Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι aggeloudi. οποτε κανεις ανανεωση θα εχεις τα 1500 για 1 μηνα (30 μερες)

JOHNMEGARYTHMOS μακαρι να κανουν κατι για ιντερνετ. αν το σκεφτεις, τα 30mb ειναι λιγα για τα χρηματα που κοστιζουν (προσωπικη αποψη). αλλα απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο..

ναι aggeloudi. οποτε κανεις ανανεωση θα εχεις τα 1500 για 1 μηνα (30 μερες)

JOHNMEGARYTHMOS μακαρι να κανουν κατι για ιντερνετ. αν το σκεφτεις, τα 30mb ειναι λιγα για τα χρηματα που κοστιζουν (προσωπικη αποψη). αλλα απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο..

οντως μακαρι να κανουνε κατι αλλα δεν το βλεπω . δεν πειραζει απο να πληρωνω 7 ευρω για 1200 ή να βαζω 10 € για να μιλαω προς cu . 1000 φορες να πληρωνω 3,50 ευρω παρα 7! . ευτυχως μεχρι το μαιο ειμαι καλημενος με την φοιτιτικη προσφορα με τα 1000 λεπτα και σμσ και 30μβ ιντερνετ μετα θα βαζω 5 για τα 1500 και θα ενεργοποιω τα 30 μβ εαν δεν εχω ιντερνετ και ειμαι επαρχια εαν οχι δεν θα το ενεργοποιω.

Και εγώ δυστυχώς έχω την φοιτητική προσφορά... Το κακό της είναι ότι δεν με αφήνει να βάλω το Allday

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν και δωρεάν MB στις καινούριες προσφορές; Έχω ενεργοποιήσει την προσφορά με τα 5 ευρώ στο CU μου (1500' + 1500 sms ΜΟΝΟ για CU) και την προσφορά με τα 10 ευρώ στο "νέο καρτοκινητό" μου (1500' + 1500 sms για όλη τη Voda).

Στο Νέο Καρτοκινητό Vodafone μπορουμε να εχουμε και Super πακέτα ομιλίας π.χ 80' με 7 ευρω και το 0,01 € / λεπτό ? Τι ισχυει τοτε ?
:)

Και εγώ δυστυχώς έχω την φοιτητική προσφορά... Το κακό της είναι ότι δεν με αφήνει να βάλω το Allday

Νομίζω ότι για να ενεργοποιήσεις το allday πρέπει να έχεις εξαντλήσει τα δωρεάν λεπτά προς cu για τον μήνα που τρέχει. Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν σε αφήνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αυτό μου λέει αλλά εγώ δεν τα εξαντλώ ποτέ.

Νομίζω ότι για να ενεργοποιήσεις το allday πρέπει να έχεις εξαντλήσει τα δωρεάν λεπτά προς cu για τον μήνα που τρέχει. Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν σε αφήνει

εμενα που εχω την φοιτιτικη προσφορα με αφηνει κανονικα να ενεργοποιησω το cu all day.

εμενα που εχω την φοιτιτικη προσφορα με αφηνει κανονικα να ενεργοποιησω το cu all day.

Κι εγώ δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα να τα ενεργοποιήσω και τα 2 παλιότερα.

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Κι εγώ δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα να τα ενεργοποιήσω και τα 2 παλιότερα.

ξανα δοκιμασε ξανα μετα απο λιγη ωρα επικοινησε με το 13830 και αναφερε το . 'η απο το σταθερο στο 2106703000 με την επιλογη 3.

Το 2009 ανανέωνα το cu σχεδόν καθε μηνα μονο κ μόνο για τα 30ΜΒ της προσφορας. Φετος που δεν δινει ΜΒ, δεν θα παρει κ ανανέωση από μένα. Τώρα έχω την προσφορά της Q και μετά θα δούμε. Στη χειρότερη θα ξοδέψω τα € που μαζεύτηκαν από τις περσινές ανανεώσεις για surf&mail.

Το 2009 ανανέωνα το cu σχεδόν καθε μηνα μονο κ μόνο για τα 30ΜΒ της προσφορας. Φετος που δεν δινει ΜΒ, δεν θα παρει κ ανανέωση από μένα. Τώρα έχω την προσφορά της Q και μετά θα δούμε. Στη χειρότερη θα ξοδέψω τα € που μαζεύτηκαν από τις περσινές ανανεώσεις για surf&mail.

αυτη που συμφερει ειναι η φρογκ που σου διπλασιαζει εως και τις 31/5 ολες τις ανανεωσεις που κανεις τις 4 πρωτες καθε μηνα. αλλα το κακο ειναι οτι δεν ιντερνετ η φρογκ. μεγαλη κουταμαρα εκμερους τις ειναι το μοναδικο δικτυο που δεν εχει .

^Ακριβώς αυτό είναι που με δεν με ικανοποιεί!

Τι να το κάνω το frog; Δεν με ενδιαφέρει ο διπλασιασμός στο φρογκ.

Για ομιλία προς όλους έχω το f2g2, ακόμα.

Θέλω μια προσφορά με δωρεάν ή "δωρεάν με ανανέωση" ιντερνετ, με λίγα ΜΒ για να το χρησιμοποιώ από το κινητό.

Και το CU δεν το δίνει αυτό φέτος.

Μόνο η Q το δίνει μέχρι 31/03/10.

Κάτι πήρε το μάτι μου για unlimited ομιλία και sms στο CU με οποιαδήποτε ανανέωση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3091466#post3091466

παντως με ολα αυτα τα unlimited ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα παει το μεσο εσοδο ανα πελατη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως με ολα αυτα τα unlimited ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα παει το μεσο εσοδο ανα πελατη.

Αν πρέπει κάθε μήνα να κάνεις ανανέωση κάρτας εκεί που δεν έκανες τότε θα αυξηθεί.

ναι αλλα μετα, θα σου μεινει το υπολοιπο. που σημαινει ανανεωση μετα απο ποοοοοοοσο καιρο. αρα "εσοδα" δεν θα εχει αρκετα η εταιρια.

*οχι οτι δεν βγαααααααζει χρημα, αλλα κουβεντα να γινεται

ναι αλλα μετα, θα σου μεινει το υπολοιπο. που σημαινει ανανεωση μετα απο ποοοοοοοσο καιρο. αρα "εσοδα" δεν θα εχει αρκετα η εταιρια.

*οχι οτι δεν βγαααααααζει χρημα, αλλα κουβεντα να γινεται

Αν οι συνδρομητές βάζουν κάρτα μέχρι τον Ιούνιο του 2011 μια χαρά θα ανέβει το μέσο μηνιαίο έσοδο. Την εταιρία δεν τη νοιάζει να έχεις υπόλοιπο. Τη νοιάζει κάθε μήνα να βάζεις νέα κάρτα. Εξάλλου και να θες να καλέσεις με 0,36 που χρεώνει το λεπτό για τους υπόλοιπους παρόχους μόνο μέσα που δε μπαίνει!

μη λες για χρεωσεις, γιατι εκανα κλησεις εκτος voda σημερα και εφυγε αρκετο ποσο απο την καρτα...

καλα, οτι βγαζει, βγαζει. δεν εχει αναγκη τα καρτοκινητα βασικα. μια χαρα τα τσεπωνει απο τις συνδεσεις

Εγώ πάντως ξέρω οτι η vf ειναι respect!!!! Είναι η μόνη που νοιάζετε πραγματικά για τα καρτοκινητά της!! Αν και την έχω ως δεύτερο νουμερο κάποια στιγμη θα πρέπει να το αντιστρέψουμε αυτο και να αφησουμε την cosmote με το whats up στην μοίρα του!:rolleyes:

Μπορώ να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό για ένα μήνα? Έχω cu και έχω ήδη δηλωμένα τα στοιχεία μου.. Αν ναι πόσο στοιχίζει?

εχω ενα νεο καρτοκινητο στο οποιο εχω το 1 λεπτο το λεπτο για 2 αριθμους. αν ενεργοποιησω το unlimited και παιρνω αυτους τους 2 αριθμους θα χρεωνομαι η θα μιλαω απο τα 1500 λεπτα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα νεο καρτοκινητο στο οποιο εχω το 1 λεπτο το λεπτο για 2 αριθμους. αν ενεργοποιησω το unlimited και παιρνω αυτους τους 2 αριθμους θα χρεωνομαι η θα μιλαω απο τα 1500 λεπτα?

Εγώ που είχα δύο αριθμούς με 1 λεπτό το λεπτό και έχω ενεργοποιήσει το Unlimited μου τρώει από τα 1500!:)

Εγώ που είχα δύο αριθμούς με 1 λεπτό το λεπτό και έχω ενεργοποιήσει το Unlimited μου τρώει από τα 1500!:)

υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησεις το ενα λεπτο το λεπτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked