Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να σαι καλα.

αλλα ουτε και αυτο ειναι 3d.. απλα ελεος!

κοιτα, εχουν αρκετα μεγαλυτερο κοστος οι 3D ταινιες, γι αυτο και δεν γυριζονται ολες ετσι ... Οι φετεινες 3D παντως θα ειναι αυτες εδω (καπου 20 ταινιες, σε 2 σελιδες): http://3d.about.com/od/3d-at-the-Movies/tp/Upcoming-3d-Movies-Winter-2011.htm

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την είδα χτες. Μου πήρε ώρα για να συνειδητοποιήσω τι ήταν αυτό που είδα. :confused: Πρωτότυπο ήταν σίγουρο. Πάντως θρίλερ/τρόμου με την κλασική έννοια δεν είναι, και όποιος πάει με αυτήν την εντύπωση, θα απογοητευτεί. Η ταινία είναι μαύρη κωμωδία/σάτυρα. Πιστεύω είναι από τις ταινίες που ή θα λατρέψεις ή δεν θα σ'αρεσει καθόλου.

Όσο για την ερώτηση αν έχει ηλίθια ζόμπι και αίματα,

ναι έχει και από τα 2..ειδικά αίματα, είναι ένα δεκάλεπτο που είναι full στο αίμα...Μόνο αίμα βλέπεις στην οθόνη :p

Μόλις γύρισα και εγώ από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι,,, εεε εννοώ στο δάσος.

Στην μισή ταινία όλο το σινεμά γελούσε και στην άλλη μισή τρομαζες.

Η ταινία είναι όντως οτι πιο παράξενο έχω δει σε θρίλερ.Πιστεύω οποιος δεν πάει με ανοιχτό μυαλό θα χαλαστει, καθώς έχει πολλά κουλά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτή την ανοησία the human centipede την έχει δει κανείς;

Αυτή την ανοησία the human centipede την έχει δει κανείς;

χαχαχα!!μην μου πεις οτι το δες

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχα!!μην μου πεις οτι το δες

Όχι, την είχε δει μια φίλη και λέει ότι δεν έχει αηδιάσει περισσότερο στη ζωή της, αλλά ένας φίλος μού είπε ότι ήταν πολύ καλή για κάποιον που του αρέσουν οι τρόμου. Αλλά δε με βλέπω να τη βλέπω, πρέπει να είναι υπερβολικά αηδιαστική, από το trailer κιόλας έφριξα

Όχι, την είχε δει μια φίλη και λέει ότι δεν έχει αηδιάσει περισσότερο στη ζωή της, αλλά ένας φίλος μού είπε ότι ήταν πολύ καλή για κάποιον που του αρέσουν οι τρόμου. Αλλά δε με βλέπω να τη βλέπω, πρέπει να είναι υπερβολικά αηδιαστική, από το trailer κιόλας έφριξα

Όχι, δεν απευθύνεται στο κοινό των horror movies γενικότερα, απευθύνεται στο πολύ συγκεκριμένο κοινό των splatters.

Εγώ που την έχω δει πάντως, δεν τη θεωρώ και τίποτα αξιόλογο. Όχι γιατί έχει σκηνές υπερβολικής βίας, αλλά γιατί αυτές οι βίαιες σκηνές είναι το μοναδικό πράγμα που έχει. Υπόθεση 0, χαρακτήρες 0. Αλλά εντάξει και την υπόθεση να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει πως δεν είναι για όλους η συγκεκριμένη ταινία. Γενικά πάντως δε χάνεις και τίποτα να μην τη δεις.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Όχι, δεν απευθύνεται στο κοινό των horror movies γενικότερα, απευθύνεται στο πολύ συγκεκριμένο κοινό των splatters.

Εγώ που την έχω δει πάντως, δεν τη θεωρώ και τίποτα αξιόλογο. Όχι γιατί έχει σκηνές υπερβολικής βίας, αλλά γιατί αυτές οι βίαιες σκηνές είναι το μοναδικό πράγμα που έχει. Υπόθεση 0, χαρακτήρες 0. Αλλά εντάξει και την υπόθεση να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει πως δεν είναι για όλους η συγκεκριμένη ταινία. Γενικά πάντως δε χάνεις και τίποτα να μην τη δεις.

No offence, αλλά περίμενες χαρακτήρες και υπόθεση στην συγκεκριμένη; :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αν εννοείς το 1, σε πληροφορώ πως δεν είναι καθόλου αηδιαστική. Δεν δείχνει καθόλου επίμαχα σημεία της "σαρανταποδαρούσας". Τη μια στιγμή είναι χώρια και την επόμενη ενωμένοι και με φασκιές γύρω τους. Δε φαίνεται τίποτα. Ίσως η φίλη σου να αηδίασε με την ιδέα. Σαν ταινία δεν έχει καμιά ιδιαίτερη αξία. Απλώς ήταν κάτι που σαν ιδέα δε νομίζω να έχουμε ξαναδεί.

Αντιθέτως το Human Centipede 2 είναι από τα πιο μεγάλα σιχάματα που έχω δει (και πίστεψέ με, έχω δει πολλά). Δε θα σου περιγράψω πολλά πράγματα. Απλά ότι δε βλέπεις στο 1, το βλέπεις στο 2 και ακόμα περισσότερα.

Με λίγα λόγια το 1 είναι ok (κατά τη γνώμη μου) για να το δεις. ΔΕ σου συνιστώ με τίποτα το 2.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

No offence, αλλά περίμενες χαρακτήρες και υπόθεση στην συγκεκριμένη; :p

Όσο ζω ελπίζω, και όσο ελπίζω απελπίζομαι :lol:

Βασικά, για να πω την αλήθεια αν περίμενα χαρακτήρες και υπόθεση τα περίμενα γιατί είχα διαβάσει κάποιες από τις κριτικές και κάποιες λέγανε ότι είναι αξιόλογη ταινία ακόμα και μέσα στην ανωμαλία που βαράει την κεντρική υπόθεση. Αλλά ναι, μάλλον έχεις δίκιο :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ειδα το GONE και ηταν πολυ ωραιο θριλερ.αν και δεν ηταν γκορι η ειχε απουσια απο αιματα και σκηνες φρικης:( θα το χαρακτηριζα σαν ενα καλο ψυχολογικο θριλερ που ηταν σε διαρκεις εγρηγορση ολη την ωρα.Η αμαντα σειφριντ ειναι καλη σαν ηθοπιος απλα να μη παιζει σε πατατες σαν την κοκκινοσκουφιτσα γιατι χαραμιζεται.Επισης το τελος ηταν πολυ καλο.

Το cabin in the woods θελω να παω να το δω και δεν ξερω ακομα τι υποθεση εχει απλα για να μη χανω το χρονο μου η ταινια ειναι σαν το παρακευη και 13 η το scream η εχει αλλο σεναριο.μονο αυτο πειτε μου.

Edited by manolissinger
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Το cabin in the woods θελω να παω να το δω και δεν ξερω ακομα τι υποθεση εχει απλα για να μη χανω το χρονο μου η ταινια ειναι σαν το παρακευη και 13 η το scream η εχει αλλο σεναριο.μονο αυτο πειτε μου.

Όχι καμία σχέση. Δεν μοιάζει με κανένα από τα 2. Βασικά μην πας με την εντύπωση ότι θα δεις θρίλερ. Δεν είναι. Και ας φαίνεται έτσι από το trailer. Ξεκινάει σαν θρίλερ αλλά το πάει αλλού μετά. Είναι παρωδία, σάτυρα... μαύρη κωμωδία να το πω; Και με λίγες δόσεις φαντασίας.

ειδα το GONE και ηταν πολυ ωραιο θριλερ.αν και δεν ηταν γκορι η ειχε απουσια απο αιματα και σκηνες φρικης:( θα το χαρακτηριζα σαν ενα καλο ψυχολογικο θριλερ που ηταν σε διαρκεις εγρηγορση ολη την ωρα.Η αμαντα σειφριντ ειναι καλη σαν ηθοπιος απλα να μη παιζει σε πατατες σαν την κοκκινοσκουφιτσα γιατι χαραμιζεται.Επισης το τελος ηταν πολυ καλο.

Είδα το gone πριν μια βδομάδα και η ταινία ήταν απαράδεκτη.

Από σενάριο και από ηθοποιία.

Αν συγκρίνετέ με άλλες ταινίες της Αμάντα, σαφώς η χειρότερη της.

Δεν ξέρω τι άλλες ταινίες παρόμοιες έχεις δει, αλλά ούτε αγωνία είχε ούτε πειστική στο ρόλο της ήταν.

Όσο για το cabin, καμιά σχέση με όσα αναφέρεις, αφού η ταινία είναι ότι πιο διαφορετικό έχω δει πάνω σε θρίλερ.Δες και τα προηγούμενα σχόλια μας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάτε να δείτε το Cabin in the Woods! Πραγματικά το κάτι άλλο, ο ορισμός του mind****!

THE SHINING

(:X)

απιστευτη ταινια.. απο αποψη σκηνοθεσιας, μουσικης υποκρουσης, αγωνιας, πρωταγωνιστη (Jack Nicholson!) σεναριου, συμβολισμων...

Μονο η Shelley Duvall δεν μου αρεσε.. Στο 2ο μισο της ταινιας ηταν σαν καρικατουρα...!

Οποιος αγαπα τις ταινιες τρομου επιβαλλεται να την δει

9/10 απο μενα (θα ηταν 10/10 αν η Duvall μαθαινε να τρεχει τρομαγμενη ρεαλιστικα)

ORPHAN

Πολυ καλη ταινια με σασπενς, ενα καλο σεναριο και αρκετα πειστικους ηθοποιους (ειδικα αυτη που κανει το "μικρο -τρομακτικο- κοριτσακι" ).. Κριμα που δεν βρεθηκε κανεις απ'την αρχη να την ξεκανει τη μικρη σκυλα (σορρυ κιολας!)

8/10

• 1 month later...

Ψάχνω εναγωνίως τον τελευταίο καιρό να βρω κάποιο καλό θρίλερ αλλά δεν.. έχω δει αρκετά από την τελευταία 3ετία αλλά δυστυχώς τα περισσότερα μου φάνηκαν μάλλον τραγικά... αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό θα ήμουν ευγνώμων. Διαβάζω και προς τα πίσω βέβαια να πάρω ιδέες αλλά όπως είπα κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, ευχαριστώ :happy:

Επίσης να πω ότι τα παλιά (70s, 80s,90s etc) τα έχω δει όλα...

Edited by efthimis31

Ειδα τελευταια το The Pact.δεν το λες συγκλονιστικο.αλλα ειχε 3-4 δυνατες σκηνες.:-)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδα τελευταια το The Pact.δεν το λες συγκλονιστικο.αλλα ειχε 3-4 δυνατες σκηνες.:-)

Είπαμε κάθε πρόταση Χρυσός!! Ευχαριστώ!!

Ψάχνω εναγωνίως τον τελευταίο καιρό να βρω κάποιο καλό θρίλερ αλλά δεν.. έχω δει αρκετά από την τελευταία 3ετία αλλά δυστυχώς τα περισσότερα μου φάνηκαν μάλλον τραγικά... αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό θα ήμουν ευγνώμων. Διαβάζω και προς τα πίσω βέβαια να πάρω ιδέες αλλά όπως είπα κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, ευχαριστώ :happy:

Επίσης να πω ότι τα παλιά (70s, 80s,90s etc) τα έχω δει όλα...

To Rec το έχεις δει;

Επίσης και το Ιls είναι πολύ καλό

To Rec το έχεις δει;

Επίσης και το Ιls είναι πολύ καλό

Ναι το rec ήταν πολύ καλό το έχω δει.. Το άλλο όχι και φαίνεται ενδιαφέρον!!

Πάντως το the shining που αναφέρθηκε παραπάνω, αξίζει στ' αλήθεια... και όχι μόνο η παλιά version, εμένα μ' αρέσει πολύ -ίσως και περισσότερο- και η πιο πρόσφατη εκδοχή. Δεν έχει βέβαια Jack Nickolson, παρόλα αυτά τη θεωρώ αρκετά καλή. Είμαι βέβαια και fan του Stephen King, σίγουρα παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο...

Πάντως το the shining που αναφέρθηκε παραπάνω, αξίζει στ' αλήθεια... και όχι μόνο η παλιά version, εμένα μ' αρέσει πολύ -ίσως και περισσότερο- και η πιο πρόσφατη εκδοχή. Δεν έχει βέβαια Jack Nickolson, παρόλα αυτά τη θεωρώ αρκετά καλή. Είμαι βέβαια και fan του Stephen King, σίγουρα παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο...

Δεν ξερω κατα ποσο αυτο παιζει ρολο στην κριτικη σου, καθως ο ιδιος ο King δεν ηταν ιδιαιτερα ευχαριστημενος με την κινηματογραφικη μεταφορα του βιβλιου του..

την πρωτη η την δευτερη? δεν εχω δει ακομα κανενα απο τα δυο...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

την πρωτη η την δευτερη? δεν εχω δει ακομα κανενα απο τα δυο...

Η ταινια που βγηκε ειναι μια και μοναδικη, σε αυτην αναφερομαι!

Δεν εχει βγει 2η ταινια Η Λαμψη, αλλα μια μινι σειρα που παρουσιαζει τα γεγονοτα απο την οπτικη γωνια του βιβλιου, η οποια -προφανως και- ευχαριστησε τον Κινγκ :)

Η ταινια που βγηκε ειναι μια και μοναδικη, σε αυτην αναφερομαι!

Δεν εχει βγει 2η ταινια Η Λαμψη, αλλα μια μινι σειρα που παρουσιαζει τα γεγονοτα απο την οπτικη γωνια του βιβλιου, η οποια -προφανως και- ευχαριστησε τον Κινγκ :)

Κι εγώ δεν την έχω ακούσει την συγκεκριμενη έκδοση.. Πάντως το The Shinning το είχα διαβάσει στα αγγλικά φαντάρος στην σκοπιά (και μάλιστα είχα τότε το nokia 6210 για "φακο" γιατί ήθελα να το τελειώσω και ειχα νυχτερινό νουμερο) και στην συνέχεια είδα την ταινία με τον ασύλληπτο Jack Nicholson.. Είναι η πρώτη φορά, θα το θυμάμαι για πάντα, που σηκωθηκα και άναψα φως, γιατί την ειδα μόνος την ταινία.. :D

Η ταινία the shining ήταν απλά φοβερή,δεν με τρόμαξε εννοείται,αντιθέτως με μάγεψε με την τρομερή ερμηνεία του Jack,το ψυχεδελικό του ύφος,η μετάλλαξή του σταδιακά σε ψυχασθενή ήταν αριστούργημα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.