gmac Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 ... Διαφωνώ εν μέρει: Φυσικα... δεν το διαπραγματευεσαι. Το δεχεσε η οχι... Σε καθε περιπτωση ΠΡΕΠΕΙ να διαβαζεις προτου υπογραψεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεων. Δηλαδή κάθε φορά που αγοράζεις ένα εισητήριο πρέπει να διαβάζεις όλους τους όρους; Εντάξει στη θεωρία. Αλλά στην πράξη; Εντάξει αν συνάπτεις μια σύμβαση δανείου ας πούμε. Σε καθε περιπτωση, οπως και να εχει δεν μας υποχρεωνει κανεις να υπογραψουμε/αγορασουμε. Γι αυτο προσοχη Φυσικά και μας υποχρεώνει. Η εσωτερική αγορά είναι ολιγοπωλιακή - σε ορισμένα μάλιστα δρομολόγια είναι μονοπωλιακή. Και όπως και σε κάθε μονοπώλιο/ολιγοπώλιο η προστασία του πελάτη από τις αρχές είναι πιο σημαντική από τις αγορές όπου υπάρχει πλήρης ανταγωνισμός. Εαν ομως αναγραφοταν στα ψιλα γραμματα.... τοτε it's definately YOUR PROBLEM. Το ότι κάτι αναφέρεται στα ψιλά γράμματα δε σημαίνει ότι είναι και σωστό όπως λέει κι ο KostasV. Και ακόμα σημαντικότερο είναι το εξής: όταν κάτι είναι τόσο σημαντικό, όπως το ότι αν χάσεις το ένα εισητήριο χάνεται και το άλλο (η επιστροφή) θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση σε εμφανές σημείο όταν αγοράζεις το εισητήριο on line ή όταν το αγοράζεις τηλεφωνικά να σου το λέει ο υπάλληλος κι όχι να πρέπει να το ψάξεις στα μικρά γράμματα. Τα μικρά γράμματα είναι για τους όρους δευτερευούσης σημασίας. Τέλος, όλες οι συναλλαγές/συμβόλαια θα πρέπει να βασίζονται στην καλή πίστη και των 2 μεριών και όχι η εταιρία να σου βάζει τρικλοποδιές μπας και την πατήσεις. Γιατί λογικό είναι το εισητήριο προσφοράς να μην αλλάζει, αλλά ο φίλος μας δεν ήθελε να αλλάξει την επιστροφή του, απλά να τη χρησιμοποιήσει όπως και είχε πληρώσει να κάνει. Ηθικό δίδαγμα: next time κλείνουμε τις πτήσεις ξεχωριστά, εκτός αν έτσι βγαίνει ακριβότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ευχαριστώ καταρχήν όσους μου ευχήθηκαν και χαίρομαι που το θέμα μου έχει απήχηση. Έχουμε και λέμε: 1ον)Μόλις εκτύπωσα τους όρους και ναι, λένε για μη επιστροφή χρημάτων στην Internet Business Class αλλά ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ότι χάνεις το εισιτήριο επιστροφής αν δεν παρουσιαστείς στην αναχώρηση.Αύριο πάω στα κεντρικά με τους όρους τους.Έχω πληρώσει εισιτήριο και το έδωσαν σε άλλον δηλαδή διπλοκράτηση πριν έρθει η ώρα να πετάξω και αυτό είναι παράνομο. 2ον)Ποτέ δεν έφτασα στο αεροδρόμιο αναχώρησης για να κάνω check in ούτε έκανα ηλεκτρονικό check in στην αναχώρηση και στην επιστροφή άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χάνω την πτήση. 3ον)Αν εγώ δεν υποψιαζόμουν και δεν έπαιρνα τηλέφωνο θα πήγαινα 10/1/06 να μάθω τελευταία στιγμή στο check in αεροδρομίου περιχαρής από τις διακοπές μου ότι δεν πετάω ενώ την επομένη δουλεύω;Για φανταστείτε αυτό το σκηνικό.Ποιός με ειδοποίησε εμένα;Δηλαδή ευτυχώς που μύρισα τα νύχια μου και ρώτησα έγκαιρα και τώρα έχω χρόνο να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου. 4ον)Πού ακούστηκε ότι ένα εισιτήριο επιστροφής εξαρτάται από ένα εισιτήριο αναχώρησης;Ειδικά στα αεροπλάνα κάθε εισιτήριο είναι ανεξάρτητο και χρεώνεται ξεχωριστά και όχι συνολικά.Πλήρωσα 2Χ37€+Φόρους αεροδρομίου Α+Φόρους αεροδρομίου Β.Δεν πλήρωσα 74€+φόρους.Όλα αυτά αφαιρέθηκαν από την πιστωτική μου άμεσα.Δεν ανέχομαι αυτή την κοροϊδία. 5ον)Καταγγελία θα κάνω στο ΙΝΚΑ αν δεν βρω το δίκιο μου γιατί αρκετά ανέχτηκα τη λογική και την πολιτική των εταιριών "Κάνουμε δική μας πολιτική γιατί ο Έλληνας βαριέται να διεκδικήσει το δίκιο του".Δεν με απασχολεί αν κερδίσω κάτι δε θέλω όμως να με θεωρούν πρόβατο.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Έλα όμως που χρειαζόμουν το boarding pass να γράφει τα κανονικά μου στοιχεία για να το δώσω στην Ολυμπιακή να μου επιστρέψει το σπατόσημο που το είχα πληρώσει διπλό (πετούσα μετά για εξωτερικό). Για πες!! Αυτο ακουγεται αρκετα ενδιαφερον! Οταν κανεις πτηση εσωτερικου προς Αθηνα και μετα και αλλη πτηση δικαιουσα να παρεις τον 1 φορο πισω? Αφου στη 1η πτηση προς Αθηνα πληρωνεις φορο για το αεροδρομειο αναχωρησης, (πχ Θεσ/νικη) και στη 2η πτηση Αθηνα-Λονδινο πληρωνεις το φορο του Ελ. Βενιζελος, καταλαβα κατι λαθος? Μιας και πρόσφατα ταξίδεψα με Aegean έχοντας αγοράσει τα εισιτήρια μέσω Internet θα σου πω ότι όταν έχεις κλείσει μετ'επιστροφής εισιτήριο, το παίρνεις στο χέρι (το εκδίδουν) στο check-in που θα κάνεις στην πρώτη διαδρομή. Στην επιστροφή δεν εκδίδουν εισιτήριο αλλά μόνο το boarding pass. Μοιάζει χαζό αλλά θα έχουν κάποιο λόγο που το κάνουν, και έτσι μάλλον λογικό είναι που ακυρώθηκε η πτήση της επιστροφής σου. Βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις... ποιο εισητηριο σου δινουν? Αφου δεν υπαρχει εισητηριο καθως ειναι e-ticket. Λογικά θα έπρεπε η θέση της επιστροφής να σε περιμένει εφόσον την πλήρωσες. Υποψιάζομαι όμως ότι οι θέσεις σε προσφορά πωλούνται ως "πακέτο" αναχώρησης-επιστροφής και το no-show στη μετάβαση εκλαμβάνεται ως παραίτησή σου από το πλήρες πακέτο. Μ@λ@κία, αλλά έτσι είναι οι όροι. Δεν εχει να κανει με την προσφορα που βρηκε ο φιλος. Ειναι γενικο και σε ολες τις εταιριες (αν δεν κανω λαθος) το no show = ακυρωση και της επιστροφης. Δεν ξερω γιατι βεβαια... Φιλε GiannisKr λογικα εχεις δικαιωμα να παρεις πισω τους επιναυλους καυσιμων + φορους αεροδρομειου, που στη δικη σου περιπτωση ειναι περιπου 15 Ευρω (φοροι Χανιων) + 8 Ευρω (επιναυλος) +25 (φορος Βενιζελου) +8 επιναυλος = 56 Ευρω. Εγω τα πηρα πισω καθως τους ειχα ενημερωσει οτι δεν θα μπορεσω να ταξιδεψω, λογικα θα μπορεις και εσυ αφου δεν ταξιδεψες αρα ουτε καυσιμα επιπλεον εκαψαν :lol: ουτε στο αεροδρομειο πηγες, ρωτα τους :happy: Και εγω δεν εχω κανενα μα κανενα παραπονο απο την aegean, ειδικα το e-ticket ειναι καταπληκτικο και τωρα με τα 19 Ευρω +επιναυλο +φορους ειναι τζαμπα! Για την Ολυμπιακη ας μη μιλησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Για πες!! Αυτο ακουγεται αρκετα ενδιαφερον! Οταν κανεις πτηση εσωτερικου προς Αθηνα και μετα και αλλη πτηση δικαιουσα να παρεις τον 1 φορο πισω? Αφου στη 1η πτηση προς Αθηνα πληρωνεις φορο για το αεροδρομειο αναχωρησης, (πχ Θεσ/νικη) και στη 2η πτηση Αθηνα-Λονδινο πληρωνεις το φορο του Ελ. Βενιζελος, καταλαβα κατι λαθος? Δεν ξέρω λεπτομέρειες, το μόνο που ξέρω είναι ότι πληρώνεις το σπατόσημο 2 φορές και αφαιρείται από τη 2 πτήση, αρκεί να είναι εντός 24 ωρών. Το ποσό που "γλυτώνεις" είναι αν δεν κάνω λάθος €12. €24 αν η πτήση είναι με επιστροφή. Αν είναι και οι 2 πτήσεις με την ίδια εταιρία αφαιρείται αυτόματα. Αν δεν είναι με την ίδια εταιρία αλλά τα εκδόσεις και τα 2 σε πρακτορείο τα κανονίζει το πρακτορείο. Σε 3η περίπτωση σου τα αφαιρούν από την αρχή, αρκεί να πας στο αεροδρόμιο στο Βενιζέλος αλλά πρέπει να τους έχεις ενημερώσει κατά την κράτηση και αγορά του εισητηρίου ότι πρόκειται για ενδιάμεση πτήση. Και με το boarding pass της πρώτης πτήσης σου τα αφαιρούν. Ε αυτό δεν έχω καταφέρει να το κάνω ακόμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μια ερώτηση σχετική. Εχω κλείσει εδώ και 1μιση μήνα εισιτήρια με easyjet για Λονδίνο για τέλος του μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορώ να πετάξω τι γίνεται με τα εισιτήρια? Χάνεις το ποσο και τελειώνει το θέμα? Μπορείς να πάρεις ένα μέρος πίσω?? Μπορείς να τα δώσεις σε άλλο άτομο να τα χρησιμοποιήσει(μεταβίβαση)? Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?:ninja: :blink: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μια ερώτηση σχετική. Εχω κλείσει εδώ και 1μιση μήνα εισιτήρια με easyjet για Λονδίνο για τέλος του μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορώ να πετάξω τι γίνεται με τα εισιτήρια? Χάνεις το ποσο και τελειώνει το θέμα? Μπορείς να πάρεις ένα μέρος πίσω?? Μπορείς να τα δώσεις σε άλλο άτομο να τα χρησιμοποιήσει(μεταβίβαση)? Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?:ninja: :blink: Για ακυρωση Για μεταφορα σε αλλο ονομα Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μιας και πρόσφατα ταξίδεψα με Aegean έχοντας αγοράσει τα εισιτήρια μέσω Internet θα σου πω ότι όταν έχεις κλείσει μετ'επιστροφής εισιτήριο, το παίρνεις στο χέρι (το εκδίδουν) στο check-in που θα κάνεις στην πρώτη διαδρομή. Στην επιστροφή δεν εκδίδουν εισιτήριο αλλά μόνο το boarding pass. Μοιάζει χαζό αλλά θα έχουν κάποιο λόγο που το κάνουν, και έτσι μάλλον λογικό είναι που ακυρώθηκε η πτήση της επιστροφής σου. Βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις... ποιο εισητηριο σου δινουν? Αφου δεν υπαρχει εισητηριο καθως ειναι e-ticket. Να το εισιτήριο (ή μάλλον η απόδειξη) που σου δίνουν: http://users.chan.sch.gr/aikoukou/eticket.jpg Προσέξτε ότι στη μέση αριστερά λέει: "VALID A3 FLTS/DTES SHOWN ONLY REF/CHANGES PROHIBITED" Δηλαδή ότι ισχύει μόνο για τις αναγραφόμενες πτήσεις και ημερομηνίες και δεν επιτρέπεται αλλαγή ή αποζημίωση. Από κάτω βλέπετε και τις χρεώσεις για τις δύο διαδρομές αναλυτικά. Προσέξτε επίσης και το "Retain this receipt throughout your journey". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Χμμ...Εντάξει, δεν πρέπει να παίρνουμε καμία εταιρία από τα μούτρα, είναι στην διακριτική τους ευχέρεια το τι θα κάνουν με την πτήση τους. Και εμένα όταν μου έτυχε ένα περιστατικό να μου πέσει ένα boarding pass στο Βενιζέλος και να μου λέει η αγενέστατη υπάλληλος της ΟΑ να βγάλω άλλο (ενώ είχα κάνει check in πριν 10 λεπτά), βρέθηκαν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου -καλοί άνθρωποι- που το βρήκαν και μου το έδωσαν... Αλλιώς, θα είχα πληρώσει 2ο εισιτήριο...(Ήταν και επιστροφής προσφορά, θα το πλήρωνα όλο δηλαδή :( ) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!!!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 72 ΩΡΕΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ!!! Ναι καλά ακούσατε!Εγώ ο επαρχιώτης επέμεινα και βρήκα το δίκιο μου στην Aegean στα κεντρικά ήρεμα, πολιτισμένα, διπλωματικά και κυρίως νομικά με τους όρους που αυτή έχει βάλει στα εισιτήρια του Internet. Σας παραθέτω τα γεγονότα: Χθες αργά το βράδυ βρήκα τους όρους των εισιτηρίων από το διαδίκτυο για την Aegean.Τους εκτύπωσα και τους διάβασα 10 φορές (απέξω τους έχω μάθει) Σήμερα το πρωΐ ξεκινάω από Βάρκιζα που μένω και πάω στη Λυκόβρυση κοντά που είναι τα κεντρικά με τα χαρτιά στα χέρια και με το εισιτήριό μου που το είχα εκτυπώσει. Μπαίνω μέσα και ο θυρωρός όταν τον ρωτάω ότι θέλω να μιλήσω με κάποιον για κάποια εισιτήρια που εχουν πρόβλημα αρχίζει και μου το έπαιζε ζόρικος ότι και καλά δεν έχουν εισιτήρια εκεί και ότι κακώς πήγα μέχρι εκεί.Του είπα ότι με έστειλαν από τα γραφεία του ΑΙΑ εδώ και τότε υποχώρησε και μου είπε που είναι η υποδοχή. Στην υποδοχή μιλάω με μια κυρία συνοπτικά για το πρόβλημά μου και μου λέει ότι το έχω χάσει από το εισιτήριο και της είπα ότι θέλω να μιλήσω με κάποιο άτομο υπεύθυνο για τα εισιτήρια.Φωνάζει τότε μια κοπέλα και περίμενα στην υποδοχή. Η κοπέλα ευγενέστατη έκατσε μαζί μου της είπα τι είχε γίνει και συμφώνησε ότι είχα δίκιο.Μάλιστα, ένιωσε άσχημα όταν της είπα ότι ήρθα από Βάρκιζα για να βρω το δίκιο μου.Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το εισιτήριο της αναχώρησης, αλλά μόνο της επιστροφής, γιατί το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι μου.Της έδειξα τους όρους και της είπα ότι δεν αναφέρουν πουθενά ότι χάνω την επιστροφή αν δεν πάω στην αναχώρηση αλλά μόνο ότι δεν επιστρέφονται χρήματα. Η κοπέλα μου ζήτησε συγνώμη για την ταλαίπωρία, συμφώνησε ότι είχα δίκιο και μου είπε ότι δε με αντιμετωπίσανε σωστά από το ΑΙΑ και από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας.Όταν της είπα ότι Παρασκευή πρωΐ ενημέρωσα την Aegean για τη μη παρουσία μου στην αναχώρηση και μετά έμαθα ότι έχασα την επιστροφή δεν μου είπε ότι άργησα, αλλά ότι ενημέρωσα την εταιρία νωρίς.Μου εξήγησε ότι το σύστημα αυτομάτως αν δεν πας στην αναχώρηση ακυρώνει και την επιστροφή, αλλά στη δικιά μου περίπτωση όπως της ανέφερα έχασα μια πτήση πριν γίνει και μου πήραν τη θέση μέσα από τα χέρια, ενώ την είχα πληρώσει.Μάλιστα μου ζήτησε και όνομα με ποια κοπέλα μίλησα στο τηλεφωνικό κέντρο, αλλά δε θυμόμουν να της πω. Πήγε μέσα στο γραφείο της και επιστρέφοντας μου είπε ότι πετάω κανονικά με την πτήση που είχα για αύριο χωρίς κάποια άλλη επιβάρυνση και ότι θα μου επιστρέψουν στην πιστωτική τον επίναυλο και το φόρο αεροδρομίου Χανίων.Της είχα εξηγήσει ότι αν είχα πάει τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο και μάθαινα τι είχε συμβεί δε θα είχα χρόνο να κυνηγήσω το θέμα και θα έμενα στο αεροδρόμιο απροειδοποίητα χωρίς να μπορώ να πάω Κρήτη. Τελικά, φεύγωντας πέρασα από το ΑΙΑ πήγα στο εκδοτήριο της Aegean για να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει το όνομά μου για αύριο 10/6/06 και όντως υπήρχε!!!!!Τρομερή ανακούφιση. Συμπεράσματα: 1ον)Πάντα προσέχουμε τι λένε οι όροι των εισιτηρίων ΠΡΙΝ τα κλείσουμε και αν δεν καταλαβαίνουμε κάτι ρωτάμε την εταιρία ΠΡΙΝ τα κλείσουμε. 2ον)Σιγουρευόμαστε ότι έχουμε δίκιο πριν ξεκινήσουμε τη "μάχη" και ΔΕΝ υποχωρούμε αν δε δικαιωθούμε!!! 3ον)Η Aegean και γενικά όλες οι εταιρίες ξέρουν ότι οι Έλληνες είμαστε λαός που βαριώμαστε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και ΠΟΤΕ δε θα έρθουν να μας το δώσουν από μόνες τους.Πάνω σε αυτή την ελληνική νοοτροπία του ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ οι εταιρίες έχουν κάνει χρυσά κέρδη!!! 4ον)Μην εξαντλείτε τον τσαμπουκά και το θράσος σας μόνο στις γκόμενες, στο πάρκινγκ, στις ουρές των ταμείων και στα περιουσιακά σας.Υπάρχουν πολλά θέματα που είναι σημαντικά και που αν τα καταφέρετε δε μπορεί να σας πει κανένας κορόιδα. 5ον)ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ! 6ον)Οι εταιρίες φοβούνται μην ξυπνήσουν ξαφνικά όλοι οι καταναλωτές και διεκδικήσουν το δίκιο τους στα παραμύθια που τους πουλάνε. 7ον και κυριότερο)ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEAN AIR ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. :D Μπράβο σου. Εδώ μέσα αυτοί που λέγαν ότι έχεις άδικο και ότι έχει δίκιο η εταιρεία, ας υποβάλλουν καμιά αίτηση μπας και τους προσλάβει η Aegean. Tέτοιους θέλουν για να κοροιδεύουν τον κόσμο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Θεωρώ ότι το έκαναν από άγνοια και ελλιπή γνώση των δικαιωμάτων τους ως επιβάτες.Καλό είναι λοιπόν να μάθουμε όλοι τα δικαιώματά μας και ειδικά αυτά που έχουν σχέση με διπλοκράτηση εισιτηρίων και ακυρώσεις πτήσεων που είναι φαινόμενα συχνά στα αεροδρόμια της χώρας μας. Επαναλαμβάνω:ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πιθανόν μερικοί να μου πουν αν άξιζε τον κοπό,την ταλαιπωρία και τη φασαρία ένα θέμα αξίας 55€.Επίσης, εύλογη ερώτηση είναι πόσα έχασα σε διόδια,τηλέφωνα,πάρκινγκ στο ΑΙΑ για μια υπόθεση 55€. Θα πω το εξής:Αν μια εταιρία μεγάλου μεγέθους θεωρεί ότι τα 55€ είναι πιο σημαντικά γι αυτήν από το να φανεί συνεπης στις υποχρεώσεις της προς τους πελάτες της, τότε θεωρώ και εγώ 2000 φορές περισσότερο σημαντικά από την εταιρία τα 55€ επειδή ΔΕΝ είμαι εταιρία μεγάλου μεγέθους που να μου περισσεύουν, αλλά πελάτης που θέλω να πάρω αυτά που πληρώνω! Εάν έκλεινα άλλο εισιτήριο για τη μέρα που ήθελα να πάω Κρήτη θα έδινα 95€ επιπλέον στην Aegean και 113€ στην Ολυμπιακή.Αυτές είναι οι τιμές που μου έδωσαν. Άρα κύριοι τώρα φαίνεται αν άξιζε τον κόπο αυτή η φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πολυ σωστα εκαναν και σου επεστρεψαν τους φορους και τον επιναυλο (οπως εχουν κανει και σε μενα) και ακομα σωστοτερα που σου εκλεισαν θεση για την επιστροφη καθως αυτο που εγινε δεν αναφερεται πουθενα στους ορους του εισητηριου και εχεις 100% δικιο. Μια καλη ερωτηση, αν αυτο συνεβαινε με την Ολυμπιακη ποσοι απο εσας πιστευετε οτι ο φιλος θα δικαιονοταν? Btw κακως πηγες μεχρι τον Βενιζελο με ενα τηλ μαθαινες αν εισαι στην πτηση για Κρητη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Ευγε Γιαννηκρ... εφοσον στους ορους δεν αναγραφοταν κατι επι αυτου, καλως διεκδικησες και καλως σε δικαιωσαν (αν και μετα απο πολυ κοπο). Και μενα μου φαινοταν περιεργο να χασεις τελειως την επιστροφη (εστω χρηματικα), απλα δεν ηξερα τους ορους με τους οποιους το πηρες. Τελος παντων, την επομενη φορα λοιπον θα σαι ποιο υποψιασμενος. Aν και για να ειμαστε και απολυτα σωστοι.... θα επρεπε να σου δωσουν καποιου ειδους compensation για την ταλαιπωρια που υπεστης (οπως κανουν στην Βρεταννια) και να σου κλεινανε πχ first class.... λεμε τωρα παραδειγμα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Btw κακως πηγες μεχρι τον Βενιζελο με ενα τηλ μαθαινες αν εισαι στην πτηση για Κρητη :P Δεν έχεις άδικο αλλά μετά από όσα έγιναν είμαι περισσότερο υποψιασμένος και πιστεύω ότι σε μερικά θέματα αν δε δω κάτι με τα ίδια μου τα μάτια δεν το πιστεύω. Όσον αφορά τη first class δεν ξέρω.Ίσως και να είναι γιατί όταν μου είχαν πει αρχικά την επιστροφή τους ρώτησα αν έχει στην ίδια πτήση εισιτήριο και είπαν όχι.Εμένα με ενδιαφέρει να πάω Κρήτη.Τα υπόλοιπα είναι γαρνιτούρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 http://www.efpolis.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Το παραπάνω site το έψαξα καλά και αναφέρεται γενικόλογα σε κάποια γενικά και συνήθη περιστατικά.Στη δική μου περίπτωση δεν βρήκα κάτι εκτός από τη διπλοκράτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklpts Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Το παραπάνω site το έψαξα καλά και αναφέρεται γενικόλογα σε κάποια γενικά και συνήθη περιστατικά.Στη δική μου περίπτωση δεν βρήκα κάτι εκτός από τη διπλοκράτηση. Diladi to agnostou taytotitos makry kafe pragma pou sou serviroun stis ptiseis eksoterikoy kanenan den peirazei ekei stin Aegean?>??? Giati prepei na fao se ena taksidi 1 oras(pros kyrpo) eka kafe pragma to opoio thymizei spring roll, loukaniko kati tetoio, me mia gemisi asta....? Ena santouits esto? O Ypeythinos tou catering tous den to vlepei?> Kaneis mesa stin ptisi den to troei!!! Παράθεση αντικες Πινακες ζωγραφικη εργα τεχνης antikes αντικεσ antiques in greece greek antiques Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Πλεον το e-ticket εχει 11 Ευρω!!!!!! Χανια-Αθηνα μαζι με φορους και επιναυλο μου εβγαλε 34 ευρω:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Πλεον το e-ticket εχει 11 Ευρω!!!!!! Χανια-Αθηνα μαζι με φορους και επιναυλο μου εβγαλε 34 ευρω:ninja: ε; Για πότε;!;!; :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 ε; Για πότε;!;!; :blink: :blink: Θελει 19 ημερες πριν, δηλαδη απο τις 30/1 και μετα θα πρεπει να ταξιδευεις. Το δικο μου ειναι 19/2 :) Α και Αθηνα-Ηρακλειο μου εβγαλε 45 Ευρω λογω του σπατοσημου παλι ομως το εισητηριο ειναι 11 ευρω+φορους+επιναυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Απλά να προσέχετε τους όρους αυτών των εισιτηρίων και εύχομαι σε καλύτερες προσφορές ακόμα και από Ολυμπιακή.Καλοτάξιδα να είναι τα εισιτήριά σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Εγώ πάλι, ως φοιτητής έχω ωραιότατες τιμές από Ολυμπιακή, και δεν θα κάνω τον κόπο να πάω με Aegean, διότι μία φορά που ακύρωσα ένα σκέλος του ταξιδιού μου, πήγα να πάρω αποζημίωση έστω τους φόρους αεροδρομίου τους οποίους είχα δικαίωμα να πάρω, και μου είπανε "μα καλά, και για 25 ευρώ ήρθατε μέχρι εδώ;" αφού με είχαν στείλει από το ένα γκισέ στο άλλο. Ε, είπα και εγώ "άντε και ...., σας τα χαρίζω τα ευρώ σας, αλλά αν με ξαναδείτε, εμένα να με ..." Και από τότε δεν ξαναπάτησα. Χίλιες φορές οι καθυστερήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών, παρά κατάμουτρα η κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Πρόσφατα ταξίδεψα με την Aegean και όλα ήταν άψογα. Ούτε καθυστέρηση ούτε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παιδια σε τετοιες περιπτωσεις ειναι φρονιμο να συμβουλευεστε εναν δικηγορο.Ολοι εχουν καποιο φιλο-γνωστο δικηγορο και δε κοστιζει τιποτα μια νομικη συμβουλη.Το καλο που εχουμε εμεις οι δικηγοροι ειναι οτι σε αναλογες περιπτωσεις τυγχανουμε καλυτερης μεταχειρισης, απο εκεινη που ειχε αρχικα ο Γιαννης (προσωπικη εμπειρια με ΟΣΕ) Αχ ρε ιντερνετ μας εχεις φαει τη δουλεια:lol: :D :D Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts