WeskerS Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Nαι Vima δεν λεω οτι εχεις αδικο απλα ας μην κλαιμε και την μοιρα μας...Δηλαδη ειμαστε σε ενα καλο επιπεδο οχι ομως στο καλυτερο δυνατο , το σοβαρο προβλημα εγκειται σε θεματα ιδιοσυγκρασιας με αποτελεσμα μικροτερη ικανοτητα σε καποιες λειτουργιες. Cavaradossi καταρχας αμεσως με τον χαρακτηρισμο "μπατσος" προκαλεις.Ενω ειναι γνωστο πως αποτελει βρισια και εναν πολυ αρνητικο χαρακτηρισμο , εσυ ξεκινας ΠΛΗΡΩΣ προκατελειμενος λεγοντας το εξης "πως δεν τους παω τους μπατσους".Λες περι κομπλεξ...Δηλαδη καθε χρονο εκατονταδες νεοι εχουνε κομπλεξ...Επειδη εισαι και υπερβολικα ισχυρογνωμον απο οτι βλεπω αφου λες να μην... προσπαθησουμε να σου αλαξουμε γνωμη , ενα θα πω : ευχομαι ποτε να μην χρειαστεις την Αστυνομια πραγμα πολυ δυσκολο γιατι θα την χρειαστεις και τοτε θα δεις πως θα αλαξεις γνωμη οπως αλαξανε αρκετοι απο κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Nαι Vima δεν λεω οτι εχεις αδικο απλα ας μην κλαιμε και την μοιρα μας...Δηλαδη ειμαστε σε ενα καλο επιπεδο οχι ομως στο καλυτερο δυνατο , το σοβαρο προβλημα εγκειται σε θεματα ιδιοσυγκρασιας με αποτελεσμα μικροτερη ικανοτητα σε καποιες λειτουργιες. Cavaradossi καταρχας αμεσως με τον χαρακτηρισμο "μπατσος" προκαλεις.Ενω ειναι γνωστο πως αποτελει βρισια και εναν πολυ αρνητικο χαρακτηρισμο , εσυ ξεκινας ΠΛΗΡΩΣ προκατελειμενος λεγοντας το εξης "πως δεν τους παω τους μπατσους".Λες περι κομπλεξ...Δηλαδη καθε χρονο εκατονταδες νεοι εχουνε κομπλεξ...Επειδη εισαι και υπερβολικα ισχυρογνωμον απο οτι βλεπω αφου λες να μην... προσπαθησουμε να σου αλαξουμε γνωμη , ενα θα πω : ευχομαι ποτε να μην χρειαστεις την Αστυνομια πραγμα πολυ δυσκολο γιατι θα την χρειαστεις και τοτε θα δεις πως θα αλαξεις γνωμη οπως αλαξανε αρκετοι απο κοντα... ....κι ας συμπληρώσω κι εγώ φίλε μου Weskers πάνω σ' αυτό περί κόμπλεξ, ...έξω απ' το χορό κανείς πολλά τραγούδια λέει...ή μήπως δεν είναι έτσι? Αυτά τα εκατοντάδες παιδιά που κάθε χρόνο γίνονται <μπάτσοι> είναι σίγουρα καλύτεροι από πολλούς άλλους τεμπέληδες που σκυλοβαράνε ολιμερίς στις καφετέριες...Δε λέω κι αυτό χρειάζεται, αλλά να λείπουν καλύτερα οι χαρακτηρισμοί. Λίγο φιλότιμο χρειάζεται σε ό,τι κάνει κανείς. Όλα μπορούν ν'αλλάξουν προς το καλύτερο αρκεί να το θέλουμε....κι σε σένα Weskers εύχομαι καλή συνέχεια...κουράγιο...εκεί πάνω στον Έβρο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα...! Νάσαι πάντα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Koιτα εχεις δικαιο σε αυτα που λες.Οπως επισης δεν λεω οτι ειναι ολα ενταξει και οτι ολοι μα ολοι ειναι καλοι.Αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μια χαρα...Τουλαχιστον με τους 9 στους 10 απο οσους μιλαω που ειναι στην ΕΛ.ΑΣ και ευγενικοι ειναι και με τροπους και επειδη καθημερινα βλεπω τι γινεται με τους πολιτες , ειναι καπως σπανιο το φαινομενο να μην εξυπηρετηθει καποιος.Απο ολες τις υπηρεσιες στην Ελλαδα νομιζω πως η Αστυνομια τουλαχιστον πανω στον τομεα της σε εξυπηρετει. Αλλα ξαναλεω , φυσικα και θα υπαρχουνε καποια προβληματα λογικο δεν ειναι?Παντου συμβαινει αυτο.Απλα ενταξει και οσοι ειναι στην ΕΛ.ΑΣ αλλα κανανε καποιες αρνητικες ενδεχομενος ενεργειες κατα την αποψη μου ισως να πρεπει να καταλαβουνε οτι καμια φορα λιγο παραπανω ευγενεια δεν βλαπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μια χαρα...Τουλαχιστον με τους 9 στους 10 απο οσους μιλαω που ειναι στην ΕΛ.ΑΣ και ευγενικοι ειναι και με τροπους και επειδη καθημερινα βλεπω τι γινεται με τους πολιτες , ειναι καπως σπανιο το φαινομενο να μην εξυπηρετηθει καποιος.Απο ολες τις υπηρεσιες στην Ελλαδα νομιζω πως η Αστυνομια τουλαχιστον πανω στον τομεα της σε εξυπηρετει. Κάτσε γιατί το πας αλλού. Δεν ξέρω αν είναι 9 στους 10 αυτοί που έχουν τρόπους και είναι ευγενικοί, αλλά η αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας δε μετράται όπως της εφορίας, από το αν σε εξυπηρέτησαν στο γκισέ. Ούτε από το αν σου έβγαλαν γρήγορα το διαβατήριο. Δεν είναι αυτή η κύρια δουλειά της αστυνομίας. Η αποτελεσματικότητά της μετράται όταν τη χρειαστώ σε κάποιο σημαντικό γεγονός, που έχει σχέση κατά βάση με την εγκληματικότητα. Ήρθε αμέσως ή σε 2 ώρες; Όταν ήρθε ήταν αποτελεσματική ή έκανε του κεφαλιού της; Προστάτεψε τον πολίτη ή μήπως άφησε τα κλειδιά πάνω στο περιπολικό και τον δράστη χωρίς χειροπέδες; ;) Και μπορεί για το 2 ώρες να μην φταίει ο αστυνομικός αλλά η έλλειψη προσωπικού. Αλλά δεν πάνε πίσω και κάποιοι από τους δικούς σας. Όλα αυτά δεν τα λέω με κακή διάθεση. Μακάρι όλοι να ήταν σαν κάποιους από εσάς εδώ μέσα που (από ότι διαβάζω) έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα πράγματα. Και μακάρι να προσφέρετε. Αλλά (προς το παρόν τουλάχιστον) η Αστυνομία ως σύνολο θέλει αρκετή δουλειά για να μπορούμε να πούμε ότι κάνει καλά τη δουλειά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ημουν Χαλκιδικη και κατω απο το ξενοδοχειο μας παρκαραν 2 περιπολικα να φανε πιτσα. οι κυριοι οση ωρα περιμενανε να φτιαχτει το φαγητο τους ειχαν αφησει τις πορτες του περιπολικου ορθανοιχτες και τα κλειδια στο τιμονι!! συγνωμη αλλα σε προκαλουν. περασα απο διπλα τους και τους φωναζω "το περνω για την πλακα μου αμα θελω και εχω φυγει" εσκιψαν με ειδαν αυστηρα και κομπιασαν..δεν μου ειπανε τιποτα τι να πουνε. αν παντου υπηρχε καποιος που εχει το θαρρος να παρει ενα περιπολικο και να φυγει πιστευω θα γινοντουσαν τετοια περιστατικα καθε μερα. δεν προσεχουν καθολου και γενικα η ελληνικη αστυνομια ειναι ανεκπαιδευτη σε πολλους τομεις. δεν το λεω με χαρα ειναι κριμα για μας τους πολιτες πανω απ ολα και μετα για αυτους γιατι εχουν αποδηξει πως δεν ειναι ικανοι οχι εμας να προστατεψουν αλλα ουτε τους ιδιους τους τους εαυτους παμπολλες φορες οχι μια και δυο για να πεις ηταν τυχαια περιστατικα.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnaCroN Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Απλοί άνθρωποι είναι οι αστυνομικοί, όσοι περιμένετε τον robocop να σας προστατέψει σόρρυ αλλά παίζετε σε άλλο έργο.. Όπως υπάρχουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που ξύνονται όλη μέρα, όπως υπάρχουν πολιτικοί που κλέβουν λεφτά, όπως υπάρχουν αθλητές που ντοπάρονται, έτσι θα υπάρχουν και αστυνομικοί που δε νοιάζονται ή είναι ανίκανοι να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη της θέσης τους. 1000 άτομα μπαίνουν κάθε χρόνο στην ακαδημία, εννοείται ότι οι μισοί(μην πω οι 9 στους 10) θα είναι για τα μπάζα όπως και σε ΚΑΘΕ τομέα της καθημερινότητας. Δεν γίνεται να γεννηθούν όλοι ηγέτες. Ο WeskerS πάντως, δεν θα άφηνε ποτέ το Xsara με τα κλειδιά πάνω αφύλαχτο είμαι σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πάντως γι αυτό το χάλι της αστυνομίας φταίει και η παιδεία..αυτό καταλαβα στο σχολείο..πολλά παιδιά δήλωναν πχ πρώτη επιλογή τη σχολή που ήθελαν και ως 2η έβαζαν αστυφυλάκων.ή και πρώτη πολλές φορές.και εν τω μεταξύ η πρώτη με τη 2η σχολή ήταν άσχετες , όταν τους ρωτούσες γιατί έβαλαν αστυφυλάκων λέγανε γιατί κάθεσαι και τα ξύνεις και παίρνει σχετικά καλό μισθό..δεν τους νοιάζει τίποτ άλλο..λίγοι ειναι αυτοί που το γουστάρουν.. Πιστεύω ότι ο weskers θα κάνει σωστά τη δουλειά του επειδή τη γουστάρει..ελπίζω να μην αφομοιωθεί και αυτός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnaCroN Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μια απ'τα ίδια και με τον στρατό. -"Γιατί Κωστάκη έβαλες πρώτη την Ευελπίδων?" -"Ε, μου είπε η μαμά μου ότι θα έχω σίγουρη δουλειά..." Είδα και το άλλο το φανταστικό.. Στις προκαταρκτικές υγειονομικές εξετάσεις ένα παλικάρι φοβόταν να του πάρουν αίμα.. Άντε να κρατήσει όπλο αυτός.. Δε βαριέσαι όμως.. Αρνιά να σφάζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Κάτι άκουσα πως σκέφτονται να διαχωρίσουν τις στρατιωτικές σχολές (και αστυνομικές; )από τις υπόλοιπες και όποιος θέλει στρατιωτικές θα μπορεί να δηλώσει μόνο στρατιωτικές.αν δηλώσεις όμως μια απλή σχολή δεν θα μπορεί να βάλει και στρατιωτικές.κάτι θα βοηθήσει κι αυτό..έτσι θα μείνουν μόνο όσοι γουστάρουν και όσοι τους το επέβαλαν/πρότειναν λόγω χρημάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μια απ'τα ίδια και με τον στρατό. -"Γιατί Κωστάκη έβαλες πρώτη την Ευελπίδων?" -"Ε, μου είπε η μαμά μου ότι θα έχω σίγουρη δουλειά..." Είδα και το άλλο το φανταστικό.. Στις προκαταρκτικές υγειονομικές εξετάσεις ένα παλικάρι φοβόταν να του πάρουν αίμα.. Άντε να κρατήσει όπλο αυτός.. Δε βαριέσαι όμως.. Αρνιά να σφάζουμε Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω λίγα πράγματα ίσως παραπάνω, η Ευελπίδων είναι μια δύσκολη σχολή και θάλεγα πως είναι η δυσκολότερη. Γενικά ο Στρατός είναι σε όλα του πιο δύσκολος από την Αστυνομία. Θέλει πολύ κουράγιο και πειθαρχία. Είναι αποκατάσταση δεν λέω, μα μόνο και μόνο για τον τίτλο ή για τον σίγουρο μισθό, είναι λάθος να κάνουμε επιλογές. Μακάρι φίλε μου σου εύχομαι από καρδιάς να τα καταφέρεις..Όσο για το αίμα, που φοβάσαι, αν είναι από τις ελάχιστες φορές που σου παίρνουν, είναι σχεδόν φυσικό. Άλλο το όπλο και άλλο το αίμα. Εγώ που έχω περάσει τόσα και έχω γίνει βράχος πιστεύω, όταν είναι να μου πάρουν αίμα, απλά κοιτάω αλλού, γιατί η εικόνα και μόνο με κάνει να νιώθω άβολα. Γι' αυτό μη νομίζεις πως είσαι ο μοναδικός. Πίστεψε στον εαυτό σου κι όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Καλή σου επιτυχία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marieke Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 evaggelia και εμενα αυτα μου βγαζει..αλλα αν καταλαβα καλα,οι σχολες για τις οποιες κριθηκαμε ικανες ειναι αυτες στη κορυφη της σελιδας..αυτες που ειναι σε ξεχωριστο πινακα..και απλα ο αριθμος διπλα(1,2,3) υποδηλωνει αν ανηκουμε σε γενικη σειρα,ειδικη κατηγορια η σε τριτεκνη οικογενεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marieke Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 vima εχεις περασει σε καποια στρατιωτικη σχολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 vima εχεις περασει σε καποια στρατιωτικη σχολη? Όχι δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω κάπως αρνητικά για το στρατό. Δεν έχω προσωπικά καμμιά απολύτως σχέση ούτε με στρατό, ούτε με αστυνομία. Όταν όμως έχεις πολύ δικούς σου ανθρώπους που περνάν τώρα το λούκι, όταν καθημερινά μαθαίνεις και κάτι καινούργιο που συμβαίνει, όταν συμμετέχεις παντού και σε όλα, αποκτάς εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Τώρα όσον αφορά στρατό και αστυνομία, ομολογώ πως λαμβάνοντας υπόψη και ζυγίζοντας τα υπέρ και κατά και των δύο κατηγοριών, η ζυγαριά σαφώς κλείνει υπέρ της αστυνομίας. Εμένα προσωπικά, αν μου δινόταν η ευκαιρία για τον τομέα του στρατού θα διάλεγα ΣΤΥΑ γιατί πιστεύω πως είναι μια από τις πιο ιδανικές σχολές. Τώρα αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα γινόμουν αυτό που δεν έγινα.!Σαν τρίτο πρόσωπο όμως μπορώ και βλέπω λίγο καλύτερα τα πράγματα. Marieke, αν έχεις βγάλει υψηλή βαθμολογία, μη φοβάσαι, θα τα καταφέρεις ό,τι κι αν γίνει...αλλά ακόμη κι αν δεν είναι έτσι. Κανείς δεν χάνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marieke Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εχεις δικιο σε αυτα που λες..σιγουρα κανεις δεν χανεται,αλλα ο ανθρωπος που δεν πραγματοποιει τους στοχους και τα ονειρα του,κατα την αποψη μου,παντα θα νιωθει ενα κενο,κατι θα του λειπει..οσο για εσενα,σιγουρα δεν μπορεις να γυρισεις το χρονο πισω,μπορεις ομως να ξαναπροσπαθησεις.αυτο εκανα και εγω και πολλοι ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μια απ'τα ίδια και με τον στρατό. -"Γιατί Κωστάκη έβαλες πρώτη την Ευελπίδων?" -"Ε, μου είπε η μαμά μου ότι θα έχω σίγουρη δουλειά..." Είδα και το άλλο το φανταστικό.. Στις προκαταρκτικές υγειονομικές εξετάσεις ένα παλικάρι φοβόταν να του πάρουν αίμα.. Άντε να κρατήσει όπλο αυτός.. Δε βαριέσαι όμως.. Αρνιά να σφάζουμε Μη μπερδεύεις το σώβρακο με τη γραβάτα. Μπορεί να είχε φοβία με τις βελόνες ο άνθρωπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εχεις δικιο σε αυτα που λες..σιγουρα κανεις δεν χανεται,αλλα ο ανθρωπος που δεν πραγματοποιει τους στοχους και τα ονειρα του,κατα την αποψη μου,παντα θα νιωθει ενα κενο,κατι θα του λειπει..οσο για εσενα,σιγουρα δεν μπορεις να γυρισεις το χρονο πισω,μπορεις ομως να ξαναπροσπαθησεις.αυτο εκανα και εγω και πολλοι ακομα.. Αδιαμφισβήτητα νιώθει κενό.Κάπου μέσα μου νιώθω πως ενώ μπορούσα και με το παραπάνω δεν το αποτόλμησα. Γεγονός είναι πως η ζωή με αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο....γιατί όταν σπέρνεις προσπάθειες θερίζεις νίκες και επιτυχίες. Marieke οφείλω να σε συγχαρώ τόσο εσένα όσο και τ' άλλα παιδιά για τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες που κάνετε και σας εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι καταλυτική και να πετύχετε τον στόχο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδια λεχθηκαν αρκετα πραγματα οποτε ας τα παρουμε ενα-ενα.Καταρχας ευχαριστω για τα καλα λογια.Τωρα , οσο αναφορα αυτο που ειπες gmac , φιλε μου ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μιλησα για αποτελεσματικοτητα.Ειπα για εξυπηρετηση.Φυσικα απαιτειται αποτελεσματικοτητα οταν υπαρχει εξυπηρετηση.Κυριως μιλουσα περι γραφειοκρατικων θεματων.Αλλα και παλι , σου ετυχε ποτε να παρεις τηλεφωνο και να κανει ενα περιπολικο ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παραπανω απο 15 λεπτα?Να ξεκαθαρισουμε εδω , οτι δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ και το τονιζω ΟΥΔΕΜΙΑ περιπτωση , περιπολικο να παρει σημα ακομα και εαν ειναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ και να ΜΗΝ παει.Θα παει αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Στην Αθηνα ειναι λογικο να αργει.Οταν εχεις εναν μεγαλο τομεα , και εχεις συνεχομενες κλησεις , πες μου εσυ πως να ερθεις σε λιγοτερη ωρα απο 15-20 λεπτα ?Παντα υπαρχει κλιμακωση οταν παιρνεις αρκετες κλησεις.Θα πας απο την πιο σοβαρη , στην λιγοτερο σοβαρη κληση.Δεν μπορει πχ επειδη εσυ εχεις διαφωνιες με την Κυρα Μαρικα να απαιτεις απο το περιπολικο να ειναι εκει σε 1 λεπτο οταν πχ 5 χιλιομετρα μακρια σε ενα αλλο μερος του τομεα γινεται ληστεια και μεχρι να τελειωσει απο εκει πρεπει να ερθει αποφευγοντας το μποντιλιαρισμα , ετσι ?Αποτελεσματικοτητα υπαρχει οσο αυτη ειναι δυνατη με τα υπαρχοντα μεσα.Ελπιζω να με καταλαβαινεις.Σου ειπα ενα απλο παραδειγμα οσο αναφορα τις κλησεις. Οσο αναφορα το θεμα οτι καποιος επιλεγει Αστυνομικες/Στρατιωτικες σχολες -απλα- για αποκατασταση , το εχω ξαναπει , ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετος.Ναι ειναι πολυ σεβαστο καποιος να επιλεγει τετοιες σχολες για τον μισθο αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα πω να μην το κανουν ?Μπορει το αλλο το παιδι να ειναι φτωχο και να θελει μια σιγουρη δουλεια αρα δεν ειμαι εγω αρμοδιος να πω τι θα γινει.Απλα , τετοια ατομα , ΠΟΤΕ δεν προκειτε να δωσουνε το 100% του εαυτου τους για να επιτελεσουνε σωστα το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ τους (γιατι αυτο ειναι , οχι απλα "δουλεια") και σιγουρα , δεν θα κατσουν να σκασουν κιολας ετσι ?Λογικο ειναι.Απο την αλλην , καλυτερο θα ηταν ΚΑΙ η δουλεια να σου αρεσει αλλα ΚΑΙ να αποτελει ενα συν ο σιγουρος μισθος , ασφαλιση , γρηγορη αποκατασταση κτλ κτλ... Για στρατιωτικες σχολες τωρα...Βλεπετε τι γινετε καθε χρονο...Οι ΜΙΣΟΙ φευγουνε πριν καν περασουν 10 μερες...Γιατι ?Μα επειδη μπηκανε για τον μισθο διχως να αγαπανε το αντικειμενο και οταν ζοριστηκαν αμεσως εφυγαν.Η πιο δυσκολη στρατιωτικη σχολη ειναι η Ικαρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Weskers φίλε μου με πρόλαβες σε όλα. Έτσι είναι όπως τα γράφεις για όσον αφορά το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, την προσοχή, την αποτελεσματικότητα, τα περιπολικά. Ακριβώς έτσι όπως τα περιέγραψες....κι ας λένε κάποιοι!! Επαναλαμβάνω χωρίς αυτό να προκαλεί πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..και ναι εγώ είπα πως η πιο δύσκολη σχολή στο στρατό είναι η Ευελπίδων αλλά και η Ικάρων που λες δεν πάει παρακάτω. Είνα κρίμα κάποιος αφού μπει στη σχολή της 1ης προτίμησής του να το βάζει στα πόδια γιατί δεν μπορεί ν'ανταποκριθεί..και ξέρεις δίνει παραίτηση γιατί ξεκινάει κάτι που στην πραγματικότητα δεν το πιστεύει, δεν το αγαπάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Αλλα και παλι , σου ετυχε ποτε να παρεις τηλεφωνο και να κανει ενα περιπολικο ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παραπανω απο 15 λεπτα?Να ξεκαθαρισουμε εδω , οτι δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ και το τονιζω ΟΥΔΕΜΙΑ περιπτωση , περιπολικο να παρει σημα ακομα και εαν ειναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ και να ΜΗΝ παει.Θα παει αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Πιάνεται και η τροχαία σε αυτό ή μόνο η Άμεση Δράση; Ωραία λοιπόν εξυπηρέτηση και χρόνος αντίδρασης: Πριν αρκετό καιρό κάλεσα την Τροχαία επειδή ένα τζιπ είχε παρκάρει προκλητικά ΟΛΟΚΛΗΡΟ πάνω στο πεζοδρόμιο σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ δρόμο των Ιωαννίνων εμποδίζοντας ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ τη διέλευση των πεζών. Αναφέρω στα Γιάννενα, γιατί τέτοια φαινόμενα δεν είναι καθημερινά. Δεν έχουμε γίνει ακόμα Αθήνα :p Μετά από 4 ώρες που πέρασα από το ίδιο σημείο, το τζιπ ήταν εκεί χωρίς να έχει δεχτεί κλήση ή να του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες. Θεωρείς ότι ήταν τόσο απασχολημένοι ή απλά δεν ασχολήθηκε κανείς; Επαναλαμβάνω για να το καταλάβουν οι Αθηναίοι ότι στα Γιάννενα το να έχεις παρκάρει εντελώς πάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το Ξενία κλείνοντας ολοκληρωτικά το δρόμο είναι πρωτάκουστο (καμιά σχέση με την κατάσταση σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Η πιο δυσκολη στρατιωτικη σχολη ειναι η Ικαρων. Όχι φίλε μου είναι η ΣΝΔ.. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 [Μετά από 4 ώρες που πέρασα από το ίδιο σημείο, το τζιπ ήταν εκεί χωρίς να έχει δεχτεί κλήση ή να του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες. Θεωρείς ότι ήταν τόσο απασχολημένοι ή απλά δεν ασχολήθηκε κανείς;] Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα, θάθελα να σου γράψω την δική μου εκδοχή. Πολλά παράδοξα μπορεί να συμβούν σ' αυτή τη χώρα που ζούμε. Πιάσε από το παράνομα παρκαρισμένο τζιπ πάνω στο πεζοδρόμιο που πέρασαν το είδαν και δεν τόγραψαν, ή που δεν πέρασαν καθόλου, πιάσε απ' ένα άλλο τζιπ <το δικό μου> που ήταν παρκαρισμένο μόνο για 30΄λεπτά στην άκρη του δρόμου και δεν ενοχλούσε κυριολεκτικά κανέναν και μη έχοντας καν απαγορευτική πινακίδα στο συγκεριμένο σημείο, πιάσε το ένα, πιάσε το άλλο, άκρη δεν θα βρούμε. Πάντα θα υπάρχουν τα παράδοξα στην ιστορία. Μη καταδικάζουμε τους πάντες και τα πάντα επειδή κάποιοι, κάπου, κάποτε έδειξαν αρνητική συμπεριφορά. Και ποιος μου λέει πως κατά τη διάρκεια της απουσίας σου των 4 ωρών δεν ήρθε η τροχαία και δεν μίλησε συμπτωματικά με τον οδηγό του τζιπ και αν αυτός ο οδηγός δεν ήταν ΑμΕΑ ή κάτι άλλο, ή κάτι άλλο....Άστα να πάνε...άκρη δεν βρίσκεις. Αλλά μη πέφτεις στην παγίδα και μην θεωρείς το γεγονός ως το μοναδικό. Τα Γιάννενα σίγουρα δεν γίνονται Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά λάβε υπόψη σου, πόσο λίγα περιπολικά υπάρχουν σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Μάθε κι έλα να μου πεις κι εμένα. Άσε εγώ ξέρω κι επειδή ξέρω...Άσε καλύτερα! Μη καταδικάζεις ποτέ, πριν ολοκληρώσεις την έρευνα γύρω από το ζήτημα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 [ πιάσε απ' ένα άλλο τζιπ <το δικό μου> που ήταν παρκαρισμένο μόνο για 30΄λεπτά στην άκρη του δρόμου και δεν ενοχλούσε κυριολεκτικά κανέναν και μη έχοντας καν απαγορευτική πινακίδα στο συγκεριμένο σημείο ] ....και εννοώ βέβαια πως μου τόγραψαν!!! Ας γελάσω...!!Αδίκως βέβαια επειδή κάποιος έκανε λέει καταγγελία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Και ποιος μου λέει πως κατά τη διάρκεια της απουσίας σου των 4 ωρών δεν ήρθε η τροχαία και δεν μίλησε συμπτωματικά με τον οδηγό του τζιπ και αν αυτός ο οδηγός δεν ήταν ΑμΕΑ ή κάτι άλλο, ή κάτι άλλο....Άστα να πάνε...άκρη δεν βρίσκεις. Αλλά μη πέφτεις στην παγίδα και μην θεωρείς το γεγονός ως το μοναδικό. Επίσης μπορεί να ήρθε περιπολικό αλλά την ώρα που πήγαινε να γράψει την κλήση κατέβηκε ένα UFO και τους απήγαγε. Επίσης ποιος σου είπε ότι τα ΑΜΕΑ έχουν δικαίωμα να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο κλείνοντας τελείως την πρόσβαση στα άλλα ΑΜΕΑ; Δε λέω ότι είναι κακό να υπερασπιζεσαι τα του κλάδου σου (ή ότι τεσπα σχέση έχεις με το σώμα) αλλά το να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο παράδειγμά μου) ονομάζεται κακώς εννοούμενος συναδελφισμός. Κι εγώ μπορώ να σου βρω απίθανες δικαιολογίες για ολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε την ανικανότητα, τη μετριότητα και την αδιαφορία. Επίσης, ανέφερα ακριβώς αυτό. ΕΝΑ παράδειγμα. Έχω πολλά, αλλά μάλλον θα βγούμε εκτός θέματος. Και στην τελική, λέω και ξαναλέω ότι υπάρχουν και καλοί, υπάρχουν και καλά παραδείγματα. Αλλά αντί να παραδεχτείς τουλάχιστον ότι έχουμε δίκιο σε κάποια πράγματα (πχ το παράδειγμα που ανέφερε ο άλλος με τα κλειδιά πάνω στο περιπολικό) κάθεσαι και προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο. Τα Γιάννενα σίγουρα δεν γίνονται Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά λάβε υπόψη σου, πόσο λίγα περιπολικά υπάρχουν σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Μάθε κι έλα να μου πεις κι εμένα. Άσε εγώ ξέρω κι επειδή ξέρω...Άσε καλύτερα! Μη καταδικάζεις ποτέ, πριν ολοκληρώσεις την έρευνα γύρω από το ζήτημα...!!! Αφού ξέρεις λοιπόν πες μου πόσα περιπολικά και τι φόρτο εργασίας έχει τις βραδινές ώρες μιας ήσυχης καθημερινής η Τροχαία Ιωαννίνων ώστε να μη μπορέσει να διαθέσει ένα περιπολικό ή έναν Ζητά για 10 λεπτά. Χρειάζεται παραπάνω να κόψεις μια κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnaCroN Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μη μπερδεύεις το σώβρακο με τη γραβάτα. Μπορεί να είχε φοβία με τις βελόνες ο άνθρωπος... Φοβία με το αίμα είχε γιατί το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Σώβρακα και γραβάτες όλα στη θέση τους.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Φίλε μου gmac, νάσαι σίγουρος πως το μόνο πράγμα που δεν θάθελα να κάνω, είναι να βγάλω το άσπρο για μαύρο και δεν δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα, αφού ανέφερα κιόλας ένα προσωπικό μου παράδειγμα στο οποίο μάλιστα μου συνέβει μια ΑΔΙΚΙΑ με όλη τη σημασία της λέξης (για να μη σου γράψω πολλά και τις συνθήκες που συνέβει) και αυτό είναι ένα από τα πολλά. Έχεις δίκαιο για όλα που αναφέρεις. Ντρέπομαι κυριολεκτικά για ό,τι στραβό συμβαίνει. Λυπάμαι πολύ! Γιατί αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μου..την οποία υπεραγαπώ. Έτσι γαλουχήθηκα τουλάχιστον. Τώρα αν αξίζει να την αγαπώ όπως την αγαπώ, αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν μπορούμε να την αναλύσουμε επί του παρόντος. Το θέμα είναι ο κάθε ένας απ' εμάς τι μπορεί να προσφέρει με τον τρόπο του στο κοινωνικό σύνολο! Κάνε το χρέος σου ως Έλληνας πολίτης, ως Έλληνας αστυνομικός και έχε καθαρή συνείδηση. Κι εγώ εδώ θα μπορούσα να σου αναφέρω κατεβατά ολόκληρα από λάθη,λάθη και πάλι λάθη! Αυτό εδώ μέσα δεν θα βοηθούσε κάποιους νέους ανθρώπους που προσπαθούν ν' ανοίξουν τα φτερά τους σ' έναν χώρο που κρύβει παγίδες. Καλό είναι βέβαια να γνωρίζουν τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στο χώρο που επέλεξαν, όμως γιατί πάντα στεκόμαστε στα κακώς κείμενα και δεν αναφέρουμε πουθενά ή έστω ως υποσημείωση ηρωϊκές πράξεις απλών ανθρώπων..θυσίες θάλεγα! Γιατί πάντα πρώτα το μαύρο και μετά όλ' τ' άλλα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts