chemist89 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Windows vista σε acer 2 χρονων δεν εχω κανει ποτε format και παρι σφαιρα.c(ool) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Όποτε χρειαστεί, στον σταθερό πριν 1 εβδομάδα (downgrade 8 -> 7) 5+ μήνες. Τώρα μετά από 1,5 χρόνο και άν. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 7 χρονια!:):O:shifty: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Οπότε αρχίσουν να μπουκωνουν τα Windows αλλά προσπαθώ να το αποφεύγω γιατί έχω πολλά παιχνίδια κ μέχρι να τα εγκαταστήσω από την αρχή, θα έχει χαλάσει ο σκληρός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Συνήθως πάνω από 3 χρόνια. Ο μόνος λόγος που θα χρειαστεί να κάνω format σε κάποιο PC θα ειναι κάποιος ανθεκτικός ιός ή μεγάλη καθυστέρηση απόκρισης εφαρμογών λόγο σκουπιδιών. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 φορματ γίνετε μόνο για να μπει νεότερο λειτουργικό. Που αυτό συμβαίνει περίπου ανά 2 έως 3 χρονιά... Αν ξέρεις να το συντηρείς δεν χρειαζόταν φορματ .... Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 φορματ γίνετε μόνο για να μπει νεότερο λειτουργικό. Που αυτό συμβαίνει περίπου ανά 2 έως 3 χρονιά... Αν ξέρεις να το συντηρείς δεν χρειαζόταν φορματ .... συμφωνω εχω κανει πολλα format αλλα αν δεν υπαρχει πραγματικος λογος η upgrade δεν υπαρχει λογος να γινετε.. τωρα ειμαι με desktop dual boot! IOS MOUNTAIN LION 10.8.5 WINDOWS 8 Στο ιδιο pc bootaro οπου θελω!;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εδώ και 4,5 χρόνια που έχω το laptop (windows 7), ποτέ!!! Αλλά: - Αποφεύγω άσκοπες εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις προγραμμάτων. - Κάνω τακτικά καθαρισμό μητρώου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Απο day 1 που εβαλα Win8 δεν εχω κανει φορματ και προσεχω τι βαζω πλεον μεσα στο pc μου. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Γιατί να χρειάζεται format? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχω Mac από το 1998. Δεν έχω κάνει ποτέ format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Από το 2009 δεν έχει φάει φορματ, μόνο ένα update το 11 από Vista σε 7. Δεν βλέπω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Κάθε 2 χρόνια περίπου, έτσι κι αλλιώς δεν το φορτώνω με πολλές εφαρμογές και προγράμματα. Απλά κάπου κάπου κάνω ανασυγκρότηση δίσκων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Προσπαθω οι εφαρμογες/παιχνιδια κτλ να ειναι portable. Ουτε που το σκεφτομαι οταν θελω format. ;) Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 η ερωτηση επρεπε να ηταν καθε ποτε αντεχετε ψυχολογικα να κανετε format χαχα!! παντως παιδια απο τοτε που πειρα λαπτοπ δεν εχω κανει φορματ εδω και 4 χρονια.δεν ξερω αν φταει οτι ειναι λαπτοπ και οχι desktop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Τροποποιήσε το μήνυμα σε ελληνικά, τα greekenglish απαγορεύονται. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Έχω να κάνω φορματ το λαπτοπ λιγο κάτω από 2 χρόνια και νομιζω εχει έρθει η ώρα...έχω φτάσει στο αμήν ... Με το boot ξεκινάει κάθε λογής βλακεία.. Η επιφάνεια ειναι γεμάτη φακέλους και υπό φακέλους και γενικά με προγράμματα που ούτε το 1/100 δεν χρειάζομαι πλέον.. Θελει να το τρέξω το θεμα γιατί τσαντίζεσαι και μονο που το βλέπω.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Συνήθως προλαβαίνω και κάνω αλλαγή του laptop πριν από το format.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ποτέ :P 4 χρόνια είμαι με SSD/Win7 64bit και όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Όταν άρχισα να μαθαίνω υπολογιστή, γύρω στα 14 μου, χρειαζόμουν format κάθε τρίμηνο! Το οποίο δεν ηξερα να κάνω, άρα πλήρωνα 50άρια κάθε τρίμηνο! Σιγά σιγά, όσο μάθαινα να μην... καταστρέφω τα windows, να μην κολλάω ιούς και spam, να καθαρίζω τα άχρηστα και να συντηρώ το λειτουργικό, ο χρόνος μεταξύ των format άρχισε να αυξάνεται σταδιακά και τώρα πια κάνω μόνο όταν θέλω να περάσω νέα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τώρα που μιλάμε το pc που άφησα στους γονεις μου τρέχει χωρίς φορματ για 3,5 χρόνια! εγώ κατα μέσω όρο κάνω κάθε χρόνο! Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 κάθε ένα χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχω να κάνω στον παλιό πάνω από 3 χρόνια και τρέχει μια χαρά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
racerr Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 συνηθως 1-2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Φορμάτ με την έννοια του "διαγράφω τα πάντα από το σκληρό", δεν κάνω γιατί τον χαλάει μετά από 5-6 και σε κάθε φορμάτ μειώνει την απόδοσή του. Λειτουργικό όμως μπορώ να αλλάζω κάθε βδομάδα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts