bedazzled Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 To Μύνημα μέχρι 150 χαρακτήρες χρεώνεται 0,1015 Αν στείλεις 151 και πάνω χρεώνεται 0,2030 (Η περίπτωση σου ) πάνω από 300 και μέχρι 450 χαρακτήρες στοιχίζει 0,3045 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Γιατί 150; 160 χαρακτήρες δεν υποστηρίζουν τα SMS; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικές ερώτησεις ακόμα... Έχω κάμποσο χρόνο ομιλίας (προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλη τη Vodafone, προς όλα τα δίκτυα από Online Bonus), τα όποια λήγουν στις 10/07/2014 (έτσι λέει στο site του CU). Αν ενεργοποιήσω το TALK 2 VODAFONE 300 στις 09/07/2014, θα αθροιστούν με τα υπάρχοντα λεπτά ομιλίας ή τα χάνω; Κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει τρόπος να τα «στακάρεις». Επίσης, σχετικά με την προσφορά διπλασιασμού της Ευρωπαϊκής κάρτας νέων, μου είχε έρθει SMS ότι πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να μπορώ να ξαναπάρω αυτό το bonus με ανανέωση. Τελευταία φορά που έβαλα μονάδες (€10) ήταν στις 10/06/2014. Άρα πότε πρέπει να ξαναβάλω για να πάρω το bonus; Τέλος, έχει κανένα νόημα να βάλει κάποιος πάνω από €10, π.χ. €20; Γιατί από ό,τι βλέπω αναλογικά δεν κερδίζεις κάτι παραπάνω. π.χ. λέει ότι παίρνεις 500MB με ανανέωση των €10 και 1GB με ανανέωση των €20. Άρα γιατί να μην βάλω 2 x 10άρες και έτσι και να πάρω τα ίδια με την 20άρα ανανέωση (500MB x 2 = 1GB) και οι φίλοι μου να πάρουν 2 x 100MB; Κατ' εμέ θα έπρεπε να δίνει παραπάνω αν βάλεις €20, αλλά ίσως μου διαφεύγει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Για να αθροιστουν τα λεπτα ομιλιας που εχεις, πρεπει να ενεγοποιησεις ακριβως το ιδιο πακετο που σου τα εδωσε εξαρχης πριν αυτα ληξουν... Πχ οπως λες αν ειχες ενεργοποιησεις το talk 2 vodafone 300 τον Ιουνιο και το ενεργοποιησεις ξανα πριν ληξει το προηγουμενο θα αθροιστουν τα λεπτα. Αντιθετα αν ενεργοποιησεις αλλο πακετο, θα χαθουν τα λεπτα που σου απομενουν οταν ληξει το παλιο πακετο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ναι όντως τι είναι αυτό πάλι με τους 150 χαρακτήρες; Δοκίμασα μόλις στο σκέτο καρτοκινητό και έστειλα 152 χαρακτήρες και μου αφαίρεσε 1 μήνυμα από το πακέτο μηνυμάτων που έχω ενεργοποιημενο. Μόνο για cu ισχύει αυτό; Και από πού και ως πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ναι όντως τι είναι αυτό πάλι με τους 150 χαρακτήρες; Δοκίμασα μόλις στο σκέτο καρτοκινητό και έστειλα 152 χαρακτήρες και μου αφαίρεσε 1 μήνυμα από το πακέτο μηνυμάτων που έχω ενεργοποιημενο. Μόνο για cu ισχύει αυτό; Και από πού και ως πού; Εντάξει , λάθος μου . Το νόημα των όσων έγραψα ήταν ότι του αφαίρεσε 0,21 διότι έστειλε μεγάλο μήνυμα και όχι μέχρι 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εντάξει , λάθος μου . Το νόημα των όσων έγραψα ήταν ότι του αφαίρεσε 0,21 διότι έστειλε μεγάλο μήνυμα και όχι μέχρι 160 χαρακτήρες. :) Δεν έγινε και τίποτα! Όλοι κάνουμε λάθη! Με έβαλες σε σκέψεις κυρίως επειδή μετά μίλαγες για 300, 450 χαρακτήρες και λέω "μπας και..."; Για αυτό το δοκίμασα στο τέλος και ρώτησα και εγώ. Σιγά δεν τρέχει κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φυσικά και μας κλέβουν, δες τι λέω πιο πάνω Μα σε αυτά που έγραψες εσύ βασίστηκα και έγραψα το πρόβλημα μου. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται . Και γιατί περιμένετε να ξανασυμβεί (ΑΝ ξανασυμβεί) & δεν καλείτε τώρα στο 13840 για να ζητήσετε να ελεγχθεί? Μπορεί να πρόκειται για συστημικό λάθος, μπορεί και για λάθος δικό σας (ω ναι, 100άδες φορές έχει συμβεί αυτό, να ευθύνεται ο συνδρομητής και να κράζει τον πάροχο :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στα καρτοκινητά 99% των περιπτώσεων δεν έχει καταλάβει ο χρήστης για ποιο λόγο χρεώνεται. Καλύτερα να ζητάτε εξηγήσεις πριν καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι σας "κλέβουν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Από χθες τα 9 ευρώ μου έγιναν 8,96 ευρώ χωρίς να έχω χρεώσει κάτι άλλο πλην ομιλία και ίντερνετ που τα έχω δωρεάν λόγο πακέτου .Αληθεια ποια υπηρεσία η vodafone την χρεωνει 4 λεπτα; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Από χθες τα 9 ευρώ μου έγιναν 8,96 ευρώ χωρίς να έχω χρεώσει κάτι άλλο πλην ομιλία και ίντερνετ που τα έχω δωρεάν λόγο πακέτου .Αληθεια ποια υπηρεσία η vodafone την χρεωνει 4 λεπτα; Δεν μας είπες τι καρτοκινητό έχεις; Αν πχ. εχεις καρτοκινητό απλό με ενεργοποιημενο το 0.01 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας, θα μπορουσε να ήταν 4 κλήσεις στον τηλεφωνητή κάποιου απο τους 2 αριθμούς με τους οποίους μιλάς με αυτήν την χρέωση. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν πρόλαβες να τερματίσεις την κλήση πριν βγει ο τηλεφωνητής του άλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν μας είπες τι καρτοκινητό έχεις; Αν πχ. εχεις καρτοκινητό απλό με ενεργοποιημενο το 0.01 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας, θα μπορουσε να ήταν 4 κλήσεις στον τηλεφωνητή κάποιου απο τους 2 αριθμούς με τους οποίους μιλάς με αυτήν την χρέωση. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν πρόλαβες να τερματίσεις την κλήση πριν βγει ο τηλεφωνητής του άλλου. Έχεις δίκιο. Έχω ενεργοποιημένη την συγκεκριμένη υπηρεσία . Έχω το νέο καρτοκινητό vodafone. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Στα καρτοκινητά 99% των περιπτώσεων δεν έχει καταλάβει ο χρήστης για ποιο λόγο χρεώνεται. Καλύτερα να ζητάτε εξηγήσεις πριν καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι σας "κλέβουν". Εγω παντως ζηταω καθε μηνα αναλυτικη και βλεπω για περιεργες χρεωσεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 καλα το cu απλα μας κακο μαθαινει.. παλι το βγηκε το βρυλοκιαζεις!! αλλα αυτη την φορα με δωρεαν 1 μηνα επικοινωνια και μυνηματα προς cu και internet δωρο! απο 10/7-9/8 για ενεργοποιηση στειλτε Ν στο 1398 απο 10/7 και μετα. ( πηγα να το ενεργοποιησω απο τωρα και δεν το πηρε το συστημα! ). πηγη: https://www.facebook.com/VodafoneCU/app_751111718247983 σημερα 06/07/2014 και ωρα 12:52 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ξέρει κανείς ποιά θα είναι η πολιτική ορθής χρήσης (λεπτά/SMS/MB) για αυτή την προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το πρωί μου ήρθε το εξής μήνυμα: "500 λεπτά προς εθνικά δίκτυα για 30 ημέρες μόνο με 8 Ευρώ. Ναι είναι δικά σου. Απλά στείλε 5 στο 1220 έως 11/7". Έστειλα και όντος αφαίρεσε 8 ευρώ απο το υπόλοιπο μου και πήρα 500 Λεπτά προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το πρωί μου ήρθε το εξής μήνυμα: "500 λεπτά προς εθνικά δίκτυα για 30 ημέρες μόνο με 8 Ευρώ. Ναι είναι δικά σου. Απλά στείλε 5 στο 1220 έως 11/7". Έστειλα και όντος αφαίρεσε 8 ευρώ απο το υπόλοιπο μου και πήρα 500 Λεπτά προς όλους. Εμενα στο ολυμπιακος μου μου βγαζει συνεχεια προσφορες μονο για μενα.Και εχω βαλει 2.Τα 500' προς ολα και 200 μηνυματα προς ολα 6 ευρω για 2 μηνες και επισης 700' προς ολα 7 ευρω για ενα μηνα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πως κανεις το cu Ολυμπιακός;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τηλέφωνο στο 1266. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλα το cu απλα μας κακο μαθαινει.. παλι το βγηκε το βρυλοκιαζεις!! αλλα αυτη την φορα με δωρεαν 1 μηνα επικοινωνια και μυνηματα προς cu και internet δωρο! απο 10/7-9/8 για ενεργοποιηση στειλτε Ν στο 1398 απο 10/7 και μετα. ( πηγα να το ενεργοποιησω απο τωρα και δεν το πηρε το συστημα! ). πηγη: https://www.facebook.com/VodafoneCU/app_751111718247983 σημερα 06/07/2014 και ωρα 12:52 . Εμενα μου ειχαν στειλει μνμ και μεχρι τις 27/7 με καθε καρτα μου διπλασιαζει το μπονους.εγω που εχω τα mb πχ. στην10αρα καρτα θα εχω 1gb για ενα μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μέχρι 23/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μπορώ να βγάλω doublesim σε cu? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μπορώ να βγάλω doublesim σε cu? Μπορεις αλλα θα ζοριστεις λιγο....:rolleyes:..εγω απο 7 καταστηματα περασα για να να βρω τελικα...σε ολα μου λεγανε πως ειχανε εξαντληθει αν και απο την εκφραση των υπαλληλων εχω την αμυδρη υποψια πως σε μερικα απο αυτα τις φυλαγανε για συνδομητες συμβολαιου και μου λεγανε φιφες...ασε που σε 2 ειχανε μπερδεψει τα μπουτια τους και μου λεγανε κατι για μηνιαιο παγιο που θα αφαιρειται απο το υπολοιπο μου(η μηνιαια χρεωση ισχυει μονο για συμβολαια)...τεσπα...may the force be with you....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εγώ είχα βρει στους περισσότερους. Αυτό που δεν έβρισκα ήταν double με micro sim. Τελικά πήρα 2 απλές και έκοψα τη μία. edit: Νομίζω πως είναι διαφορετικές αυτές που είναι για συμβόλαιο και αυτές για καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Το πρωί μου ήρθε το εξής μήνυμα: "500 λεπτά προς εθνικά δίκτυα για 30 ημέρες μόνο με 8 Ευρώ. Ναι είναι δικά σου. Απλά στείλε 5 στο 1220 έως 11/7". Έστειλα και όντος αφαίρεσε 8 ευρώ απο το υπόλοιπο μου και πήρα 500 Λεπτά προς όλους. Τυχερε και γω θελω τα λεπτα ομιλιας αλλα μονο η προσφορα για το 1gb και τα 100 μηνυματα προς ολους με 5 ευρω μου ερχεται... εδω και 3 μηνες .... δεν το ενεργοποιω ξανα μηπως και καταλαβουν οτι δεν το θελω και μου στειλουν τα 500 η τα 700 λεπτα προς ολους. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Τυχερε και γω θελω τα λεπτα ομιλιας αλλα μονο η προσφορα για το 1gb και τα 100 μηνυματα προς ολους με 5 ευρω μου ερχεται... εδω και 3 μηνες .... δεν το ενεργοποιω ξανα μηπως και καταλαβουν οτι δεν το θελω και μου στειλουν τα 500 η τα 700 λεπτα προς ολους. Έχω ενεργοποιήσει τους τελευταίους 2 μήνες το 500 λεπτά προς όλους+100 σμς προς όλους(μόνο αυτό μου έστελναν μήνες επί μηνών) και μόλις σήμερα μου ηρθε μήνυμα για 700 προς όλους με 7 ευρώ. Οπότε δεν νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες να ξεκολλήσει η βελόνα. Εμένα πρώτη φορά μου άλλαξαν την προσφορά κατόπιν 2 ενεργοποιήσεων του ίδιου πακέτου Εν τω μεταξύ είναι και χαζοί οι άνθρωποι. Πριν μία εβδομάδα ενεργοποίησα το πακέτο, έχω ένα σκασμό λεπτά ομιλίας και μου στείλανε να ξαναενεργοποιήσω.... Για αυτό πιστεύω ότι δεν έχουν κάτι αυτοματοποιημενο. Τυφλά στέλνουν όποτε τους καπνίσει Edited July 9, 2014 by LG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εμένα δεν μου στέλνουν μηνύματα για προσφορές.. γιατί ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts