LG1 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδια στις 10 του μηνος μου ηρθε ενα μηνυμα κερδισε 500 sms, 60 sms προς ολους και 500mb ιντερνετ με αναναιωση 10ευρω και πανω δωρεαν αλλα ... τα mb του ιντερνετ δεν μου προσθεθηκαν. Μονο του just surf bonus που εχω ενεργοποιημενο ηρθαν. Δε θα πρεπε μεσα απο αυτη την προσφορα να εχω αλλα 500 εξτρα στο κινητο; Που μπορω να απευθυνθώ; 13830. Θα στα βάλουν λογικά. Και εμένα μου είχε τύχει παλιά και οκ τα έβαλαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδια καλησπέρα σας. Εχω 2 αριθμους cu και θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε στην 1 συσκευη μου στο myvodafone να μπορω να ελεγχω κ τους 2 αριθμους? Ή θα πρεπει για τον καθε ενα αριθμο να κανω ξεχωριστό account? Δυστηχως θελεις 2 διαφορετικους λογαριασμους. Ειναι πολυ πισω το app της vodafone. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όχι και πολύ πίσω επειδή της λείπει ενα feature. Μια χαρά εφαρμογή είναι με επαρκείς πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες και αρκετά χρηστική, με απλό UI. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όχι και πολύ πίσω επειδή της λείπει ενα feature. Μια χαρά εφαρμογή είναι με επαρκείς πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες και αρκετά χρηστική, με απλό UI. Απ το f2g ειναι πολυ πισω το app της βοντα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σαν συνδρομητης καρτοκινητης υπαρχει δυνατοτητα να παρω αναλυτικη κατασταση κλησεων για τους τελευταιους 2 μηνες να τσεκαρω κατι? Αν ναι γινεται μεσω του cc η υπαρχει και αλλος τροπος?Υπαρχει χρεωση ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σαν συνδρομητης καρτοκινητης υπαρχει δυνατοτητα να παρω αναλυτικη κατασταση κλησεων για τους τελευταιους 2 μηνες να τσεκαρω κατι? Αν ναι γινεται μεσω του cc η υπαρχει και αλλος τροπος?Υπαρχει χρεωση ? Ν ο μ ί ζ ω, ότι μόνο για τον τελευταίο μήνα μπορείς να πάρεις.... Έχω καρτοκινητό της Vodafone. Πώς μπορώ να παίρνω κάθε μήνα αναλυτική κατάσταση χρεώσεων; Χρεώνομαι κάτι γι' αυτό; Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε κάθε μήνα αναλυτική κατάσταση χρεώσεων θα πρέπει να έχετε δηλώσει τα προσωπικά σας στοιχεία και να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα Vodafone ώστε να υποβάλλετε το αίτημά σας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Για να ενημερωθείτε ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσετε, καθώς επίσης και για το πλησιέστερο κατάστημα Vodafone πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στο 13830. http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 http://s28.postimg.org/ommpzru7x/Screenshot_1.png Ευχαριστω μπηκα στην σελιδα και τους εστειλα mail ... τελικα ειναι μεχρι και 3 μηνες! (να δω τι χρεωσεις ειχα φαει στο διαστημα 25/12 εως 20/1 που ειχα παει ταξιδι στις ΗΠΑ... γιατι εφευγαν τα ευρω βροχη :P Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλησπερα παιδια!Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να λειτουργησει η υπηρεσια Novasports mobile σε Windows phone?(lumia 920) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλησπερίζω την παρέα.... Στην οικογένεια έχουμε τρία κάρτοκινητά f2g με bonus 300 λεπτά με κάθε ανανέωση. Κατά μέσο όρο κάνουμε μιλά ανανέωση το μήνα. Έπεσε στα χέρια μου μία προσφορά της voda και για τέσσερις γραμμές cu θα δίνει κάθε μήνα 600 λεπτά και 600 μηνύματα για έναν χρόνο. Η δικιά μου (η πιο βαρειά χρήση) είναι περίπου 500 λεπτα προς όλους (κατανάλωση τρίλεπτη) και περίπου 300 ΜΒ Ίντερνετ. Να την κανω προς voda μεριά λέτε; Αυτό που με κολλάει είναι αν θα έχω πακέτα προς όλα τα δίκτυα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τα 600' είναι μόνο cu. Δεν υπάρχει φτηνότερο προς όλους από το f2g. Κι εγώ το free talker έχω, απλώς τώρα δουλεύω την προσφορά 1000' +1000ΜΒ /5€. Ψαχτο καλά πριν αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλησπερίζω την παρέα.... Στην οικογένεια έχουμε τρία κάρτοκινητά f2g με bonus 300 λεπτά με κάθε ανανέωση. Κατά μέσο όρο κάνουμε μιλά ανανέωση το μήνα. Έπεσε στα χέρια μου μία προσφορά της voda και για τέσσερις γραμμές cu θα δίνει κάθε μήνα 600 λεπτά και 600 μηνύματα για έναν χρόνο. Η δικιά μου (η πιο βαρειά χρήση) είναι περίπου 500 λεπτα προς όλους (κατανάλωση τρίλεπτη) και περίπου 300 ΜΒ Ίντερνετ. Να την κανω προς voda μεριά λέτε; Αυτό που με κολλάει είναι αν θα έχω πακέτα προς όλα τα δίκτυα..... Γενικά θεωρώ ότι δε συμφέρει εκτός αν δε μιλάς προς άλλα δίκτυα. Με 10€ ανανέωση παίρνεις 300 λεπτά και 100 προς wind και με τα log me in άλλα 80 λεπτά και με 5€ βαζεις και 1GB ιντερνετ και σου περισσευουν και 4ευρω περίπου . Οπότε θές 5€ το μήνα καθαρά μόνο Στο cu θα μιλάς μονο προς cu και για άλλα δικτυα θα πρέπει να βάζεις πακέτα αλλά στο cu δεν υπάρχουν πακέτα προς άλλα δίκτυα http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/ αυτά μόνο που δίνουν προς cu και προς voda και δινουν μονο 100 λεπτά προς άλλα δίκτυα. Οπότε εδώ θα θες και ανανέωση και πακέτο έξτρα με 5€ και πακέτο ιντερνετ. Εκτός αν δε μιλάς καθόλου με άλλα δίκτυα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Συγγνώμη πότε κόψανε το 1gb με την online ανανέωση ρε παιδιά? Μπήκα πριν λίγο και είναι 250ΜΒ ενω΄την Δευτέρα ίσχυε κανονικά το 1 γίγα.... είχαν ενημερώσει και δεν το πήρα είδηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Οντως Βye Bye GigaByte http://s14.postimg.org/59efitixt/Screenshot_1.png Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και σήμερα θα έκανα ανανέωση... Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και εγώ σήμερα θα έκανα ανανέωση...:angry: Δοκίμασε να ενεργοποιήσει κανένας την κάρτα νέων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μάζεψαν κόσμο και τώρα θα αρχίσουν το άρμεγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγω το πρωί με ανανέωση απο τον υπολογιστή, με πληρωμή με πιστωτική (πως αλλιώς ) 10€ , πήρα 1gb και δεν έχω αγοράσει άλλο πακέτο ακόμα , συν 250mb online ανανέωση ...(;;;) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μίλησα με vodafone εκπρόσωπο και μου είπε ότι πλέον για 1Gb από online ανανέωση είναι με 20 Euro αντί με 10 που ήτανε. Μεγάλη ******* αν με rotate εμενα γιατί είχα στόχο να μείνω στην vodafone κυ αλλα τώρα σκέφτομαι να παο κοσμοτέ, λόγο του ότι έκανα την ευρωπαϊκή κάρτα neon και στην κοσμοτέ θεώρησε φοιτητής με αυτό οποτε παίρνεις τα φοιτητικά πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μα στο myaccount δεν ενημερωνει πχ οτι παιρνεις 1gb αν κανεις ανανεωση 20 ευρω αλλα λεει μονο 250ΜΒ οτι και αν επιλεξεις στην σελιδα ειτε 5,10,20,30 .. δεν ξερουν τι τους γινεται Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Κάθισα και το σκέφτηκα και ορίστε η σκέψη μου. Επειδή θα πάρο smartphone και θέλω να "στρεαμαρο" online μουσική χρειάζομαι αρκετό internet όπως επίσης γενικά λεπτά προς όλους. Vodafone CU (με europaiki karta neon) Με 20 euro online ανανέωση τον μηνα + 10 Euro από την κάρτα neon έχεις περίπου 27.5 euro + 1gb μετά την αφαίρεση του φπα. Με 27.5 euro μπορείς να πάρεις το πακέτο 5 euro που δίνη 200 προς vodafone και 200 προς όλου η το 7 euro το combo 600, η ακόμη και τα 2 για να έχεις συνολικά 400 προς όλους, 200 προς vodafone, 500 προς cu ( που είναι άχρηστα) 100 sms προς όλους και 60mb internet. 12 Euro αυτά. + 2 Ανανεώσεις τον 5 euro από 1gb, συνολικά 2GB. Οποτε στην CU με 20 euro μπορείς να εξής από 200 λεπτά προς όλου και vodafone και 4GB η 400 λεπτά προς όλους και 3GB. Στην Κοσμοτέ τώρα. Το φοιτητικό "καρτοσιμβολεο" σου δίνη 500 λεπτά προς όλους και 2GB internet και 100 sms. αν θες να προσθέσεις internet είναι 7.5 euro για 600mb που είναι αρκετά και επίσης sms που για μένα είναι αχρείαστα. Το ερώτημα είναι αν τα 500 λεπτά τις κοσμοτέ στο "καρτοσιμβολεο" είναι με 3 λεπτά ελαχιστη χρέωση η 1? ακόμα δεν βρήκα την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μίλησα με vodafone εκπρόσωπο και μου είπε ότι πλέον για 1Gb από online ανανέωση είναι με 20 Euro αντί με 10 που ήτανε. Μεγάλη ******* αν με rotate εμενα γιατί είχα στόχο να μείνω στην vodafone κυ αλλα τώρα σκέφτομαι να παο κοσμοτέ, λόγο του ότι έκανα την ευρωπαϊκή κάρτα neon και στην κοσμοτέ θεώρησε φοιτητής με αυτό οποτε παίρνεις τα φοιτητικά πακέτα. απο οτι αναφερθηκε και στην ομαδα τις κοσμοτε τα πακετα που λες που ειναι για φοιτητες μπορεις να τα ενεργοποιησεις μονο μια φορα! . αρα καλυτερα να το ξανα σκεφτεις πριν ενεργοποιησεις και κανεις την μεταφορα στην κοσμοτε. αν και ειμαι εκτος θεματος μπηκα στο ιντερνετ και δεν γραφει πουθενα για δωρο ενα gb ιντερνετ. καλυτερα να μεινεις στην vodafone cu και να ενεργοποιησεις ενα πακετο με 5 ευρω που σου δινει 500mb internet και αλλα 500mb internet εαν κανεις ανανεωση μεσω ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multipelikan Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) ΕΠΕΙΓΟΝ! ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ VODAFONE ME TA 300 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ 10η ΚΑΡΤΑ Είμαι χρήστης του παλαιού προγράμματος καρτοκινητής Bonus All με τα 300 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάθε 10η κάρτα! Έχω το πρόγραμμα από πολύ παλιά. Έως τώρα κάθε μήνα ανανέωνα ευλαβικά πριν να λήξουν οι 30 ημέρες, ώστε όσα λεπτά μου είχαν απομείνει κάθε μήνα να τα μεταφέρω στον επόμενο μήνα. Έτσι, είχα μαζέψει 3800+ λεπτά. Το ίδιο και ένας φίλος μου που είχε μαζέψει αντίστοιχα πολλά λεπτά ομιλίας. Πριν 2 μέρες ανανεώσαμε και οι δύο με 10ευρη κάρτα. Μας ήρθε κανονικά το μήνυμα ότι λάβαμε τα 300 λεπτά που λήγουν σε 1 μήνα. Στο τηλέφωνο στο 1252 στην επιλογή 1, όπου ακούς το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου, καθώς και τα λεπτά από τα διάφορα πακέτα ακουγόταν σε μένα (σωστά) ότι έχω 4100+ λεπτά, και στον φίλο μου που είχε λιγότερα, (σωστά) ότι έχει, μαζί με τα καινούρια λεπτά, 3900+ λεπτά. ΟΜΩΣ, όταν πάταγα και εγώ και ο φιλος μου την επιλογή 1, δηλαδή 1252---> επιλογή 1---> ξανά επιλογή 1,όπου ακούς τις λεπτομέρειες των πακέτων σου, ακουγόταν(και σε μένα και σε αυτόν) ότι είχαμε δύο διαφορετικά πακέτα. Ένα που έληγε την ημερομηνία που ηταν να λήξουν τα παλιά λεπτά και ένα που έληγε ένα μήνα μετά, δηλαδή τα νέα 300 λεπτά. Το είδα και εγώ στο myaccount μου ότι έχει βάλει ξεχωριστά τα παλιά λεπτά και ξεχωριστά τα νέα λεπτά. Όμως δεδομένου ότι ανακοίνωση της εταιρείας δεν υπάρχει επίσημα για κάποια αλλαγή, αναρωτιόμαστε τι συνέβη ή αν συνέβη και σε άλλους. Βέβαια, επικοινωνήσαμε με την εξυπηρέτηση ο καθένας για το νούμερό του και μας είπαν ότι θα το κοιτάξουν :( Σε απλά λόγια, ο φίλος μου πριν λίγη ώρα ΕΧΑΣΕ ΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ(του ήρθε και το αντίστοιχο sms ενημέρωσης), ενώ εγώ υποτίθεται θα τα χάσω σε λίγες ημέρες, καθώς εκανα ανανέωση αρκετά νωρίτερα από τις 30 ημέρες. Όμως εδώ στο φόρουμ δεν είδα κανέναν άλλο να παραπονιέται. Μπορεί κάποιος που έχει το παλαιό πρόγραμμα με τα 300 λεπτά δωρο με κάθε κάρτα των 10 ευρω, που έκανε εδώ και κανένα δύο μέρες ανανέωση να μας πει αν του συνέβη το ίδιο; Edited March 16, 2014 by multipelikan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ΕΠΕΙΓΟΝ! ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ VODAFONE ME TA 300 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ 10η ΚΑΡΤΑ Είμαι χρήστης του παλαιού προγράμματος καρτοκινητής Bonus All με τα 300 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάθε 10η κάρτα! Έχω το πρόγραμμα από πολύ παλιά, σχεδόν δύο έτη. Έως τώρα κάθε μήνα ανανέωνα ευλαβικά πριν να λήξουν οι 30 ημέρες, ώστε όσα λεπτά μου είχαν απομείνει κάθε μήνα να τα μεταφέρω στον επόμενο μήνα. Έτσι, είχα μαζέψει 3800+ λεπτά. Το ίδιο και ένας φίλος μου που είχε μαζέψει αντίστοιχα πολλά λεπτά ομιλίας. Πριν 2 μέρες ανανεώσαμε και οι δύο με 10ευρη κάρτα. Μας ήρθε κανονικά το μήνυμα ότι λάβαμε τα 300 λεπτά που λήγουν σε 1 μήνα. Στο τηλέφωνο στο 1252 στην επιλογή 1, όπου ακούς το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου, καθώς και τα λεπτά από τα διάφορα πακέτα ακουγόταν σε μένα (σωστά) ότι έχω 4100+ λεπτά, και στον φίλο μου που είχε λιγότερα, (σωστά) ότι έχει, μαζί με τα καινούρια λεπτά, 3900+ λεπτά. ΟΜΩΣ, όταν πάταγα και εγώ και ο φιλος μου την επιλογή 1, δηλαδή 1252---> επιλογή 1---> ξανά επιλογή 1,όπου ακούς τις λεπτομέρειες των πακέτων σου, ακουγόταν(και σε μένα και σε αυτόν) ότι είχαμε δύο διαφορετικά πακέτα. Ένα που έληγε την ημερομηνία που ηταν να λήξουν τα παλιά λεπτά και ένα που έληγε ένα μήνα μετά, δηλαδή τα νέα 300 λεπτά. Το είδα και εγώ στο myaccount μου ότι έχει βάλει ξεχωριστά τα παλιά λεπτά και ξεχωριστά τα νέα λεπτά. Όμως δεδομένου ότι ανακοίνωση της εταιρείας δεν υπάρχει επίσημα για κάποια αλλαγή, αναρωτιόμαστε τι συνέβη ή αν συνέβη και σε άλλους. Βέβαια, επικοινωνήσαμε με την εξυπηρέτηση ο καθένας για το νούμερό του και μας είπαν ότι θα το κοιτάξουν :( Σε απλά λόγια, ο φίλος μου πριν λίγη ώρα ΕΧΑΣΕ ΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ(του ήρθε και το αντίστοιχο sms ενημέρωσης), ενώ εγώ υποτίθεται θα τα χάσω σε λίγες ημέρες, καθώς εκανα ανανέωση αρκετά νωρίτερα από τις 30 ημέρες. Όμως εδώ στο φόρουμ δεν είδα κανέναν άλλο να παραπονιέται. Μπορεί κάποιος που έχει το παλαιό πρόγραμμα με τα 300 λεπτά δωρο με κάθε κάρτα των 10 ευρω, που έκανε εδώ και κανένα δύο μέρες ανανέωση να μας πει αν του συνέβη το ίδιο; Παρε την εξυπηρετηση και πες τους ολο αυτο! Ισως υπαρχει καποιο οριο στα λεπτα που μπορεις να μαζεψεις, δε ξερω, δενε χω ξαναακουσει κατι παρομοιο! Αλλα εμπειρικα σου λεω οσο μαζευεις μαζευεις καποια στιγμη γινεται η στραβη και τα χανεις ολα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multipelikan Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παρε την εξυπηρετηση και πες τους ολο αυτο! Ισως υπαρχει καποιο οριο στα λεπτα που μπορεις να μαζεψεις, δε ξερω, δενε χω ξαναακουσει κατι παρομοιο! Αλλα εμπειρικα σου λεω οσο μαζευεις μαζευεις καποια στιγμη γινεται η στραβη και τα χανεις ολα! Όπως έγραψα επικοινωνήσαμε με την εξυπηρέτηση και οι δύο και δεν ήξεραν τι ακριβώς να μας πούνε. Εμένα, που ξεπέρασα τα 4000 λεπτά(μαζί με τα καινούρια), το σκέφτηκα αυτοστιγμί και τους ρώτησα και μου είπαν ότι όχι δεν έχει κάποια σχέση αυτό. Στον φίλο μου που δεν ξεπέρασε τα 4000 λεπτά(μαζί με τα καινούρια), συνέβη ακριβώς το ίδιο. Εμπειρικά τι εννοείς; Έχεις άλλο παρόμοιο παράδειγμα; Έφτιαξε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν βάζεις μία ακόμα 10εύρη κάρτα μήπως γλυτώσεις τα λεπτά ομιλίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts