Jump to content

marieke

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

marieke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. στο στρατοπεδο δεν επιτρεπονται τα sleeping bag ωστοσο ολοι σχεδον ειχαμε..κρατα ενα μαζι σου δεν εχεις να χασεις τιποτα,η διαφορετικα παρε κανενα σεντονι,οι κουβερτες και τα σεντονια του στρατου ειναι αθλια..
  2. καταρχην συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχωντες και καλη τυχη στη νεα σας ζωη(θα αλλαξει αρκετα πιστεψτε με) η βασικη στα στρατοπεδα ειναι αρκετα κουραστικη οπως προειπαν οι συναδελφοι και με αρκετο ψυχολογικο φορτο..ωστοσο εμεις ζοριστηκαμε περισσοτερο στη βασικη μεσα στη σχολη αν και ηταν μονο 10 μερες..το καλο με εσας ειναι οτι δεν θα εχετε δευτεροετεις..αν και αυτο εχει και παρα πολλα αρνητικα..οι στιγμες απο την βασικη θα σας λειψουν σιγουρα.. vagial αν δεν το θελεις πραγματικα μην προσπαθησεις καν..τα αθληματα θελουν αρκετα καλη προετοιμασια για να τα περασεις και με τις κοπελες ειναι αρκετα αυστηροι.αν και σπανια,κοβουν και στα ψυχοτεχνικα..οι γυναικες κατα κυριο λογο πανε σε γραφειο.πρεπει να εισαι αρκετα μαχιμη σε οποια υπηρεσια και να πας. αφου ειναι δυσκολα και επικινδυνα τα πραγματα εξω.. οσο για το θεμα του mp3 σε εμας δεν επιτρεποταν,αν και οι περισσοτεροι ειχαμε αφου μπορεις να το κρυψεις ευκολα..
  3. foreverfeak εγω ημουν για ενα χρονο κομοτηνη αλλα πηγαινα αρκετα συχνα αλεξ/λη..για εμενα ειναι μια αρκετα ομορφη πολη,σαφως πιο ανεπτυγμενη απο κομοτηνη..εχει περιορισμενα κλαμπ,αυτο ειναι αληθεια..εχει ωραιες παραλιες και αρκετους φοιτητες..το καλο ειναι οτι η κομοτηνη ειναι κοντα(περιπου 1ωρα με λεωφ)κ η ξανθη το ιδιο..ετσι μπορεις να αλλαζεις συχνα παραστασεις..αυτο για το οποιο προφανως κανενας δεν σ ειπε ειναι το τσουχτερο κρυο του χειμωνα..sorry αλλα το ρεθυμνο για μενα ειναι καλυτερο απο ολες τις πλευρες ..καλη επιτυχια κ καλη φοιτητικη ζωη..
  4. φιλε bill κ οι υπολοιποι,ως συμβουλη εχω να πω οτι ειναι πολυ νωρις να αναλωνεστε και να αγχωνεστε με το τι προκειται να γινει..τα ιδια εκανα και γω ολο το καλοκαιρι περσι με μοναδικο συμπερασμα οτι στην αστυνομια πολλα ακουγονται,αλλα οι αποφασεις βγαινουν τελευταια στιγμη.. θα συμφωνησω με τον weskers τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολα εξω και καλα θα ηταν μονο οποιος πραγματικα το θελει να μπει στο σωμα.. αυτα απο εμενα...
  5. αν και ζοριστηκαμε καπως,περασαμε τελεια στον αυλωνα..θα ξαναπηγαινα αν μπορουσα:rolleyes:τελικα παω κομοτηνη...καλη συνεχεια σε ολους..
  6. εγω νομιζω παλι πως με ξυπναει.. ουτε καφες ουτε μπανιο στην αστυφυλακων.. ελπιζω να μην κοιμαμαι καθως θα τρεχω.. ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας..
  7. σε λιγες μερες θα πρεπει να ξυπναω κατα τις 6..καμια ιδεα για το πως μπορω να ΞΥΠΝΗΣΩ χωρις να πιω καφε??γιατι μαλλον δεν θα μπορω να πιω:cry:
  8. εχει κανεις πληροφοριες για ναουσα?ποση ωρα απεχει απο αθηνα??
  9. γεια σου μαρακι!!!
  10. ρε παιδια εμεις μολις τελειωσουμε τη βασικη δεν παιρνουμε καθολου αδεια??μπαινουμε αμεσως στη σχολη?
  11. αγαπη ειναι ο φοβος που μας εννωνει με τους αλλους.. Μανωλης Αναγνωστακης
  12. το "παραταση πρακτικης"που κολλαει?οι πρωτοετεις θα μπουμε 18/9 δηλαδη??
  13. πηρα τηλεφωνο και ρωτησα..αυτο με τα στρατοπεδα θα γινει σιγουρα..τωρα παιζεται για τον αν θα γινει αυτο με τον 1 χρονο εκπαιδευση και 1 χρονο πρακτικη..εμενα μου ακουγεται λογικο,γιατι αφου δεν θα ξαναπαρουν ειδικους φρουρους θα παιρνουν γυρω στους 2000 αστυφυλακες..που θα χορεσουν?? και trobocob® δεν μπηκα στην αστυνομια για να κανω φιλους αλλα ειναι σιγουρο οτι οταν περνας 40 μερες με καποια ατομα,λογικο ειναι να εχεις καποια σχεση μαζι τους...τεσπα εννοουσα οτι πανω που θα συνηθιζεις και θα προσαρμοζεσαι θα σηκωθεις και θα φυγεις και φτου και απο την αρχη μεσα στη σχολη.. ρωτησα επισης ποτε περιπου θα μας καλεσουν στα α.τ για να δηλωσουμε τ.δ.α..για την ακριβεια ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μας καλεσουν μετα τις 10/09 και μου ειπε με μια ανεση οτι 10 με 21 θα παρουσιαστουμε στα στρατοπεδα... τωρα μια ερωτηση στους παλιους..τι να κραταμε μαζι μας..το λεω γιατι αν περιμενω απο αυτους παιζει να μας τα πουν και 1 ωρα πριν παρουσιαστουμε:lol:
  14. ο αριθμος διπλα απο την σχολη ειναι ο κωδικος της σχολης
  15. σιγουρα δεν πηγαινουμε για"επισκεπτες υγειας" αλλα σιγουρα η εκπαιδευση θα ειναι πολυ πιο ζορικη αν γινει απο στρατιωτικους..και εκτος αυτο,πανω που θα συνηθιζουμε,πανω που θα κανουμε παρεες,θα παρουμε τα μπογαλακια μας και θα παμε αλλου..παλι απο την αρχη..παλι καιρος προσαρμογης..και ολα τα αλλα..
×
×
  • Create New...