ts21 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Kalispera paidia, ithela na rwthsw an kserete thn politikh twn etairiwn gia to baros twn aposkeywn?einai to idio minimum varos se oles kai poso einai ayto? to lew giati feygw gia spoudes aglia ton allo mina kai thelw na parw arketa pragmata mazi mou kai dn kserw ti isxyei gia to baros twn aposkeywn... epishs lew na kliswta eishthria apo to http://www.travelplanet24.com ,einai aksiopisto? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Kalispera paidia, ithela na rwthsw an kserete thn politikh twn etairiwn gia to baros twn aposkeywn?einai to idio minimum varos se oles kai poso einai ayto? to lew giati feygw gia spoudes aglia ton allo mina kai thelw na parw arketa pragmata mazi mou kai dn kserw ti isxyei gia to baros twn aposkeywn... epishs lew na kliswta eishthria apo to www.travelplanet24.com ,einai aksiopisto? thanks Εγώ από Bratislava, για μία αποσκευή πληρώνω 10€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Kalispera paidia, ithela na rwthsw an kserete thn politikh twn etairiwn gia to baros twn aposkeywn?einai to idio minimum varos se oles kai poso einai ayto? to lew giati feygw gia spoudes aglia ton allo mina kai thelw na parw arketa pragmata mazi mou kai dn kserw ti isxyei gia to baros twn aposkeywn... epishs lew na kliswta eishthria apo to http://www.travelplanet24.com ,einai aksiopisto? thanks Όλες οι αεροπορικές εταιρίες στα e-tickets ή στο site τους έχουν τα ακριβή κιλά για τις αποσκευές και τις χειραποσκευές..Καλό θα ήταν να μην το υπερβεις γιατί οι βαλίτσες ζυγίζονται και μπορούν άνετα να σε χρεώσουν αρκετά παραπάνω λεφτά για να την πάρεις υπέρβαρη. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Kalispera paidia, ithela na rwthsw an kserete thn politikh twn etairiwn gia to baros twn aposkeywn?einai to idio minimum varos se oles kai poso einai ayto? to lew giati feygw gia spoudes aglia ton allo mina kai thelw na parw arketa pragmata mazi mou kai dn kserw ti isxyei gia to baros twn aposkeywn... epishs lew na kliswta eishthria apo to http://www.travelplanet24.com ,einai aksiopisto? thanks Το site που αναφερεις μου εχει βγαλει αρκετες φορες υψηλοτερες τιμες απ'οτι η αεροπορικη εταιρια απ'ευθειας. Δοκιμασε και στο site της εταιριας. Ως τωρα δεν με εχουν χρεωσει υπερβαρο πουθενα σε πτηση εξωτερικου. Και υπηρξαν καποιες φορες που περασα κατα πολυ το οριο! :) Γενικα ολες οι εταιριες σου δινουν 20kg και μερικες 30kg σε business. Απο εκει και περα υπολογιζε χοντρικα κανενα 10€ το κιλο, αναλογα βεβαια με την εταιρια και τον προορισμο. Με ποια εταιρια θα πεταξεις; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ts21 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Telika ekleisa me olympiakh,odws polu fthinotero kateutheian apo to site ths etairias ap oti sta alla site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αθήνα - Μπρατισλάβα - Θεσσαλόνικη 140€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ τα πιο φθηνά εισιτήρια για Γερμανία?:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ τα πιο φθηνά εισιτήρια για Γερμανία?:) http://www.germanwings.de http://www.airberlin.de http://www.easyjet.com Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Κοιτα και την Aegean, δεν ειναι καθολου ασχημες οι τιμες της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Προσωπικά δεν έχω βρει ποτέ καλή τιμή με την Aegean για πουθενά. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Προσωπικά δεν έχω βρει ποτέ καλή τιμή με την Aegean για πουθενά. Η easyjet εχει μονο για Βερολινο. Οι αλλες 2 που εχουν πιο πολλους προορισμους, απο περιεργεια που κοιταξα, για Μοναχο 20 με επιστροφη 30 Οκτ., η μια το δινει 365 ευρα, η αλλη 325 και η Aegean 273. ;) Οχι οτι αυτο σημαινει οτι παντα ειναι η πιο φτηνη. Ψαξιμο θελει ωστε να εκμεταλευεσαι τις οποιες ευκαιριες υπαρχουν, και υπαρχουν αρκετες. Οπως πχ αυτη τη στιγμη η Aegean εχει βγαλει προσφορα για Παρισι με 158 ευρω και προσγειωση στο Charles de Gaulle που χτυπαει τη μεχρι τωρα φτηνοτερη με διαφορα Easyjet (185 ευρω για Νοεμβρη) και προσγειωση στο Orly με οτι αυτο συνεπαγεται απο πλευρας εξυπηρετησης σε συγκοινωνιες. Αρα αυτο που γραφεις δεν ειναι απολυτο και μεταξυ των αλλων εξαρταται φυσικα και ποσο νωρις κλεινεις εισιτηριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 egw pou petaw kathe xrono pros stoutgardh kathe xristougenna kai kalokairi vriskw poly kales times me thn aegean. twra prosfata ekleisa gia ta xristougenna me 240 eurw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ayto to thewreis ftino?? 240 eurw? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ayto to thewreis ftino?? 240 eurw? Έλα μου ντε. Θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω, αλλά είδα πως προφανώς του θίξαμε την εταιρεία. Με όλες όσες ανέφερα μπορείς να βρεις εισιτήρια σε τιμές χώμα. Φυσικά και είναι αναλόγως του πόσο νωρίς κλείσεις και τι ζήτηση υπάρχει. Επίσης με Aegean όσες φορές είχα δει για μερικούς μήνες πριν, ποτέ δεν πέτυχα αξιόλογη τιμή και επίσης μου την σπάει το σύστημα τους υπολογισμού φόρων. Τέλος, η Easyjet δεν πετάει μόνο για Βερολίνο... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Προσωπικά δεν έχω βρει ποτέ καλή τιμή με την Aegean για πουθενά. Μπορείς να βρεις Xourxou, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και αρκετό καιρό πριν να το κλείσεις. Πάντως προσωπικά είμαι της άποψης πως όταν κλείνεις ένα εισιτήριο για κάπου, πρέπει να λαμβάνεις υπ' όψιν σου πολλούς παράγοντες - όπως το αεροδρόμιο προορισμού, τις ώρες αναχώρησης/άφιξης, το τι προσφέρει η εταιρεία on board - όχι μονάχα την τιμή του εισιτηρίου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 το τι προσφέρει η εταιρεία on board - όχι μονάχα την τιμή του εισιτηρίου... δηλαδη πχ aegean εχει 250 για παρίσι και ή easyjet 150 για το ιδιο αεροδρόμιο. μπορεί να σου προσφέρει γεύμα στο αεροπλάνο η aegean αλλα με τα 100 ευρώ που γλυτώνεις μπορείς να παρεις pizza και σαμπάνια πανω στην easyjet. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 δηλαδη πχ aegean εχει 250 για παρίσι και ή easyjet 150 για το ιδιο αεροδρόμιο. μπορεί να σου προσφέρει γεύμα στο αεροπλάνο η aegean αλλα με τα 100 ευρώ που γλυτώνεις μπορείς να παρεις pizza και σαμπάνια πανω στην easyjet. Δε νομίζω πως είπα κάτι τέτοιο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ayto to thewreis ftino?? 240 eurw? Εχεις υπ οψιν σου τιποτα φτηνοτερο για τη περιοδο των εορτων? Αν ναι, πες το μας. Προσωπικα τη θεωρω μια χαρα τη τιμη για τη συγκεκριμενη περιοδο εφ οσον η κρατηση γινεται αυτη την εποχη και οχι απο τον Αυγουστο Φυσικά και είναι αναλόγως του πόσο νωρίς κλείσεις Αυτο ακριβως ειπα κι εγω Τέλος, η Easyjet δεν πετάει μόνο για Βερολίνο Να το διευκρινισω καλυτερα. Απο Αθηνα για Γερμανια, ο μονος προορισμος της Easyjet ειναι το Βερολινο, σε αντιθεση με την Aegean που πεταει σε 7 διαφορετικες πολεις της Γερμανιας Μπορείς να βρεις Xourxou, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και αρκετό καιρό πριν να το κλείσεις. Πάντως προσωπικά είμαι της άποψης πως όταν κλείνεις ένα εισιτήριο για κάπου, πρέπει να λαμβάνεις υπ' όψιν σου πολλούς παράγοντες - όπως το αεροδρόμιο προορισμού, τις ώρες αναχώρησης/άφιξης, το τι προσφέρει η εταιρεία on board - όχι μονάχα την τιμή του εισιτηρίου... +1 δηλαδη πχ aegean εχει 250 για παρίσι και ή easyjet 150 για το ιδιο αεροδρόμιο. μπορεί να σου προσφέρει γεύμα στο αεροπλάνο η aegean αλλα με τα 100 ευρώ που γλυτώνεις μπορείς να παρεις pizza και σαμπάνια πανω στην easyjet. Μελος της οικογενειας μου εκλεισε προχτες για Παρισι με Aegean για 13 Νοε. με επιστροφη 19 Νοε. με 158 ευρω και προσγειωση στο CDG, οταν την αντιστοιχη ημερομηνια αναχωρησης με επιστροφη στις 20 επειδη στις 19 δεν ειχε διαθεσιμες θεσεις, η easyjet το εδινε 212 και προσγειωση στο Orly. Α ξεχασα, το γευμα στην Aegean ειναι δωρεαν και με τη διαφορα τιμης πινεις σαμπανια στο Παρισι ;) Ηδη ομως το εισιτηριο της Aegean σε 2 μερες τσιμπησε και ειναι στα 183 αλλα και παλι φτηνοτερο απο την easyjet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εχεις υπ οψιν σου τιποτα φτηνοτερο για τη περιοδο των εορτων? Αν ναι, πες το μας. Προσωπικα τη θεωρω μια χαρα τη τιμη για τη συγκεκριμενη περιοδο εφ οσον η κρατηση γινεται αυτη την εποχη και οχι απο τον Αυγουστο Αυτο ακριβως ειπα κι εγω Να το διευκρινισω καλυτερα. Απο Αθηνα για Γερμανια, ο μονος προορισμος της Easyjet ειναι το Βερολινο, σε αντιθεση με την Aegean που πεταει σε 7 διαφορετικες πολεις της Γερμανιας +1 Μελος της οικογενειας μου εκλεισε προχτες για Παρισι με Aegean για 13 Νοε. με επιστροφη 19 Νοε. με 158 ευρω και προσγειωση στο CDG, οταν την αντιστοιχη ημερομηνια αναχωρησης με επιστροφη στις 20 επειδη στις 19 δεν ειχε διαθεσιμες θεσεις, η easyjet το εδινε 212 και προσγειωση στο Orly. Α ξεχασα, το γευμα στην Aegean ειναι δωρεαν και με τη διαφορα τιμης πινεις σαμπανια στο Παρισι ;) Ηδη ομως το εισιτηριο της Aegean σε 2 μερες τσιμπησε και ειναι στα 183 αλλα και παλι φτηνοτερο απο την easyjet Βρήκαν για Παρίσι γιατί η Aegean είχε προσφορά λόγω του ότι είναι νέος προορισμός... κι εγώ για Παρίσι βρήκα με 60 ευρώ.. αλλά ήταν στο πακέτο της προσφοράς...! αν το πάμε και παραπέρα και με την ryanair από Birmingham πετάς για Γερμανία με 10 pounds. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Βρήκαν για Παρίσι γιατί η Aegean είχε προσφορά λόγω του ότι είναι νέος προορισμός... κι εγώ για Παρίσι βρήκα με 60 ευρώ.. αλλά ήταν στο πακέτο της προσφοράς...! αν το πάμε και παραπέρα και με την ryanair από Birmingham πετάς για Γερμανία με 10 pounds. προσφορα ξεπροσφορα για τη συγκεκριμενη ημερομηνια που ηθελε το φτηνοτερο εισιτηριο που υπηρχε ηταν αυτο της Aegean. αν παντως ξαναβρεις ποτε αυτο με τα 60 για το οποιο αμφιβαλλω οτι βγηκε ποτε τετοια τιμη, λογω του οτι η οικογενεια μου κι εγω ταξιδευουμε συχνα στο Παρισι, κανε ενα ποστ η ριξε ενα πμ. Κατα τα αλλα δεν απαντησες στο ποστ μου εαν εχεις να προτεινεις τιποτα φτηνοτερο απο Αθηνα για Στουτγαρδη την εορταστικη περιοδο, εκτος και προτεινεις στον Tom12 το οποιον ειρωνευτηκες για τα 240, να κανει πρωτα ενα ταξιδι στο Birmingham και απο εκει να παρει τη ryanair που δε πεταει απο Birmingham (αλλα και απο κανενα Αγγλικο αεροδρομιο αν δε κανω λαθος) για Stuttgart Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εψαχνα να βρω εισιτήρια από αθήνα για παρίσι και ναι.. βρήκα με 60 ευρώ εισιτήριο επιστροφής.. Από τη στιγμή που υπάρχουν χρήστες που βρίσκονται κ σε άλλα μέρη του κόσμου.. οφείλεις να σεβαστείς το τι γράφουν.. επίσης.. να έχεις την καλή διάθεση για μάθηση .. και να ξεχωρίζεις πότε κάποιος μιλάει "ειρωνικά" και πότε όχι..!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εψαχνα να βρω εισιτήρια από αθήνα για παρίσι και ναι.. βρήκα με 60 ευρώ εισιτήριο επιστροφής.. Από τη στιγμή που υπάρχουν χρήστες που βρίσκονται κ σε άλλα μέρη του κόσμου.. οφείλεις να σεβαστείς το τι γράφουν.. επίσης.. να έχεις την καλή διάθεση για μάθηση .. και να ξεχωρίζεις πότε κάποιος μιλάει "ειρωνικά" και πότε όχι..!!! Εγω παντως το φτηνοτερο που εχω βρει ειναι της Easyjet με 105 ευρω εφ οσον το κλεισεις κανα τριμηνο-τετραμηνο νωριτερα. 60 δεν εχω δει πουθενα και ποτε. Κατα τα αλλα νομιζω οτι δεν ενδιαφερει το χρηστη tom12 ποσο βρισκω εγω η εσυ το εισιτηριο με τη ryanair η τη JET2 απο Αγγλια η οποιοδηποτε μερος του κοσμου για Γερμανια. Αν καταλαβα καλα μιλουσε για αναχωρηση απο Ελλαδα (τουλαχιστον ο τοπος που εχει δηλωσει αυτο δειχνει) και με σαφη προορισμο τη Στουτγαρδη. Η ερωτηση σου λοιπον ηταν η ειρωνικη η δηλωνε εκπληξη σα να ξερεις οτι αλλες εταιριες δινουν καλυτερες τιμες. Αν ξερεις μας τις λες για να τις μαθουμε, βλεπεις λοιπον οτι εχω διαθεση για μαθηση. Επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανενα σκοπο να διαφημισω την οποια εταιρια. Απο Αγγλια (Leeds) για Ελλαδα ταξιδευω παντα με KLM γιατι με συμφερει και με βολευει καλυτερα απ οποιαδηποτε αλλη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 κοιταξτε και την skyeurope... εχει παντα πολυ καλες τιμες αρκει να μην ειναι τελευταια στιγμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Επειδή είναι σωστό να μιλάμε με αποδείξεις κι όχι εικασίες.. Πρόσφατα ταξίδεψα στη Ρίγα μέσω Βερολίνου μετ' επιστροφής (στο "πήγαινε" είχα ενδιάμεσο το Μιλάνο).. και μάλιστα επειδή επρόκειτο για συνέδριο με στάνταρ ημερομηνίες, είχα κλείσει από τον Ιούλιο για αρχές Σεπτέμβρη. Συνολικά πήγε 250 ευρώ το πακέτο..Το εισιτήριο από Βερολίνο απευθείας είχε γύρω στα 80 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της βαλίτσας).. Και έχω ταξιδέψει για Ντίσελντορφ me aegean μετ' επιστροφής πέρυσι, ήταν 110 ευρώ.. κλεισμένα από Δεκέμβρη για Μάρτιο. Έχω ακούσει για κάποιο tip ( δεν ξέρω αν ισχύει) που λέει τα εισιτήρια Σ.Κ.Δ. είναι πιο ακριβά από τις άλλες μέρες τις εβδομάδας. Επίσης, επειδή το έψαχνα το καλοκαίρι (Ιούνιο) για Γερμανία πάλι μέσω Lufthansa με επιστροφή (αν θυμάμαι καλά για Μόναχο) είχα βρε με 80-90 ευρώ. Αν κάποιος ψάξει λίγο καλά μπορεί να βρει προσφορές ... λίγο ελαστικότητα να δώσει στις ημερομηνίες ... και βρίσκει πακέτα πολύ οικονομικά. συμβαίνει αυτό τον καιρό να ψάχνει γνωστός μου για Birmigham μέσω Φρανκφούρτης με Lufthansa και ενώ σε "κλειστές" ημερομηνίες βρίσκει με 300-400 ευρώ.. σε ανοιχτές βρήκε με 190.. που είναι σαφώς οικονομικότερη τιμή αν σκεφτείς ότι θέλει να ταξιδέψει σε λιγότερο από ένα μήνα... Όλα εξαρτώνται από κάποιους παράγοντες... Συνήθως περιόδους εορτών .. οι τιμές είναι πιο τσουχτερές.. αν κι έχω τύχει στις καλές της την aegean και 10 μέρες πριν τη Μεγάλη Παρασκευή έκλεισα εισιτήριο από επαρχία για Αθήνα με 42 ευρώ..!! Υ.Γ. από Ελλάδα τα έκανα τα ταξίδια κι όχι από uk. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Επειδή είναι σωστό να μιλάμε με αποδείξεις κι όχι εικασίες.. Πρόσφατα ταξίδεψα στη Ρίγα μέσω Βερολίνου μετ' επιστροφής (στο "πήγαινε" είχα ενδιάμεσο το Μιλάνο).. και μάλιστα επειδή επρόκειτο για συνέδριο με στάνταρ ημερομηνίες, είχα κλείσει από τον Ιούλιο για αρχές Σεπτέμβρη. Συνολικά πήγε 250 ευρώ το πακέτο..Το εισιτήριο από Βερολίνο απευθείας είχε γύρω στα 80 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της βαλίτσας).. Και έχω ταξιδέψει για Ντίσελντορφ me aegean μετ' επιστροφής πέρυσι, ήταν 110 ευρώ.. κλεισμένα από Δεκέμβρη για Μάρτιο. Έχω ακούσει για κάποιο tip ( δεν ξέρω αν ισχύει) που λέει τα εισιτήρια Σ.Κ.Δ. είναι πιο ακριβά από τις άλλες μέρες τις εβδομάδας. Επίσης, επειδή το έψαχνα το καλοκαίρι (Ιούνιο) για Γερμανία πάλι μέσω Lufthansa με επιστροφή (αν θυμάμαι καλά για Μόναχο) είχα βρε με 80-90 ευρώ. Αν κάποιος ψάξει λίγο καλά μπορεί να βρει προσφορές ... λίγο ελαστικότητα να δώσει στις ημερομηνίες ... και βρίσκει πακέτα πολύ οικονομικά. συμβαίνει αυτό τον καιρό να ψάχνει γνωστός μου για Birmigham μέσω Φρανκφούρτης με Lufthansa και ενώ σε "κλειστές" ημερομηνίες βρίσκει με 300-400 ευρώ.. σε ανοιχτές βρήκε με 190.. που είναι σαφώς οικονομικότερη τιμή αν σκεφτείς ότι θέλει να ταξιδέψει σε λιγότερο από ένα μήνα... Όλα εξαρτώνται από κάποιους παράγοντες... Συνήθως περιόδους εορτών .. οι τιμές είναι πιο τσουχτερές.. αν κι έχω τύχει στις καλές της την aegean και 10 μέρες πριν τη Μεγάλη Παρασκευή έκλεισα εισιτήριο από επαρχία για Αθήνα με 42 ευρώ..!! Υ.Γ. από Ελλάδα τα έκανα τα ταξίδια κι όχι από uk. Εαν τα περι εικασιων αναφερονται σ εμενα, λεω εαν, εχω παραθεσει ημερομηνιες για ταξιδι που θα γινει, και οχι που εγινε, και ο οποιοσδηποτε μπορει να μπει στα sites των εταιριων που αναφερω και να ελεγξει την ορθοτητα η οχι αυτων που εγραψα. Βεβαια αν το τσεκαρισμα γινει σε κανα δυο βδομαδες, ε μαλλον θαχουν αλλαξει και οι τιμες. Απο περυσι μεχρι φετος εχω την εντυπωση οτι τα εισιτηρια εχουν ανεβει γυρω στο 30%, μπορει να κανω λαθος στο νουμερο, αλλα το σιγουρο ειναι οτι εχουν ανεβει. Κατα τα αλλα δε λες τιποτα διαφορετικο απ αυτα που εγραψα. Ψαξιμο, ευκαιριες, προσφορες και κλεισιμο αρκετα νωρις. Επισης εσυ η ιδια αναφερεις οτι τη περιοδο των εορτων οι τιμες ειναι τσουχτερες. Αρα γιατι σου εκανε εντυπωση η τιμη των 240 ευρω που αναφερθηκε?. Στο UK υπαρχει ανταγωνισμος και λειτουργει καλα σε αντιθεση με την Ελλαδα;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts