pakitis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Για να μη χάσετε τα χρήματά σας από το υπόλοιπο, πρέπει να βάλετε χρήματα σε 3 μήνες μέγιστο. Οποιοδήποτε πρόγραμμα ανανεώσετε χωρίς να έχει λήξει από την προηγούμενη φορά, τα λεπτά, sms, mb μεταφέρονται. Για την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, πρέπει να έχεις βάλει χρήματα από 17/11 (Γιωτόπουλος). χαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Για να μη χάσετε τα χρήματά σας από το υπόλοιπο, πρέπει να βάλετε χρήματα σε 3 μήνες μέγιστο. Οποιοδήποτε πρόγραμμα ανανεώσετε χωρίς να έχει λήξει από την προηγούμενη φορά, τα λεπτά, sms, mb μεταφέρονται. Για την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, πρέπει να έχεις βάλει χρήματα από 17/11 (Γιωτόπουλος). χαχα Και 500ΜΒ που φαίνονται μόνο από τις προσφορές του app My Vodafone (δεν έχει διευκρινιστεί αν για να τα δεις στις προσφορές, άρα να πάρεις τα 500ΜΒ για 2 βδομάδες με ενεργοποίηση ως 31/12) πρέπει να μπεις στο app με δεδομένα Vodafone. Κανένα promo και όροι χρήσης από τη CU για αυτή την προσφορά 500ΜΒ για 2 βδομάδες. Μάλον περιμένουν να λήξει το "Απογευματάρες" απόψε για να το ανακοινώσουν από αύριο ως Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά από 25 έως 31/12 ή μπορείς να την ενεργοποιήσεις 31/12 και να ισχύει για τις επόμενες 7 ημέρες; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά από 25 έως 31/12 ή μπορείς να την ενεργοποιήσεις 31/12 και να ισχύει για τις επόμενες 7 ημέρες; Για τα 1500΄όλους: http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-dorean-1500 Η προσφορά περιλαμβάνει 1500 δωρεάν λεπτά ομιλίας αποκλειστικά προς εθνικά σταθερά και εθνικά κινητά, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν από 25/12/2015 και ώρα 00:00:00 μέχρι 31/12/2015 και ώρα23:59:59. Για τα 500ΜΒ? Μάλλον από αύριο ανακοίνωση. Για 15 μέρες έως 31/12 ενεργοποίηση σε όσους έχουν βάλει κάρτα >17/11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Στα σταθερά ενεργοποιείται αυτόματα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Στα σταθερά ενεργοποιείται αυτόματα; από ότι διάβασα ναι ενεργοποιείται αυτόματα στο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλημέρα, όταν ενεργοποιούμε το ίδιο πακέτο πριν λήξει δεν προστίθεται ο χρονος ομιλίας? Εμένα που ανανεωσα μια μέρα πριν λήξει το talk to Vodafone 300 και έδειχνε ότι προτάθηκαν τα λεπτά που είχα, σήμερα Μου ήρθε μήνυμα ότι έληξε του προηγουμένου μήνα και έχω μονο της τελευταίας ανανέωσης. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλημέρα, όταν ενεργοποιούμε το ίδιο πακέτο πριν λήξει δεν προστίθεται ο χρονος ομιλίας? Εμένα που ανανεωσα μια μέρα πριν λήξει το talk to Vodafone 300 και έδειχνε ότι προτάθηκαν τα λεπτά που είχα, σήμερα Μου ήρθε μήνυμα ότι έληξε του προηγουμένου μήνα και έχω μονο της τελευταίας ανανέωσης. πλάκα κάνεις? μην πως σου ήρθε μυνημα ότι έληξε άλλο πακέτο? και έχεις μπερδευτεί? άμα έχει γίνει αυτό την βάψαμε... πάντως εγώ δεν ανανεωνω το πακέτο πριν λήξει αλλά δύο μέρες πριν και άλλες φορές που δεν μπορώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας το κάνω και 5 μέρες πριν λήξει τουλάχιστον άμα να μην μείνω από πακέτο άμα τυχόν ισχύει αυτό που λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Είσαι σίγουρος ότι ανανέωσες το ακριβώς ίδιο πακέτο; Μήπως από μηχανική κίνηση έγινε καμία στραβή; Πάντως μεταξύ μας πέρα από το ίντερνετ, τα λεπτά που μαζεύει κάποιος μάλλον είναι λίγο πολύ άχρηστα, αφού αν τα χρειαζόταν ο χρήστης θα τα είχε χρησιμοποιήσει. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το ίδιο ακριβώς πακέτο ανανέωσα πριν λήξει, μέχρι εχθές το βράδυ έδειχνε τον χρόνο ομιλίας και του προηγουμένου και του τωρινού μήνα σύνολο. Τώρα μόνο του τωρινού. Έτυχε σε εμένα ίσως, κάποιο λάθος του συστήματος? Δεν ξέρω. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το ίδιο ακριβώς πακέτο ανανέωσα πριν λήξει, μέχρι εχθές το βράδυ έδειχνε τον χρόνο ομιλίας και του προηγουμένου και του τωρινού μήνα σύνολο. Τώρα μόνο του τωρινού. Έτυχε σε εμένα ίσως, κάποιο λάθος του συστήματος? Δεν ξέρω. Μίλησες με την εξυπηρέτηση πελατών; Έχει και Viber. Ρώτησε τους και ενημέρωσε μας. Αν ισχύει αυτό τρώει άκυρο από εμένα το CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μάλλον είναι λάθος του συστήματος και θα μου δώσουν 200 λεπτά προς όλους για λόγους καλής εξυπηρέτησης. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πόσα λεπτά έχασες; Γιατί αν έχασες καμιά πεντακοσαριά και σου έδωσαν 200 δεν μου φαίνεται για λάθος του συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πόσα λεπτά έχασες; Γιατί αν έχασες καμιά πεντακοσαριά και σου έδωσαν 200 δεν μου φαίνεται για λάθος του συστήματος Έχασα κάπου 600’ προς Vodafone και 130’ περίπου προς όλους. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πιστευω πως ανανεωσες με τον ιδιο τροπο και οχι τη μια απο καταστημα και την αλλη απο ιντερνετ ετσι? Εγω ανανεωνω παντα μια μερα πριν και ειμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχασα κάπου 600’ προς Vodafone και 130’ περίπου προς όλους. Γιατί δεν απαιτησες να σου επιστραφούν όσα ακριβώς είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Γιατί δεν απαιτησες να σου επιστραφούν όσα ακριβώς είχες; Σωστά ρωτάει ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σωστά ρωτάει ο φίλος Πέρα από το ότι 200΄ όλους είναι καλύτερα από 600΄Voda και 130΄ όλους, και για αυτό ίσως το δέχτηκε (ανάλογα με τη συννενόηση) ο φίλος, το θέμα είναι: την άλλη φορά που θα βάλεις πακέτο θα αθροιστούν με όσα έχουν μείνει από τα 200΄όλους; ή θα θεωρηθεί άλλο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Γι' αυτό καλύτερα να ζητούσε τη δωρεάν ενεργοποίηση του Talk to Vodafone 300 ώστε να συνεχίσει να έχει τα ίδια προνόμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Γι' αυτό καλύτερα να ζητούσε τη δωρεάν ενεργοποίηση του Talk to Vodafone 300 ώστε να συνεχίσει να έχει τα ίδια προνόμια. από ότι είχα διαβάσει δεν μπορείς να μεταφέρεις κάποιο πακέτο στο επόμενο μήνα άμα έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου βάζοντας μια κάρτα δέκα ευρώ! αληθεύει αυτό? τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και 500ΜΒ που φαίνονται μόνο από τις προσφορές του app My Vodafone (δεν έχει διευκρινιστεί αν για να τα δεις στις προσφορές, άρα να πάρεις τα 500ΜΒ για 2 βδομάδες με ενεργοποίηση ως 31/12) πρέπει να μπεις στο app με δεδομένα Vodafone. Κανένα promo και όροι χρήσης από τη CU για αυτή την προσφορά 500ΜΒ για 2 βδομάδες. Μάλον περιμένουν να λήξει το "Απογευματάρες" απόψε για να το ανακοινώσουν από αύριο ως Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Δεν ισχύει τελικά για CU 500ΜΒ. Δεν υπάρχει τέτοια προσφορά για τα Χριστούγεννα. 'Ηταν φήμη, μπορεί και για να βάλει ο κόσμος κάρτα. Με ανανέωση πρόσφατη μηνός εμφανίζει το app την προσφορά 500ΜΒ, αλλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Δεν ηταν φημη. Μπερδευεσε. Εγραφε ξεκαθαρα οτι αφορα συνδρομητες συμβολαιου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Δεν ηταν φημη. Μπερδευεσε. Εγραφε ξεκαθαρα οτι αφορα συνδρομητες συμβολαιου Σε ποιόν απαντά ο pekitis εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6458446#post6458446 Ισχύει σε όλα τα cu και όχι μόνο. Ναι, να έχεις βάλει χρήματα από 17/11. Ααααα πολλούς με p και k βλέπω pextes, pekites κλπ Καλές γιορτές. Κάρτα δεν έχει από μένα η Voda CU τώρα. Στη λήξη 6μηνου και μετά 3μηνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Σε ποιόν απαντά ο pekitis εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6458446#post6458446 Ααααα πολλούς με p και k βλέπω pextes, pekites κλπ Καλές γιορτές. Κάρτα δεν έχει από μένα η Voda CU τώρα. Στη λήξη 6μηνου και μετά 3μηνο!!! Εννοειβτα 1500 λεπτα προς ολους για μια εβδομαδα. Καμια σχεση με mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Θα περιμένω αυτό. Κάρτα δεν έχει τώρα. 1 μήνα πριν την λήξη υπολοίπου το CU στέλνει 300΄ όλους με 10€ κάρτα. Το περιμένω την άλλη βδομάδα. http://i.share.pho.to/a142753d_c.png Κι αν δε στείλουν, τα 5€υρουλάκια να'ναι καλά! Edited December 24, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts