Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιαγωγή... Σορρυ εννοουσα τα δεδομένα.. Πως το λένε ..να ανοιξω το 3G.

Όσο γιαυτό με το WiFi μέσω του app, δεν το χα σκεφτεί. Τεσπα.

Πάντως το widget , ναι μου κάνε την μπινια. Ωραία αρα απευθείας απο το app θα κοιτώ ! Ευχαριστώ

παιδιά εχω το μπόνους που με καθε ανανέωση μου δινει 300λεπτα δώρο προς ολους με 10 ευρω καρτα

αν κανω online ανανέωση 10€ θα παρω και το μπονους 300λεπτα και 1gb internet???

Υπάρχει περίπτωση να χασω το μπόνους all .?????

υ.γ. εχω καρτοκινητό Vodafone

παιδιά εχω το μπόνους που με καθε ανανέωση μου δινει 300λεπτα δώρο προς ολους με 10 ευρω καρτα

αν κανω online ανανέωση 10€ θα παρω και το μπονους 300λεπτα και 1gb internet???

Υπάρχει περίπτωση να χασω το μπόνους all .?????

υ.γ. εχω καρτοκινητό Vodafone

Και τα 300 λεπτά και το 1 gb και 8,80 ευρώ υπόλοιπο .

παιδια πως γινετε να κανω το cu καρτοκινητο vodafone? (βλεπω οτι με 10 γιουρο σου μενουν στην καρτα και εχεις 1 γιγα internet και 300 λεπτα ομηλιας), υπαρχει λυση?

Τα 10€ δεν σου μένουν στην κάρτα, έχει καταργηθεί προς νέους συνδρομητές. Βασικά με ανανέωση παίρνεις mb, δεν σου δίνει δώρο λεπτά ομιλίας. Edited by TypeRS

παιδια πως γινετε να κανω το cu καρτοκινητο vodafone? (βλεπω οτι με 10 γιουρο σου μενουν στην καρτα και εχεις 1 γιγα internet και 300 λεπτα ομηλιας), υπαρχει λυση?

Ειναι το παλιο Bonus πλεον εχει καταργηθει σαν προγραμμα για νεους στο νεο καρτοκινητο.Εγω το εχω ακομα και γιαυτο δεν αλλαξα πακετο προγραμματος γιατι αν αλλαζα πχ απο νεο καρτοκινητο σε cu και μετα ξαναγυρνουσα στο νεο καρτοκινητο θα εχανα το παλιο bonus talk 300

(το ενα gb ιντερνετ ισχυει μονο για ανανεωση με πιστωτικη/χρεωστικη online.)

Τα 10€ δεν σου μένουν στην κάρτα, έχει καταργηθεί προς νέους συνδρομητές. Βασικά με ανανέωση παίρνεις mb, δεν σου δίνει δώρο λεπτά ομιλίας.

Ειναι το παλιο Bonus πλεον εχει καταργηθει σαν προγραμμα για νεους στο νεο καρτοκινητο.Εγω το εχω ακομα και γιαυτο δεν αλλαξα πακετο προγραμματος γιατι αν αλλαζα πχ απο νεο καρτοκινητο σε cu και μετα ξαναγυρνουσα στο νεο καρτοκινητο θα εχανα το παλιο bonus talk 300

οκ παιδια, ευχαριστω!!

Αυτό έχω κι εγώ.... και με ανανέωση 10 ευρώ, έχω 300 λεπτά προς όλους...

Το 1GB όμως δεν ξέρω τι είναι....

Ανανέωση κάνω συνήθως παίρνοντας κωδικό από e-bank και βάζοντάς τον κανονικά στο κινητό...

Τι πρέπει να κάνω ;

Αυτό έχω κι εγώ.... και με ανανέωση 10 ευρώ, έχω 300 λεπτά προς όλους...

Το 1GB όμως δεν ξέρω τι είναι....

Ανανέωση κάνω συνήθως παίρνοντας κωδικό από e-bank και βάζοντάς τον κανονικά στο κινητό...

Τι πρέπει να κάνω ;

το δωρεάν 1gb internet δινει μονο εφόσον γινει ανανέωση χρονο ομιλιας μεσω ιντερνετ και απο μεσα απο το site ! . μεσω χρεωστικής VISA Electron, Maestro ή πιστωτικής κάρτας VISA ή MasterCard. !.

για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/peri-monadon/online-ananeosi-hronou-omilias/

το δωρεάν 1gb internet δινει μονο εφόσον γινει ανανέωση χρονο ομιλιας μεσω ιντερνετ και απο μεσα απο το site ! . μεσω χρεωστικής VISA Electron, Maestro ή πιστωτικής κάρτας VISA ή MasterCard. !.

για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/peri-monadon/online-ananeosi-hronou-omilias/

Α... μάλιστα...!!! Ευχαριστώ !!!

παιδιά διαβάζω που γράφετε για bonus κλπ. είμαι και go με vodafone κυ και τόσο καιρό βάζο το combo 600 που το θεωρούσα καλο πακέτο αλλα μου είπε ένας συνάδελφος ότι του ήρθε το μήνυμα p με 8 euro παίρνεις αρκετά λεπτά για όλους και mb αν δεν κάνω λάθος. εγώ δεν έχω πάρει αυτό το sms ποτε. μπορώ να στυλο πάλι μήνυμα να πάρο την προσφορα? επίσης τι άλλες προσφορες η πακέτα παίρνετε εσείς άμα κάνετε "ανανεονισι" online? παραπάνω θέλω λεπτά προς όλους και αρκετά mb για το internet. έχει κανένα καλο combo ανανέωσης που μπορώ να κάνω με 10-20 euro?

thank you

παιδιά διαβάζω που γράφετε για bonus κλπ. είμαι και go με vodafone κυ και τόσο καιρό βάζο το combo 600 που το θεωρούσα καλο πακέτο αλλα μου είπε ένας συνάδελφος ότι του ήρθε το μήνυμα p με 8 euro παίρνεις αρκετά λεπτά για όλους και mb αν δεν κάνω λάθος. εγώ δεν έχω πάρει αυτό το sms ποτε. μπορώ να στυλο πάλι μήνυμα να πάρο την προσφορα? επίσης τι άλλες προσφορες η πακέτα παίρνετε εσείς άμα κάνετε "ανανεονισι" online? παραπάνω θέλω λεπτά προς όλους και αρκετά mb για το internet. έχει κανένα καλο combo ανανέωσης που μπορώ να κάνω με 10-20 euro?

thank you

Ατομική προσφορά είναι αυτό που σου είπε με τα 8 ευρώ. Αν είχες απλό καρτοκινητό, πιθανότατα θα σε έπρηζαν και σενα καθε 3 και λίγο με τέτοιο μήνυμα!

"Το CU Free Day Button επέστρεψε!

Αν θέλεις να μιλάνε ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΙ οι CU με όλη τη Vodafone για όλο το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας 1-3 Μάρτη, μπες στο http://bit.ly/CUfreeButton και πάτα το! Στόχος τα 100.000 clicks!"

Καλησπέρα και από μένα.

θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στο θέμα "καρτοκινητή" ή "CU".

Λοιπόν, είμαι συνδρομητής Vodafone συμβολαίου και επειδή πληρώνω 25 € το μήνα θα ήθελα κάτι πιο οικονομικό.

Σκέφτηκα λοιπόν να γυρίσω σε κάρτα CU ή καρτοκινητό.

Το συμβόλαιο μου λήγει τέλος Μαρτίου και μου είπαν να κάνω αίτηση για αλλαγή σε καρτοσύνδεση ένα μήνα πριν γιατί χρειάζεται περίπου ένας μήνας για να σταλεί η νέα sim κλπ.

Βασικά θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να μπορώ να μιλάω με όλα τα δίκτυα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα sms (στέλνω 4-5 το μήνα το πολύ), καλό θα ήταν να έχω και μερικά Mb για μια ανάγκη που θα χρειαστώ στο δρόμο σύνδεση στο internet, δεν μου είναι και ιδιαίτερα απαραίτητα (αν δίνει κάποιο πρόγραμμα μερικά καλώς).

Η γυναίκα μου έχει Vodafone σύνδεση, ενώ οι περισσότεροι γνωστοί Cosmote. Έτσι χρειάζομαι (υποθέτω) λεπτά προς όλους.

Σχετικά με τις χρεώσεις / κλήση (εννοώ χρόνο), είδα ότι ελάχιστη είναι τα 3', αυτό σημαίνει δηλαδή ότι αν πάρω ένα πακέτο π.χ. TALK 2 VODAFONE 600, τότε τα 500 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone αντιστοιχούν μέγιστο σε 200 κλήσεις κάτω των 3' και 100 λεπτά για όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μέγιστο σε 33 κλήσεις κάτω των 3' ?

Εσείς που έχετε καρτοκινητό ή CU υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ομιλία προς όλους που να συμφέρει ?

Επίσης βλέπω ότι με ανανέωση κάρτας 10 € σου δίνει πάντα και δωρεάν ομιλία προς όλη τη vodafone ή μόνο προς CU ?

Έβαλα πολλά ερωτήματα μάλλον, αλλά έχω πολλές απορίες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καρτοκινητό vodafone.

Βάζεις τον αριθμό της γυναίκας σου και έναν άλλο vodafone που μιλάς πολύ στο friends & family οπότε χρεώνεσαι με 0,01€ το λεπτό ανεξάρτητα από το πακέτο που έχεις.

Ενεργοποιέις 200 λεπτά προς όλους (τριλεπτα) με 5€.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το 1gb με online ανανέωση αλλιώς 120mb με 3€ ή 500 με 5€

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Το ξέρω ότι έχει συζητηθεί πάμπολλες φορές το θέμα. Λοιπόν έλαβα στο καρτοκινητό μου ένα sms από το 54578.

Το μήνυμα έλεγε "Δωρεάν μήνυμα. Το pin σου είναι το ΤΑΔΕ. Συμπληρώστε το τώρα και κατεβάστε! Συνδρομητική υπηρεσία 2,07 ευρώ Χ 3 sms/εβδ=6,21 ευρώ. ΑΜΑΖΕ ΑΕ."

Δεν έχω γραφτεί πουθενά ρε παιδιά μα τω θεώ. Ούτε τηλ σε διαγωνισμούς παίρνω. Πρόσβαση έχω μόνο εγώ στη συσκευή μου. Η παλιοβόνταφον έχει παραβιάσει αυτό που της έχω ρητά ζητήσει εδώ και μήνες. Να μην ενοχλούμαι από διαφημιστικά και το ο,τιδήποτε. Επί πόσο καιρό δεν με ενοχλούσε κανείς. Τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει τηλ από διαφημίσεις και την προτελευταία με τηλ ένα σταθερό νούμερο που έλεγε ότι έχω κερδίσει 850 ευρώ και να πατήσω το μηδέν(φυσικά δεν το έκανα). Τώρα αυτό.

Τελοσπαντων, είμαι σε πανικό τώρα. Το σμς που σας έγραψα σημαίνει ότι έχω γραφτεί πουθενά;;;

Edited by LG1

Χαλάρωσε. Αν δεν βάλεις το πίν κάπου, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Περίμενε να δεις αν θα έλθει και άλλο.

Ίσως κάποιος έβαλε λάθος τηλέφωνο.

Χαλάρωσε. Αν δεν βάλεις το πίν κάπου, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Περίμενε να δεις αν θα έλθει και άλλο.

Ίσως κάποιος έβαλε λάθος τηλέφωνο.

Μακάρι pavlitaki! Αλλά είναι που έχω ψιλοαρρωστήσει σήμερα, είδα και αυτό και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι σήμερ! Δεν μπορώ να σκεφτώ και καθαρά και να θέλω αυτή τη στιγμή!

Καρτοκινητό vodafone.

Βάζεις τον αριθμό της γυναίκας σου και έναν άλλο vodafone που μιλάς πολύ στο friends & family οπότε χρεώνεσαι με 0,01€ το λεπτό ανεξάρτητα από το πακέτο που έχεις.

Ενεργοποιέις 200 λεπτά προς όλους (τριλεπτα) με 5€.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το 1gb με online ανανέωση αλλιώς 120mb με 3€ ή 500 με 5€

Ευχαριστώ nico4gr για την πρόταση σου.

Παιδιά πήρα εχθές μήνυμα p έλεγε "απεριόριστη ομιλία + sms προς vodafone για 5 μέρες + 1GB για 1 μηνα με ανανέωση συνολικής αξιας 20 ευρώ και τα 20 ευρώ μένουν στην κάρτα".

η ερώτηση m είναι αν κάνω online ανανέωση θα πάρο αυτή την προσφορα? και αν ναι, θα πάρο και το 1gb extra από το surf bonus για ανανέωση πάνω από 10 euro? είναι δηλαδή συνδυαστικές αυτές οι προσφορες?

ευχάριστο

Οι προσφορές είναι συνδιαστικές, θα πάρεις όλα τα bonus και ισχύει ανεξαρτήτως ποσού φτάνει συνολικά να είναι 20 ευρώ. Άρα σε συμφέρει να κάνεις δύο ανανεώσεις των 10 ευρώ.( συνολική ανανέωση 20 ευρώ)

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked