nelly Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ρε παιδια καμια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ταινια τρομου που να αξιζει ομως υπαρχει??? Καινούρια στα videoclub κάνει; :) Δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη,πάρτε υπόθεση : Dark water (Ιαπωνικό μεταφυσικό θρίλερ του Χιντέο Νακάτα-σκηνοθέτης του πρωτότυπου Ringu) Η Γιασίμι,η οποία μόλις χώρισε με τον άντρα της,μετακομίζει με την ανήλικη κόρη της σε διαμέρισμα ενός ετοιμόρροπου κτιριακού συγκροτήματος.Ενας "αθώος"λεκές από υγρασία στο ταβάνι του υπνοδωματίου θα σημάνει μόνο την αρχή ενός βασανιστικού εφιάλτη,με πρωταγωνιστές ένα αγνοούμενο κοριτσάκι,μια κόκκινη τσάντα και φυσικά,σκιές μέσα στο σκοτάδι. Από ό,τι διάβασα,δε λέει και πολλά από υπόθεση αλλά από ατμόσφαιρα λέει πολλά :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (14 Ιαν. 2004 , 02:11) Καινούρια στα videoclub κάνει; :) Δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη,πάρτε υπόθεση : Dark water (Ιαπωνικό μεταφυσικό θρίλερ του Χιντέο Νακάτα-σκηνοθέτης του πρωτότυπου Ringu) Η Γιασίμι,η οποία μόλις χώρισε με τον άντρα της,μετακομίζει με την ανήλικη κόρη της σε διαμέρισμα ενός ετοιμόρροπου κτιριακού συγκροτήματος.Ενας "αθώος"λεκές από υγρασία στο ταβάνι του υπνοδωματίου θα σημάνει μόνο την αρχή ενός βασανιστικού εφιάλτη,με πρωταγωνιστές ένα αγνοούμενο κοριτσάκι,μια κόκκινη τσάντα και φυσικά,σκιές μέσα στο σκοτάδι. Από ό,τι διάβασα,δε λέει και πολλά από υπόθεση αλλά από ατμόσφαιρα λέει πολλά :) Το έχω δει. Κλέιστε τα φώτα και βάλτε το τέρμα. Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά δείτε και το Darkness Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (14 Ιαν. 2004 , 02:11) Καινούρια στα videoclub κάνει; :) Δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη,πάρτε υπόθεση : Dark water (Ιαπωνικό μεταφυσικό θρίλερ του Χιντέο Νακάτα-σκηνοθέτης του πρωτότυπου Ringu) Η Γιασίμι,η οποία μόλις χώρισε με τον άντρα της,μετακομίζει με την ανήλικη κόρη της σε διαμέρισμα ενός ετοιμόρροπου κτιριακού συγκροτήματος.Ενας "αθώος"λεκές από υγρασία στο ταβάνι του υπνοδωματίου θα σημάνει μόνο την αρχή ενός βασανιστικού εφιάλτη,με πρωταγωνιστές ένα αγνοούμενο κοριτσάκι,μια κόκκινη τσάντα και φυσικά,σκιές μέσα στο σκοτάδι. Από ό,τι διάβασα,δε λέει και πολλά από υπόθεση αλλά από ατμόσφαιρα λέει πολλά :) κατι ειναι και αυτο ... παντος καλη ακουγεται η υποθεση του Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgethebeast Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 to to dark water itan katapliktiko!!!!!!!!! battle royale(aplos vres te to ekpliktiki giaponeziki tainia!!!!!!!!) Παράθεση welcome to silent hill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αν κ ημουν καπως κατα των γιαπονεζικων ειδα το battle royale κ μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 1)The Shining - S.King 2)Rose Red - S.King (Tέλειο!!) 3)Τhe Ring Καταπληκτικά έργα, μην χάσετε κανένα από αυτά!! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Να προσθέσω και το συνέντευξη με έναν βρυκόλακα... (Πολύ καλή ταινία!!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Το μονο ring που ξερω εγώ ειναι το "σημα κινδυνου" που κυκλοφορησε πριν κανα χρονο στο σινεμά.Πολύ καλή ταινία...Αλλά οχι τρομακτική... Παντως ενα απο τα πιο φρικιαστικά θριλερ που εχω δει ειναι το feardotcom... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Είδα χτες το Ring. Πολύ πατάτα (σε βαθμό που σκέφτομαι να το γράψω στο γνωστό πατατο-thread :p ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Όχι και πατάτα το Ring! Υπάρχουν κάτι άλλα που είναι πραγματικές πατάτες, αλλά το συγκεκριμένο ήταν από τα αρκετά καλά! Μάλλον δεν είδες το dreamcatcher να ξενερώσεις τελείως... ή το feardotcom. Kρίμα τα λεφτά... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoe Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 πραγματι το dreamcatcher ενω αρχιζε ωραια μετα απο λιγο προκαλουσε αντι για φοβο και αγωνια γελιο...οσο για το feardotcom ενα trailer ειδα...κωμωδια σκετη!καλα εργα θριλερ και αγωνιας ειναι τα παλια απο τον μετρ alfred... ;) Παράθεση "I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 prwto k akseperasto thriller o antixristos!!!milame gia megalo paniko opote akouga tin mousiki :D k meta logo ilikias tote pou to eblepa i koukla tou satana :worry: apo pou tha skasei me ti maxaira :worry: Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 καλυτερα θριλερ που εχω δει:οι αλλοι, η εκτη αισθηση, ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη, και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ερχονται στο μυαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Ένα απο τα καλλύτερα θρίλερ είναι το Poltergeist Εργάρα!!!! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 το "the others"ΚΟΡΥΦΑΊΟ και φέτος το GOTHIKA (δεν ξέρω αν το γραφω σωστά////) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 για το the others το συζηταμε. αλλα το gothika ... http://www.noobwars.gr/forum/html/emoticons/whatever.gif Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 καλα ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη ηταν τελεια ταινια ρε παιδια μα εκεινες οι παλιες ταινιες του christopher lee που επαιζε τον δρακουλα ξερετε αν θα βγουν σε dvd? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Το μόνο θρίλερ που με τρομοκράτησε κυριολεκτικά ήταν ο Εξορκιστής. Ακόμη το σκέφτομαι και ανατριχιάζω... Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Elgia (11 Αύγ. 2004 , 00:56) Το μόνο θρίλερ που με τρομοκράτησε κυριολεκτικά ήταν ο Εξορκιστής. Ακόμη το σκέφτομαι και ανατριχιάζω... πραγματικα εχεις δικιο αν και λατρης των ταινιων τρομου η συγκεκριμενη ταινια αν και δεν ειχε αιματα ειχε μια τρομαχτικη ατμοσφαιρα πολυ καλογυρισμενη ταινια οπως και η προφητεια,παντως μου χει μεινει στο μυαλο ο εξορκιστης ε ρε τι συμβαινει στο κοσμο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (11 Αύγ. 2004 , 02:03) πραγματικα εχεις δικιο αν και λατρης των ταινιων τρομου η συγκεκριμενη ταινια αν και δεν ειχε αιματα ειχε μια τρομαχτικη ατμοσφαιρα πολυ καλογυρισμενη ταινια οπως και η προφητεια,παντως μου χει μεινει στο μυαλο ο εξορκιστης ε ρε τι συμβαινει στο κοσμο Λογικό είναι φίλε. Δεν είναι τα αίματα που φτιάχνουν σωστή ατμόσφαιρα αλλά πάνω από όλα η σκηνοθεσία και ο ήχος. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Λοιπον, η πρωτη ταινια τρομου που ειδα και δεν μπορουσα να κοιμηθω 4 μερες ηταν ΄η κουκλα του σατανα΄ - αλλα ειμουν 10 χρονων τοτε.Αλλες ειναι the ring, 13 ghosts, the exorcist...Ολες οι μετεφορες σε ταινιες του S.King οπως τα shining kai rose red ειναι τελειως βλακειες και βαρετα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ οι ταινιες του christopher lee κορυφαιος στους ρολους του δρακουλα,η κουκλα του σατανα ωραια κι αυτη αν και το τελευταιο που λεγοταν η νυφη ηταν λιγο μουφαη ενδεκατη εντολη ειναι πολυ ωραια ταινια σαν αστυνομικο θριλερ κι ομυθος του ακεφαλου καβαλαρη τελειο.αληθεια ρε παιδια καποτε ειχε βγει ο τζακ ο αντεροβγαλτης με τον michael kein ειχε βγει σε 2 κασσετες λετε να βγει και σε dvd?αυτη τη ταινια τη πληρωνω οσο οσο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Πιστεύω ότι το The Ring (το γιαπωνέζικο πάντα) ήταν πολύ καλή ταινία τρόμου. Γενικά οι ταινίες τρόμου χωρίς αίμα (ή έστω με λίγο) είναι καλύτερες από αυτές που προκαλούν στο θεατή τρόμο λόγω των σκηνών με αίμα (σημείωση: το αίμα δε το φοβάμαι να το βλέπω) Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Hellraiser I - V (βγήκε και το VI αλλά δεν το έχω δει) Cube I & II Friday the 13th Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες Ειδικά τα 2 τελευταία,οι σειρές τους ήταν από τα πιο ωραία splatter της εποχής που είχαν βγει! Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Έχω δει πολλά θρίλερ αλλά αυτό που με τρόμαξε πολύ ήταν το Friday13th. Τώρα θέλω να δω τον εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες. Είναι καλό; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts