Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι δείχνει τώρα το σταρ? Την προηγούμενη βδομάδα έδειξε το επεισόδιο όπου

O Nathan χτύπησε με το αγωνιστικό αυτοκίνητο του θείου του.

Τώρα αυτό είναι συνέχεια?

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά τι δείχνει τώρα το σταρ? Την προηγούμενη βδομάδα έδειξε το επεισόδιο όπου

O Nathan χτύπησε με το αγωνιστικό αυτοκίνητο του θείου του.

Τώρα αυτό είναι συνέχεια?

Αν θυμάμαι καλά ονειρεύεται ο Nathan πως θα ήταν τα πράγματα αν ήταν ανάποδα, δηλαδή αυτός στη θέση του Lucas κι εκείνος στη δική του.

Αλλά δεν είμαι σίγουρος, πάει καιρός που το είδα το επεισόδιο... :(

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αν θυμάμαι καλά ονειρεύεται ο Nathan πως θα ήταν τα πράγματα αν ήταν ανάποδα, δηλαδή αυτός στη θέση του Lucas κι εκείνος στη δική του.

Αλλά δεν είμαι σίγουρος, πάει καιρός που το είδα το επεισόδιο... :(

Ναι σόρρυ τώρα ένιωσα ότι

πρόκειται περί ονείρου!

:p

Ναι σόρρυ τώρα ένιωσα ότι

πρόκειται περί ονείρου!

:p

Τι sorry βρε, κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα όταν το είδα πρώτη φορά... :p

Εδω που τα λεμε ο Luke κανει πιο πολυ για Bad Boy!!:rolleyes:

Αυτο το επισοδιο που εδειξε σημερα ειναι το προτελευταιο της 2ης σεζον!.. Να δουμε αν θα παει κ για 3η..

Συμφωνώ πως είναι καλύτερα έτσι η σειρά.

Αν θέλαμε καθημερινότητα βλέπαμε τις δικές μας ζωές :p

Όσο για τα αυτοκίνητα, δεν είναι και τόσο παράξενο να οδηγάς στο σχολείο.

Συνηθισμένο φαινόμενο.

It's what you do to me..

Μα ειναι λογικο!Αυτοι παραγουν προτυπα.. Δεν αντιγραφουν απλα την καθημερινοτητα..

Nαι! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι υπέγραψα σε κάποια έγγραφα 2/5/07... ένιωσα ένα ρίγος να με διαπερνάει όταν είπα μέσα μου ότι είναι πια αλήθεια... το 4.16 είναι εδώ:lol:

Brooke: Now I know how this dress looks on a witch.

Peyton: Go Brooke yourself.

~ One Tree Hill

Είδε κανείς το επεισόδιο; Στα ξένα forums τα συναισθήματα για το νέο επεισόδιο είναι ανάμικτα. Άλλοι δεν το ευχαριστήθηκαν διότι δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο κλίμα ύστερα από την τόσο μεγάλη αναμονή κι άλλοι περιμένουν με ανυπομονησία την συνέχεια. Όπως και να'χει, οι τηλεθεάσεις δεν έπεσαν, όπως πολλοί περίμεναν λόγω του ότι η αναμονή ήταν μεγάλη κ πολλοί θα ξέχναγαν τη σειρά, αλλά αντιθέτως έκανε μεγαλύτερα νούμερα απ'το προηγούμενο επεισόδιο.

and the return of The CW’s One Tree Hill (Viewers: #5, 3.28 million; A18-49: #4, 1.5/ 4). Considering that One Tree Hill faced American Idol, retention out of America’s Next Top Model of 64 percent in total viewers and 65 percent among adults 18-49 is not half bad. And the CW is reporting that One Tree Hill posted its best rating among women 18-34 (3.4) since Dec. 6, 2006, and the best rating in the time period among women 18-34 and adults 18-34 since the season-premiere of Top Model on Feb. 28. Source: Nielsen Media Research data

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Πως σας φάνηκε το 16;

Τον αθάνατο είχε ο Derek...εκεί που τον κάρφωσε εγώ περίμενα ότι είχε τελειώσει ο τυπάς:wacko: …πολύ καλό-προσεγμένα πλάνα είχε στο βλέμμα της Peyton, όταν τον δούλευε για να την λύσει και να του πάρει το μαχαίρι.

Το τέλος του επεισοδίου με την αποκάλυψη της κοπέλας που ήταν παρών στην δολοφονία ήταν πολύ καλό και αφήνει υπονοούμενα για αυτό που θα ακολουθήσει…άντε να δούμε!!

Αυτή η κοπέλα ήταν εκείνη που είχε φύγει λίγο νωρίτερα επειδή εάν θυμάμαι καλά είχε διαβήτη και έπρεπε να κάνει την ένεση της ή καμία σχέση;;;!!:worry:

Δεν μου άρεσε.

Περίμενα κάτι καλύτερο μετά απο τόσο μεγάλο διάστημα.

Και o Derek μετά απο μαχαιριά στο στήθος δεν νομίζω να μπορούσε να κινήσει και τα 2 χέρια λες και δεν έπαθε τίποτα

.

It's what you do to me..

παιδιά σοσ!βρηκα το τραγούδι τίτλων αλλά μου αρέσει πιο πολύ όπως το λέει στην τηλεόραση!κανονικάτο λέει πιο κλειστά!λες και έχει να κάνει με τα μπάσα!

EDIT:Το βρήκα όπως το ήθελα!

Πως σας φάνηκε το 16;

Τον αθάνατο είχε ο Derek...εκεί που τον κάρφωσε εγώ περίμενα ότι είχε τελειώσει ο τυπάς:wacko: …πολύ καλό-προσεγμένα πλάνα είχε στο βλέμμα της Peyton, όταν τον δούλευε για να την λύσει και να του πάρει το μαχαίρι.

Το τέλος του επεισοδίου με την αποκάλυψη της κοπέλας που ήταν παρών στην δολοφονία ήταν πολύ καλό και αφήνει υπονοούμενα για αυτό που θα ακολουθήσει…άντε να δούμε!!

Αυτή η κοπέλα ήταν εκείνη που είχε φύγει λίγο νωρίτερα επειδή εάν θυμάμαι καλά είχε διαβήτη και έπρεπε να κάνει την ένεση της ή καμία σχέση;;;!!:worry:

Ναι ο π**στης!!! Μιλαμε ειχα πεθανει στα γελια. Δεν ηξερα οτι

εχουν γινει τετοιες εξελιξεις στο ανθρωπινο DNA ωστε καποιος μαχαιρωμενος ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ να ειναι σε θεση να επιζησει για τοση ωρα, να περπατησει, να κανει ανοιγματα με τα χερια του και να παλεψει με 2 κοπελες... Σκετη κωμωδια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του σεναριογράφου της σειράς, Mark Schwahn και του Joe Davola, executive producer που αξίζει να διαβάσετε (Ή και να ακούσετε!) http://www.buddytv.com/one-tree-hill.aspx

Λένε τι παίχτηκε τελικά με το μεγάλο διάλειμμα των 2μιση μηνών που έκανε η σειρά, τι θα γίνει στα τελευταία 6 επεισόδια, αλλά και τι σχεδιάζουν για την πέμπτη σεζόν αν αυτή υπάρξει. (Που απ' ότι όλα δείχνουν θα υπάρξει. :happy: )

Επίσης, τρέιλερ του νέου επεισοδίου: http://www.youtube.com/watch?v=T1ZGgaBwPvs

Και ένα sneek peek του επεισοδίου: http://www.youtube.com/watch?v=kBNRwYWX3nI (Περιέχει spoilers, Ι guess)

Poor Mouth! :p Προβλέπεται πολύ γέλιο στο καινούργιο επεισόδιο! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

• 3 weeks later...

Σήμερα το Μega είχε το επεισόδιο όπου έδειχνε

τη ζωή τους 3 μήνες μετά τον παρ' ολίγο θάνατο του Νταν, την εμφάνιση της μητέρας της Πέιτον και την επιστροφή της Χέιλι.

Επειδή δεν το είδα από την αρχή, έδειξε μήπως

ποιος έβαλε φωτιά στο γραφείο του Νταν για να τον δολοφονήσει

?

τη ζωή τους 3 μήνες μετά τον παρ' ολίγο θάνατο του Νταν, την εμφάνιση της μητέρας της Πέιτον και την επιστροφή της Χέιλι.

?

Όχι, θα κάνει πολύ καιρό να μας δείξει...

Υ.Γ.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν το πρώτο του τρίτου κύκλου της σειράς.

?

Στο Star παίζεται η σειρά;) .Πάντως αφησε να εννοηθεί οτι το έκανε ο Λούκας γιατί σε μια φάση λέει στην Πειτον οτι εκανε κατι που μπορει να μετανιώσει

Στο Star παίζεται η σειρά;)

Όντως, μπερδεύτηκα! :p

Οκ..ευχαριστώ VeCo ;)

Όντως, μπερδεύτηκα! :p

Οκ..ευχαριστώ VeCo ;)

Κι εγώ το διάβασα και δεν μου έκανε καμία εντύπωση... Μάλλον είναι ώρα για ύπνο... :yawn:

Τιν φώτιά την έβαλε....... το αποκαλύπτουν μετά απο 20 επεισόδια αλλά μην ανησυχείτε δεν είναι κάποιος από τα παιδιά
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Στο Star παίζεται η σειρά;) .Πάντως αφησε να εννοηθεί οτι το έκανε ο Λούκας γιατί σε μια φάση λέει στην Πειτον οτι εκανε κατι που μπορει να μετανιώσει

Το ίδιο αφήνεται να εννοηθεί και για τον Νέιθαν,ο οποίος αποφασισμένος λέει στη μαμά του πως όλα θα αλλάξουν ή κάτι παρόμοιο. Η σκηνοθεσία είναι σε ένα ακόμα σημείο της σειράς εξαιρετική.

Μην προτρεχετε!!

O Dan θα αρχισει να θυμαται σιγα σιγα καποιες εικονες απο εκεινο το βραδυ.. Θα κατηγορηθουν λαθος ατομα.. αλλα μετα απο αρκετα επισοδια θα αποκαληφθει και ποιος το εκανε και πως τελικα σωθηκε!!

(το spoiler δεν ειναι πολυ αποκαλυπτικο!)..

Δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό. Νομίζω είναι προφανές πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... :wink:

Δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό. Νομίζω είναι προφανές πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... :wink:

Ααα, δεν ξερω.. Εγω καλου κακου το ειπα..!

Oταν τα εβλεπα αλλαξα 3-4 φορες την θεωρια μου για το ποιος εβαλε τη φωτια!:rolleyes:

Οπως και να' χει στο χρονικο διαστημα μεχρι να αποκαλυφθει θα συμβουν πολλα οποτε μην το ψαχνετε και πολυ..

Εγω ενα tip θα δωσω!!!Δεν το εκανε η Haley.......νομιζω με αυτο το στοιχειο βαδιζετε σε σωστο δρομο!!!!!!!:p

CLUEDO ruleZzzz!:lol: