Jump to content

zathura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zathura

  1. Αχ, με σκλαβώνετε, βρε παιδιά, με τη θερμή σας ανταπόκριση. :thanks: Θέλω να κάνω κι άλλα πολλά μοντάζ, αλλά επειδή εγώ δεν είμαι ειδική στο Photoshop, ζήτησα βοήθεια κι είναι δύσκολο να ζητάω συνέχεια χάρες (Δεν είναι αντι-Χεϊλικος, ναι ξέρω... δεν ξέρω γιατί! :lol: ). Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο φώναζε "κρέμασέ με"! Δεν μπορούσα να μην το εκμεταλλευτώ.
  2. Hello guys, και πάλι. Έχω να γράψω εδώ κι ένα χρόνο αλλά μόλις έμαθα ότι παίζει αντι-Χεϊλικό κλαμπ εδώ, δεν μπορούσα να μην έρθω να ρίξω μια ματιά. Ένας φίλος μου με βοήθησε να πραγματοποιήσω σε φωτογραφία αυτό που θέλω να δω να συμβαίνει στον ΚΚΤΧ (Καινούριος Καμπούρης του Τρι Χιλ, ή αλλιώς Χέιλι, αρχόντισσα του σκότους). Ελπίζω να συμφωνείτε οι περισσότεροι. Όποιοι δεν το ξέρουν ήδη, υπάρχει αυτό το blog με recaps των επεισοδίων της 4ης και 5ης σαιζόν στα ελληνικά. Σιγά σιγά ελπίζω να τα ολοκληρώσω όλα. Προσπαθώ πάντα σε κάθε επεισόδιο να αποκαλύπτω το πραγματικό διαβολικό πρόσωπο της Χέιλι. :D
  3. Nαι! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι υπέγραψα σε κάποια έγγραφα 2/5/07... ένιωσα ένα ρίγος να με διαπερνάει όταν είπα μέσα μου ότι είναι πια αλήθεια... το 4.16 είναι εδώ:lol:
  4. Eυχαριστώ πολύ παιδιά. Εγώ δε στεναχωριέμαι τόσο που αργεί, γιατί όσο αργεί να αρχίσει τώρα, τόσο πολύ θα αργήσει να τελειώσει. Δες τε το κι εσυ. Επίσης, όσο πιο πολύ σου λείπει κάτι, τόσο το εκτιμάς. Ίσως το κάνουν επίτηδες ν' ανέβει η αγωνία μας στα ύψη... Εdit... Παιδιά, δείτε κάτι που είδα και γέλασα. Λοιπόν, για όσους βλέπουν The OC, ξέρουν τον Adam Brody. Βγαίνει την Παρασκευή στην Αμερική η καινούρια του ταινία, κι ορίστε το trailer Κι από 'δώ είναι αυτό το μοντάζ που έκανε ένας τυπάς και το έκανε One Tree Hill style.... Πολύ γέλιο!!! One Tree Hill style
  5. και καλώς σας βρήκα. Προσοχή, το κλιπάκι περιέχει μεγάλα σπόιλερ για 3η και 4η σαιζόν. Watch at your own risk:lol:
  6. Aς ελπίσουμε να είναι τόσο καλή η 5η σαιζόν όσο η 3η και κυρίως η 4η ως τώρα. btw, είμαι καινούριο μέλος, thanks to lerri που με προέτρεψε να έρθω εδώ. Έχω φτιάξει ένα fan music clip κι έχει ανεβεί στο youtube. Δεν ξέρω αν μπορώ να στείλω το link εδώ. Θα ήθελα πολύ να το δείτε. :ninja:
×
×
  • Create New...