπα οτι μαλλον ειναι παπατζα ολα αυτα για να αλλαξει το προγραμμα του. Εχετε ακουσει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έπρεπε να της απαντήσει ότι όπου να ναι θα διακόψει τη σύνδεσή του με τη vodafone και ότι μέχρι τέλος του μήνα έχει μια προσφορά για το κατάστημά τους που τους συμφέρει να την προλάβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κατά πάσα πιθανότητα αυτό που είπες είναι. Έλεος. Τι βλακείες λένε για να πουλήσουν συνδέσεις... Αν μου λέγανε κάτι τέτοιο εμένα θα τους απαντούσα, δεν πειράζει, υπάρχει και η φορητότητα σε άλλον που θα έχει πλέον πιο συμφέρον πακέτο στο καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλημερα στην παρεα, πηγε σημερα ενας φιλος μου στη vodafone να βαλει καρτα στο cu του και του ειπε η κοπελα οτι η voda θα κοψει καποια πακετα, μεσα σε αυτα και το Talk 2 vodafone 300 που ενεργοποιει και οτι υπαρχει μια προσφορα για το νουμερο του για μεχρι τελος του μηνα για καρτοπρογραμμα με 600 προς voda, 300 προς ολους, 100 sms και 100mb με 18€. Και να το κανει αμεσα γιατι δεν θα το προλαβει και θα κοπουν και τα αλλα. Εγω του ειπα οτι μαλλον ειναι παπατζα ολα αυτα για να αλλαξει το προγραμμα του. Εχετε ακουσει κατι; τραγικο αυτο που του ειπανε ! και παλι θα ενεργοποιησει καποιο πακετο με 7 ευρω αμα καταργηθει αυτο! Οποτε παλι δεν υπαρχει θεμα! ( πιστευω οτι επιτηδες το κανουνε αυτο! ,πολυ χλωμο το κοβω να το κοψουνε .. και να το κανουνε υπαρχουνε και αλλα πακετα οποτε παλι θα καλυψουμε τις αναγκες επικοινωνιας μας , και ας ειναι με περισσοτερα χρηματα παλι στο cu θα μεινουμε ! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 φιλος που δουλευει στα κεντρικα της voda στα γραφεια επεσε κατω απο τα γελια οταν του το ειπα αυτο...δεν μπορει να συνελθει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 5 ευρω ανανεωση μπορει να γινει και μεσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 καλησπέρα κάλεσα το 13830 και στο τέλος τις επικοινωνίας μου με ρώτησαν τι δώρο θέλω 60 λεπτά προς όλους ή 100mb internet για 24 ώρες. ρώτησα άμα αφορά όλους και μου είπε μόνο Vodafone cuκαι μόνο μια φορά μπορείς ένα από τα δύο δώρα μπορείς να πάρεις. Επίσης μετά μου είπε να απαντήσω σε έρευνα που κάνει η Vodafone πόσα άτομα είμαι και τι δίκτυα χρησιμοποιουμε στο σταθερό και το κινητό και αν έχουμε wind και Κοσμοτε νούμερα στο σπίτι και επίσης αλλά νούμερα Vodafone στο όνομα μας.. Μυρίζει συλλογή στοιχείων ώστε αργότερα να σε καλέσουν και να σου κάνουν μια εξιδικευμένη προσφορά. Καλημερα στην παρεα, πηγε σημερα ενας φιλος μου στη vodafone να βαλει καρτα στο cu του και του ειπε η κοπελα οτι η voda θα κοψει καποια πακετα, μεσα σε αυτα και το Talk 2 vodafone 300 που ενεργοποιει και οτι υπαρχει μια προσφορα για το νουμερο του για μεχρι τελος του μηνα για καρτοπρογραμμα με 600 προς voda, 300 προς ολους, 100 sms και 100mb με 18€. Και να το κανει αμεσα γιατι δεν θα το προλαβει και θα κοπουν και τα αλλα. Εγω του ειπα οτι μαλλον ειναι παπατζα ολα αυτα για να αλλαξει το προγραμμα του. Εχετε ακουσει κατι; Η μαύρη αλήθεια είναι τι αναγκάζεται να κάνει ένας υπάλληλος για να έχει το μεροκάματό του. Έπρεπε να της απαντήσει ότι όπου να ναι θα διακόψει τη σύνδεσή του με τη vodafone και ότι μέχρι τέλος του μήνα έχει μια προσφορά για το κατάστημά τους που τους συμφέρει να την προλάβουν. Ααχαχαχαχαχαχ, πέθανα. Αν ποτέ πάω σε κατάστημα και μου κάνουν τέτοια, θα τους πω αυτό ακριβώς. χαχαχ 5 ευρω ανανεωση μπορει να γινει και μεσω paypal. Αν και κάνω με 10€ για το μπόνους, νόμιζα πως από 5€ μέχρι 9€ μόνο στα καταστήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Οι βιντεοκλησεις πόσο χρεώνονται;Εγω παιρνω 300 λεπτά με το νεο καρτοκινητό βαζοντας 10 ευρω καρτα και αφαιρώντας μου 3 παιρνω άλλα 100 λεπτά.Με αυτα μπορω να κανω βιντεοκλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Οι βιντεοκλησεις πόσο χρεώνονται;Εγω παιρνω 300 λεπτά με το νεο καρτοκινητό βαζοντας 10 ευρω καρτα και αφαιρώντας μου 3 παιρνω άλλα 100 λεπτά.Με αυτα μπορω να κανω βιντεοκλήση; αφου στο πακετο με 200 λεπτα με 5 ευρω ειναι και για κλησεις και για βιντεοκλησεις το ιδιο θα αφορα και αυτο το πακετο ετσι πιστευω εγω! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 επειγον. ξερει καποιος καποιο τηλεφωνο για την φορητοτητα. εχω κανει αιτηση cosmote για αλλα θελω να μιλησω και στην vodafone., ειναι για τον πεθερο μου που ειναι vodafone kai παει cosmote. σταθερο εαν γινεται γιατι δεν ειμαι συνδρομητησ vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 επειγον. ξερει καποιος καποιο τηλεφωνο για την φορητοτητα. εχω κανει αιτηση cosmote για αλλα θελω να μιλησω και στην vodafone., ειναι για τον πεθερο μου που ειναι vodafone kai παει cosmote. σταθερο εαν γινεται γιατι δεν ειμαι συνδρομητησ vodafone. Δωρεαν κληση στο 13894 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Η cu δεν εχει κανενα πακετακι προς ολη την Ευρωπη οπως εχουν οι αλλες εταιρειες με 7ε 200 λεπτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο CU μόνο Αγγλία Ολλανδία Και Κύπρο . Αλλά ούτε στο International υπάρχει αντίστοιχο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο vodafone καρτοκινητό μου . Παίρνω 2 GB internet μόνο με 12 ευρώ . Μου το έστειλε η vodafone σαν προσφορά . Συμφέρει ; Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας ; Έχει έρθει σε άλλον ; Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο vodafone καρτοκινητό μου . Παίρνω 2 GB internet μόνο με 12 ευρώ . Μου το έστειλε η vodafone σαν προσφορά . Συμφέρει ; Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας ; Έχει έρθει σε άλλον ; Ευχαριστώ 2GB με 12 ευρω και το λένε προσφορά????Έλεος! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 2GB με 12 ευρω και το λένε προσφορά????Έλεος! Άρα συμφωνούμε. Σε αντίθεση με την frog COSMOTE που το έβγαλε με 4,40 ευρώ. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο vodafone καρτοκινητό μου . Παίρνω 2 GB internet μόνο με 12 ευρώ . Μου το έστειλε η vodafone σαν προσφορά . Συμφέρει ; Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας ; Έχει έρθει σε άλλον ; Ευχαριστώ:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: πανε καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο vodafone καρτοκινητό μου . Παίρνω 2 GB internet μόνο με 12 ευρώ . Μου το έστειλε η vodafone σαν προσφορά . Συμφέρει ; Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας ; Έχει έρθει σε άλλον ; Ευχαριστώ :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: πανε καλα; Για 10GB σε αυτή την τιμή ΝΑΙ, για 2GB --> 80% "κλεψιά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Όντως: Χωρίς χρέωση το 13894 από όλες τις εταιρείες κινητής http://www.techpress.gr/index.php/archives/6146 Παλιό , βέβαια..!! 2009. Για πάρε και πες μας και τι σου'παν: 1) 20€υρο? 2) Σε πόσες μέρες ολοκλήρωση φορητότητας; Λοιπόν ας απαντήσω σε αυτό. 1) Δεν έχει καμία χρέωση. Πάω και βάζω ότι κάρτα θέλω εγώ σε κατάστημα. 2) Το πολύ σε 5 εργάσιμες θα έχει ολοκληρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts