Jump to content

markosbutcher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About markosbutcher

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

markosbutcher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω να ρωτησω, τα 800mhz ποια εταιρεια τα χρησιμοποιει? ηδη παρηγγειλα το κιν και δεν ειναι το ιντερνατιοναλ, θα εχω τοσο θεμα?
  2. Καλησπερα...ειμαι κατοχος ενος dg800 εδω και ενα 6μηνο. Δυστυχως σημερα επεσε και εσπασε το digitizer. Παρηγγειλα καινουριο αλλα δεν μπορω να βρω καποιον οδηγο στο youtube πως να το επισκευασω. Υπαρχει κατι??? Εχει καποιος καποιο service guide??? Ευχαριστω
  3. Λοιπον επειδη με απαασχολησε τελευταια.... Doogee dg800.. πολυ καλο για τα λεφτα του και σε διαφορα χρωματα Το πηρα και τελειωσε η μουρμουρα
  4. Καλησπερα, περιμενω ενα δεμα απο 30/8 απο Κινα και ενω χαρηκα μετα απο 8 μερες οτι μπηκε Ελλαδα, εχει κολλησει εκει εδω και 2 μερες, ξερει κανεις τπτ?? 2014-09-08 12:07, Arrived at overseas (Country code: GR) 2014-09-01 10:12, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-08-30 10:12, Received from Customer η απο το tracking του ελτα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2014 10:12 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-09-2014 09:07 IPS Σας εχει καθυστερησει ποτε στο αφιη στη χωρα προορισμου?? Πρεπει να ανησυχησω????
  5. εννοω κουνιουνται ολα τα εικονιδια οταν κουνας το κινητο, οταν το αφηνεις στο τραπεζι σταθερο δεν κουνιουνται. Κατι εχει να κανει με τον αισθητηρα κινησης....δεν ξερω ομως τι να κανω. btw χθες χωρις να εχω πατησει κατι, εχω 2 εικονιδια για την εφαρμογη των φωτογραφιων!!! επισης εκανα dispute στο paypal οτι το κινητο δεν ειναι το goophone που εταζε το fastcardtech αλλα ενα αλλο με ονομασια mf353zp και δεν εχουν και τα ιδια χαρακτηρηστικα και καταφερα να παρω πισω 20 δολαρια....κατι ειναι και αυτο.
  6. Καλησπερα, ειμαι και εγω κατοχος ενος κλωνου iphone απο fastcardtech, συμφωνα με τα λεγομενα τους goophone αλλα απο οτι καταλαβα ειναι το ιδιο με το thunderbird i5s καθως εχει κωδικο mf353zp/a. Το εκανα root, περασα google play, εσβησα τις κινεζικες εφαρμογες...ολα καλα, το μονο θεμα που εχω προς στιγμη ειναι οτι τα εικονιδια τρεμουν, πως στο καλο το απενεργοποιω αυτο?????? καποια ρυθμιση θα ειναι... ρε παιδια κανεις????
  7. Λοιπον.... εχω ενα x10 mini το εκανα unlock bootloader, το εκανα root, του περασα το clockwork και οταν του περασα το καινουριο kernel(το οποιο ελεγε ολα καλα) δεν ανοιγει καν στην boot screen!!! αναβει η οθονη αλλα τπτ!!! και ετσι το κιν εγινε brick!!!! υπαρχει καμια ιδεα το τι πηγε στραβα???
  8. Καλησπέρα, θελω να παρω ενα tablet απο 100 μεχρι 120 ευρω... Ειμαι αναμεσα στα pipo s2 http://www.merimobiles.com/pipo-s2-dual-core-1-6ghz-rk3066-8-inch-1024-x-768-bluetooth-android-4-1-full-usb-hdmi-16gb_p/meri6796.htm και ainol novo 8 fantasy http://www.merimobiles.com/ainol-novo8-fantasy-quad-core-8-inch-1024-768px-android-4-1-1gb-ram-hdmi-dual-cam_p/meri9026.htm Επειδη δεν βρισκω κριτικές για το δευτερο, μπορει καποιος να με βοηθήσει? υπαρχει καποια αλλη προταση για αγορα σε αυτα τα λεφτα????
  9. markosbutcher

    Jiayu G3

    Καλησπερα, επειτα απο αναμονη 25 ημερων, ειμαι και εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος του g3. Επειδη ομως εχω χαθει εντελως στα αμετρητα ποστ και στα διαφορα sites, αφου εχω κανει root το τηλ, μπορει καποιος να μου προτεινει μια σταθερη rom για το κιν που να εχει και ελληνικα, εστω με τα λιγοτερα bugs.... Ευχαριστω εκ των προτερων.
  10. markosbutcher

    Jiayu G3

    Λοιπόν αφου ζητησα ακυρωση, την επομενη το πρωι, χθες μου στελνουν tracking number(το οποιο παρεπιπτοντως δεν δουλευει ακομα, πρεπει να περασουν λεει 48 εργασιμες ωρες), μου αλλαξανε την κατασταση απο shipped σε shipped, που σημαινει οτι την πρωτη φορα δεν τον ειχαν στειλει καν, απλα το αλλαξανε για να μην τους πριζω. Εν τελει ζητησανε μια απλη συγγνωμη, οτι επειδη εφυγε δεν μπορουν να κανουν refund!!!!!!! Θα περιμενω να περασει κανα 10ημερο και μετα dispute στο paypal, μηπως και σωσουμε κανα ψιλο....
  11. Λοιπόν, στις 14/1 παρηγγειλα απο merimobiles το jiayu g3...Οι μερες περνουσαν και το status της παραγγελιας παρεμενε awaiting fulfillment. Μιλησα μαζι τους, αρχικα λεγανε αυριο θα αλλαξει(την πρωτη βδομαδα)...μετα στις 21/1 μου ειπαν οτι ελειπε ο αριθμος του κιν μου για αυτο δε το στελναν(ακυρο...το ειχανε). Το δινω...την επομενη ακομα τα ιδια, μου λενε οτι εχουν πολλες παραγγελιες και κολλαει... στις 23/1 μου λενε οτι ειχαν γιορτες στην Κινα και οτι σημερα θα γινει shipped, ως εκ θαυματος την ωρα που μιλαγαμε αλλαζει σε shipped!!! 2 μερες μετα, σημερα δλδ, μιλαω μαζι τους και τους ρωταω για tracking number, και μου λενε πως υπαρχει καθυστερηση στο τελωνειο, οτι το δεμα γυρισε στα γραφεια τους και οτι τις επομενες μερες θα γινει shipped....Πολυ απλα τους ειπα οτι θελω cancelation διοτι τα λεφτα ειναι ενα ευκαταφρονητο ποσο και οτι μεχρι να ερθει το κιν θα περασουν οι 45 μερες που εχω ασφαλεια απο το paypal οποτε δεν γινεται να το ρισκαρω....τους φανηκε πολυ περιεργο!!!! ειπαν οτι σε 2 εργασιμες θα γινει το refund....ελπιζω να γινει.... ειχε κανεις αλλος παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο site????? αμα γινει το refund ποιο ειναι το πιο εμπιστο να παρω το κινητακι???
  12. markosbutcher

    Jiayu G3

    Λοιπόν, στις 14/1 παρηγγειλα απο merimobiles το jiayu g3...Οι μερες περνουσαν και το status της παραγγελιας παρεμενε awaiting fulfillment. Μιλησα μαζι τους, αρχικα λεγανε αυριο θα αλλαξει(την πρωτη βδομαδα)...μετα στις 21/1 μου ειπαν οτι ελειπε ο αριθμος του κιν μου για αυτο δε το στελναν(ακυρο...το ειχανε). Το δινω...την επομενη ακομα τα ιδια, μου λενε οτι εχουν πολλες παραγγελιες και κολλαει... στις 23/1 μου λενε οτι ειχαν γιορτες στην Κινα και οτι σημερα θα γινει shipped, ως εκ θαυματος την ωρα που μιλαγαμε αλλαζει σε shipped!!! 2 μερες μετα, σημερα δλδ, μιλαω μαζι τους και τους ρωταω για tracking number, και μου λενε πως υπαρχει καθυστερηση στο τελωνειο, οτι το δεμα γυρισε στα γραφεια τους και οτι τις επομενες μερες θα γινει shipped....Πολυ απλα τους ειπα οτι θελω cancelation διοτι τα λεφτα ειναι ενα ευκαταφρονητο ποσο και οτι μεχρι να ερθει το κιν θα περασουν οι 45 μερες που εχω ασφαλεια απο το paypal οποτε δεν γινεται να το ρισκαρω....τους φανηκε πολυ περιεργο!!!! ειπαν οτι σε 2 εργασιμες θα γινει το refund....ελπιζω να γινει.... ειχε κανεις αλλος παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο site????? αμα γινει το refund ποιο ειναι το πιο εμπιστο να παρω το κινητακι???
  13. Καλησμερα, εχω στα χερια μου ενα mio p350. Του περασα με επιτυχια το navigon 7.3.4 αλλα δεν βρισκει με τπτ δορυφορο. Αλλαξα το usersetting.xml σε port2 αλλα και παλι τπτ... οποιος ξερει κατι παρακαλω ας βοηθησει
  14. Παιδιά βοήθεια.... εχω το wildfire και καποια φαση χθες πατησα το κουμπι home και με ρωτησε με τι θελω να εκτελεσω αυτη την επιλογη και πατησα με htc σκετο μου φαινεται και τικαρα να μην με ξαναρωτησει. Με λιγα λογια απενεργοποιησα το περιβαλλον htc sense και ειμαι στο απλο menu των htc αν εχω καταλαβει καλα. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το ξαναενεργοποιησω, δεν βρισκω τετοια επιλογη!!! Οποιος μπορει ας βοηθησει...
  15. Καλησπερα.. εχω το wildfire εδω και μια βδομαδα. προσπαθησα να του περασω καποια παιχνιδακια που βρηκα στο νετ αλλα η αναλυση του δεν τα υποστηριζει και βλεπω την μιση οθονη. Εχει βγει καποια patch για αυτο το προβλημα, υπαρχει καποια λυση?
×
×
  • Create New...