trela7 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 ναι το ξερω οτι ειναι λαθος. δεν θελω να γυρισω πισω. απλα θελω να ξαναζησω καποιες στιγμες οπως παλιοτερα. αν με καταλαβαινεις... δεν σκεφτομαι να τα ξαναβρουμε. για καντο πιο λιανα γιατι εγω δεν καταλαβαινω...;);) και η κοπελα που εχεις τωρα; δεν ειναι κριμα να κανεις κατι που την πληγωσει, ενω προφανως εκεινη σου εχει φερθει καλα; ;) καμια φορα πρεπει να σκεφτομαστε οτι οι πρωην εχουν λογο που ειναι πρωην... [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 βρε το ξερω. ολα αυτα ειναι πολυ λογικα. το οτι νιωθω ασχημα το ειπα για την τωρινη κοπελα που μου εχει φερθει τελεια οπως και εγω προς αυτην αλλωστε. και οντως της εχω φερθει τελεια γιατι ουτε αυτη εχει κανενα παραπονο απο εμενα. ΥΓ: οι στιγμες ειναι οι κλασσικες που μπορεις να εχεις με τον ανθρωπο σου. απο το να κανεις σεξ μαζι του, μεχρι το να κοιμηθεις αγκαλια του, να πιεις εναν καφε μαζι του, να πας μια βολτα... Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Kαμια φορα πρεπει να σκεφτομαστε οτι οι πρωην εχουν λογο που ειναι πρωην... trela7 έγραψες!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 βρε το ξερω. ολα αυτα ειναι πολυ λογικα. το οτι νιωθω ασχημα το ειπα για την τωρινη κοπελα που μου εχει φερθει τελεια οπως και εγω προς αυτην αλλωστε. και οντως της εχω φερθει τελεια γιατι ουτε αυτη εχει κανενα παραπονο απο εμενα. ΥΓ: οι στιγμες ειναι οι κλασσικες που μπορεις να εχεις με τον ανθρωπο σου. απο το να κανεις σεξ μαζι του, μεχρι το να κοιμηθεις αγκαλια του, να πιεις εναν καφε μαζι του, να πας μια βολτα... είναι κρίμα στιγμές και μικρά απωθημένα να επηρεάζουν την ζωή μας... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 βρε το ξερω. ολα αυτα ειναι πολυ λογικα. το οτι νιωθω ασχημα το ειπα για την τωρινη κοπελα που μου εχει φερθει τελεια οπως και εγω προς αυτην αλλωστε. και οντως της εχω φερθει τελεια γιατι ουτε αυτη εχει κανενα παραπονο απο εμενα. ΥΓ: οι στιγμες ειναι οι κλασσικες που μπορεις να εχεις με τον ανθρωπο σου. απο το να κανεις σεξ μαζι του, μεχρι το να κοιμηθεις αγκαλια του, να πιεις εναν καφε μαζι του, να πας μια βολτα... ναι, αλλα ολα αυτα που περιγραφεις δεν εχεις τη διαθεση, την προσμονη και τη χαρα να τα ζεις με την κοπελα που εισαι τωρα;;;; αν δεν την εχεις, τοτε μαλλον εισαι με λαθος κοπελα... ;);) trela7 έγραψες!! με κανεις και κοκκινιζω..:O:O [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 ούτε να το σκέφτεσαι ρε φίλε. τα πισωγυρίσματα δεν έκαναν ποτέ καλό, ειδικά όταν έχει κάτι τόσο όμορφο όπως μας λες τώρα, κρίμα είναι να το χαλάσεις και να πληγώσεις την κοπέλα σου χωρίς κανένα λόγο... καλό είναι σε τέτοιες καταστάσεις να σκεφτόμαστε περισσότερο με την λογική παρά με το συναίσθημα. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Καλά, εσείς οι γυναίκες ειλικρινά δεν παίζεστε με τίποτα... Μου 'λεγε η γκόμενα ότι απαιτεί σεβασμό από τον άντρα, ότι έχει πρόβλημα με το σπίτι και να την πάρω μαζί μου στην Αγγλία και στη Γερμανία και ότι αν φέρομαι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο όμορφα, ότι είναι πολύ ρομαντική και διάφορα άλλα, και μια ωραία μέρα εξαφανίστηκε, το κινητό της μονίμως κλειστό, μάλλον άλλαξε αριθμό. Τι να πω... Freak, στο Λονδίνο βγήκαμε με μια Τουρκάλα και μια Αρμένια. Συμπαθέστατες και οι δύο, εν αντιθέση με τις Αγγλίδες που ούτε ζωγραφιστές δεν θέλω να τις βλέπω. Γνωρίσαμε και μια Λιβανέζα, επίσης εξαιρετική κοπέλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Freak, στο Λονδίνο βγήκαμε με μια Τουρκάλα και μια Αρμένια. Συμπαθέστατες και οι δύο, εν αντιθέση με τις Αγγλίδες που ούτε ζωγραφιστές δεν θέλω να τις βλέπω. Γνωρίσαμε και μια Λιβανέζα, επίσης εξαιρετική κοπέλα. Στην Αγγλία τα καλύτερα κορίτσια είναι εκείνα που δεν είναι από την Αγγλία... :p This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Στην Αγγλία τα καλύτερα κορίτσια είναι εκείνα που δεν είναι από την Αγγλία... :p ΣΩΣΤΟΣ!!!:respect: Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καλά, εσείς οι γυναίκες ειλικρινά δεν παίζεστε με τίποτα... Μου 'λεγε η γκόμενα ότι απαιτεί σεβασμό από τον άντρα, ότι έχει πρόβλημα με το σπίτι και να την πάρω μαζί μου στην Αγγλία και στη Γερμανία και ότι αν φέρομαι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο όμορφα, ότι είναι πολύ ρομαντική και διάφορα άλλα, και μια ωραία μέρα εξαφανίστηκε, το κινητό της μονίμως κλειστό, μάλλον άλλαξε αριθμό. Τι να πω... Freak, στο Λονδίνο βγήκαμε με μια Τουρκάλα και μια Αρμένια. Συμπαθέστατες και οι δύο, εν αντιθέση με τις Αγγλίδες που ούτε ζωγραφιστές δεν θέλω να τις βλέπω. Γνωρίσαμε και μια Λιβανέζα, επίσης εξαιρετική κοπέλα.μπορει να ετυχε κατι βρε..περιμενε κανα 2 μερες και αν δε σου στειλει σμς ή σου τηλεφωνησει τοτε ξεκινα να την κραζεις.υπαρχουν ανθρωποι που δυσκολα τους βρισκεις ακομα και στο κινητο ..απο την αλλη ομως εχει προβληαμτα στο σπιτι και θελει 2μερο και 3μερο στην αγγλια;; γεια σου ρε σουβλακι με τις γνωριμιες σου!!!!:D (και το δικο μου κινητο ειναι κλειστο,μη με κραξεις) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 μπορει να ετυχε κατι βρε..περιμενε κανα 2 μερες και αν δε σου στειλει σμς ή σου τηλεφωνησει τοτε ξεκινα να την κραζεις.υπαρχουν ανθρωποι που δυσκολα τους βρισκεις ακομα και στο κινητο ..απο την αλλη ομως εχει προβληαμτα στο σπιτι και θελει 2μερο και 3μερο στην αγγλια;; γεια σου ρε σουβλακι με τις γνωριμιες σου!!!!:D (και το δικο μου κινητο ειναι κλειστο,μη με κραξεις) Πήγα από κει που δουλεύει και ο συνάδελφος που ήταν εκεί μου είπε ότι έχει παραιτηθεί εδώ και μια βδομάδα περίπου....Ένας άλλος που πέτυχα λίγο πιο κάτω μου είπε ότι έφυγε την Τρίτη ή την Τετάρτη, την τελευταία φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δηλαδή....Γυναίκες....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Πήγα από κει που δουλεύει και ο συνάδελφος που ήταν εκεί μου είπε ότι έχει παραιτηθεί εδώ και μια βδομάδα περίπου....Ένας άλλος που πέτυχα λίγο πιο κάτω μου είπε ότι έφυγε την Τρίτη ή την Τετάρτη, την τελευταία φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δηλαδή....Γυναίκες....:rolleyes: εεε εφυγε η κοπελα σουβλακις... μετα απο σενα το χαος!!!!! :lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ολοι εσεις που συμβουλευετε τον φιλτατο συμφορουμιτη να μη γυρισει στην πρωην...στη θεση του δε θα γυρναγατε? Εστω για τις στιγμες? Γιατι κι εγω ως "συμβουλος", θα ελεγα το ιδιο με εσας. Αν μου συνεβαινε ομως...οι συμβουλες θα πηγαιναν περιπατο! :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 αφου ζηταει συμβουλη του την λεμε. το τι θα κανει ειναι καθαρα δικο του θεμα. απλως αφου εχει προχωρησει κ ειναι καλα με την κοπελα του γιατι να τα χαλασει ολα για μια στιγμη. αν δεν ειχε προχωρησει δεν θα ηταν κακο να ξαναδοκιμασει πιστευω. δλδ θα τα χαλουσες εσυ ολα για μια στιγμη? τον αλλον δεν θα τον σκεφτοσουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ολοι εσεις που συμβουλευετε τον φιλτατο συμφορουμιτη να μη γυρισει στην πρωην...στη θεση του δε θα γυρναγατε? Εστω για τις στιγμες? Γιατι κι εγω ως "συμβουλος", θα ελεγα το ιδιο με εσας. Αν μου συνεβαινε ομως...οι συμβουλες θα πηγαιναν περιπατο! :rolleyes: Μου συνέβη, και δεν γύρισα. Όταν κάτι τελειώνει, υπάρχει λόγος που τελειώνει... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 αφου ζηταει συμβουλη του την λεμε. το τι θα κανει ειναι καθαρα δικο του θεμα. απλως αφου εχει προχωρησει κ ειναι καλα με την κοπελα του γιατι να τα χαλασει ολα για μια στιγμη. αν δεν ειχε προχωρησει δεν θα ηταν κακο να ξαναδοκιμασει πιστευω. δλδ θα τα χαλουσες εσυ ολα για μια στιγμη? τον αλλον δεν θα τον σκεφτοσουν? Τα συναισθηματα ειναι καταραμενο πραγμα...:rolleyes: Πιθανον να ξαναγυρνουσα. Δεν ξερω... Μου συνέβη, και δεν γύρισα. Όταν κάτι τελειώνει, υπάρχει λόγος που τελειώνει... Εισαι Θεος! :respect: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Εισαι Θεος! :respect: Δεν αντιλέγω ότι το σκέφτηκα, αλλά μονάχα στην πολύ αρχή, όταν ήταν ακόμη νωπές οι μνήμες... Πιστεύω ότι ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος, ανάλογα βέβαια και με το πόσο καιρό είχε διαρκέσει η σχέση... Δύο μήνες μετά ήμουν άψογος. :p Η πλάκα είναι ότι θυμήθηκε να μου στείλει χρόνια πολλά ενώ έχει να μιλήσουμε πάνω από χρόνο... :blink: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δεν αντιλέγω ότι το σκέφτηκα, αλλά μονάχα στην πολύ αρχή, όταν ήταν ακόμη νωπές οι μνήμες... Πιστεύω ότι ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος, ανάλογα βέβαια και με το πόσο καιρό είχε διαρκέσει η σχέση... Δύο μήνες μετά ήμουν άψογος. :p Η πλάκα είναι ότι θυμήθηκε να μου στείλει χρόνια πολλά ενώ έχει να μιλήσουμε πάνω από χρόνο... :blink: :blink: Τς τς τς... Γκομενες, τι να πεις! :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 :blink: Τς τς τς... Γκομενες, τι να πεις! :p Όντως... :p This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 αφου ζηταει συμβουλη του την λεμε. το τι θα κανει ειναι καθαρα δικο του θεμα. απλως αφου εχει προχωρησει κ ειναι καλα με την κοπελα του γιατι να τα χαλασει ολα για μια στιγμη. αν δεν ειχε προχωρησει δεν θα ηταν κακο να ξαναδοκιμασει πιστευω. δλδ θα τα χαλουσες εσυ ολα για μια στιγμη? τον αλλον δεν θα τον σκεφτοσουν? δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!! Μου συνέβη, και δεν γύρισα. Όταν κάτι τελειώνει, υπάρχει λόγος που τελειώνει... επισης συμφωνω απόλυτα!!! [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Η πλάκα είναι ότι θυμήθηκε να μου στείλει χρόνια πολλά ενώ έχει να μιλήσουμε πάνω από χρόνο... :blink: Αυτά τα τυπικά και δήθεν τύπου "έχουμε να μιλήσουμε πάνω από ένα χρόνο αλλά θα είμαι τυπικός/κή και θα του/της στείλω μήνυμα ή θά τον/την πάρω τηλέφωνο να τα πούμε γιατί είμαι υπεράνω" δεν είναι σπαστικά?? Τι το θες το τηλέφωνο αφού δεν νοιάζεσαι αν ο άλλος ζει ή πεθανε ή του είχες ψήσει το ψάρι στα χείλη όταν ήσασταν μαζί??? ανθρώπινες σχέσεις...:X:X:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Αυτά τα τυπικά και δήθεν τύπου "έχουμε να μιλήσουμε πάνω από ένα χρόνο αλλά θα είμαι τυπικός/κή και θα του/της στείλω μήνυμα ή θά τον/την πάρω τηλέφωνο να τα πούμε γιατί είμαι υπεράνω" δεν είναι σπαστικά?? Τι το θες το τηλέφωνο αφού δεν νοιάζεσαι αν ο άλλος ζει ή πεθανε ή του είχες ψήσει το ψάρι στα χείλη όταν ήσασταν μαζί??? ανθρώπινες σχέσεις...:X:X:X Ακριβώς! Προσωπικά το βρίσκω το λιγότερο υποκρισία... :down: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ολοι εσεις που συμβουλευετε τον φιλτατο συμφορουμιτη να μη γυρισει στην πρωην...στη θεση του δε θα γυρναγατε? Εστω για τις στιγμες? Γιατι κι εγω ως "συμβουλος", θα ελεγα το ιδιο με εσας. Αν μου συνεβαινε ομως...οι συμβουλες θα πηγαιναν περιπατο! :rolleyes: Κάτι σαν το "Take my advice; I'm not using it." :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!! τελικα trela7 συμφωνουμε σε πολλα. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Αυτά τα τυπικά και δήθεν τύπου "έχουμε να μιλήσουμε πάνω από ένα χρόνο αλλά θα είμαι τυπικός/κή και θα του/της στείλω μήνυμα ή θά τον/την πάρω τηλέφωνο να τα πούμε γιατί είμαι υπεράνω" δεν είναι σπαστικά?? Τι το θες το τηλέφωνο αφού δεν νοιάζεσαι αν ο άλλος ζει ή πεθανε ή του είχες ψήσει το ψάρι στα χείλη όταν ήσασταν μαζί??? ανθρώπινες σχέσεις...:X:X:X δεν νομίζω ότι είναι θέμα τυπικότητας αλλά μια καλή ευκαιρία να ξαναζεστάνεις κάτι, να δημιουργήσεις μια γέφυρα επικοινωνίας. Αν δεν σε νοιάζει καθόλου δεν νομίζω ότι γίνεσαι τυπικός, ειδικά μετά από ένα χρόνο εξαφανισμένος... :confused: mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts