Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πας όμως πιο γρήγορα (LTE) , θα κάψεις περισσότερη βενζίνη (ΜΒ) +έξτρα κόστος του 4g

Και το myphone το βλέπω άνετα και με λίγα δεδομένα, με 2g+tapatalk.

Ακόμα το 4γ είναι μόνο για μάρκετινγκ

Αν κάποιος δεν έχει να αγοράσει δεδομένα, πως θα πληρώσει το έξτρα κόστος.???

Δηλαδη με 4G +tapatalk το myphone παχαινει; Γινεται πιο μεγαλο σε ογκο; :lol:

Οταν ενα site ειναι 100KB, 100 KB θα καταναλωσεις οπως και αν το δεις. Η ωρα που θα περιμενεις αλλαζει.

Αν πας όμως πιο γρήγορα (LTE) , θα κάψεις περισσότερη βενζίνη (ΜΒ) +έξτρα κόστος του 4g

Και το myphone το βλέπω άνετα και με λίγα δεδομένα, με 2g+tapatalk.

Ακόμα το 4γ είναι μόνο για μάρκετινγκ

Αν κάποιος δεν έχει να αγοράσει δεδομένα, πως θα πληρώσει το έξτρα κόστος.???

Τα έχεις μπερδεμένα μου φαίνεται. Είτε 3G, 4G ή 2G τα 200ΚΒ είναι 200ΚΒ. Απλά η ταχύτητα αλλάζει. Άρα το κόστος ίδιο είναι, αφού το κόστος πάει συνάρτηση του όγκου δεδομένων, όχι ταχύτητας.

Βιντεοκληση κάνεις άνετα με 3g κακό και πάνω, το δε voip, δουλεύει και σε edge μια χαρά.

Αν βάλεις όμως, την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας και σαφώς τον πειρασμό (άλλωστε γιατί να το έχω αν δεν το χρησιμοποιώ?), τα 500 ΜΒ είναι μόνο ταλαιπωρία.

Κάτι σαν να έχεις μια Πόρσε με 5 λίτρα βενζίνη τον μήνα.

Να μην πω την αυξημένη κατανάλωση χωρίς να κάνεις τπτ.

Πιστεύω ότι το 4g πρέπει να υπάρχει σε πακέτα άνω των 4gb.

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω αφού έχω 4G με Vodafone (με μόνο έξτρα κόστος την αγορά νέας sim γιατί είχα παλιά) από τον Δεκέμβριο. Με το 3G την έβγαζα με τα 120ΜΒ του μικρού πακέτου και τα 100άρια από τις ανανεώσεις άλλων cu - γενικά δεν κατανάλωνα πάνω από 150 ΜΒ το μήνα. 3 περίπου μήνες με το 4G έχω ακριβώς την ίδια κατανάλωση (όπως τη μετράει το usage του HTC, λογικό αφού κάνω την ίδια περίπου χρήση με πριν), αν εξαιρέσεις τέλη Δεκ και Ιανουάριο που με το 1GB της online ανανέωσης πρέπει να έφαγα περί τα 300ΜΒ μόνο για speedtests για το 4G (επίσης προκύπτει απο το usage της HTC, όπου σου υπολογίζει πόσο όγκο δεδομένων έχει καταναλώσει η κάθε εφαρμογή).

Στην πράξη λοιπόν σου λέω οτι αν κάνεις ορθολογική χρήση τοτε τα ΜΒ είναι περίπου τα ίδια απλά αλλάζει (ριζικά!) η ταχύτητα αυτών που κάνεις.... Εσύ είσαι χρήστης 4G;

Δεν κατάλαβες το σχόλιό μου. Το νόημα του. Δλδ δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω για το 4g. Η κοσμοτέ που δοκίμασα, χρεώνει πλέον.

Εκτός αυτού, δεν μπορώ να καταλάβω πως είδες διαφορά στα 5mb/ημέρα, στην ταχύτητα. Δλδ τα τσατ στο whatsapp ερχόντουσαν πιο γρήγορα? Γιατί δεν είναι για τπτ άλλο. Αυτό εννοούσα, ότι πρακτική αξία δεν έχει και δεν αξίζει ούτε την καινούργια σιμ.

Εννοείται ότι το 4g είναι ταχύτερο από το 3g. Αλλά δεν αξίζει την κατανάλωση της μπαταρίας η την ακριβότερη συσκευή + την αυξημένη κατανάλωση, έστω για τα speed tests.

Μια καταναλωτική ιδέα είναι μόνο, για την ωρα. Αργότερα βλέπουμε.

Άποψή μου πάντα.

Δεν κατάλαβες το σχόλιό μου. Το νόημα του. Δλδ δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω για το 4g. Η κοσμοτέ που δοκίμασα, χρεώνει πλέον.

Εκτός αυτού, δεν μπορώ να καταλάβω πως είδες διαφορά στα 5mb/ημέρα, στην ταχύτητα. Δλδ τα τσατ στο whatsapp ερχόντουσαν πιο γρήγορα? Γιατί δεν είναι για τπτ άλλο. Αυτό εννοούσα, ότι πρακτική αξία δεν έχει και δεν αξίζει ούτε την καινούργια σιμ.

Εννοείται ότι το 4g είναι ταχύτερο από το 3g. Αλλά δεν αξίζει την κατανάλωση της μπαταρίας η την ακριβότερη συσκευή + την αυξημένη κατανάλωση, έστω για τα speed tests.

Μια καταναλωτική ιδέα είναι μόνο, για την ωρα. Αργότερα βλέπουμε.

Άποψή μου πάντα.

Προφανώς και βλέπεις διαφορά στο πόσο γρήγορα σου φέρνει τα email σου (ιδίως κάθε πρωί που στο gmail έχω τουλάχιστον 10+), πόσο γρήγορα ενημερώνεται στο facebook μαζί με τις φωτο (ενώ στο 3G οι φωτο φορτώνονται σε 2ο χρόνο, στο απροβλημάτιστο πλέον video call στο hangouts, στο πόσο γρήγορα μπορώ να κάνω upload κάποια αρχεία στο dropbox κτλ. Και σίγουρα θα καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία αφού το 4G δίκτυο είναι λιγότερο πυκνό και το τηλέφωνο θα "ψάχνεται" περισσότερο - εντάξει εγώ είμαι ίσως ειδική περίπτωση αφού λόγω δουλειάς γραφείου είμαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε σταθερό σημείο με καλή κάλυψη 4G..

Δεν σημαίνει βέβαια οτι αυτά είναι τόσο σημαντικά, συμφωνώ μαζί σου οτι είναι προώθηση μιας "πλασματικής" ανάγκης για ταχύτητα, διαφωνώ όμως στην αρχική σου τοποθέτηση οτι καταναλώνεις περισσότερα ΜΒ και δεν σου φτάνουν ούτε 500ΜΒ το μήνα.

Δεν είναι δυνατόν να κατεβαζεις μειλ με επισυναπτόμενα, φωτογραφίες φ/β κλπ και να καταναλώνεις 5ΜΒ την ημέρα μόνο. 5mb είναι 2' Βιντεοκληση στο Skype. Και παίζει μια χαρά στο 3g.

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα 500ΜΒ είναι πολύ λίγα για να καταφεύγει κάποιος στο 4g.

Νομίζω το εξαντλήσαμε. :D

Δεν είναι δυνατόν να κατεβαζεις μειλ με επισυναπτόμενα, φωτογραφίες φ/β κλπ και να καταναλώνεις 5ΜΒ την ημέρα μόνο. 5mb είναι 2' Βιντεοκληση στο Skype. Και παίζει μια χαρά στο 3g.

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα 500ΜΒ είναι πολύ λίγα για να καταφεύγει κάποιος στο 4g.

Νομίζω το εξαντλήσαμε. :D

Απλά με το 4g όταν επιλέξεις να γίνει κάτι ακόμη & τρομερά απλό (πχ μια ανανέωση του widget του καιρού) θα γίνει στο δευτερόλεπτο. Πατάς & πριν πάρεις τα μάτια σου απ'την οθόνη έγινε. Δεν είναι ότι με το 3g αυτά δεν γίνονται. Αλλά αν καλομάθεις στα σύκα που λέει & η παροιμία...:p

συγγνώμη φίλε μου, αλλά που είδες την χρέωση της cosmote στο 4g? εγώ που δοκίμασα με whatsup δεν με χρέωσε και δίνει 4g ακόμα και σε πακέτα που έχουν τα mb σαν bonus (π.χ 600 μηνύματα και 200mb με 5 ευρώ). στα πακέτα της vodafone δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά το 4g και δεν το ρισκάρω να το ενεργοποιήσω.

κάτι άλλο, έχει αλλάξει η προσφορά κάθε μήνα στο φοιτητικό? μέχρι τον προηγούμενο μου έδιναν 600 λεπτά και 600mb ενώ αυτόν ναι μεν μου έδωσαν και τα δύο αλλά στα μήνυμα ανέφερε ότι τα mb είναι αυτό το μήνα μόνο για μένα "έτσι, για το καλό". η κοπέλα μου που το χρησιμοποιεί εδώ κι ένα μήνα δεν έλαβε τα mb.

επίσης όταν ενεργοποίησα εγώ το δικό μου (Νοέμβρη) μου έδωσαν το students exclusive 5 για 3 μήνες και αν δεν κάνω λαθος ανανεωνόταν κάθε 1η του μήνα, ενώ στον άλλον αριθμό της έδωσαν τον πρώτο μήνα και χθες της έδωσαν μόνο τα λεπτά προς cu. άλλαξε και αυτό?

συγγνώμη φίλε μου, αλλά που είδες την χρέωση της cosmote στο 4g? εγώ που δοκίμασα με whatsup δεν με χρέωσε και δίνει 4g ακόμα και σε πακέτα που έχουν τα mb σαν bonus (π.χ 600 μηνύματα και 200mb με 5 ευρώ). στα πακέτα της vodafone δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά το 4g και δεν το ρισκάρω να το ενεργοποιήσω.

κάτι άλλο, έχει αλλάξει η προσφορά κάθε μήνα στο φοιτητικό? μέχρι τον προηγούμενο μου έδιναν 600 λεπτά και 600mb ενώ αυτόν ναι μεν μου έδωσαν και τα δύο αλλά στα μήνυμα ανέφερε ότι τα mb είναι αυτό το μήνα μόνο για μένα "έτσι, για το καλό". η κοπέλα μου που το χρησιμοποιεί εδώ κι ένα μήνα δεν έλαβε τα mb.

επίσης όταν ενεργοποίησα εγώ το δικό μου (Νοέμβρη) μου έδωσαν το students exclusive 5 για 3 μήνες και αν δεν κάνω λαθος ανανεωνόταν κάθε 1η του μήνα, ενώ στον άλλον αριθμό της έδωσαν τον πρώτο μήνα και χθες της έδωσαν μόνο τα λεπτά προς cu. άλλαξε και αυτό?

Τα μπέρδεψες λίγο... τα 600 προς cu ανανεωνονται σε όλους κάθε 1η του μήνα. Το πακέτο exclusive 5 το δίνει δωρεάν για 3 μήνες και τώρα αλλά ανανεώνεται κανονικά 30 ημέρες μετά τη πρώτη ανανέωση. Πχ αν ενεργοποιήθηκε το πακέτο στις 10 του μήνα το δεύτερο δώρο θα το πάρει στις 10 του επόμενου. Τέλος το πακέτο με τα 600mb μπαίνει και αυτό 1η του μήνα αλλά είναι παλιά προσφορά που δε δίνεται πλέον σε όλους...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τα μπέρδεψες λίγο... τα 600 προς cu ανανεωνονται σε όλους κάθε 1η του μήνα. Το πακέτο exclusive 5 το δίνει δωρεάν για 3 μήνες και τώρα αλλά ανανεώνεται κανονικά 30 ημέρες μετά τη πρώτη ανανέωση. Πχ αν ενεργοποιήθηκε το πακέτο στις 10 του μήνα το δεύτερο δώρο θα το πάρει στις 10 του επόμενου. Τέλος το πακέτο με τα 600mb μπαίνει και αυτό 1η του μήνα αλλά είναι παλιά προσφορά που δε δίνεται πλέον σε όλους...

οπότε το exlusive πάει για τις 9 του μηνός.

τα 600 mb δηλαδή εγώ θα συνεχίσω να τα παίρνω κανονικά ή θα κοπούν από τον επόμενο μήνα?

οπότε το exlusive πάει για τις 9 του μηνός.

τα 600 mb δηλαδή εγώ θα συνεχίσω να τα παίρνω κανονικά ή θα κοπούν από τον επόμενο μήνα?

Όχι κι εγώ έχω τη προσφορά σε ένα πακέτο και συνεχίζει κανονικά εδώ και ένα χρόνο, όσοι τη πήραν τη πήραν. Τώρα κανονικά μόνο τα 600λεπτά δίνουν και τα τη προσφορά με 4€ αντί για 5€ του πακέτου. Αν και σε φίλο πριν ένα μήνα έδωσαν και τα 600mb με το που τελείωσε το τρίμηνο. Δε ξέρω αν ήταν επιλεκτικό αλλά η επίσημη ενημέρωση είναι ότι δε δίνουν

George Bernard Shaw

@SuperMarioGR και εγω εχω καρτοκινητό vodafone και ενεργοποιημένο πακετο 500ΜΒ. Χρησιμοποιώ 4G και δεν υπαρχει καμια εξτρα χρεωση.(Για την ωρα) Edited by zerokill

Μηπως μπορει καποιος να μου θυμίσει το τετραψηφιο για διακοπη συνδεσης και μετατροπη της σε καρτα;

1227 απο κινητο vodafone χωρις χρεωση

George Bernard Shaw

Όχι κι εγώ έχω τη προσφορά σε ένα πακέτο και συνεχίζει κανονικά εδώ και ένα χρόνο, όσοι τη πήραν τη πήραν. Τώρα κανονικά μόνο τα 600λεπτά δίνουν και τα τη προσφορά με 4€ αντί για 5€ του πακέτου. Αν και σε φίλο πριν ένα μήνα έδωσαν και τα 600mb με το που τελείωσε το τρίμηνο. Δε ξέρω αν ήταν επιλεκτικό αλλά η επίσημη ενημέρωση είναι ότι δε δίνουν

σήμερα μπήκε και το πακέτο στην άλλη γραμμή (έκανα λάθος τις ημερομηνίες) και όλα καλά.

οπότε στην παλιά γραμμή θα έχω αυτόματα 600 λεπτά και 600mb και στη νέα 600 λεπτά, μια χαρά. ευχαριστώ πολύ! :)

Η εφαρμογή σας δουλεύει;

Σε 2 account βγάζει από το μεσημέρι: προσπαθήστε αργότερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η εφαρμογή σας δουλεύει;

Σε 2 account βγάζει από το μεσημέρι: προσπαθήστε αργότερα.

όλα καλά σε μένα. δεν ξέρω για το μεσημέρι γιατί το είχα σε wifi, αλλά μες στις 6 που αποσυνδέθηκε για λίγο εμφάνισε κανονικά τα υπόλοιπα στο widget. για υπηρεσίες όπως my account, ανανέωση κλπ δεν ξέρω.

Τελικά ήθελε αλλαγή το password.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζει μια ειδοποίηση η εφαρμογή να το ξέρουμε.

Το έφτιαξα από την σελίδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ γιατί πήρα τότε μόνο 250Mb από το φοιτητικό;

Ίσως έχεις επέξει τα 120 λεπτά προς Vodafone αντί για τα 500 ΜΒ

Ίσως έχεις επέξει τα 120 λεπτά προς Vodafone αντί για τα 500 ΜΒ

δηλαδη όποιος επιλέξει τις 2 ωρες και μετα τον αλλον μήνα αλλαξει σε δωρεαν mb internet με καθε ανανεωση 10 ευρώ θα παρει 250mb internet ; αλλαξε;

δηλαδη όποιος επιλέξει τις 2 ωρες και μετα τον αλλον μήνα αλλαξει σε δωρεαν mb internet με καθε ανανεωση 10 ευρώ θα παρει 250mb internet ; αλλαξε;

Οι παληοί πέρνουν 500 . Οι νέοι και οι φοιτητές πέρνουν 500 .

Ο φίλος πριν έγραψε ότι δεν πήρε 250 +500 στο φοιτητικό αλλά μόνο 250

Άρα προφανώς έκανε online ανανέωση και πήρε τα 120 λεπτά ομιλίας + 250 απο το online. περιμένω επιβεβαίωση.

<< σε ειδα εχτες στην καφετερια και μου αρεσεις πολυ. ο σακης μου εδωσε τον αριθμο σου . ειμαι ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε επιμονα. θα χαρω να τα πουμε 6943741328 >> . και ο αποστολεας του μηνυματος ειναι ο +905488269980.

το ελαβε κανενας αλλος αυτο; . μου ηρθε σημερα. και δεν ξερω κανεναν σακη..

Χαχαχαχα, μου είχε έρθει και εμενα πριν καποιο καιρο. Φυσικα μην απαντησει κανεις, ειναι σπαμ!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked