Vasileios Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 τα πήρα και εγώ 1.000+1.000+30ΜΒ! απορία, πώς θα συνδεθώ με νετ ,που θα βρω τις ρυθμίσεις?:cool: έχω ένα htc diamond ευχαριστώ Κάλεσε το 1392 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 μπορω να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας σε vodafone καταστημα, οσο ποσο θελω εγω? π.χ. 3€? Ναι, μπορείς.. Αυτή είναι και η λεγόμενη "Αυλή ανανέωση χρόνου ομιλίας".. :) Σίγουρο αυτό;Γιατι εγώ πήγα σε ένα κατάστημπα και μου είπε ότι κάνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω μόνο!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Σίγουρο αυτό;Γιατι εγώ πήγα σε ένα κατάστημπα και μου είπε ότι κάνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω μόνο!! :confused: νομιζω τοσο ειναι το ελαχιστο ποσο σε ηλεκτρονικη ανανεωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 CU Talk a Lot 1.200+1.200+30MB με 7 ευρώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 CU Talk a Lot 1.200+1.200+30MB με 7 ευρώ!!! πάλι;;Δεν είχε λήξει η προσφορά αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 πάλι;;Δεν είχε λήξει η προσφορά αυτή; Πλέον δεν είναι προσφορά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Αντικαθιστά το talk a lot 600+600! Για πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καλό κ αυτό το ταλκ α λοτ. είχαμε το cu 2009 κ τώρα μας βάζουν να τα πληρώσουμε. το φοιτητικό ισχύει ακόμα? να πάω να το δήλώσω αν είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Σίγουρο αυτό;Γιατι εγώ πήγα σε ένα κατάστημπα και μου είπε ότι κάνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω μόνο!! :confused: νομιζω τοσο ειναι το ελαχιστο ποσο σε ηλεκτρονικη ανανεωση Έκανα ανανέωση 5 ευρώ πριν τρεις μέρες από κατάστημα. Οπότε δεν ιχσύει αυτό για τα δέκα ευρώ το ελάχιστο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 To φοιτητικό ίσχυε μέχρι 30/11 (αν έκανες ταυτοποίηση). ρε παιδιά, να είμαστε σοβαροί, έπρεπε να το περιμένουμε ότι δεν θα μας τα δίνανε τζάμπα. έχουν χάσει πολλά χρήματα με αυτό το 1 ευρώ. όλες οι εταιρίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x2468 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν αλλαξω από cu σε à la Carte o χρονος που εχω χανεται: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν αλλαξω από cu σε à la Carte o χρονος που εχω χανεται: Ειναι αυτονοητο αυτο αλλωστε ααν καλεσεις το 1266 για να αλλαξεις πακετο θα ακουσεις "οτι ολα τα προπληρωμενα πακετα χρονου ομιλιας δεν μεταφερονται" η καπως ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν αλλαξω από cu σε à la Carte o χρονος που εχω χανεται: Ο χρόνος ομιλίας σου δεν χάνεται.. Τα πακέτα ή οι προσφορές που έχεις στο CU όμως, θα χαθούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Έκανα ανανέωση 5 ευρώ πριν τρεις μέρες από κατάστημα. Οπότε δεν ιχσύει αυτό για τα δέκα ευρώ το ελάχιστο. 5€ είναι σε cu και 10€ στο νέο καρτοκινητό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 5€ είναι σε cu και 10€ στο νέο καρτοκινητό... και εχει το συστημα την δυνατοτητα να αναγνωριζει ποιο νουμερο ειναι cu και ποιο οχι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 5€ είναι σε cu και 10€ στο νέο καρτοκινητό... Εγώ έκανα χτες ανανέωση 5 € σε νέο καρτοκινητό..... Οπότε ούτε αυτό ισχύει.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 αυτη η προσφορα για απεριοριστο ιντερνετ (fb) λυγει 8 Δεκ? δηλαδη μεχρι 8 Ιαν το αργοτερο μπορουμε να εχουμε τα δωρεαν μυνηματα και το ιντερνετ? αν ειναι ετσι μονο για 1 μηνα ακομα, να μην κανω μεταφορα του αριθμου μου σε CU ετσι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 τι αν πω παιδια απλα απαραδεκη η vodafone..το δυκιιο κολλαει πολλες φορες με τα μυνηματα και ειναι αρκετα εκνευριστικο..3ωρες και ειναι ακομα κολλημενο δηλδη ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 τι αν πω παιδια απλα απαραδεκη η vodafone..το δυκιιο κολλαει πολλες φορες με τα μυνηματα και ειναι αρκετα εκνευριστικο..3ωρες και ειναι ακομα κολλημενο δηλδη ελεος! δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα η δεν παραδιδεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Προσωπικά πάντως σήμερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με cu. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Προσωπικά πάντως σήμερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με cu. ουτε εγω και εχω στειλει πολλα μηνυματα και εκανα πολλες κλησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Προμηθεύτηκα ένα πακέτο vodafone a la carte (νέο καρτοκινητό). Το πακέτο λέει με μεγάλα γράμματα στην πρόσοψη ότι περιλαμβάνει: "ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ 5 euro (1euro/μήνα για 5 μήνες)" Στα ψιλά γράμματα στην πίσω πλευρά του πακέτου αναγράφεται η επεξήγηση: "Με την ενεργοποίηση του πακέτου παρέχεται 1 ευρώ δωρεάν χρόνος, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχει γίνει οποιαδήποτε χρεώσιμη κλήση, αξίας τουλάχιστο 1 ευρώ" Ενεργοποίησα το πακέτο και έκανα χρεώσιμες κλήσεις αξίας ενός ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα. Περίμενα τον επόμενο μήνα να μου πιστωθεί στον λογαριασμό ένα ευρώ (το δεύτερο από τα πέντε) αλλά αυτό δεν έγινε. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να διαμαρτυρηθώ και μου είπαν ότι για να πιστωθεί το ευρώ θα έπρεπε να κάνω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας. Τους εξήγησα ότι αυτό αυτό δεν αναγράφεται στο πακέτο και μου απάντησαν ότι ...εννοείται!:blink: Με μεγάλο ενδιαφέρον θα ήθελα να διαβάσω την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 όταν επέμενα κάπια φορά μου είπαν ότι δεν κατανάλωσα όλο το ευρώ διότι αν και ακούω 0.00 όμως αυτοί βλέπουν το υπόλοιπο με 4 ψηφία και έχω 0.0017 Άρα δεν το κατανάλωσα. Με αυτή την λογική και αν λάβεις υπόψιν ότι η χρέωση γίνετε ανα δευτερόλεπτο με 0,0059 είναι προφανές ότι μίλησες 169 δευτερόλεπτα και χρεώθηκε 0,9971 Εκείνα τα καταραμένα 0,0029 που λείπουν ...... είναι αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς το BONUS , Δεν είναι η άποψη μου αυτή .... δεν επιμένω τόσο στα μαθηματικά , Απλά το ξαναλέω είναι εξήγηση που μου δόθηκε. Άρα , για να καταφέρεις να φάς όλο το ευρώ....πρέπει να κάνεις μία ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 όταν επέμενα κάπια φορά μου είπαν ότι δεν κατανάλωσα όλο το ευρώ διότι αν και ακούω 0.00 όμως αυτοί βλέπουν το υπόλοιπο με 4 ψηφία και έχω 0.0017 Άρα δεν το κατανάλωσα. Με αυτή την λογική και αν λάβεις υπόψιν ότι η χρέωση γίνετε ανα δευτερόλεπτο με 0,0059 είναι προφανές ότι μίλησες 169 δευτερόλεπτα και χρεώθηκε 0,9971 Εκείνα τα καταραμένα 0,0029 που λείπουν ...... είναι αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς το BONUS , Δεν είναι η άποψη μου αυτή .... δεν επιμένω τόσο στα μαθηματικά , Απλά το ξαναλέω είναι εξήγηση που μου δόθηκε. Άρα , για να καταφέρεις να φάς όλο το ευρώ....πρέπει να κάνεις μία ανανέωση Τον χρόνο τον κατανάλωσα ΜΟΝΟ χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα 'ένα λεπτό το λεπτό' για δύο αριθμούς vodafone. Μίλησα 100 λεπτά και κατανάλωσα 100 cents δηλαδή 1 ευρώ. Άρα, τουλάχιστο στην δικιά μου περίπτωση, η παραπάνω δικαιολογία δεν ευσταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Τον χρόνο τον κατανάλωσα ΜΟΝΟ χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα 'ένα λεπτό το λεπτό' για δύο αριθμούς vodafone. Μίλησα 100 λεπτά και κατανάλωσα 100 cents δηλαδή 1 ευρώ. Άρα, τουλάχιστο στην δικιά μου περίπτωση, η παραπάνω δικαιολογία δεν ευσταθεί. ποιο ωραια ακουγεται το να καταναλωσεις το ενα ευρω παρα το μια ανανεωση καθε μηνα. κοροιδια δηλαδη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts