constantinoss Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 (edited) και εγω τα ιδα ολα με το paranormal activity. ακομα και τωρα που το σκεπτομαι ανατριχιαζω. κυριως με τη σκηνη που τη τραβηξε απο το κρεβατι και την εσερνε. brrrrrrrrrrrrrrr Edited April 22, 2010 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 (edited) και εγω τα ιδα ολα με το paranormal activity. ακομα και τωρα που το σκεπτομαι ανατριχιαζω. κυριως με τη σκηνη που τη τραβηξε απο το κρεβατι και την εσερνε. brrrrrrrrrrrrrrr εγω παλι γιατι δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο???παντως η πιο τρομαχτικη ταινια δεν ειναι.καλο για να προσελκυσει κοσμο,αλλα μεχρι εκει.;) Edited April 22, 2010 by vampyre Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Το ισπανικό Rec δε θυμάμαι να έχω τσιτωθεί σε άλλη ταινία έτσι.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ενα πολυ καλο θριλερ που δα προσφατα ειναι το THE TRIANGLE και το προτεινω ανεπιφυλακτα:) η ιστορια περιφερεται σε μια παρεα που πανε μια ωραια ημερα με το ιστιοπλοικο στα ανοιχτα μια βολτα και πεφτουν στην <καταιγιδα του αιωνα>:cry: καθως ειναι χαμενοι στον ωκεανο βλεπουν προς εκπληξη ενα μεγαλο πολυ μεγαλο πλοιο να ερχεται απ το πουθενα .ανεβαινουν ενθουσ ιασμενοι πανω στο πλοιο αλλα αλλα η χαρα τους θα κοπει στα δυο οταν θα ερθουν αντιμωτωποι με ενα ενα τρομακτικο φαινομενο που συμβαινει και σωτηρια δε θα ειπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ Η ταινια στην αρχη θυμιζει το παρασκευη και 13 με τον τζεισον αλλα στο δευτερο μισο ερχεται μια απροσδοκητη ανατροπη,και σε κραταει απ τη κορυφη ως τα νυχια με την αγωνια ,τις slasher σκηνες που φυσικα δεν λειπουν καθως και το σοκινγκ φιναλε που δινει απαντηση σε μερικα ερωτηματα.... οι ερμηνεις ειναι πολυ καλες ιδιως απ τη σεχι πρωταγωνιστρια μελισα τζωρτζ που δινει ρεστα κατα την ολη δειαρκεια του εργου. Η ταινια λεγοταν TRIANGLE επειδη το αρχικο κονσεπτ ηταν να ειναι η υποθεση στο τριγωνο των βερμουδων επειδη ομως η υποθεση αλαξε στη πορεια κρατησαν το τιτλο μιας και θυμιζει τα παντα να γινονται στο τριγωνο απο μενα περνει ενα 7 5 http://www.youtube.com/watch?v=IA6NR5-qCsQ&feature=related trailer Επεισης ενα ακομα ειναι το SEVENTH MOON ενα καλο θριλερακι τρομου απο τους δημιοργους του BLAIR WITCH PROJECT με ενα ζευγαρι να πηγαινει στην κινα και να ερχεται αντιμετωποι με δαιμονικα πλασματα μεσα στη ερημο οταν συμφωνα με ενα θρυλο οι πυλες της κολασης ανοιγουν μια φορα το χρονο και δαιμονεσ αρπαζουν ζωντανους για να τους πανε στο ζεστο μερος:cry::lol: η ταινια θυμιζει το jeepers creepers and blair witch project εχει καλες σκηνες τρομου και αρκετα θα λεγα σκοτεινη ατμοσφαιρα Καλο κατεβασμα:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 ααα και χθες ειχε την αμερικανικη ''καταρα'' ακρως βαρετο...κατεληξα να βλεπω 10η εντολη(ειχε την ιστορια με αυτη που δηλητηριασε τους γειτονες επειδη χαλασε το προξενιο με τη κορη) Για την αμερικανική έκδοση, έχεις απόλυτο δίκιο. Απεναντίας η ιαπωνική (Ju-On), είναι άκρως ενδιαφέρουσα και αρκετά τρομακτική. Γενικώς οι ιαπωνικές ταινίες τρόμου (είτε είναι gore-splatter, είτε horror-thriller) συνήθως είναι πολύ καλές ατμοσφαιρικά και καταφέρνουν να σε κάνουν να φοβηθείς. Τρανή εξαίρεση που είδα πρόσφατα είναι το ανεκδιήγητο Grotesque. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 το TRIANGLE εμενα δε μου αρεσε καθολου. για να μη πω οτι το σταματησα στη μεση (που σπανια το κανω αυτο σε ταινια αν δε τελιωσει...!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Πριν μερικες μερες ειδα το Martyrs. Κινειται στα ιδια επιπεδα με το A l'interieur , και τα θεωρω ισαξια, ισως λιγο καλυτερο το δευτερο.. παει καιρος βεβαια που το ειχα δει. Splatter, δυνατη ταινια, σε βαζει καλα στο κλιμα, και σου μεταδιδει μια "δυσφορια" , δεν σου δειχνει δηλαδη σκηνες μονο και μονο για να δειχνει αιμα... Αρχιζει και μ αρεσει αυτο το γαλλικο στυλ ταινιων τρομου.. το συνιστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν δεν τα έχεις δει δες και τα Haute Tension και Frontière(s) (επίσης γαλλικό). Αυτά τα τέσσερα μαζί είναι τα καλύτερα δείγματα του γαλλικού splatter/τρόμου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν δεν τα έχεις δει δες και τα Haute Tension και Frontière(s) (επίσης γαλλικό). Αυτά τα τέσσερα μαζί είναι τα καλύτερα δείγματα του γαλλικού splatter/τρόμου. Το frontiere(s) πρεπει να το χω δει, με τοso κατεβασμα εχω αρχισει και ξεχναω ποιες εχω δει.. :p Την αλλη θα την βαλω στο προγραμμα, και θα πω εντυπωσεις. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 προχθες ειδα το sorority row...νταξει το γελιο της αρκουδας για αλλη μια φορα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Τουλάχιστον το Sorority Row ήταν μάπα...αλλά είχε πλάκα. Σε κάποια σημεία, οι πρωταγωνίστριες πέταγαν θανατηφόρες ατάκες. π.χ. -Είναι μεθυσμένη από τις 6 το απόγευμα -Και μέχρι τις 10, θα είναι έγκυος. χαχαχα Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 όντως ειδικά η jessica έδωσε ρέστα...αλλά εμένα μου έμειναν 2 ατάκες: 1)''i love you jessica because you make being a bitch an art form'' 2)η κορυφέα ατάκα (που μου θυμίζει ατάκες από το δικό μας το ''κακό'' που btw πότε θα βγει το 2;;αχ η αγωνία!!):''i don't have time to play catch me, rape me.'' ουχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Χαχαχα. Όντως. Είχαν πολύ θανατηφόρες ατάκες μεταξύ τους. Γιατί εκεί που βλέπει η Jessica τη νεκρή φίλη της και σουφρώνει τη φάτσα και πετάει "Ewww, she looks horrible" ή στην αρχή που λέει: Claire, I like being your friend because... it makes me multicultural without having to do anything. Όχι, εντάξει. Για μαύρη κωμωδία (ή για παρωδία των slasher) καλό ήταν. Σαν τρόμου έπασχε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) aaa πολυ μου αρεσε το haute tension και πολυ περισσοτερο το inside me,και ασυναισθητα τα ειχα συνδιασει καπως στο μυαλο μου.σπανια εχω απολαυσει τοσο ταινιες τρομου.θα δω τα αλλα δυο που λετε,τι ωραιααα εγω παλι γιατι δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο???παντως η πιο τρομαχτικη ταινια δεν ειναι.καλο για να προσελκυσει κοσμο,αλλα μεχρι εκει.;) γλυκε ιησου,ουτε να τη σκεφτομαι αυτη την ταινια δε θελω.ειχα ακουσει οτι ξεκινησε και καλα ως σουπερ low budget και στο φεστιβαλ που προβληθηκε για πρωτη φορα ο κοσμος ετρεμε μεσα στην αιθουσα ομαδικα και κατι τετοια. πηγα κι γω λοιπον καταχαρουμενη πρωτο ραντεβου να τη δω αφου την ειχα παρουσιασει στο γκομενακι ως τρελα τρομακτικη και ετσι,και ηθελα να πεθανω μεσα στο σινεμα απτη ντροπη(και τη βαρεμαρα),εκτεθηκα εντελως μιλαμε Edited January 15, 2010 by VeCo Για να προσθέσετε κάτι, χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 πω πω θυμαμαι και εγω με το Frontière(s) αλλα και ποιο πολυ με το MARTYS (απο την ελληνικη λεξη ΜΑΡΤΥΡΕΣ) εφαγα φρικη με το τη σκεφτονται και φτιαχνουν οι ανθρωποι. ειναι στα MUST για να δειτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 είδα το case 39...τα συναισθήματα αναμειχτά.καταρχάς μεχρι την 1 ώρα πάνω κάτω έλεγα από μέσα μου:''τι σκατά συμβαίνει σε αυτή τη ταινία;;είναι μεταφυσική;μπα...είναι κοινωνική;μπα...είναι θρίλερ της πλάκας;μπα...'' ευτυχώς όταν ξεκινάνε οι θάνατοι ζεσταίνετε κάπως το θέμα.πιστεύω ότι αν δεν πρωταγωνιστούσε το ζευγάρι ''η κοπελιά που έπαιξε τη χοντρή βρετανίδα μεθύστακα που τελικά το τσίμπησε το αγόρι'' και ''ο τυπας από το hangover'' (φυσικά και δεν θυμάμαι τα ονόματα μες τη μαύρη νύχτα) θα είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.αν έχετε χρόνο χαζέψτε το και πείτε εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) μολις ειδα το Haute Tension του 2003, ενω τη πρωτη ωρα ειχε πολλη αγωνια, στο τελος εφαγα το ξενερωμα που ηταν και καλα αυτη psycho και το επαιζε διπλο ταμπλο. κριμα... Edited January 20, 2010 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Για άλλη μία φορά, όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε κάποια ταινία με τρόπο που μπορεί να αποκαλύψει πλοκή/τέλος/σημαντικά στοιχεία, χρησιμοποιούμε spoilers. Τα spoilers μπαίνουν ως εξής: κείμενο[/spoiler) , αντικαθιστώντας το ) με ]. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Τις προαλλες πετυχα σε προχωρημενη ωρα στο Star το "Saint Ange"(House of Voices)http://uk.imdb.com/title/tt0367000/.Μου φανηκε ενδιαφερουσα η φωτογραφια,και μπηκε στα υποψη.Ψαχνοντας την επομενη μερα στο imdb διαβασα αντικρουομενα σχολια:πολλοι υποστηριζαν οτι η ταινια ηταν "φολα",με ακαταλαβιστικο τελος,ενω αλλοι υποστηριζαν οτι ηταν εξαιρετικη,αρκει βεβαια να καταλαβεις το τι διαπραγματευεται. Αυτο ηταν αρκετο για να να κατσω να την δω.Η αληθεια ειναι οτι με μια προχειρη κι επιφανειακη αναγνωση στο τελος της ταινιας ευκολα αναρωτιεσαι:"Μα καλα τι μπουρδα!Και τι ακυρη σεναριακη ανατροπη ηταν αυτη?".Κι ομως,τα πραγματα δεν ειναι ετσι.Χρειαζεται να τεμαχισεις και να αναλυσεις ολα οσα ειδες για να αντιληφθεις το τι ειχε να σου πει το εργο.Το Saint Ange δεν ειναι μια ταινια που μεχρι το τελος στα εξηγει ολα με εναν αμεσο τροπο,"φωναζοντας" μες στα μουτρα σου "O Μπρους Γουιλις ειναι ΦΑΝΤΑΣΜΑ!".Αντιθετως απαιτει απο σενα να συμπληρωσεις το παζλ.Κι εκει για πολλους κρυβεται η γοητεια του.Ο σκηνοθετης και το σεναριο σε ολη τη διαρκεια της ταινιας σε παραπλανουν με μαεστρια,χρησιμοποιωντας εξυπνα κωδικες των ταινιων τρομου για να σε μπερδεψουν.Και το πετυχαινουν τοσο περιτεχνα.Για παραδειγμα καποιος σχολιαστης στο imdb εγραψε πως ο σκηνοθετης το παρακανει με τα κοντινα της Αννα,λες και ειναι ερωτευμενος με τη Ledoyen.Στην πραγματικοτητα,ειναι καιριας σημασιας το να αντιληφθει ο θεατης μεσα απο τα κοντινα πλανα,τις ψυχολογικες μεταπτωσεις του χαρακτηρα της,προκειμενου να αποκωδικοποιησει την πλοκη. Φυσικα απο το φιλμ δεν λειπουν ορισμενες σεναριακες τρυπες και λοιπες ατελειες,αλλα σε γενικες γραμμες το επιπεδο ειναι υψηλο.Στα συν πρεπει να αναφερθει η υποβλητικη μουσικη,και η φωτογραφια.Γενικα ηταν ευχαριστο διαλειμμα,περισσοτερο μια ιστορια βγαλμενη απο το Twilight Zone,παρα μια καθαροαιμη ταινια τρομου.Προυποθεση απαραιτητη το να την κατανοησεις.Φυσικα αν σε καποιον δεν αρεσει δε σημαινει πως δεν την καταλαβε.... Α,μιλαμε για το σκηνοθετη του "Martyrs" Edited January 25, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 οταν το ξαναβαλει ο star(που σιγουρα θα το κανει....)θα τη γραψω να τη δω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Eιδα το Paranormal Activity και ηταν αρκετα καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) οσοι εχουν σκοπο στο μελλον να δουν την ταινια THE WICKER MAN με τον nicolas caige αν δεν εχουν δει το αρχικο εργο των 70ς ,η εχουν δει το αρχικο και θελουν να το δουν απο περιεργεια, η το χουνε σταμπαρει πουθενα σε κανενα βιντεοκλαμπ και θελουν να το δουνε ετσι για να περασει η ωρα,, η σας πιεζει η κοπελιτσα να το δειτε μαζι γιατι της αρεσει ο nicolas caige,,,η γιατι εσας σας αρεσει ο nicolas caige και οι ταινιες του και η κοπελια σας δεν τις αρεσει,,,η τις αρεσει ο caige αλλα δεν τρελενεται για θριλλερ,,,,,η εσεις τρελενεστε για θριλερ αλλα δεν σας αρεσει ο nicolas caige,,, η απλα θελετε να το δειτε ετσι απο περιεργεια γιατι ολοι λενε πως πεζει ο nicolas caige,,,,, η γιατι παλι σας κολησε να δειτε μια ταινια θριλλερ,,, η γιατι την εχετε κατεβασει και λετε δε πα να τη δω να τη σβησω και μετα,,,, η γιατι σας εμεινε το αποθημενο να τη δειτε επειδη τη χασατε στο σινεμα... ΜΗ ΤΗ ΔΕΙΤΕ:p Η ταινια δεν θα πρεπε να λεγεται θριλλερ ουτε καν δραμα θριλλερ ουτε καν μυστηριου ουτε καν τρομου Αλλα ξεκαρδιστικη ΚΩΜΩΔΙΑ...... τι να πω ρε πεδια.Για τις θεικες ερμηνειες των ηθοπιων με ατακες που αφησαν εποχη η θα αφησουν εποχη στην 7η τεχνη ΩΧ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ:lol::lol: τους κακιστους βλακωδες διαλογους την ακομα πιο βλακωδη βερσιον του τελους απο οτι ηταν στο αρχικο Η το ολο σεναριο ΑΝ η ταινια λεγοταν<που ετσι επρεπε να λεγεται> Ο επιθεωρητς ζακ κλουσο ξαναχτυπα τοτε θα πηγαινα με αλλες προθεσεις να τη δω στο σινεμα η στην τβ Αλλα εδω παλι μιλαμε για ενα απο τα χειροτερα θριλλερ τηs δεκαετειας που ειμαι σιγουρος και ο ηθοπιος μετανιωσε που επαιξε σε αυτην Τετιο γελιο ειχα να ριξω απο το HANG OVER ΕΝΑ 3 απο μενα και πολυ της ειναι δειτε το αρχικο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΕΣΠΑ Edited January 28, 2010 by manolissinger Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) οσοι εχουν σκοπο στο μελλον να δουν την ταινια THE WICKER MAN με τον nicolas caige Γενικα,ολα οσα εγραψες μετα απο το "nicolas cage" ηταν περιττα.... :p κριμα ο κοπος σου :lol: (και πιο κριμα που καθησες και ειδες την ταινια) Edited January 28, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Γενικα,ολα οσα εγραψες μετα απο το "nicolas cage" ηταν περιττα.... :p κριμα ο κοπος σου :lol: (και πιο κριμα που καθησες και ειδες την ταινια)Ειδα την ταινια γιατι ειδα το αρχικο εργο το οπιο ηταν οντως διαφορετικο και τολμηρο για την εποχη του και ειδα και αυτο απο περιεργεια Αν εσενα σε αρεσε η ταινια οκ τι να κανουμε καλος ηθοπιος ο κειτζ αλλα το WICKER MAN δεν ηταν και το καλυτερο του.και αν πας σε ξενα reviews πολλοι εχουν σχεδον την ιδια αποψη που χα και γω πιο πανω στο μυνημα μου Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ειδα την ταινια γιατι ειδα το αρχικο εργο το οπιο ηταν οντως διαφορετικο και τολμηρο για την εποχη του και ειδα και αυτο απο περιεργεια Αν εσενα σε αρεσε η ταινια οκ τι να κανουμε καλος ηθοπιος ο κειτζ αλλα το WICKER MAN δεν ηταν και το καλυτερο του.και αν πας σε ξενα reviews πολλοι εχουν σχεδον την ιδια αποψη που χα και γω πιο πανω στο μυνημα μου Eψαξα να δω ποια ταινια ειναι αυτη και τελικα την εχω δει.Αχρωμη ταινια .Ο Κειτζ εχει πεσει παρα πολυ τα τελευταια χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts