mikeff Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Η προσφορα του surf&email 100 που δινει 500 ληγει σημερα.Πιστευετε θα παρει παραταση η να ανανεωσω σημερα;.Το πακετο μου ληγει 5/10 γι'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αν δεν ανανεώσουν, βλέπω τους πάντες σε F2G. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αν δεν ανανεώσουν, βλέπω τους πάντες σε F2G. Και Frog μην σου πω.... Την ίδια έχει! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Και Frog μην σου πω.... Την ίδια έχει! Οχι και την ιδια.. την μιση εχει.500 mb 5€.Η κανω λαθος;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι αυτό έχει σύμφωνα με το site (δεν το έχω χρησιμοποιήσει). Αυτό δεν έχει και το CU; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 M'EXOYN OPKIΣEI NA MHN TO ΠΩ AΛΛA AYPIO ΠOYΛAΩ MOYPH ME TH NEA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA! 1000 ΦOPEΣ PΩTA ME, ΛEΞH ΔE BΓAZΩ! AYPIO ΣTIΣ 17.00 ΠEPIMENE SMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) M'EXOYN OPKIΣEI NA MHN TO ΠΩ AΛΛA AYPIO ΠOYΛAΩ MOYPH ME TH NEA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA! 1000 ΦOPEΣ PΩTA ME, ΛEΞH ΔE BΓAZΩ! AYPIO ΣTIΣ 17.00 ΠEPIMENE SMS... Μόλις το έλαβα και εγώ!! Να δω τι άλλο θα δώσει!! Κανένα sms στο 5 ευρω. Πακέτο και θα είναι σουπερ! Αυτό το 1000 δεν είναι τυχαίο!θυμηθείτε το! -θα δώσει 1 GB ή 1000 λεπτά προς όλη την βοντα! καλά για προς όλους είναι όνειρο θερινής νύχτας! Edited September 30, 2013 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μόλις το έλαβα και εγώ!! Να δω τι άλλο θα δώσει!! Κανένα sms στο 5 ευρω. Πακέτο και θα είναι σουπερ! Αυτό το 1000 δεν είναι τυχαίο!θυμηθείτε το! -θα δώσει 1 GB ή 1000 λεπτά προς όλη την βοντα! καλά για προς όλους είναι όνειρο θερινής νύχτας! Επιβεβαιώνω...μόλις μου ήρθε και μένα το ίδιο μήνυμα...σίγουρα ότι πάρουμε, θα το πάρουμε στην ποσότητα των 1000ίων... να δούμε τι θα είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αντε να δούμε τι θα δούμε. Σίγουρα θα είναι κάτι καλό!!! Αναμένουμε!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Η προσφορα του surf&email 100 που δινει 500 ληγει σημερα.Πιστευετε θα παρει παραταση η να ανανεωσω σημερα;.Το πακετο μου ληγει 5/10 γι'αυτο. Που το γράφει αυτό ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 σε οσους το πασο/φοιτητικη ταυτοτητα εληξε το ακαδημαικο ετος 2012/2013 συνεχιζουν να εχουν προσβαση στα φοιτητικα πακετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 σε οσους το πασο/φοιτητικη ταυτοτητα εληξε το ακαδημαικο ετος 2012/2013 συνεχιζουν να εχουν προσβαση στα φοιτητικα πακετα? Νομίζω στο site του CU τα είχε κλειστά, αλλά μέσω της εφαρμογής στο κινητό ενεργοποίησα κανονικά το Xclusive 5 και μάλιστα μου ήρθε το μήνυμα για την αυριανή προσφορα, ενώ υποτίθεται το φοιτητικό μου πακέτο έληξε τέλος Αυγούστου. Όπως και να έχει για εμένα αυτό είναι απείρως καλό!!! :p:p:p:p Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Νομίζω στο site του CU τα είχε κλειστά, αλλά μέσω της εφαρμογής στο κινητό ενεργοποίησα κανονικά το Xclusive 5 και μάλιστα μου ήρθε το μήνυμα για την αυριανή προσφορα, ενώ υποτίθεται το φοιτητικό μου πακέτο έληξε τέλος Αυγούστου. Όπως και να έχει για εμένα αυτό είναι απείρως καλό!!! :p:p:p:p θα ληξουνε σε 2 χρονια απο την ληξη του πασου τα φοιτητικα προγραμματα στην γραμμη σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 θα ληξουνε σε 2 χρονια απο την ληξη του πασου τα φοιτητικα προγραμματα στην γραμμη σου . αυτό το έχω διαβάσει αρκετές φορές εδώ μέσα αλλά δεν ισχύει! Έχω χάσει εδώ και έξι χρόνια την δυνατότητα λήψης πάσο μιας και είμαι στο δέκατο ετοσ(έλα δεν θέλω σχόλια :D) και τον Αύγουστο ενεργοποίησα φοιτητικό πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγώ απλά να επισημάνω ότι την λέξη παράλογος , την γράψατε εσείς , έγώ δεν εγραψα κάτι τέτοιο . Φυσικά έχεις κάθες δικαίωμα να υποβάλεις αναφορά , παρακαλώ ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα της. Δε ξέρω τι είστε στη βοντα, αλλά συγγνωμη δε θα ήθελα να ξάνα ανταποκριθω σε μήνυμα σας. (Λες και μιλαω με bot νιώθω η με κάποιον στην εξυπηρέτηση που αντί να κανει τον πελάτη ευχαριστημενο , προσπαθεί να του δειξει ότο έχει άδικο. Τέλος το θέμα απο μένα. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 θα ληξουνε σε 2 χρονια απο την ληξη του πασου τα φοιτητικα προγραμματα στην γραμμη σου . Το θέμα είναι ότι δεν είχα πάσο σε ισχύ. Ήμουν αρκετά μεγάλο έτος ήδη. Και από ότι είχα μάθει και εδώ μπορούσα να ενεργοποιήσω το φοιτητικό πακέτο μέχρι τη λήξη της χρονιάς. Οπότε αφού άλλαξα 2 καταστήματα, γιατί το 1ο στη Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν ήθελε να μου το κάνει, υποτίθεται το ενεργοποίησαν μέχρι το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, δηλαδή τέλος Αυγούστου. Ίσως είναι αυτό που λες. Τώρα με το νέο πάσο του μεταπτυχιακού θα πάω σε ένα κατάστημα να δω τι παίζει και θα ενημερώσω. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι αυτό έχει σύμφωνα με το site (δεν το έχω χρησιμοποιήσει). Αυτό δεν έχει και το CU;Το CU δίνει 600ΜΒ με 5€, το f2g 1GB. To frog 500, αλλά με το υπερφορτωμένο δίκτυο της Cosmote, άχρηστα είναι Δε ξέρω τι είστε στη βοντα, αλλά συγγνωμη δε θα ήθελα να ξάνα ανταποκριθω σε μήνυμα σας. (Λες και μιλαω με bot νιώθω η με κάποιον στην εξυπηρέτηση που αντί να κανει τον πελάτη ευχαριστημενο , προσπαθεί να του δειξει ότο έχει άδικο. Τέλος το θέμα απο μένα. )Προφανώς κι είχες άδικο, απ τη στιγμή που διαμαρτύρεσαι για κάτι που πήρες δωρεάν, κι ανέφερες και τον συνήγορο του..καταναλωτή:wacko: Μπορούσες απλά να αναφέρεις την περίπτωση ή να ρωτήσεις, παρά αυτό το παράλογο που πες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το θέμα είναι ότι δεν είχα πάσο σε ισχύ. Ήμουν αρκετά μεγάλο έτος ήδη. Και από ότι είχα μάθει και εδώ μπορούσα να ενεργοποιήσω το φοιτητικό πακέτο μέχρι τη λήξη της χρονιάς. Οπότε αφού άλλαξα 2 καταστήματα, γιατί το 1ο στη Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν ήθελε να μου το κάνει, υποτίθεται το ενεργοποίησαν μέχρι το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, δηλαδή τέλος Αυγούστου. Ίσως είναι αυτό που λες. Τώρα με το νέο πάσο του μεταπτυχιακού θα πάω σε ένα κατάστημα να δω τι παίζει και θα ενημερώσω. Κι εγώ στην ίδια φάση ήμουνα. Έβγαλα πέρυσι που ήμουνα στο δέκατο έτος φοιτητική ταυτότητα και ενεργοποίησα τη φοιτητική προσφορά τον Οκτώβρη. Έχω πάρει και το στικακι με τα 4 γιγα το μήνα. Το πτυχίο το πήρα τον Μάιο και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 M'EXOYN OPKIΣEI NA MHN TO ΠΩ AΛΛA AYPIO ΠOYΛAΩ MOYPH ME TH NEA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA! 1000 ΦOPEΣ PΩTA ME, ΛEΞH ΔE BΓAZΩ! AYPIO ΣTIΣ 17.00 ΠEPIMENE SMS... επιβεβαιώνω και γώ... και σε μένα ήρθε...!!! Άντε να δούμε!!! Μυρίζομαι κάτι πολύ καλό!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Υπομονή παιδιά μέχρι το απόγευμα!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μόλις μπήκα στο My Vodafone και το σοκ ήταν μεγάλο! Student xclusive7 1200 λεπτά προς όλους 100sms 600 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μόλις μπήκα στο My Vodafone και το σοκ ήταν μεγάλο! Student xclusive7 1200 λεπτά προς όλους 100sms 600 mb +1... Επιβεβαιώνω!!! Απίστευτη προσφορά.... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Θα ξεφτιλίσει τα συμβόλαια και κάθε ανταγωνισμό..... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το αφεντικό τρελάθηκε!! Θα ξαναδωσω πανελλήνιες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μόλις μπήκα στο My Vodafone και το σοκ ήταν μεγάλο! Student xclusive7 1200 λεπτά προς όλους 100sms 600 mb Μήπως καταργήσουν τη μεταφορά αν ανανεώσεις πριν λήξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts