JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Κάτι παράξενο λοιπόν είχα πάει στην vodafone του μαρούσιου στην ερμού και είχε 2 tablet i phone και στο ένα είχε μια vodafone και στο άλλο κοσμοτε πρωτη φορά βλέπω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να έχει σε tablet άλλο δίκτυο απο αυτο που πουλάει η εταιρεία . Απορώ για ποιον λογο το είχανε κάνει αυτο. Ίσως για να δείχνουν το ποσο γρήγορα πάει ; για να συγκρίνουν τισ τιμές ; δεν ειναι λίγο παράνομο αυτο; πάντως δοκίμασα και στa δυο tablet να φόρτωσω την ίδια σελίδα επειδη τa tablet ήτανε το ένα δίπλα απο το άλλο και τισ κοσμοτε αργουσε περισσοτερο να φορτώσει σε σύγκριση με τησ vodafone που δεν αργούσε τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καλησπερα!μπορω να κανω ανανεωση 6 ευρω απο καταστημα?η μονο 5,10 κτλ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καλησπερα!μπορω να κανω ανανεωση 6 ευρω απο καταστημα?η μονο 5,10 κτλ...... μπορείς, από 5€ και πάνω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 να ρωτήσω, για φορητότητα αριθμού από free2go σε cu, κάνουν καμια προσφορά σε συσκευή ή ουτε καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 να ρωτήσω, για φορητότητα αριθμού από free2go σε cu, κάνουν καμια προσφορά σε συσκευή ή ουτε καν? :lol: ουτε καν να το σκεφτεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 μπορείς, από 5€ και πάνω ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκα στη Vodafone και στο φοιτητικό cu. Μου έκανε φοβερή εντύπωση που χθες με πήραν τηλ. από τη cu ομάδα της Vodafone να με ρωτήσουν εάν είμαι ευχαριστημένος, εάν έχω οποιαδήποτε απορία, ποια είναι η άποψη μου για τις προσφορές του cu κ.α. Επιπρόσθετα, ρωτήθηκα εάν έχω skype και what's up app για να τους καταχωρήσω και άμα έχω πρόβλημα να επικοινωνώ μαζί τους μέσω των παραπάνω τρόπων γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Μέχρι στιγμής, αν και είναι νωρίς, η εντύπωση μου είναι θετική. Εκνευρίστηκα πολύ από τη συμπεριφορά της cosmote και τους το κρατάω (γιατί δεν θα είμαι πάντα φοιτητής), που μου απόρριψε τη πρώτη φορά την αίτηση της φορητότητας (νωρίτερα με είχαν πάρει τηλ. από τη cosmote για να μάθουν το λόγο της αποχώρησής μου και ήμουν ξεκάθαρος απέναντι τους). Το σήμα της Vodafone είναι μια χαρά και στο σπίτι μου παίζει τζάμι ενώ με της cosmote είχα πολλά πρόβληματα και όταν έπαιρνα τηλ. έπρεπε να πάω στο παράθυρο. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκα στη Vodafone και στο φοιτητικό cu. Μου έκανε φοβερή εντύπωση που χθες με πήραν τηλ. από τη cu ομάδα της Vodafone να με ρωτήσουν εάν είμαι ευχαριστημένος, εάν έχω οποιαδήποτε απορία, ποια είναι η άποψη μου για τις προσφορές του cu κ.α. Επιπρόσθετα, ρωτήθηκα εάν έχω skype και what's up app για να τους καταχωρήσω και άμα έχω πρόβλημα να επικοινωνώ μαζί τους μέσω των παραπάνω τρόπων γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Μέχρι στιγμής, αν και είναι νωρίς, η εντύπωση μου είναι θετική. Εκνευρίστηκα πολύ από τη συμπεριφορά της cosmote και τους το κρατάω (γιατί δεν θα είμαι πάντα φοιτητής), που μου απόρριψε τη πρώτη φορά την αίτηση της φορητότητας (νωρίτερα με είχαν πάρει τηλ. από τη cosmote για να μάθουν το λόγο της αποχώρησής μου και ήμουν ξεκάθαρος απέναντι τους). Το σήμα της Vodafone είναι μια χαρά και στο σπίτι μου παίζει τζάμι ενώ με της cosmote είχα πολλά πρόβληματα και όταν έπαιρνα τηλ. έπρεπε να πάω στο παράθυρο. Αυτά! πολυ ωραια τους τα ειπες!. εγω που ειμαι ηδη συνδρομητης τους και αργησε να μπει το φοιτητικο προγραμμα λογω προβλημα συστηματος μου το εφτιαξαν απο το 13840 και μου αρεσε οτι οταν μπηκανε τα πρωτα 600 λεπτα με πηρανε τηλεφωνο να με ενημερωσουνε για ολα τα φοιτητικα πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκα στη Vodafone και στο φοιτητικό cu. Μου έκανε φοβερή εντύπωση που χθες με πήραν τηλ. από τη cu ομάδα της Vodafone να με ρωτήσουν εάν είμαι ευχαριστημένος, εάν έχω οποιαδήποτε απορία, ποια είναι η άποψη μου για τις προσφορές του cu κ.α. Επιπρόσθετα, ρωτήθηκα εάν έχω skype και what's up app για να τους καταχωρήσω και άμα έχω πρόβλημα να επικοινωνώ μαζί τους μέσω των παραπάνω τρόπων γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Μέχρι στιγμής, αν και είναι νωρίς, η εντύπωση μου είναι θετική. Εκνευρίστηκα πολύ από τη συμπεριφορά της cosmote και τους το κρατάω (γιατί δεν θα είμαι πάντα φοιτητής), που μου απόρριψε τη πρώτη φορά την αίτηση της φορητότητας (νωρίτερα με είχαν πάρει τηλ. από τη cosmote για να μάθουν το λόγο της αποχώρησής μου και ήμουν ξεκάθαρος απέναντι τους). Το σήμα της Vodafone είναι μια χαρά και στο σπίτι μου παίζει τζάμι ενώ με της cosmote είχα πολλά πρόβληματα και όταν έπαιρνα τηλ. έπρεπε να πάω στο παράθυρο. Αυτά! Ρωτα καιαπο εδω που κανανε 1 μηνα να με αφησουν απο τη wind σε αιτηση φορητοτητας... Παντως αυτο με το skype δεν το καταλαβα.ηθελαν να σε εξαιρεσουν απο φραγη voip? Για το viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 στο cu μου είχα κάνει τελευταία ανανέωση στις 10/4/2012. πράγμα που σημαίνει πως το υπόλοιπο μου λήγει στις 10/4/2013. καλώντας το 1252 πράγματι αυτό λέει. σήμερα το μεσημέρι όμως μου ήρθε ένα sms που έλεγε: ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ. απο που κι ως που λήγει σε ένα μήνα; καλώ το 1252 και μου λέει πως το υπόλοιπο λήγει κανονικά στις 10/4/2012. τι γίνεται τώρα; ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το ίδιο SMS ήρθε και σε μένα. Τελευταία ανανεωση τέλη Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το ίδιο SMS ήρθε και σε μένα. Τελευταία ανανεωση τέλη Αυγούστου. Πλεον στο εξαμηνο αφαιρειται το οποιοδηποτε υπολοιπο εχεις στο λογαριασμο σου. Ο χρονος για ληξη παραμενει στους 13 μηνες. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 [...] Παντως αυτο με το skype δεν το καταλαβα.ηθελαν να σε εξαιρεσουν απο φραγη voip? Για το viber?ναι, και μένα μ είχαν πάρει τηλ στο φοιτικό που κανα και με ρώτησαν, κι όταν τους είπα ναι μου βγαλαν την φραγή voip :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Πλεον στο εξαμηνο αφαιρειται το οποιοδηποτε υπολοιπο εχεις στο λογαριασμο σου. Ο χρονος για ληξη παραμενει στους 13 μηνες. Στο εξάμηνο ναι, αλλά σε ένά μήνα που έγραφε το μήνυμα θα έχουν περάσει ούτε τεσσερεις μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα για τον 1 μήνα αν και έχω ανανεώσει από τον Οκτώβριο . Οπότε κανονικά το αγνοώ. Αντιγράφω την σχετική ανακοίνωση από 22/10/2012 Τροποποίηση της διάρκειας ισχύος του χρόνου ομιλίας καρτοκινητής Η εταιρία VODAFONE � ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 19/11/2012 μείωση της διάρκειας ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από 12 μήνες σε 6 μήνες για τα καρτοκινητά Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Τazamobile. Συγκεκριμένα η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα είναι 6 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας, και σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται. Διευκρινίζεται ότι, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί από 01 Οκτωβρίου 2012 και έπειτα, μειώνεται στους 6 μήνες από 12 μήνες, από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας. Όσον αφορά τυχόν υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν την 01 Οκτωβρίου 2012, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα ισχύει έως και την 30 Μαρτίου 2013 Edited November 19, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Να διευκρινίσω ότι μετά τους 6 μήνες, το ποσό ΔΕ χάνεται αλλά δεσμεύεται, απλά ο χρήστης μπορεί να δέχεται εισερχόμενες κλήσεις μόνο ή να αν έχει κάποιο πακέτο ή bonus να μιλάει από εκεί. Το δεσμευμένο ποσό παραμένει μέχρι να κάνεις ανανέωση (αρκεί να μη συμπληρωθούν οι 12 μήνες που ίσχυαν μέχρι τώρα), οπότε αν έχεις στην κάρτα σου 5€ και παρέλθει το 6μηνο, κάνοντας ανανέωση μέχρι τη συμπλήρωση του 12μηνου με π.χ. 10€, θα έχεις ξανά πίσω τα δεσμευμένα 5€ + 8,93€ από τη 10άρα κάρτα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ... Όσον αφορά τυχόν υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν την 01 Οκτωβρίου 2012, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα ισχύει έως και την 30 Μαρτίου 2013 Τότε όμως το μήνυμα αυτό: TO YΠOΛOIΠO TOY XPONOY OMIΛIAΣ ΣAΣ ΛHΓEI ΣE 1 MHNA.KANTE ANANEΩΣH XPONOY OMIΛIAΣ ΠPIN THN ΛHΞH TOY,ΓIA NA ANANEΩΘEI OΛO TO YΠOΛOIΠO ΣAΣ ΓIA AΛΛOYΣ 6 MHNEΣ. που μου ήρθε, είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ώστε να με κάνει να βάλω κάρτα χωρίς να τη χρειάζομαι για να μη χάσω το χρόνο ομιλίας που έχω ήδη. Λέει πως θα λήξει σε ένα μήνα ενώ στη πραγματικότητά θα λήξει στις 30-3-13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Τότε όμως το μήνυμα αυτό: TO YΠOΛOIΠO TOY XPONOY OMIΛIAΣ ΣAΣ ΛHΓEI ΣE 1 MHNA.KANTE ANANEΩΣH XPONOY OMIΛIAΣ ΠPIN THN ΛHΞH TOY,ΓIA NA ANANEΩΘEI OΛO TO YΠOΛOIΠO ΣAΣ ΓIA AΛΛOYΣ 6 MHNEΣ. που μου ήρθε, είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ώστε να με κάνει να βάλω κάρτα χωρίς να τη χρειάζομαι για να μη χάσω το χρόνο ομιλίας που έχω ήδη. Λέει πως θα λήξει σε ένα μήνα ενώ στη πραγματικότητά θα λήξει στις 30-3-13. οπότε και το δικό μου υπόλοιπο λήγει στις 30-3-2013. άρα αγνοώ το μήνυμα. σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 οπότε και το δικό μου υπόλοιπο λήγει στις 30-3-2013. άρα αγνοώ το μήνυμα. σωστά; ναι και μενα το ιδιο ηρθε. Πηρα και μου παν να το αγνοησω!!!Whatever!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ΔΩPO 15 EYPΩ BONUS ΓIA NA TA XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ OΠΩΣ ΘEΛEIΣ ΓIA 5 MEPEΣ! KANE MIA ANANEΩΣH AΞIAΣ 20 EYPΩ EΩΣ 25/11/2012. Μόλις πήρα το παραπάνω SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μόλις πήρα το παραπάνω SMS. Αυτό κάτι είναι. Εμένα μου στέλνουν συνέχεια το "κάνε μια ανανέωση 20 ευρώ μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία (περίπου μια εβδομάδα από την παραλαβή του μηνύματος) και κέρδισε 1500 λεπτά και sms προς vodafone για 7 ημέρες"...:down: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα για τον 1 μήνα αν και έχω ανανεώσει από τον Οκτώβριο . Οπότε κανονικά το αγνοώ. Αντιγράφω την σχετική ανακοίνωση από 22/10/2012 Τροποποίηση της διάρκειας ισχύος του χρόνου ομιλίας καρτοκινητής Η εταιρία VODAFONE � ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 19/11/2012 μείωση της διάρκειας ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από 12 μήνες σε 6 μήνες για τα καρτοκινητά Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Τazamobile. Συγκεκριμένα η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα είναι 6 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας, και σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται. Διευκρινίζεται ότι, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί από 01 Οκτωβρίου 2012 και έπειτα, μειώνεται στους 6 μήνες από 12 μήνες, από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας. Όσον αφορά τυχόν υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν την 01 Οκτωβρίου 2012, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα ισχύει έως και την 30 Μαρτίου 2013 Να διευκρινίσω ότι μετά τους 6 μήνες, το ποσό ΔΕ χάνεται αλλά δεσμεύεται, απλά ο χρήστης μπορεί να δέχεται εισερχόμενες κλήσεις μόνο ή να αν έχει κάποιο πακέτο ή bonus να μιλάει από εκεί. Το δεσμευμένο ποσό παραμένει μέχρι να κάνεις ανανέωση (αρκεί να μη συμπληρωθούν οι 12 μήνες που ίσχυαν μέχρι τώρα), οπότε αν έχεις στην κάρτα σου 5€ και παρέλθει το 6μηνο, κάνοντας ανανέωση μέχρι τη συμπλήρωση του 12μηνου με π.χ. 10€, θα έχεις ξανά πίσω τα δεσμευμένα 5€ + 8,93€ από τη 10άρα κάρτα. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ρωτα καιαπο εδω που κανανε 1 μηνα να με αφησουν απο τη wind σε αιτηση φορητοτητας... Παντως αυτο με το skype δεν το καταλαβα.ηθελαν να σε εξαιρεσουν απο φραγη voip? Για το viber? Ναι ε? Κατάλαβα. Δηλαδή ήμουν και τυχερός... Δεν ξέρω να σου πω. Υποθέτω ότι θα είναι από PC... Δεν μου είπε τπτ για viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ναι ε? Κατάλαβα. Δηλαδή ήμουν και τυχερός... Δεν ξέρω να σου πω. Υποθέτω ότι θα είναι από PC... Δεν μου είπε τπτ για viber. τώρα τα κοίταζα στο viber και έχουν και viber. Για όσους ενδιαφέρονται στο skype είναι CU.ON.SKYPE και για what's up app και λοιπές εφαρμογές 6948013830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 τώρα τα κοίταζα στο viber και έχουν και viber. Για όσους ενδιαφέρονται στο skype είναι CU.ON.SKYPE και για what's up app και λοιπές εφαρμογές 6948013830 αρα ξεκλειδωσαν το skype ; και το viber ; δηλαδη τις κλησεις voip ή οχι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts