Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βιβύ, δεν πας να γράψεις κανένα βιβλιό κοπέλα μου;

εκτος απο ανορθογραφος,εισαι και παρατονος:lol::p:happy::D

μα καλα,τις πιθανες αντιδρασεις δεν ηθελες να σου πουμε??ε αυτες ειναι!τωρα μπορεις να πας προετοιμασμενος για ολα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εκτος απο ανορθογραφος,εισαι και παρατονος:lol::p:happy::D

μα καλα,τις πιθανες αντιδρασεις δεν ηθελες να σου πουμε??ε αυτες ειναι!τωρα μπορεις να πας προετοιμασμενος για ολα!

Μπορεί να είναι τραβέλι:p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οριστε!!και αλλη πιθανοτητα..

μονο που τσατσε μου δεν ειναι αντιδραση αυτο:p

Τι τον κανετε βρε τον δολιο τον soublaki? Μην του βαζετε τοσες πολλες πιθανοτητες γιατι απογοητευτηκε και νομιζω οτι πιστευει οτι τον κοροιδευετε. Σουβλακι τα παιδια ειναι καλοπροαιρετα, απλα θελουν να σου τονισουν το γεγονος οτι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για όλα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι δυσκολη περιπτωση.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

se kamia περιπτωση δεν κοροιδευουμε.

απλα λεμε ολες τις πιθανες αντιδρασεις.αν θελει να του πουμε οτι ολα θα ειναι ροδινα,θα παει και αυτη θα κατασυγκινηθει απο την απροσμενη εκπληξη,ανοιγοντας τα χερια της (;o)για να τον αγκαλιασει,τοτε οκ...ετσι θα γινει!

τωρα την ***** την κουβεντα

μας λες ενα προβλημα σου,σε περνουμε στα σοβαρα και μετα τσουφ...

ωραια..και ΑΝ ,αν λεμε, την εντοπισεις οι αντιδρασεις μπορει να ειναι οι εξης:

1.τρελη χαρα.ηθελε και αυτη να σε ξαναδει,αλλα ας οψεται η κουραση.ειναι η γυναικα της ζωης σου,εισαι ο αντρας της ζωης της και ζειτε χαπιλι εβερ αφτερ.

2.τρελη απογοητευση.σκεφτεται αυτη οτι στανταρ για να ψαξεις σε ολοκληρη θεσσαλονικη να βρεις καποια που γνωρισες τυχαια σε ενα λομπι,και μαλιστα γνωριζοντας μονο το μικρο της ονομα,εχεις να πας με γυναικα χρονια,δεν σου καθεται καμια και εισαι απεγνωσμενος..

3. νορμαλ πραγματα.πατε για καφε αλλα δεν γινεται τπτ..και μενεις με τον καφε στο χερι

4.νορμαλ πραγματα.πατε για καφε,ξαναπατε,ξαναπατε και μας πρηζεις εδω οτι βαρεθηκες να πηγαινεις για καφε..τα νευρα σου τσαταλια.στο τελος την παρατας εσυ,και την αφηνεις να σε ψαχνει στην αθηνα ΑΥΤΗ γνωριζοντας ομως μονβο το νικνειμ σου

5.ανακαλυπτεις οτι ειναι παντρεμενη και ηθελε απλα μια βραδια χυμα(παλι εχασες)

6,την ανακαλυπτεις αλλα δε σε θυμαται!

Αφού με δουλεύετε...

Να το θέσω αλλιώς; Εσείς κορίτσια πώς θα αντιδρούσατε;

εγω προσωπικα,θα σκεφτομουν το 2ο.:) αντε να πηγαιναμε και για καφεδακι μια που εκανες τοσο κοπο.:)

αφου ρωτας σουβλακι μας, εγω θα σκεφτομουν ή το δευτερο ή το τριτο και μετα αναλογα με το τι χαρακτηρας εισαι θα κυλουσε το πραγμα και φυσικα αναλογα τη χημεια μεταξυ μας! παντως καλως κακως πολλα πραγματα θα εξαρτιοντουσαν απο το αν μου αρεσες εξ αρχης... εχεις κανενα δειγμα για το αν της αρεσες ή οχι;; γιατι αν δεν της αρεσες και απλως ηταν ευγενικη, μπορει να μη σε θυμαται κιολας...:(

αληθεια σουβλακι μας, εσενα γιατι σου κολλησε αυτη;; τοσο πολυ σου αρεσε; ή την ερωτευτηκες;; ηλικια;; εσυ ποσο εισαι;;:rolleyes: α εισαι 25 το ειδα τωρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Απλά τρελιάρα ήταν πολύ έντονο και αμφίδρομο. Και όχι τπτ άλλο, έγινε και 2η μέρα...Απλά ως συνήθως φέρθηκα ηλίθια...και όπως λέει μια παροιμία "οποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια".

Απλά τρελιάρα ήταν πολύ έντονο και αμφίδρομο. Και όχι τπτ άλλο, έγινε και 2η μέρα...Απλά ως συνήθως φέρθηκα ηλίθια...και όπως λέει μια παροιμία "οποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια".

να σου πω ομως κατι;; ειμαι υπερ του να κυνηγαμε τη ζωη, να κυνηγαμε πραγματα και ανθρωπους που πραγματικα θελουμε, αλλα οταν αυτα γινουν και δεν πετυχει, ειμαι της αποψης οτι μαλλον δεν ηταν για να γινει... να σου πω ενα παραδειγματακι να καταλαβεις τι λεω... εχω εναν φιλο, ενα παιδι μετο οποιο τι συμβαινει... τον εχω συναντησει περιπου 5 φορες στην πανεπιστημιου σε ασχετη χρονικη στιγμή, χαιρετηθηκαμε και ειπαμε οτι κι οι δυο θελαμε να παμε στην ιδια περιοχη με το τρενο, μονο που εγω θα επαιρνα μετρο και τρενο ενω εκεινος απευθειας τρενο... λεμε οκ, αν βρεθουμε, βρεθηκαμε... σε πληροφορω οτι βρεθηκαμε μετα απο 15 λεπτα στο ιδιο βαγονι του τρενου αντικριστα!!!! και τις πεντε φορες!! τωρα θα μου πεις αυτο ειναι απλοικο... ναι ειναι, αλλα εγω ετσι πιστευω...;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρων πανω στην ωρα για να σωσω το θεμαααααα!!!Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο ειμαι στα πανω μου με μια συναδελφο απο τη δουλεια!Μ'αρεσε απο την πρωτη στιγμη πριν 5 μηνες και προχθες βγηκαμε πρωτη φορα.Τη ρωτησα αν ειχε προβλημα με την ωρα που θα γυρισουμε και μου ειπε οχι ιδιαιτερο αλλα δεν θελει να αργησουμε...Απλα να σας πω οτι την γυρισα 2+ στο σπιτι της και αν δε δουλευα πρωι θα ειμασταν...ακομα μαζι!Μπορω να περιφανευομαι οτι ειμαι ο κλασσικος ο....ερωτευμενος ο Ελληνας με κολλημενο το χαμογελο!Της αρεσουν παρα πολυ τα μωρακια κι εχει απειρες φωτογραφιες στο κινητο της και χθες που περασα απο το Public μια βολτα ειχε ενα βιβλιο με φωτογραφιες απο μωρα και της το πηρα!

ΥΓ) :D:D:D:D:D

ΜΑΧ.

Παρων πανω στην ωρα για να σωσω το θεμαααααα!!!Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο ειμαι στα πανω μου με μια συναδελφο απο τη δουλεια!Μ'αρεσε απο την πρωτη στιγμη πριν 5 μηνες και προχθες βγηκαμε πρωτη φορα.Τη ρωτησα αν ειχε προβλημα με την ωρα που θα γυρισουμε και μου ειπε οχι ιδιαιτερο αλλα δεν θελει να αργησουμε...Απλα να σας πω οτι την γυρισα 2+ στο σπιτι της και αν δε δουλευα πρωι θα ειμασταν...ακομα μαζι!Μπορω να περιφανευομαι οτι ειμαι ο κλασσικος ο....ερωτευμενος ο Ελληνας με κολλημενο το χαμογελο!Της αρεσουν παρα πολυ τα μωρακια κι εχει απειρες φωτογραφιες στο κινητο της και χθες που περασα απο το Public μια βολτα ειχε ενα βιβλιο με φωτογραφιες απο μωρα και της το πηρα!

Ah, to be young and in love... :p :D

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μπραβο μπραβο,χαιρομαστε πολυ!!! να εισαι ευτυχισμενος και να περνας ομορφα! :O:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλα θελει υπομονη και χαλαρα η συγκεκριμενη φαση και να γνωριστουμε καλυτερα γιατι εχει λιγο "ασχημο" προσφατο παρελθον η συγκεκριμενη..Υπομονη!

ΥΓ)Το λεει και το ζωδιο μου στον Τηλεθεατη!:lol:

ΜΑΧ.

Απλα θελει υπομονη και χαλαρα η συγκεκριμενη φαση και να γνωριστουμε καλυτερα γιατι εχει λιγο "ασχημο" προσφατο παρελθον η συγκεκριμενη..Υπομονη!

ΥΓ)Το λεει και το ζωδιο μου στον Τηλεθεατη!:lol:

Η υπομονή είναι μέγιστη αρετή, σε όλες τις καταστάσεις... :wink:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

την βρηκες τελικα?:)

Θα περιμενουμε νέα.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

έτσι... να γινόμαστε πολλοί!! :D:D

Trust no one!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...