kostkan Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Τα κορίτσια τα κόβουν αμέσως, τώρα για τα αγόρια υπάρχει μια σχετική ανοχή.. Ελάχιστη όμως.. Aλλο ενα θεμα διακρισης αγοριων και κοριτσιων ειναι στο υψος. Εχω δει μπροστα μου να μετρανε εναν φιλο μου που ηταν 1.68-1,69 και να τον ρωτανε αν εχει βγαζει τα μορια και αυτος τους λεει ναι τα βγαζω και τον περασανε. Και αντιστοιχα εχω δει κοπελα να ειναι 1.70 και να της λενε εισαι 1,69 κοβεσαι...:confused: Δεν ειμαι και πολυ υπερ της διεκδικησης των ιδιων θεσεων απο κοριτσια και αγορια δηλαδη θα προτιμουσα να εμπαιναν μονο το 20% κοριτσια αλλα απο την στιγμη που, καλως η κακως διεκδικουν τωρα τις ιδιες θεσεις αντρες και γυναικες, ας το κανουν σωστα τουλαχιστον και οχι με διακρισεις οπως στο παραδειγμα που ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ρε παιδια,καποιος που ξερει μπορει να πει καποια μεθοδο για αυξηση της αντοχης??αυτο το 1000αρι με τιρανναει!!αν και εχω ακουσει οτι περανε τους περισσοτερουν ακομη κ αν εχουν ξεπερασει τα 4.20.εχει τυχει λενε να περασουν κ ατομα που το καναν σε 5 λεπα!!!ξερει κανεις αν οντως αληθευουν αυτα????? Προπονηση φιλε μου.Αυτη θα σου αυξησει σιγουρα την αντοχη Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 hi παιδες μια ερωτηση στους παλιους... μπορουμε μεσα απο την σχολη να βγαλουμε διπλωμα για αμαξι/μηχανη?Αν ναι κοστιζει? Η να το βγαλω το καλοκαιρι? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Βγαλτο τωρα Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Βγαλτο τωρα δηλαδη δεν γινετε να το βγαλω μεσα? στην προκυρηξη κατι τετοια γραφει... Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 δηλαδη δεν γινετε να το βγαλω μεσα? στην προκυρηξη κατι τετοια γραφει... Νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις μεσα κατι σαν υπηρεσιακο διπλωμα αλλα δεν ισχυει και για ι.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atchu Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 hi παιδες μια ερωτηση στους παλιους... μπορουμε μεσα απο την σχολη να βγαλουμε διπλωμα για αμαξι/μηχανη?Αν ναι κοστιζει? Η να το βγαλω το καλοκαιρι? για αμαξη δεν ξερω,αλλα για μηχανη στι 4ο εξαμηνο κανεις μαθηματα κ στη συνεχεια δινεις εξετασεις ΜΕΣΑ στη σχολη για 1000 κυβικα,τσαμπα εννοειται.ΑΛΛΑ,το διπλωμα αυτο ειναι υπηρεσιακο.βεβαια αν καποιος συναδελφος σε σταματησει με τη μηχανη σου κ δει οτι δεν εχεις κανονικο αλλα υπηρεσιακο πολυ δυσκολα να σε γραψει,ομως σε περιπτωση ατυχηματος δεν σε καλυπτει ΚΑΜΙΑ ασφαλεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos2005 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ LOWER KAI ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ Η' ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εχεις δεν εχεις αχρηστο ειναι Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansy20 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ...ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ Τ.Δ.Α.ΣΗΤΕΙΑΣ.ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ Μ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 η βάση της σμα λέτε να πέσει; :(:( Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 η βάση της σμα λέτε να πέσει; :(:( Κανεις δεν ξερει, κοιτα να γραψεις τωρα οσο καλα μπορεις και αμα την πιασεις την επιασες...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atchu Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 παιδια ξερει κανεις ποιες ημερομηνιες ειναι τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα για αστυνομια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 παιδια ξερει κανεις ποιες ημερομηνιες ειναι τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα για αστυνομια?? Μολις τελωσουν οι εξετασεις οι πανελληνιες να πας στο τμημα να ρωτησεις. Τοτε περιπου βγαινει το προγραμμα για τις προκαταρκτικες εξετασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 η βάση της σμα λέτε να πέσει; :(:( βρε κοριτσι μου, εισαι και απο θεσ/νικη.Γιατι θες σμα; Βαλε ΣΣΑΣ. Για περισσοτερα στειλε pm Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutos3 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλησπέρα παιδιά!!!Μόλις γύρισα από Ρέθυμνο.Τελείωσε σήμερα η εξεταστική μας.Από Δευτέρα ξεκινάμε πρακτική στα τμήματα. Παράθεση Ελληνική Αστυνομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 βρε κοριτσι μου, εισαι και απο θεσ/νικη.Γιατι θες σμα; Βαλε ΣΣΑΣ. Για περισσοτερα στειλε pm Μα τί σχέση έχει η ΣΜΑ με τη ΣΣΑΣ?Εντελώς διαφορετικές στρατιωτικές σχολές.Άμα γουστάρεις τα αεροπλάνα τί να κάνεις δηλαδή να πας ΣΣΑΣ?Και γω άμα δεν είχα αυτή τη παλιομυωπία θα έκανα μια προσπάθεια για ΣΜΑ αλλά δεν εμπιστεύομαι ακόμη τις επεμβάσεις για διόρθωση μυωπίας:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Μηχανικοι ειναι επιτρεπεται η μυωπια μεχρι ενος σημειου Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Μα τί σχέση έχει η ΣΜΑ με τη ΣΣΑΣ?Εντελώς διαφορετικές στρατιωτικές σχολές.Άμα γουστάρεις τα αεροπλάνα τί να κάνεις δηλαδή να πας ΣΣΑΣ?Και γω άμα δεν είχα αυτή τη παλιομυωπία θα έκανα μια προσπάθεια για ΣΜΑ αλλά δεν εμπιστεύομαι ακόμη τις επεμβάσεις για διόρθωση μυωπίας:ninja: Μπορει να εχεις μυωπια κατω απο το οριο..το εψαξες;;;;:O Επισης νομιζω οτι θα επρεπε να εμπιστευεσαιι τις επεμβασεις μιας και δεν εχει ''ακουστει'' να πηγε κατι στραβα σε τετοια επεμβαση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλα ασε το τι εχει ακουστει και τι οχι για τις επεμβασεις αυτες αστο...Τελος παντων. Boutos3 να σου πω ρε φιλε τι λενε οι δικοι σας καθηγητες κατω μιας και ειστε διωρθωτικο ?Θα κοψουν η θα μας περασουνε ολους ?Πιστευω τα περασα ολα βεβαια αλλα παντα υπαρχει μια υπονοια.. ενα αγχος..Που πας πρακτικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλα ασε το τι εχει ακουστει και τι οχι για τις επεμβασεις αυτες αστο...Τελος παντων. Απο ατομα του περιβαλλοντος μου που εχουν κανει την επεμβαση δεν ετυχε κανενας να εχει προβλημα...αλλα αν ηταν σιγουρη η επεμβαση καπου θα το ειχαν αναφερει,,,,(ινερνετ,τηλεοραση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Τοτε μαθε αυτο : η επεμβαση lasik μειωνει την αντοχη του κερατοειδους εως και 90%.Αυτο συμβαινει επειδη ο μικροκερατωμος κοβει καποια αρχικα στρωματα του ματιου (εντελως που ΔΕΝ δημιουργουνται ξανα μετα δηλαδη οτι κοπηκε κοπηκε) και μπαινει απο πανω ο λεγομενος κρημνος (flap).Πες μου εσυ εαν μπορει αυτο το flap να εχει ιδια αντοχη με τα φυσικα στρωματα του ματιου που αφαιρεθηκαν...Το flap παραμενει στην θεση του ματιου εξαιτιας της φυσιολογικης πιεσης του πατιου.ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ οτι ντε και καλα κατι θα παθουνε οι δικοι σου ομως σε περιπτωση μιας ισχυρης συγκρουσης για παραδειγμα ισως υπαρξει προβλημα (μετα θελει μεταμοσχευση κερατοειδους). Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι πχ στην Αεροπορια Ναυτικου των ΗΠΑ δεν δεχονται ατομα με LASIK αλλα ατομα με PRK η οποια ειναι επιφανειακη διωρθωση και δεν μειωνει την αντοχη του κερατοειδους.Επισης αμφιβαλω εαν βρεις καποιον μποξερ η ποδοσφαιριστη η πιλοτο η δυτη να εχει lasik... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μπορει να εχεις μυωπια κατω απο το οριο..το εψαξες;;;;:O Επισης νομιζω οτι θα επρεπε να εμπιστευεσαιι τις επεμβασεις μιας και δεν εχει ''ακουστει'' να πηγε κατι στραβα σε τετοια επεμβαση... Έχω 6.5 και το ανώτατο όριο της ΣΜΑ είναι 4.5:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Έχω 6.5 και το ανώτατο όριο της ΣΜΑ είναι 4.5:O wow!!!:confused: εσυ εχεις οντως αρκετους βαθμους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 wow!!!:confused: εσυ εχεις οντως αρκετους βαθμους... Όντως αλλά φοράω φακούς και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Πρώτη δημοτικού φόρεσα γυαλιά αλλά πέρσι άρχισα να φοράω φακούς και νιώθω πολύ καλύτερα. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ότι μετά τα 18 αν έχεις πολλή μυωπία σταδιακά αρχίζει να μειώνεται λίγο?Έτσι έχω ακούσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts