lambros0 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 start / settings / system / power / advanced. ξε-τσεκαρε κ τισ δυο επιλογεσ κ θα σαι οκ... Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ. Αν θέλεις μην γράφεις με κεφαλαία, είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 εχω τα win 6 παω seting\system και δεν υπαρχει το rower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 sta 5 εκει ειναι. για ψαξε λιγο, καπου εκει θα ναι....... Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Κοίταξε το καλύτερα... εκεί είναι το Power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) δεν μπορω να το βρω.μπορειs να βοηθησειs λιγο.ευχαριστω καποια απαντηση.ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Edited January 13, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 αρχιγε μου, στα 5 εκει ειναι... για 6 δεν ξερω.... Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 εχω τα win 6 παω seting\system και δεν υπαρχει το rower Και στα 6 εκεί είναι. (Power, όχι rower!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Exv το mio p350 και προσπαθω να το συνδεσω με το pc ωστε να περασω αρχεια. Το pc εχει windows xp . Το προβλημα ειναι πως ειτε με την εκδοση 4,1 ειτε με την εκδοση 4,5 δεν συγχρονιζεται. Ενω Συνδεετε δηλαδη αναβει το φωτακι στο pda και φορτωνει η μπαταρια, στο activesign βγαζει connecting αλλα μονο αυτο κ τιποτα αλλο, δηλαδη δεν κανει συνδεση.Καμια ιδεα προταση λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenmanousou Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Παιδες χρειαζομαι βοηθεια. Περασα μια λαθος memory stick στο mio p550 μου και μου εχει βγαλει μια ταμπελα που λεει οτι το sysInfo του συστηματοσ δεν μπορει να το ανοιξει.Μου λεει να το επανεγκαταστησω ή να του κανω φορματ! Οταν πηγαινω τωρα στις ρυθμισεις και παταω πανω στο sysInfo το οποιο πριν μου εδειχνε ολα τα στοιχεια του gps τωρα μου βγαζει μια ταμπελα που λεει error. α..να επισημανω οτι το κουμπι start στο πανω μερος της οθονης κολλαει και πρεπει να κανω επανεκινηση του gps για να το επαναφερω. Οποιος ξερει περιπου τι συμβαινει ας απαντησει παρακαλω..τα εχω βρει σκουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδες χρειαζομαι βοηθεια. Περασα μια λαθος memory stick στο mio p550 μου και μου εχει βγαλει μια ταμπελα που λεει οτι το sysInfo του συστηματοσ δεν μπορει να το ανοιξει.Μου λεει να το επανεγκαταστησω ή να του κανω φορματ! Οταν πηγαινω τωρα στις ρυθμισεις και παταω πανω στο sysInfo το οποιο πριν μου εδειχνε ολα τα στοιχεια του gps τωρα μου βγαζει μια ταμπελα που λεει error. α..να επισημανω οτι το κουμπι start στο πανω μερος της οθονης κολλαει και πρεπει να κανω επανεκινηση του gps για να το επαναφερω. Οποιος ξερει περιπου τι συμβαινει ας απαντησει παρακαλω..τα εχω βρει σκουρα! μια βοηθεια εχω το ρ350 πιθανον χαλασε η μπαταρια οταν το βαζω να φορτησει ανοιγει μονο και λεει μονο μιο ρ350.δεν ανοιγει το γουιντους...τι συμβανει τα εχει χασει......αν ξερει κανεις βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για πλοήγηση με τους πιο ενημερωμένους χάρτες που μπορούμε να βάλουμε στο p350; Γιατί έχω κολλήσει στο destinator με τους χάρτες του 2008... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για πλοήγηση με τους πιο ενημερωμένους χάρτες που μπορούμε να βάλουμε στο p350; Γιατί έχω κολλήσει στο destinator με τους χάρτες του 2008... Πολλά... Genius Driver, Automapa, Sygic mobile και φυσικά... iGO8! Ενημερωτικά βέβαια... έχουν κυκλοφορήσει και για το Destinator 2010 χάρτες τόσο από GI όσο και από MLS. Edited April 21, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 καλησπερα! εδω και 2 μερες αδυνατει το ΜΙΟ Ρ350 μου να κλειδωσει δορυφορο... το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το mio map 2008.. καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει???:blink: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_78 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 'Εβαλα και γω τα WM6.1 Ver 2.1 by CrashOverHead και όντως όλα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Έχω όμως μία sd wifi card η οποία όπως και στα windows mobile 5 δεν υποστηρίζει WPA2. Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί με WPA2 στο συγκεκριμένο νέο firmware που έχω εγκαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ansar Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Hi, The new Mio P550/P350 WWE WM 6.5 OS 5.2.28205.5.3.3 rom is here: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269334 Regards, ansar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Καλησπέρα, έχω το Mio P350 και θέλω να βάλω το Destinator 7 και τον τελευταίο χάρτη του 2010 της Ελλάδας. Θα πρέπει να eγκαταστήσω τα Windows mobile 6.1; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ansar Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα, έχω το Mio P350 και θέλω να βάλω το Destinator 7 και τον τελευταίο χάρτη του 2010 της Ελλάδας. Θα πρέπει να eγκαταστήσω τα Windows mobile 6.1; Ευχαριστώ! Hi, No, D7 runs well on WM5, if this is what you asked for. Regards, ansar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα, έχω το Mio P350 και θέλω να βάλω το Destinator 7 και τον τελευταίο χάρτη του 2010 της Ελλάδας. Θα πρέπει να eγκαταστήσω τα Windows mobile 6.1; Ευχαριστώ! Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία αναβάθμιση, δουλεύει κανονικά όπως είναι με το official λειτουργικό. Hi, No, D7 runs well on WM5, if this is what you asked for. Regards, ansar. Yes, this is what he asked for. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλημερα! Εχω το mio p350, και τον τελευταιο καιρο.παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα. Εχει περασμενα το miomap 2008, και το destinator 7. Το θεμα ειναι, οτι αργει χαρακτηριστικα να λοκαρει δορυφορο, κι οταν το κανει, ισως και 1 ωρα μετα, αρχιζει και δινει οδηγιες για αγνωστη κατευθυνση χωρις να του ζητηθει. Επιπλεον, δε μπορω με ορθοδοξο τροπο να τερματισω το προγραμμα miomap εφοσον λειπει η επιλογη "εξοδος". Σκεφτηκα να φορμαρω τη memory card και να κανω και hard reset.. Τι προγραμμα θα προτεινατε να περασω ως ελαφρυ? Γενικως καμια ιδεα για την παραξενη συμπεριφορα του? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Μόνο με το hard reset θα είσαι σίγουρη. Όσον αφορά τα προγράμματα πλοήγησης νομίζω ότι είναι εντάξει με destinator και miomap, άντε να δοκιμάσεις και το Ginius Driver αλλά μέχρι εκεί. Τα πιο σύγχρονα θα δυσκολευτεί πολύ να τα διαχειριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Μόνο με το hard reset θα είσαι σίγουρη. Όσον αφορά τα προγράμματα πλοήγησης νομίζω ότι είναι εντάξει με destinator και miomap, άντε να δοκιμάσεις και το Ginius Driver αλλά μέχρι εκεί. Τα πιο σύγχρονα θα δυσκολευτεί πολύ να τα διαχειριστεί. Καλημερα Γιαννη, κι απο εδω! Εχω κανει παλι hard reset, που ομως δε διορθωσε τιποτα.. Ειχα κανει γιατι εξαφανιστηκε η επιλογη της εξοδου απο το miomap.. Το ιδιο προβλημα μου εβγαλε και τωρα συν του οτι κανει απειρη ωρα να λοκαρει.. Το ειχα παλιοτερα το ginius driver και δεν ειδα καποια προοδο.. Μηπως να το φουνταρω τελικα? Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Για να το "φουντάρεις"... κρίμα δεν είναι; :rolleyes: Αν διαβάσεις τις πιο πίσω σελίδες... κυκλοφορεί μια "πειραγμένη" rom για το P550 η οποία μπαίνει και στο δικό σου (απλά δεν θα λειτουργεί το bluetooth και το Wifi που δεν παίζει σε εσένα ούτως ή άλλως όμως). Μιας και πλέον είσαι μαθημένη στα πειράγματα... δεν του ρίχνεις μια ματιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Για να το "φουντάρεις"... κρίμα δεν είναι; :rolleyes: Αν διαβάσεις τις πιο πίσω σελίδες... κυκλοφορεί μια "πειραγμένη" rom για το P550 η οποία μπαίνει και στο δικό σου (απλά δεν θα λειτουργεί το bluetooth και το Wifi που δεν παίζει σε εσένα ούτως ή άλλως όμως). Μιας και πλέον είσαι μαθημένη στα πειράγματα... δεν του ρίχνεις μια ματιά; Ευχαριστω! Θα καταφυγω εκει ως εσχατη λυση.. :( Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosbutcher Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Καλησμερα, εχω στα χερια μου ενα mio p350. Του περασα με επιτυχια το navigon 7.3.4 αλλα δεν βρισκει με τπτ δορυφορο. Αλλαξα το usersetting.xml σε port2 αλλα και παλι τπτ... οποιος ξερει κατι παρακαλω ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts