Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να σε δω...

Θέλω να ακούσω τη φωνή σου...

Θέλω να σε αγγίξω...

Θέλω να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου...

Κάνε κάτι... κάνε ό,τι μπορείς...

Σου το φωνάζω από εδώ μέσα, δημόσια...

Και περιμένω...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα σε νοιαζομαι,θα σε κρατω

μη μου παθεις το παραμικρο

Θα σε νοιαζομαι αληθινα

θα σε νοιαζομαι.............................Χρονια πολλα!!

:love:

Never Give Up:!:

Join friend!

afiste paidia... zo ena dramma... einai mia kopelia stin doulia poli asteri!!! alla auti tin kovo na goustarei alla kolpa... opos leuta car ktl... oti 8eli kai to 80% apo tis ginekes dialadi pou einai kai to kseroun asteria... tin katsame tin varka...
Never Settle 3...

afiste paidia... zo ena dramma... einai mia kopelia stin doulia poli asteri!!! alla auti tin kovo na goustarei alla kolpa... opos leuta car ktl... oti 8eli kai to 80% apo tis ginekes dialadi pou einai kai to kseroun asteria... tin katsame tin varka...

ε και εσυ τι πρεπει να κανεις? να γινει πλουσιος εξ αιτιας της??

πανε γι'αλλα φιλε μου!

εκτος κι αν τα φαινομενα απατουν! και δεν ειναι ετσι οπως την εκοψες.

Join friend!

Δυστυχως ετσι ειναι οταν καβαλανε το καλαμι ...τελικα μηπως θελουν οι γυναικες να εχουν το πανω χερι και να μας... Αυτο το ακουω πολυ εντονα τους τελευταιους μηνες απο φιλους που την εχουν πατησει...γιατι μας φερονται ετσι?

Δυστυχως ετσι ειναι οταν καβαλανε το καλαμι ...τελικα μηπως θελουν οι γυναικες να εχουν το πανω χερι και να μας... Αυτο το ακουω πολυ εντονα τους τελευταιους μηνες απο φιλους που την εχουν πατησει...γιατι μας φερονται ετσι?

γιατι φιλε μου η αλλη που ειπε "το νινι το νινι σερνει καραβι" ηξερε και το πε...

Join friend!

Ποτέ μήν δίνετε αυτά που ζητάει ο άλλος αλλά αυτά που αξίζει!

Μόνο τότε η σχέση θα είναι ισορροπημένη....

Αγαπούλα μου χρόνια μας πολλά!!!! :love:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

ευκαιρία να το πω με ένα ποίημα....

του Άγγλου Percy Shelley Bysshe (1792 – 1822 )

Λέγεται Love’s Philosophy

The fountains mingle with the river

And the rivers with the ocean,

The winds of heaven mix for ever

With a sweet emotion;

Nothing in the world is single,

All things by a law divine

In one another's being mingle

Why not I with thine?

See the mountains kiss high heaven,

And the waves clasp one another;

No sister-flower would be forgiven

If it disdain'd its brother;

And the sunlight clasps the earth,

And the moonbeams kiss the sea

What are all these kissings worth,

If thou kiss not me?

:love: :love: :love:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα σε νοιαζομαι.............................Χρονια πολλα!!

:love:

Αγαπούλα μου χρόνια μας πολλά!!!! :love:

Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ!!! :rolleyes: :X :ninja:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

egw ena exw na pw. to puppy mu einai to kalytero puppy tu kosmu kai to latrevw!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Λοιπόν παιδιά! Θέλω συμβουλή!

Μίλησα σε μα κοπέλα με την οποία λέγαμε το πολύ ίσα-ίσα ένα γεια και η οποία μου αρέσει και της είπα οτι με ενδιαφέρει και θέλω να βγούμε να γνωριστούμε.

Αυτή μου είπε οτι θα ήθελε να βγούμε να γνωριστούμε αλλά μου ξεκαθάρισε οτι έχει σχέση με άλλον...

Τι να κάνω???

Είμαι απελπισμένος!!!

Na bgeite sto xalaro.De sou eipe kai na thn padreyteis!

Gnoristeite arxika..kai meta des pws proxwraei to pragma.

Pou ksereis,an thn endiafereis mporei kai na ton xwrisei.

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Μίλησα σε μα κοπέλα με την οποία λέγαμε το πολύ ίσα-ίσα ένα γεια και η οποία μου αρέσει και της είπα οτι με ενδιαφέρει και θέλω να βγούμε να γνωριστούμε.

Αυτή μου είπε οτι θα ήθελε να βγούμε να γνωριστούμε αλλά μου ξεκαθάρισε οτι έχει σχέση με άλλον...

Τι να κάνω???

Είμαι απελπισμένος!!!

Ε και εσενα τι σε νοιαζει? Σαμπως εσυ θα εισαι ο κερατας? Βουρ στο πατσα αγορι μου! :up:

Τι να κάνω???

Είμαι απελπισμένος!!!

Αφού δέχθηκε να βγείτε, δέν έχεις να χάσεις κάτι...

Τα υπόλοιπα θα τα ξεκαθαρίσετε στην πορεία....Καλή τύχη!!! :)

Τι να κάνω???

Είμαι απελπισμένος!!!

φιλε μου βγες μαζι της και αν λεει ψεμματα για οποιοδηποτε λογο αστηνε να φυγει αστην!

Join friend!

Τι να κάνω???

Είμαι απελπισμένος!!!

Καταρχήν ηρέμισε...(Όχι και απελπισία!!!)

Το οτι σου πρότεινε να βγείτε δεν σημαίνει οτι σε βλέπει ερωτικά...Μπορεί να σε συμπάθησε πολύ σαν άτομο επειδή είσαι καλό παιδί...:O

Απο την άλλη μπορεί να μη πηγαίνει καλά η σχέση της και να την έχεις γοητεύσει...

Κατα την γνώμη μου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει....Χαλάρωσε και απόλαυσε την παρέα της και ότι είναι να γίνει..θα γίνει...;)

'Οσο γυρίζει η γή θα σε αγαπώ,

όσο μπορώ κι αναπνέω θα σου το λέω,

όσο ο ήλιος θα φωτίζει εδώ,

θα μπορώ να σου πώ,

πώς για πάντα θα σ'αγαπώ!!!

Αφιερωμένο :love:

Καταρχήν ηρέμισε...(Όχι και απελπισία!!!)

Το οτι σου πρότεινε να βγείτε δεν σημαίνει οτι σε βλέπει ερωτικά...Μπορεί να σε συμπάθησε πολύ σαν άτομο επειδή είσαι καλό παιδί...:O

Απο την άλλη μπορεί να μη πηγαίνει καλά η σχέση της και να την έχεις γοητεύσει...

Κατα την γνώμη μου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει....Χαλάρωσε και απόλαυσε την παρέα της και ότι είναι να γίνει..θα γίνει...;)

Συγνώμη παιδιά που επεμβαίνω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω από προσωπική σου εμπειρία Stalitsa, έχεις πολλούς "φίλους" άντρες και "καλά παιδιά"? και όταν λέω φίλους εννοώ κάποιον που θα μπορείς να του πείς τα πάντα! Γιατί συνήθως το άλλο που είπες για τα "καλά παιδιά" όσες φορές το έχω ακούσει να το λέει γυναίκα στο τέλος κάτι άλλο εννοεί!! Και στο φινάλε σε μια τέτοια "φιλία" ποιος θα τραβάει το μαρτύριο όταν μάλιστα έχει πεί τα αισθηματά του απο την αρχή. Το αν πηγαίνει καλά η σχέση της ή όχι ποιος πάλι πρέπει να το ξέρει? Αν κατάλαβα καλά του λές να γίνει πειραματόζωο? Να σου κάνω μια ερώτηση? Θα έλεγες τα ίδια πράγματα σε κάποια κολλήτη σου? "Το οτι σου πρότεινε να βγείτε δεν σημαίνει οτι σε βλέπει ερωτικά...Μπορεί να σε συμπάθησε πολύ σαν άτομο επειδή είσαι καλό παιδί...:O". Συγνώμη που έχω αυτό το ύφος και πιστεψέ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, μπήκα, διάβασα το τελευταίο σχόλιο και και μου ψιλοανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Τι να κάνουμε κάποιοι τα παίρνουμε διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα όσο για τον φίλο τι να του πώ, σαφώς και δεν πρέπει να τον παίρνει από κάτω εκτός και αν το θέλει. Φίλε βάλτα στην ζυγαρία της καρδιάς σου στην οποία και πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη.......

Φιλικά Νίκος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Συγνώμη παιδιά που επεμβαίνω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω από προσωπική σου εμπειρία Stalitsa, έχεις πολλούς "φίλους" άντρες και "καλά παιδιά"? και όταν λέω φίλους εννοώ κάποιον που θα μπορείς να του πείς τα πάντα! Γιατί συνήθως το άλλο που είπες για τα "καλά παιδιά" όσες φορές το έχω ακούσει να το λέει γυναίκα στο τέλος κάτι άλλο εννοεί!!

Πολλούς φίλους(κολλητούς) άντρες δεν έχω ΑΛΛΑ έχω 2 κολλητούς φίλους που ναί τα λέγαμε όλα και είμαστε ΜΟΝΟ φίλοι!!!Γενικά πιο πολλούς φίλους άντρες έχω παρα γυναίκες...Και δεν υπάρχει τιποτα ερωτικό ανάμεσα μας...

Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που άλλα λένε και άλλα εννοούνε...

Και στο φινάλε σε μια τέτοια "φιλία" ποιος θα τραβάει το μαρτύριο όταν μάλιστα έχει πεί τα αισθηματά του απο την αρχή. Το αν πηγαίνει καλά η σχέση της ή όχι ποιος πάλι πρέπει να το ξέρει? Αν κατάλαβα καλά του λές να γίνει πειραματόζωο? Να σου κάνω μια ερώτηση? Θα έλεγες τα ίδια πράγματα σε κάποια κολλήτη σου? "Το οτι σου πρότεινε να βγείτε δεν σημαίνει οτι σε βλέπει ερωτικά...Μπορεί να σε συμπάθησε πολύ σαν άτομο επειδή είσαι καλό παιδί...:O".

Αν πρόσεξες...Δεν του πρότεινα να κάνει το πειραματόζωο αλλά προσπάθησα να καταλάβω με τί σκεπτικό θέλει να βγούνε...

Ναί σε μιά φίλη μου αν εκείνη του ξακαθάριζε οτι τον γουστάρει και εκείνος θέλει να τα λένε ΑΛΛΑ έχει σχέση,δεν θα την άφηνα να ονειροπολεί ΑΛΛΑ θα της έλεγα ακριβώς το ίδιο..Ότι σε συμπαθεί σαν άτομο,θέλει να κάνετε παρέα αλλά μέχρι εκεί...

Συγνώμη που έχω αυτό το ύφος και πιστεψέ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, μπήκα, διάβασα το τελευταίο σχόλιο και και μου ψιλοανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Τι να κάνουμε κάποιοι τα παίρνουμε διαφορετικά τα πράγματα.

Φιλικά Νίκος

Παρακαλώ...Για να έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου πρέπει να με ξέρεις...Δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν,ο καθένας έχει την δική του γνώμη και μπορεί να την λέει ακόμα και αν σε μερικούς μπορεί να ανεβάσει το αίμα τους στο κεφάλι...:p :happy:

Πολλούς φίλους(κολλητούς) άντρες δεν έχω ΑΛΛΑ έχω 2 κολλητούς φίλους που ναί τα λέγαμε όλα και είμαστε ΜΟΝΟ φίλοι!!!Γενικά πιο πολλούς φίλους άντρες έχω παρα γυναίκες...Και δεν υπάρχει τιποτα ερωτικό ανάμεσα μας...

Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που άλλα λένε και άλλα εννοούνε...

Αν πρόσεξες...Δεν του πρότεινα να κάνει το πειραματόζωο αλλά προσπάθησα να καταλάβω με τί σκεπτικό θέλει να βγούνε...

Ναί σε μιά φίλη μου αν εκείνη του ξακαθάριζε οτι τον γουστάρει και εκείνος θέλει να τα λένε ΑΛΛΑ έχει σχέση,δεν θα την άφηνα να ονειροπολεί ΑΛΛΑ θα της έλεγα ακριβώς το ίδιο..Ότι σε συμπαθεί σαν άτομο,θέλει να κάνετε παρέα αλλά μέχρι εκεί...

Παρακαλώ...Για να έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου πρέπει να με ξέρεις...Δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν,ο καθένας έχει την δική του γνώμη και μπορεί να την λέει ακόμα και αν σε μερικούς μπορεί να ανεβάσει το αίμα τους στο κεφάλι...:p :happy:

Κοίτα Stalitsa πολλές φορές άλλα νομίζουμε και άλλα είναι και μην μου πείς ότι είσαι μέσα στο μυαλό των 2 φίλων σου για να ξέρεις τι αισθάνονται για σένα ή ότι επειδή νομίζεις ότι τα λέτε όλα σημαίνει ότι τα λέτε κιόλας. Δεν έχεις πιάσει ποτέ το ευατό σου άλλωστε να μην θέλει να πεί κάτι και κυρίως σε άνδρα, υπάρχει βέβαια και μία περίπτωση που οι φίλοι σου δεν γουστάρουν ερωτικά τις γυναίκες ή αισθάνεσε μόνο εσύ έτσι αλλά όχι αυτοί, τι να πώ δεν ξέρω.

Και τώρα να αφήσουμε το σοβαρό ύφος.....

Μπορούσα να γίνω πολύ καυστικός πράγμα που δεν θέλω να κάνω αλλά σε παρακάλω πολύ κοίτα τι έγραψες και σκέψου λίγο....

Γιατί δεν λές και στο φίλο τα ίδια που θα έλεγες και σε μιά φίλη σου?

Και τέλος όντως ο καθένας πρέπει να λέει την γνώμη και να ακούγετε, όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτό, και πιστεψέ με λέγοντας "μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι" δηλώνω την αντιθεσή μου στην θέση και τίποτα παραπάνω, άλλωστε διασκεδάζω αφάνταστα και περνάω καλά διαβάζοντας τα θέματα το forum και συμμέτέχοντας σε αυτά.

Φιλικά Νίκος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

• 1 month later...

μηπως υπαρχουν νεα ειδυλλια?

κανενα καινουριο ερωτα?

Join friend!

μηπως υπαρχουν νεα ειδυλλια?

κανενα καινουριο ερωτα?

Μπα...

Αλλά περίμενε...

Το καλοκαίρι πλησιάζει...:rolleyes: :rolleyes: :D :D

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...