speed_fire08 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 :love::love::love: AX.....το σαββατο ανακαλυψα ποσα πολλα αισθηματα εκρυβα για μια συμμαθητρια μου.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Και πως αλλιώς εκτός από τα προσωπικά σου να βγάλεις συμπέρασμα για κάποια πράγματα?Εγώ όσες γυναίκες ξέρω μέχρι σήμερα (μιλώ για άτομα που τα γνωρίζω καλά) θα πρότεινα 1 και αυτή με όλες τις επιφυλάξεις.Μία στις πόσες ξέρω μέχρι τα 20 μου που να είναι νορμάλ άνθρωπος για σχέση και όχι κάτι το ιδιαίτερο,φανταστείτε κατάσταση..Από που να αρχίσεις?Να μπεις μες στο αμφιθέατρο για να δεις σε 100 γυναίκες 2 να ξεχωρίζουν στην καταραμένη γενιά 86-87 και αυτές οι 2 τι σόι άτομα είναι που εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι..Πάνε οι εποχές που πήγαινες να γεμίσεις τη στάμνα σου και εγώ χάζεβα τα γίδια και οι δυο κοιτούσαμε τα μουστάκια του αλλουνού και γουστάραμε.Γεννηθήκαμε στην εποχή της απόλυτης πληροφόρησης πρέπει αν θες να ξέρεις από το τι είδος ουίσκι πίνεις μέχρι και τι είναι αυτή η γυναίκα που έχεις δίπλα σου για γκόμενα.Τα στάνταρ είναι το τελευταίο φρούριο στον άνθρωπο πριν την σαβούρα και την μιζέρια.Θα ήταν ανήθικο να τα μειώσεις για να έρθεις στο επίπεδο άλλων και να φυλακιστείς σε μια ανούσια σχέση.Μην σώσω να το κάνω,ας μείνω μπακούρης και άνετος. αυτο που εννοω ειναι να μη κρινουμε βασει αρνητικων εμπειριων... και γω προσφατα βγηκα απο μια σχεση οπου απ'ότι φαινεται ημουν ο μονος που πληγωθηκε απο αυτη μιας και η αλλη πλευρα μεσα σε 2-3 βδομαδες βρηκε αλλο παιχνιδακι...και ακομα νιωθω ασχημα η αληθεια ειναι...και ενας θεος ξερει ποσες φορες εχω καταραστει τις γυναικες αλλα αυτο ειναι λαθος...επειδη μια βγηκε σκαρτη δεν σημαινει οτι ειναι ολες ετσι...επισης, και η επομενη να βγει σκαρτη παλι δεν σημαινει κατι..απλα χρειαζεται υπομονη :cool: My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Μάλλον έχετε μπερδέψει τα "δικά μας" πρότυπα με αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση :ninja: Μάλλον εσείς μπερδεύετε εμάς με αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση ... η συζήτηση είναι τύπου κότας -αυγού [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Είμαι χθες στο τραίνο, και στη Λάρισα έρχεται μια κοπελίτσα και κάθεται δίπλα μου. Κοντούλα, γλυκούλα, σε γενικές γραμμές όπως μ' αρέσει, από εξωτερικής άποψης πάντα. Πιάνουμε κουβεντούλα και τη ρωτάω: -Θεσσαλονίκη πας; -Ναι. -Φοιτήτρια είσαι; -Ναι. -Στη Λάρισα σπουδάζεις; -Ναι -Νοσηλευτική; -Ναι!!! (μένει άφωνη). Πού το ήξερες; Σε ποιο έτος είμαι; -Στο 3ο. -Ναι!!! (ξαναμένει άφωνη). Μήπως με ξέρεις από κάπου; -Οχι, δεν σε ξέρω, απλά είναι θέμα στατιστικής. ;) Γενικά μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, είχε πολύ ενδιαφέρον πάντως η συζήτηση και αρκετό καλαμπούρι, με δεδομένο και της μικρης απόστασης. Κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση στην κοπελίτσα, και το λέω εγώ που έχω ρίξει πολύ "χολή" στις γυναίκες είναι τα εξής: -Όταν ήρθε να καθίσει είχα στο κάθισμα της το μποφάν μου. Πήγα να το βγάλω για να μην την ενοχλεί και μου είπε εντάξει, άστο, δεν με πειράζει, άνετα είμαι. Ομοίωε και με το μπουκάλι το νερό που είχα ανάμεσα στα δύο καθίσματα. -Κάποια στιγμή, είχε ξεκουμπώσει ένα κουμπί στο αριστερό μανίκι του πουκαμίσου μου. Έβλεπε ότι προσπαθούσα επίμονα να το κουμπώσω και προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Δεν δέχθηκα, αλλά μου έκανε πολύ θετική εντύπωση αυτή της η κίνηση. Γενικά στο ταξίδι αυτό, θεωρώ ότι γνώρισα μια πολύ αξιόλογη κοπέλα. Είναι πολλά που μου κάναν' εντύπωση, αλλά βαριέμαι να κάθομαι να τα εξιστορώ τώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Είμαι χθες στο τραίνο, και στη Λάρισα έρχεται μια κοπελίτσα και κάθεται δίπλα μου. Κοντούλα, γλυκούλα, σε γενικές γραμμές όπως μ' αρέσει, από εξωτερικής άποψης πάντα. Πιάνουμε κουβεντούλα και τη ρωτάω: -Θεσσαλονίκη πας; -Ναι. -Φοιτήτρια είσαι; -Ναι. -Στη Λάρισα σπουδάζεις; -Ναι -Νοσηλευτική; -Ναι!!! (μένει άφωνη). Πού το ήξερες; Σε ποιο έτος είμαι; -Στο 3ο. -Ναι!!! (ξαναμένει άφωνη). Μήπως με ξέρεις από κάπου; -Οχι, δεν σε ξέρω, απλά είναι θέμα στατιστικής. ;) Γενικά μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, είχε πολύ ενδιαφέρον πάντως η συζήτηση και αρκετό καλαμπούρι, με δεδομένο και της μικρης απόστασης. Κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση στην κοπελίτσα, και το λέω εγώ που έχω ρίξει πολύ "χολή" στις γυναίκες είναι τα εξής: -Όταν ήρθε να καθίσει είχα στο κάθισμα της το μποφάν μου. Πήγα να το βγάλω για να μην την ενοχλεί και μου είπε εντάξει, άστο, δεν με πειράζει, άνετα είμαι. Ομοίωε και με το μπουκάλι το νερό που είχα ανάμεσα στα δύο καθίσματα. -Κάποια στιγμή, είχε ξεκουμπώσει ένα κουμπί στο αριστερό μανίκι του πουκαμίσου μου. Έβλεπε ότι προσπαθούσα επίμονα να το κουμπώσω και προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Δεν δέχθηκα, αλλά μου έκανε πολύ θετική εντύπωση αυτή της η κίνηση. Γενικά στο ταξίδι αυτό, θεωρώ ότι γνώρισα μια πολύ αξιόλογη κοπέλα. Είναι πολλά που μου κάναν' εντύπωση, αλλά βαριέμαι να κάθομαι να τα εξιστορώ τώρα... Αμα βαριέσαι να μας πεις τότε γιατί το έγραψες το θέμα?:down: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 σουβλακι, να σε ρωτησω κατι... πιανεις κουβεντα σε ολες τις κοπελιτσες στα τρενα που μπαινεις;; το κανουν κι αλλοι αυτο;; εμενα γιατι οποτε παω θεσσαλονικη μου τυχαινουν κατι μονοχνωτοι τυποι που δεν μιλανε ουτε στα αντερα τους;; κατι γιαγιες μου μιλανε μονο!! :lol::lol::lol: να με ανησυχει το γεγονος;; θυμαμαι μια φορα ηταν διπλα μου ενα παιδι, κανονικος εξωτερικα, ουτε κουκλος ουτε χαλιας, αλλα καλος, και δεν μου ειπε τιποτα παιδια σε ολοκληρο ταξιδι πεντε ωρων και πηγαινε και συνεχεια προς το παραθυρο στριμωχνοντας τον εαυτο του λες και αν τον ακουμπουσα θα τον κολλουσα λεπρα!! ελα Παναγια μου!!! και φοραγε και κατι γυαλια, τελειως ψωνιο... :lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ειναι ξεχωριστη περιπτωση trela ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 σουβλακι, να σε ρωτησω κατι... πιανεις κουβεντα σε ολες τις κοπελιτσες στα τρενα που μπαινεις;; το κανουν κι αλλοι αυτο;; εμενα γιατι οποτε παω θεσσαλονικη μου τυχαινουν κατι μονοχνωτοι τυποι που δεν μιλανε ουτε στα αντερα τους;; κατι γιαγιες μου μιλανε μονο!! :lol::lol::lol: να με ανησυχει το γεγονος;; θυμαμαι μια φορα ηταν διπλα μου ενα παιδι, κανονικος εξωτερικα, ουτε κουκλος ουτε χαλιας, αλλα καλος, και δεν μου ειπε τιποτα παιδια σε ολοκληρο ταξιδι πεντε ωρων και πηγαινε και συνεχεια προς το παραθυρο στριμωχνοντας τον εαυτο του λες και αν τον ακουμπουσα θα τον κολλουσα λεπρα!! ελα Παναγια μου!!! και φοραγε και κατι γυαλια, τελειως ψωνιο... :lol::lol::lol: ομοιοπαθούσα...έχουν ένα υφάσκι χιλίων καρδιναλίων, απλώνουν και τις εφημεριδάρες τους και όποιον πάρει ο χάρος... ενώ εμεις τα κοριτσάκια είμαστε πολύ πρόσχαρα...και ευγενικά:):):) Για να επανέλθουμε στο topic και αφου σου έκανε τόσο θετική εντύπωση soublaki το προχώρησες το θέμα??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 σουβλακι, να σε ρωτησω κατι... πιανεις κουβεντα σε ολες τις κοπελιτσες στα τρενα που μπαινεις;; το κανουν κι αλλοι αυτο;; εμενα γιατι οποτε παω θεσσαλονικη μου τυχαινουν κατι μονοχνωτοι τυποι που δεν μιλανε ουτε στα αντερα τους;; κατι γιαγιες μου μιλανε μονο!! :lol::lol::lol: να με ανησυχει το γεγονος;; θυμαμαι μια φορα ηταν διπλα μου ενα παιδι, κανονικος εξωτερικα, ουτε κουκλος ουτε χαλιας, αλλα καλος, και δεν μου ειπε τιποτα παιδια σε ολοκληρο ταξιδι πεντε ωρων και πηγαινε και συνεχεια προς το παραθυρο στριμωχνοντας τον εαυτο του λες και αν τον ακουμπουσα θα τον κολλουσα λεπρα!! ελα Παναγια μου!!! και φοραγε και κατι γυαλια, τελειως ψωνιο... :lol::lol::lol: ομοιοπαθούσα...έχουν ένα υφάσκι χιλίων καρδιναλίων, απλώνουν και τις εφημεριδάρες τους και όποιον πάρει ο χάρος... ενώ εμεις τα κοριτσάκια είμαστε πολύ πρόσχαρα...και ευγενικά:):):) Για να επανέλθουμε στο topic και αφου σου έκανε τόσο θετική εντύπωση soublaki το προχώρησες το θέμα??? για να σας πιάσουμε την κουβέντα πρέπει να δείχνεται τουλάχιστον δεκτικές... αν έχετε το ύφος "ψώνιου" που οι περισσότερες ελληνίδες πλέον το έχουν, μην περιμένετε από εμάς να φάμε τα μούτρα μας με ένα γειά και απάντηση του τύπου χμμμ, μμμμμ, και γύρισμα προσώπου από την άλλη σαν star του cinema. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Εγω στο τρενο εχω κατσει πολλες φορες με ωραιες κοπελες αλλα ειχαν ολες ενα υφακι..."ειμαι θεα,εγω και καμια αλλη" που με απετρεψαν απο το να τις μιλησω...κατεβειτε απο το καλαμι ρεεεεεε BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 -Θεσσαλονίκη πας; -Ναι. -Φοιτήτρια είσαι; -Ναι. -Στη Λάρισα σπουδάζεις; -Ναι -Νοσηλευτική; -Ναι!!! (μένει άφωνη). Πού το ήξερες; Σε ποιο έτος είμαι; -Στο 3ο. -Ναι!!! (ξαναμένει άφωνη). Μήπως με ξέρεις από κάπου; -Οχι, δεν σε ξέρω, απλά είμαι ο Χάρι Χουντίνι. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 οχι βρε παιδια, δεν εχω υφος ψωνιου, αληθεια, μια χαρα γλυκουλα μου λενε οτι ειμαι αν και δεν ειμαι τοσο πολυ κατα βαθος. και ισα ισα αντιμετωπιζω τον κοσμο μια χαρα, δεν τον κοιταω μπλαζε. το αντιθετο μαλιστα, αυτοι μου εχουν φερθει ετσι. και φυσικα οταν λεω οτι δεν εχω πετυχει κανεναν στο τρενο που να μου μιλησει, δεν εννοω οτι επιδιωκω κατι να γινει μαζι του. θα ηταν αλλωστε βλακεια να πηγαινω να δω το φιλο μου και να πιασω κουβεντα με σκοπο να βγαλω γκομενο... ;) αλλα εννοω να πεις μια καλημερα στον διπλανο σου, του Θεου ειναι η καλημερα ρε παιδια... κι αν με ρωτησει και που παω δεν θα τον βρισω κιολας... ημαρτον!!! αλλα εδω μιλαω για τραγικη κατασταση που ο αλλος μονο που δεν με εδειρε... :blink: μια φορα πηγαινα χαλκιδα, και ενα παιδι καθοταν απεναντι,δεν μου μιλησε καθολου, με κοιταζε παρολα αυτα σε ολο το ταξιδι και στο τελος που σηκωθηκαμε να κατεβουμε μου λεει:"για χαλκιδα εδω κατεβαινουμε;" του λεω "ναι, εδω ειναι, φτασαμε". και του χαμογελασα... τι κακο ειχε αυτο; επρεπε να φερθω σαν γυφτισσα; ή αυτος να μου φερθει μπλαζε οπως ο αλλος; [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Kserase ta olaaaa!!!!:!::lol: :cry::worry::worry::worry: φοβαμαι πως δεν ειναι κοινα τα αισθηματα....:( την τριτη το βραδυ στελναμε μνμτα απο τις 11 ως τις 2. την τεταρτη απο τις 10μιση ως τις 3. την πεφταμε κανονικα ο ενας στον αλλο με υπονοουμενα κλπ. κ εγω πηρα φορα και ημουν ετοιμος να κανω κινηση το σαββατο(συχναζουμε στο ιδιο μαγαζι για καφε). αλλα μου ειπαν οι φιλοι μου οτι ισως μου τα λεει φιλικα. και μου εχουν κοπει φτερα κ ποδια.:(:( δεν ξερω τι αλλο να κανω. δεν μπορω να τραβηξω αλλο το μηνυματα. το επομενο βημα ειναι να της τα ζητησω! αλλα αν την πατησω.................??????????????:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 :cry::worry::worry::worry: φοβαμαι πως δεν ειναι κοινα τα αισθηματα....:( την τριτη το βραδυ στελναμε μνμτα απο τις 11 ως τις 2. την τεταρτη απο τις 10μιση ως τις 3.την πεφταμε κανονικα ο ενας στον αλλο με υπονοουμενα κλπ. κ εγω πηρα φορα και ημουν ετοιμος να κανω κινηση το σαββατο(συχναζουμε στο ιδιο μαγαζι για καφε). αλλα μου ειπαν οι φιλοι μου οτι ισως μου τα λεει φιλικα. και μου εχουν κοπει φτερα κ ποδια.:(:( δεν ξερω τι αλλο να κανω. δεν μπορω να τραβηξω αλλο το μηνυματα. το επομενο βημα ειναι να της τα ζητησω! αλλα αν την πατησω.................??????????????:( ποιος απο τους δυο σας γραφει υπερβολικα πολυ αργα??? αποψη μου ειναι να κανεις κινηση..οι φιλοι σου παιζει και να εχουν αδικο. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 εγω γραφω κατευθειαν οπως μου ερχονται. αυτη ετσι κ ετσι. αλλες φορες μεσα σε 2 λεπτα αλλες μπορει να φτασει κ το δεκαλεπτο. μιλαμε γι μηνυματα 100 γραμματα τουλαχιστον. αν παρεθετα καποια απο τα μηνυματα θα βοηουσε? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 σουβλακι, να σε ρωτησω κατι... πιανεις κουβεντα σε ολες τις κοπελιτσες στα τρενα που μπαινεις;; το κανουν κι αλλοι αυτο;; εμενα γιατι οποτε παω θεσσαλονικη μου τυχαινουν κατι μονοχνωτοι τυποι που δεν μιλανε ουτε στα αντερα τους;; κατι γιαγιες μου μιλανε μονο!! :lol::lol::lol: να με ανησυχει το γεγονος;; θυμαμαι μια φορα ηταν διπλα μου ενα παιδι, κανονικος εξωτερικα, ουτε κουκλος ουτε χαλιας, αλλα καλος, και δεν μου ειπε τιποτα παιδια σε ολοκληρο ταξιδι πεντε ωρων και πηγαινε και συνεχεια προς το παραθυρο στριμωχνοντας τον εαυτο του λες και αν τον ακουμπουσα θα τον κολλουσα λεπρα!! ελα Παναγια μου!!! και φοραγε και κατι γυαλια, τελειως ψωνιο... :lol::lol::lol: Οχι, δεν μιλάω μόνο με κοπέλες αλλά και με άντρες. Λες να μαι bi και να μην το ξέρω; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Οχι, δεν μιλάω μόνο με κοπέλες αλλά και με άντρες. Λες να μαι bi και να μην το ξέρω; :rolleyes: απο όλα αυτά που σου έγραψα, εκεί κόλλησες;;; ;);):wacko::wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 εγω γραφω κατευθειαν οπως μου ερχονται. αυτη ετσι κ ετσι. αλλες φορες μεσα σε 2 λεπτα αλλες μπορει να φτασει κ το δεκαλεπτο. μιλαμε γι μηνυματα 100 γραμματα τουλαχιστον. αν παρεθετα καποια απο τα μηνυματα θα βοηουσε?οχι δε θα βοηθουσε και δεν εχει και νοημα.αν σ αρεσει κανε κινηση.αν οχι μην κανεις. απο που εκριναν οι κολλητοι σου πως η κοπελα μπορει να το κανει φιλικα;;ξερουν κατι παραπανω ή απλα σου το ειπαν ως ενδεχομενο;απο όλα αυτά που σου έγραψα, εκεί κόλλησες;;; ;);):wacko::wacko:ο σουβλακις δεν κανει διακρισεις.μιλαει με τους παντες.παππουδες,γιαγιαδες,πιπινια,νεαρους...ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει που λενε:lol: εγω τωρα περιμενω να μα γραψει καμια ιστορια απο το ταξιδι του γυρισμου.γιατι ως γνωστον ο σουβλακις μετα απο καθε αγωνα της ομαδας του κανει σεκς με κοπελες που γνωρισε σε τρενα,λεωφορεια,πλοια κτλ κτλ :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ε ναι τρελα7 ,ετσι ειναι..εμενα παλι αλλοι μου μιλανε αλλοι οχι..Ισως φοβουνται μην τους κακοχαρακτηρισουν κιολας ..:lol::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ΟΚ, τα Χριστουγεννα που θα κατεβω Γκρις να κανονισουμε να βρεθουμε τυχαια στον ΟΣΕ να μην ειναι παραπονεμενη και η trela! :D Περυσι που επαιρνα τρενο καθε Σ/Κ ειχα γνωρισει κοσμο και κοσμακη...ακομα και μια φορα που ειχα παρει τον καρβουνιαρη του 60 απο Θεσσαλονικη (μεγαλη ιστορια...) που μαζευεται η σαρα και η μαρα πετυχα μια Ελληνοαμερικανα και μιλουσαμε ολο το βραδυ! Πρεπει να ειμαι περιπτωση...ακομα και σε συνεντευξη να παω που ολοι καθονται αμιλητοι και ο ενας κοιταει τον αλλο με μισο ματι σαν να θελει να τον φαει εγω ολο και καποιον θα γνωρισω! :p Σουβλακι, μετα απο καθε αγωνα παντα παιρνεις ΜΜΜ; :confused: Που και να πετυχεις καμια απο το μαιφοουν μετα απο τον αγωνα...βλεπω να σπαει η παραδοση :ninja: Εκτος κι αν χρησιμοποιησεις greek charm οπως λεμε και εδω...:p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 πλακα θα εχει όμως να τύχει οντως αυτό στο άσχετο!!! θα γελάσει πολύς κόσμος... να προκύψει απο την κουβέντα ότι εισια ο σουβλάκις, να γίνει ο συνειρμός με το φόρουμ και να γελάμε για δυο χρόνια!!! πλάκα θα εχει! :lol::lol::lol: Και να ναι και καμμιά που έχψει την χειρότερη εικόνα για μένα, και να γίνει και "παιχνίδι", φαντάζεσαι; :p Σουβλακι, μετα απο καθε αγωνα παντα παιρνεις ΜΜΜ; :confused: Που και να πετυχεις καμια απο το μαιφοουν μετα απο τον αγωνα...βλεπω να σπαει η παραδοση :ninja: Εκτος κι αν χρησιμοποιησεις greek charm οπως λεμε και εδω...:p Τι είναι το ΜΜΜ; Ποια παράδοση να σπάει, δδεν καταλαβαίνω τι λες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 MMM=μεσα μαζικης μεταφορας για να μην ζοριζεσαι ,αυτα χρησιμοποιεις... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ΟΚ, τα Χριστουγεννα που θα κατεβω Γκρις να κανονισουμε να βρεθουμε τυχαια στον ΟΣΕ να μην ειναι παραπονεμενη και η trela! :lol::lol: να η ιδεα για καινουργιο meeting!!! βρε billakosss, τι ψαχνεις καφετεριες και μαγαζια... στον οσε!!! αφου τον πληρωνουμε που τον πληρωνουμε, ας κανει και τιποτις χρησιμο!!! :lol: Και να ναι και καμμιά που έχψει την χειρότερη εικόνα για μένα, και να γίνει και "παιχνίδι", φαντάζεσαι; Τι είναι το ΜΜΜ; Ποια παράδοση να σπάει, δδεν καταλαβαίνω τι λες. πλακα θα χει... και να τα βρειτε και να σου πει στο τελος οτι ειναι η ταδε απο το φορουμ και να πεις τιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;; εσενα σε σιχαινομια, ολο διαφωνουμε!!! :lol: ΜΜΜ εγω ξερω οτι λεμε τα μεσα μαζικης μεταφορας, τρενα και τετοια, αν αυτο εννοει ο φιλος μας! η παραδοση σουβλακι, ξερεις εσυ... :rolleyes::rolleyes::X:X μετα τα ματς...:X:X [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 οχι δε θα βοηθουσε και δεν εχει και νοημα.αν σ αρεσει κανε κινηση.αν οχι μην κανεις. απο που εκριναν οι κολλητοι σου πως η κοπελα μπορει να το κανει φιλικα;;ξερουν κατι παραπανω ή απλα σου το ειπαν ως ενδεχομενο; ο ενας φιλος μου ειχε παρομοια προσωπικη εμπειρια. μιλουσε ολη μερα με μια κοπελα κ στο τελος αποδειχτηκε πως τον ηθελε για κολλητο!:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις .... εγω πάντα θα αναρωτιέμαι πώς θα ήταν αν είχα μιλήσει σε κάποιον για αυτά που ένοιωθα για αυτόν [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts